2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
zemuszemus ohhh canim benimmm hayirlisi ile alirsin kizini kucagina insallah.

ohooooo kuzum hangisini anlatayimki neler neler neler kaydirigubbakcemile3

slm güzeller herkes iyidir inşallah
ynur doğum yapmış gözü aydın olsun
dilacım yarın doğuma girecekmiş Allah yardımcıları olsun doğum tarihi belli olan arkadaşlarımın da gözü adyın gününüz belli oldu en azından kussebim senin çok az kaldı
valla ben artık topike girerken üzülüyorum hala bekliyoruz böyle gerçi vakit var daha ama ne biliyim bi hüzün çöküyor içime böyle düşünmüyordum zamanında gelir işte diyordum ama bebişler birer birer gelince bende sabırsız oldum böyle hayırlısı tabii hakkımızda Rabbim hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

Selam annişler ben hala doğurmadım hareketlere başladım evde j.hareketleri yapıyorum bakalım ıse yarayacak mı Çok üzgünüm çoook

Ynur cum dogum yapmıs gözun aydın olsun Allah saglıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah
Dila canım yarın ıcın dualarım senn ıcın ınsallah bebeni sorunsuz bı sekılde kucagına alırsın

Ya neden herkes sezeryan oldu ben anlamadım herkesın bebegı ters mı duruyıordu kı Allah Allah :uhm:

slm canım cahilliğimi mazur gör bu j. hareketleri nasıl oluyoCADIARZU

slm canım cahilliğimi mazur gör bu j. hareketleri nasıl oluyoCADIARZU

Yawyum ne bılım bı ıkı hareket gosterdıler onları yapıyorum acılmayı kolaylastırıyomus
Bacaklarını yana dogru acıyosun sonra cömüyor gıbı yapıyosun bıde asker yuruyusu bende yaıorum :tomato:

gayet normalsin cerencim:)

kızlar kızımın kimliği çıktı bugün en güzel yanı onu elime aldım we ana adı hasret baba adı cengiz yazıyo:lepi: en muhteşem olan bu olmalı süper bi duygu helin ceren))

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyumesını nasıp etsın saglıkla uzun omurler versın ınsallah

anladım canım hadi bakalım faydasını görürsün inşallah
çok oturmamak lazım bu zamanlarda sürekli hareket etmek lazım sık sık yürüyüş yap canım bende yapmak istiyorum ama yağmur yağıyor bu seferde hasta olucam diye korkuyorum zaten yeni iyi oldum neyse bi kalkıp evin içinde dolaşayım barii

canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
canım şimdiden hayırlı olsun Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla al bebişini kucağına
sagolun canlar.olumunekankayizsmile.şimdilik cıktım..heyecandan karnım gurulduyo ya bagırsaklarım bozulcak şimdi..tam gününde yani..:kedi:

canım hayırlı haberlerle gel inşallah...

o bende de oluyor.ilk bebeğimde daha yoğundu.hoş doğum sonrası 2 ay boyunca da atamadım bunu üzerimden herşey değişmişti artık herşey bebeğe göre ayarlanıyordu....ama sonra o dünyamız oldu kılına zarar gelecek diye ödümüz kopar oldu değişik bişey işte...şimdi babaannesine yada anneannesine kalmaya gitmek isteyince üzülüyoruz evimiz onsuz çok sessiz ve neşesiz.onsuz gezmek bile içimize sinmiyor...Allah herkesin yavrusunu bağışlasın...şimdi ikinci için tek endişem tekrar başa dönecek olmam onun dışında bişey yok....

ben de hala doğuramayanlardanım canım aynı yolun yolcusu şeklinde gidiyoruz bakalım zaman geçtikçe endişem artıyor...

Dun hastaneye gıttık hem soguk hem ruzgar sabah bogazım sızlıyor zaten son gunlerım bıde hasta olursam cıldırırım senağlamabende ewde 4 donuyorum

gayet normalsin cerencim:)

kızlar kızımın kimliği çıktı bugün en güzel yanı onu elime aldım we ana adı hasret baba adı cengiz yazıyo:lepi: en muhteşem olan bu olmalı süper bi duygu helin ceren))

hadi gözünüz aydın Allah bizede nasip etsin hasretcim iyisiniz inşallah buralar çok ıssız kaldı valla :çok üzgünüm:

Silver cim biz biraz zor dogururuz gıbı gelıyor dun ıstege baglı sezeryan olmak ıstıyorum dedım kımse kabul etmedı sankı onlar doguracak kötükedihüso

gerçekten ya 32 doğumdan sadece 5 i normal doğum sezaryan solladı gitti ilginç gerçekten..

Silver cim biz biraz zor dogururuz gıbı gelıyor dun ıstege baglı sezeryan olmak ıstıyorum dedım kımse kabul etmedı sankı onlar doguracak kötükedihüso

bence beklemelisin canım o kadar bekledik yüzdük kuyruğuna geldik....evet çok zor sabretmek ben de deliriyorum ama ben normal doğurmak için son ana kadar bekliycem herşey yolunda giderse.:Saruboceq:....ağlıycam artık doğuramadım diye bide herkes hergün arıyo yok mu daha bişey diye...senağlama

Kızlar benım kız sureklı sol yanımı yumrukluyor oksuyorum cekıyor sıpam ya
Ben gercekten neden cennet annelerın ayakları altında oldugunu daha ıı anlıyorum annelık cok kutsal ya Rabbım bana boyle bı duygu yasattıgı ıcın sukurler olsun

De bıde onu de yok doktorunu degıstır yok dewlet hastanesıne gıt yok cart yok curt kafayı tırlatıcam neymıs onun gelını bunun kızı su zaman dogurmus bekle ne sabırsızsın hepsını bı cuwala koyıp bogazdan atasım gelıyor

ebrucum senin son günün görünüyo doktora gidicekmişsin hayırlı haberlerle dön inşallah

kızlar şimdi geldim dr dan ..bi de rezil oldum anlatayım..önce ultrasonla baktı ve 1 2 hafta geriden geldigimi söyledi ve bebegimin küçük oldugunu..küçük bi bebk dedi..en son 2.900 dü kilosu bu hafta unuttum sormayı..biliosunuz kac haftadr catı muyanesi vakam vardı sonunda bugün baktı dr..ama normal dogum için ayarladıgım hastanedeki dr um..catıya cıktım bi güzel titreye titreye halbuki kandimi kasmayacaktım telkin etmiştim kendimi sürekli..o ne igrenc bi koltuk..ilk denemeyi yaptı dr um eliyle ittirdi falan ben geri cektim kendimi bagrdım..doktorum hemen vazgecti yok dedi ebrucum sen normal dogum yapamazsın dedi haklı olarak .lavaboya gecti ellerini ytıkamaya..sonra inmedim catıdan bidaha deniyelim kasmıcam kendimi cok özr dilrim dedim tamam dedi..2 parmagyla içeriye kadar uzandı rahat bıraktım kendimi bebegin başı dayanmış ama acılman hiç yok dedi..hiç yürüyüş yapmıomusun dedi gercektende pek yürüyüş yapan bi insan degilim..günde 2 saat yürüyecekmişim acıllması gerekiomuş..son 5 _6 gün daha müddet verdi biliosunuz 41 haftaya giriorum o zaman..galiba beni sanclarım gelmezse sezeryana alacak..ama cuma günü kendi dr umun randewusu var..o ne derse artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…