- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.461
benim ikinci doğum olduğu için olmadım ben de ama açılma var mı diye bakması gerekmezmiydi.son haftadayım ne de olsa.bakalım perşembe gidicem ne diyecek...?Kızlar ben çok kötüyüm.. Belim ağrıyor. 1o dk bir tuvalete gidiyorum ve sancım yok.. Normal doğumu bekliyoruz.. C.tesi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi.. Brn 39 haftalık oldum ne çatı muanesi ne alttan muane.. Açılma olsa ben nasıl anlarım.. sancı yok..Sizlerden son haftaya kadar gelipte alttan muane olmayan varmı?
canım hayırlı haberlerle gel inşallah...Günaydın a.s.
Saat 2 de uyudum 5 te uyandım daha da uyuyamadım
Malum doktora gideceğim heyecan dorukta kaydirigubbakcemi
Dün Bosna arkadaşım mesaj çekmişti unuttum aktarmayı
hepinize selamı var yeni doğuran anneleri tebrik ediyor
bebişiyle uğraştığı için nete giremiyormuş
evde sancısı tutmuş sonra suyu gelmiş hastanede 5 saat sancı çekmiş
fakat bebek aşağı inmemiş suni sancı kendisi istememiş ve genel anestezi ile sezeryan olmuş
hiç bir zorluk çekmediğini de belirtmiş ayrıca
işte böyle
günaydın kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ederim yapacaklarda Allah yardımcınız olsun. kızlar almadı iseniz mutlaka göğüs ucu kremi ve göğüs pedi alın. ben 24'lü bir kutu akmıştım pedi bitmek üzere çok gerekli. göğüslerim emzirirken çok acıyo emziren anneler sizdede oluyor mu ne yapabilirim.
bişey sorucam kızlar size..hamileliğimin ilk 3 ayından sonra iki göğsümdende sıktığımda sıvı geliyodu su şeklinde...bi kaç ay sonra sarı renkte geldi ama kendiliğnden gelmedi hiç üstelik az geliyodu...şimdi hiç gelmiyo acaba sütüm olmıcakmı çok üzülüyorum çokkkkkk..düşünmekten mi kesildi yoksa tekrar gelirmi 19 martta doğum nasipse acaba doğar doğmaz süt gelirmi gelmezmi???lütfen cevaplayan lar olursa çokkk çokkk sevinirim :sinifsinif:
canim daha karar vermedim.ise donup bakici da tutabilirim yada ise birakip kendimde bakabilirim.haklısın canım yaa sana tam lazımken eve döncekler demekçİşin zor ne yapcaksın bebeğe kim bakıcak.Bizimkilerde dün gelmişler eşim sabahtan telefonda bayağı bir söylenince tabii.Ay bir eksiğin varmı doğum nezamn bebek kaç kilo .yok bir ihtiyacımız annemler herşeyi halletti doğumada daha var dedim.Yok canım ya senin nazar değide benim kızıma hayır diyememden oldu dondurma istiyodu öyle canım etmedi erisin diye bekledim ama fazla yedi kerata sabahada grip oldu ama sağlam canım
ay yerim ben onu.benim de en buyuk hayalim baskalarinin uzerine isetmekkaydirigubbakcemile3bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallaharkadaşlar benim bebişm doğdu cumartesi günü fazla vaktim yok haber vermek istedim 3500 normal doğum arkadaşlar doğum yapmayan arkadaşlarım sakın epidurali düşünmeyin berbat bişey daha sonra tekrar yazarım görüşmek üzere
masallah cinsiyeti ne cicim ?söylemeyide unuttum bebek kiloluymuş daha 12 gün önce 2600 grdı..dün baktı 3200..19 marta kadar 3700 olur dedi geçebilir de dedi...eğer ayın sonunu beklersem 4500 olucakmış boyuda uzun boylu bi bebek dedi doğuma kadar 54 cm olurmuş...babam tarafına bana çekmiş eşim kısa boylu aileside öyle kaydirigubbakcemile3zaten bende 4500 nasıl dıoğurcam
ben 3 haftadir kasik agrisi cekiyorum.bisey oldugu yok sadece agrikaydirigubbakcemile3herkese günaydın. doğumlar oldukça sayfalar azaldı.
ben de doğurmayı bekleyenler grubundayım. 38. haftadayım.
dün gece kasıklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi. size de oluyor mu?
korktum valla doğum sancısı diye..
ben varım canım,ama bugün kadın doğumcu doktor başka bir yakınımla paylaştım bu durumu,sanırım doktorum normal yapmayacak dedim,alttan muayane yaptı mı dedi,yok dedim yapmayacakmış dedim ben sormuştum çünkü yapacak mısınız dedim yok dedi..
anlaşıldı dedi doktorun normal yapmayacak gerek duymamış dedi
bişey sorucam kızlar size..hamileliğimin ilk 3 ayından sonra iki göğsümdende sıktığımda sıvı geliyodu su şeklinde...bi kaç ay sonra sarı renkte geldi ama kendiliğnden gelmedi hiç üstelik az geliyodu...şimdi hiç gelmiyo acaba sütüm olmıcakmı çok üzülüyorum çokkkkkk..düşünmekten mi kesildi yoksa tekrar gelirmi 19 martta doğum nasipse acaba doğar doğmaz süt gelirmi gelmezmi???lütfen cevaplayan lar olursa çokkk çokkk sevinirim :sinifsinif:
günaydın kızlar nasılsınız doğum yapan arkadaşları tebrik ederim yapacaklarda Allah yardımcınız olsun. kızlar almadı iseniz mutlaka göğüs ucu kremi ve göğüs pedi alın. ben 24'lü bir kutu akmıştım pedi bitmek üzere çok gerekli. göğüslerim emzirirken çok acıyo emziren anneler sizdede oluyor mu ne yapabilirim.
Kızlar ben çok kötüyüm.. Belim ağrıyor. 1o dk bir tuvalete gidiyorum ve sancım yok.. Normal doğumu bekliyoruz.. C.tesi doktorum 1 hafta sonra görüşelim dedi.. Brn 39 haftalık oldum ne çatı muanesi ne alttan muane.. Açılma olsa ben nasıl anlarım.. sancı yok..Sizlerden son haftaya kadar gelipte alttan muane olmayan varmı?
ben varım canım,ama bugün kadın doğumcu doktor başka bir yakınımla paylaştım bu durumu,sanırım doktorum normal yapmayacak dedim,alttan muayane yaptı mı dedi,yok dedim yapmayacakmış dedim ben sormuştum çünkü yapacak mısınız dedim yok dedi..
anlaşıldı dedi doktorun normal yapmayacak gerek duymamış dedi
benim oglusumda oyle yaw son 4 gundur hareketleri azaldi ama arabaya binmeyelim zip zip ordan oraya atliyor resmen.günaydın hatun kişiler,
benim bu kızın hareketsizliği bana kafayı yedirecek.
gezmeye gidince coşuyor. evdeyken nazlı nazlı "pit pit"..
gezenti olacak benim minnoş...
siz nasılsınız... 38. haftaya girdik bizde tık yok. zaten benim ufaklık ters olmaması da iyi.
hadi bakalim guzel haberlerle gel insallahselammm şafak sayan annniş adayları..aklinialirimsmilesat a göre benim son bir günüm.delikafadulden.ama son haftam kabul ediorum bunu dr amcamız hanfendi gecikebilir dedi.mirmirmirmir.bugün saat 13 :30 da ransevum..vee catı muaynem var ilk defaeyvahedigeldismile..ama yapacak olan dr um normal dogumn düşündügüm hastanedeki dr um..asıl dr um bakmadı daha..anlayacagınız gerginim biraz...neyseki kurtulurum en azından..bakalım zillim nasıllar??gene popo gösterecek annesine-tatlicadiarzu- yuzünü saklıyo başından beri..gecmişe bakamadım cıkıcam birazdan..doguran var mı??hepinisssiiii öpüorumm kpocamannnsengözlerimebaksanaba.s.
selammm şafak sayan annniş adayları..aklinialirimsmilesat a göre benim son bir günüm.delikafadulden.ama son haftam kabul ediorum bunu dr amcamız hanfendi gecikebilir dedi.mirmirmirmir.bugün saat 13 :30 da ransevum..vee catı muaynem var ilk defaeyvahedigeldismile..ama yapacak olan dr um normal dogumn düşündügüm hastanedeki dr um..asıl dr um bakmadı daha..anlayacagınız gerginim biraz...neyseki kurtulurum en azından..bakalım zillim nasıllar??gene popo gösterecek annesine-tatlicadiarzu- yuzünü saklıyo başından beri..gecmişe bakamadım cıkıcam birazdan..doguran var mı??hepinisssiiii öpüorumm kpocamannnsengözlerimebaksanaba.s.
delikafadulden..hadi gözünaydın canımm..ALLAH saglıkla kurtarsın..bizi haberdar et..dualarımız senle..:Saruboceq:canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
Kızlar sizde de şöyle dengesizlikler var mı?
dün akşam film izliyorduk. doğum sahnesi vardı. bebek doğdu o ilk ağlaması duyuldu. benim aklıma benim de bçyle bebişimin sesini duyacağım geldi. gözlerim yaşardı içim titredi zaten.
ama bazen otururken bir daha böyle rahat oturamayacağım, gezemeyeceğim, uyuyamayacağım geliyor. o zaman da içimi bir karamsarlık kaplıyor. anormal miyim neyim?
cerenora,sorma,ben de dün akşam eşime diyorum eski,çocuksuz günlerimi özledim diyekaydirigubbakcemile3 sanki dogdu da zorlugunu gördüm.
var var merak etme dün sağlık ocağında bebekler ağlarken agladım,aksam kocamdan uzaklaşırmıyım die üzüldüm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?