2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın...bir kaç ay önce burası dolup taşar sayfalara yetişemezdik:):):)şimdi pek bir sakin...kuzular o kadar masum o kadar muhtaç ki oldukça fazla zaman ayırmak gerkeiyor....benimki de uyandı uyanacak...herkese sevgiler...a.s.

herkese günaydın yine uykusuz bir gece daha geçti.baya sancım oldu bu gece tam hadi geliyor derken kesiliyo sancı yaa...
benim ikinci doğum olduğu için olmadım ben de ama açılma var mı diye bakması gerekmezmiydi.son haftadayım ne de olsa.bakalım perşembe gidicem ne diyecek...?

canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

ilk bebişimde doktor bana garmastan yazmıştı çok işe yaradı.ama emzirmeden önce sürekli silmek zorundasın uğraştırıyo o da.ben bu sefer doğurur doğurmaz tavsiye üzerine zeytinyağı deniycem hakiki zeytinyağı aldım.onu ocakta kızdırıp soğutup sürmemi söylediler bakalım işe yarıyacak mı?sen de deneyebilirsin ama çok yaraysa garmasten derim...

ben de hiç süt sıvı falan gelmemişti ilk bebişimde...bunda da gelmedi henüz.ama ilk bebeğim doğunca acayip süt oldu 2 sene emdi sorunsuz...herkeste gelecek diye birşey yok sanırım...için rahat olsun...bebiş emdikçe süt çoğalıyo...

herkese günaydın. doğumlar oldukça sayfalar azaldı.
ben de doğurmayı bekleyenler grubundayım. 38. haftadayım.
dün gece kasıklarım çok ağrıdı adet sancısı gibi. size de oluyor mu?
korktum valla doğum sancısı diye..

canim daha karar vermedim.ise donup bakici da tutabilirim yada ise birakip kendimde bakabilirim.
bilmiyorumkismile

bizde çok iyiyiz bugün anneannesi banyo yaptırdı oğluşuma az önce altını açtım kızlar ve oğlum üzerime işedi
ay yerim ben onu.benim de en buyuk hayalim baskalarinin uzerine isetmekkaydirigubbakcemile3

canim hayirli olsun allah anali babali buyutsun insallah

masallah cinsiyeti ne cicim ?

ben 3 haftadir kasik agrisi cekiyorum.bisey oldugu yok sadece agrikaydirigubbakcemile3

Acaba benim dr.damı sezeryanı taktı kafaya... Ben normal istiyorum diye bestıra bastıra söyledim...Sanki normal doğumu onaylıyormuş gibiydi....Allahım sezeryan olacaksak neden 40 + ları bekliyoruzki.... illa sancı çekip sezeyanmı olsun..

canım bir daha göğüslerini sıkma.
1. sütün erken gelmiştir akar durduramayabilirsin,
2. erken doğumu tetikler. lmaz:
benim annem göğüslerime dokundurtmuyor bile. merak etme doğumdan sonra sütün gelir.

günaydın hatun kişiler,
benim bu kızın hareketsizliği bana kafayı yedirecek.
gezmeye gidince coşuyor. evdeyken nazlı nazlı "pit pit"..
gezenti olacak benim minnoş...

siz nasılsınız... 38. haftaya girdik bizde tık yok. zaten benim ufaklık ters olmaması da iyi.

selammm şafak sayan annniş adayları..aklinialirimsmilesat a göre benim son bir günüm.delikafadulden.ama son haftam kabul ediorum bunu dr amcamız hanfendi gecikebilir dedi.mirmirmirmir.bugün saat 13 :30 da ransevum..vee catı muaynem var ilk defaeyvahedigeldismile..ama yapacak olan dr um normal dogumn düşündügüm hastanedeki dr um..asıl dr um bakmadı daha..anlayacagınız gerginim biraz...neyseki kurtulurum en azından..bakalım zillim nasıllar??gene popo gösterecek annesine-tatlicadiarzu- yuzünü saklıyo başından beri..gecmişe bakamadım cıkıcam birazdan..doguran var mı??hepinisssiiii öpüorumm kpocamannnsengözlerimebaksanaba.s.

canım ben doktoruma sordum bana lansinohu önerdi hem emzirmeden silmeye de gerek yok. ben şimdiden sürüyorum. sen de dene istersen. bir tahin pekmezin tahini olur ya. onun üzerinde biriken yağ yani susam yağı iyi geliyormuş dediler.

ben de 38. haftaya girdim bana da yapmadı.

ama canım bazı doktorlar çatıyı doğum anında kontrol ediyor. çünkü önceki muayenelerde nişan doktorun elinde kalabiliyor veya su kesesi zamansız patlıyor. bebek doğum kanalına girmeden kese patlarsa da o işin sonu sezeryana gidiyor. o doktorun tercihi ile ilgili bir şey.

benim oglusumda oyle yaw son 4 gundur hareketleri azaldi ama arabaya binmeyelim zip zip ordan oraya atliyor resmen.

hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah

HAydi canım hayırlı haberlerle gel inşallah. Allah hakkınızda en hayırlısı ne ise onu nasip etsin. inşallah içine siner.

canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.

sagolun canlar.olumunekankayizsmile.şimdilik cıktım..heyecandan karnım gurulduyo ya bagırsaklarım bozulcak şimdi..tam gününde yani..:kedi:

Kızlar sizde de şöyle dengesizlikler var mı?
dün akşam film izliyorduk. doğum sahnesi vardı. bebek doğdu o ilk ağlaması duyuldu. benim aklıma benim de bçyle bebişimin sesini duyacağım geldi. gözlerim yaşardı içim titredi zaten.
ama bazen otururken bir daha böyle rahat oturamayacağım, gezemeyeceğim, uyuyamayacağım geliyor. o zaman da içimi bir karamsarlık kaplıyor. anormal miyim neyim?

hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
delikafadulden..hadi gözünaydın canımm..ALLAH saglıkla kurtarsın..bizi haberdar et..dualarımız senle..:Saruboceq:

sağlıkla kavuş kızına inşallah... dualarımız seninle... :Saruboceq:

cerenora,sorma,ben de dün akşam eşime diyorum eski,çocuksuz günlerimi özledim diyekaydirigubbakcemile3 sanki dogdu da zorlugunu gördüm.

var var merak etme dün sağlık ocağında bebekler ağlarken agladım,aksam kocamdan uzaklaşırmıyım die üzüldüm :))))

cerenora,sorma,ben de dün akşam eşime diyorum eski,çocuksuz günlerimi özledim diyekaydirigubbakcemile3 sanki dogdu da zorlugunu gördüm.

var var merak etme dün sağlık ocağında bebekler ağlarken agladım,aksam kocamdan uzaklaşırmıyım die üzüldüm :))))

aman iyi oh tek anormal ben değilim :roflol: :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…