- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.481
zemuszemus ohhh canim benimmm hayirlisi ile alirsin kizini kucagina insallah.canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
Kızlar sizde de şöyle dengesizlikler var mı?
dün akşam film izliyorduk. doğum sahnesi vardı. bebek doğdu o ilk ağlaması duyuldu. benim aklıma benim de bçyle bebişimin sesini duyacağım geldi. gözlerim yaşardı içim titredi zaten.
ama bazen otururken bir daha böyle rahat oturamayacağım, gezemeyeceğim, uyuyamayacağım geliyor. o zaman da içimi bir karamsarlık kaplıyor. anormal miyim neyim?
Selam annişler ben hala doğurmadım hareketlere başladım evde j.hareketleri yapıyorum bakalım ıse yarayacak mı Çok üzgünüm çoook
Ynur cum dogum yapmıs gözun aydın olsun Allah saglıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah
Dila canım yarın ıcın dualarım senn ıcın ınsallah bebeni sorunsuz bı sekılde kucagına alırsın
Ya neden herkes sezeryan oldu ben anlamadım herkesın bebegı ters mı duruyıordu kı Allah Allah :uhm:
slm canım cahilliğimi mazur gör bu j. hareketleri nasıl oluyoCADIARZU
gayet normalsin cerencim:)
kızlar kızımın kimliği çıktı bugün en güzel yanı onu elime aldım we ana adı hasret baba adı cengiz yazıyo:lepi: en muhteşem olan bu olmalı süper bi duygu helin ceren))
Yawyum ne bılım bı ıkı hareket gosterdıler onları yapıyorum acılmayı kolaylastırıyomus
Bacaklarını yana dogru acıyosun sonra cömüyor gıbı yapıyosun bıde asker yuruyusu bende yaıorum:tomato:
canım şimdiden hayırlı olsun Allah kolay doğumlar nasip etsin sağlıcakla al bebişini kucağınacanlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
sagolun canlar.olumunekankayizsmile.şimdilik cıktım..heyecandan karnım gurulduyo ya bagırsaklarım bozulcak şimdi..tam gününde yani..:kedi:
Kızlar sizde de şöyle dengesizlikler var mı?
dün akşam film izliyorduk. doğum sahnesi vardı. bebek doğdu o ilk ağlaması duyuldu. benim aklıma benim de bçyle bebişimin sesini duyacağım geldi. gözlerim yaşardı içim titredi zaten.
ama bazen otururken bir daha böyle rahat oturamayacağım, gezemeyeceğim, uyuyamayacağım geliyor. o zaman da içimi bir karamsarlık kaplıyor. anormal miyim neyim?
Selam annişler ben hala doğurmadım hareketlere başladım evde j.hareketleri yapıyorum bakalım ıse yarayacak mı Çok üzgünüm çoook
Ynur cum dogum yapmıs gözun aydın olsun Allah saglıkla buyumesını nasıp etsın ınsallah
Dila canım yarın ıcın dualarım senn ıcın ınsallah bebeni sorunsuz bı sekılde kucagına alırsın
Ya neden herkes sezeryan oldu ben anlamadım herkesın bebegı ters mı duruyıordu kı Allah Allah :uhm:
anladım canım hadi bakalım faydasını görürsün inşallah
çok oturmamak lazım bu zamanlarda sürekli hareket etmek lazım sık sık yürüyüş yap canım bende yapmak istiyorum ama yağmur yağıyor bu seferde hasta olucam diye korkuyorum zaten yeni iyi oldum neyse bi kalkıp evin içinde dolaşayım barii
gayet normalsin cerencim:)
kızlar kızımın kimliği çıktı bugün en güzel yanı onu elime aldım we ana adı hasret baba adı cengiz yazıyo:lepi: en muhteşem olan bu olmalı süper bi duygu helin ceren))
Dun hastaneye gıttık hem soguk hem ruzgar sabah bogazım sızlıyor zaten son gunlerım bıde hasta olursam cıldırırım senağlamabende ewde 4 donuyorum
Silver cim biz biraz zor dogururuz gıbı gelıyor dun ıstege baglı sezeryan olmak ıstıyorum dedım kımse kabul etmedı sankı onlar doguracak kötükedihüso
bence beklemelisin canım o kadar bekledik yüzdük kuyruğuna geldik....evet çok zor sabretmek ben de deliriyorum ama ben normal doğurmak için son ana kadar bekliycem herşey yolunda giderse.:Saruboceq:....ağlıycam artık doğuramadım diye bide herkes hergün arıyo yok mu daha bişey diye...senağlama
ebrucum senin son günün görünüyo doktora gidicekmişsin hayırlı haberlerle dön inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?