- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.501
kızlar şimdi geldim dr dan ..bi de rezil oldum anlatayım..önce ultrasonla baktı ve 1 2 hafta geriden geldigimi söyledi ve bebegimin küçük oldugunu..küçük bi bebk dedi..en son 2.900 dü kilosu bu hafta unuttum sormayı..biliosunuz kac haftadr catı muyanesi vakam vardı sonunda bugün baktı dr..ama normal dogum için ayarladıgım hastanedeki dr um..catıya cıktım bi güzel titreye titreye halbuki kandimi kasmayacaktım telkin etmiştim kendimi sürekli..o ne igrenc bi koltuk..ilk denemeyi yaptı dr um eliyle ittirdi falan ben geri cektim kendimi bagrdım..doktorum hemen vazgecti yok dedi ebrucum sen normal dogum yapamazsın dedi haklı olarak .lavaboya gecti ellerini ytıkamaya..sonra inmedim catıdan bidaha deniyelim kasmıcam kendimi cok özr dilrim dedim tamam dedi..2 parmagyla içeriye kadar uzandı rahat bıraktım kendimi bebegin başı dayanmış ama acılman hiç yok dedi..hiç yürüyüş yapmıomusun dedi gercektende pek yürüyüş yapan bi insan degilim..günde 2 saat yürüyecekmişim acıllması gerekiomuş..son 5 _6 gün daha müddet verdi biliosunuz 41 haftaya giriorum o zaman..galiba beni sanclarım gelmezse sezeryana alacak..ama cuma günü kendi dr umun randewusu var..o ne derse artık..
kızlar şimdi geldim dr dan ..bi de rezil oldum anlatayım..önce ultrasonla baktı ve 1 2 hafta geriden geldigimi söyledi ve bebegimin küçük oldugunu..küçük bi bebk dedi..en son 2.900 dü kilosu bu hafta unuttum sormayı..biliosunuz kac haftadr catı muyanesi vakam vardı sonunda bugün baktı dr..ama normal dogum için ayarladıgım hastanedeki dr um..catıya cıktım bi güzel titreye titreye halbuki kandimi kasmayacaktım telkin etmiştim kendimi sürekli..o ne igrenc bi koltuk..ilk denemeyi yaptı dr um eliyle ittirdi falan ben geri cektim kendimi bagrdım..doktorum hemen vazgecti yok dedi ebrucum sen normal dogum yapamazsın dedi haklı olarak .lavaboya gecti ellerini ytıkamaya..sonra inmedim catıdan bidaha deniyelim kasmıcam kendimi cok özr dilrim dedim tamam dedi..2 parmagyla içeriye kadar uzandı rahat bıraktım kendimi bebegin başı dayanmış ama acılman hiç yok dedi..hiç yürüyüş yapmıomusun dedi gercektende pek yürüyüş yapan bi insan degilim..günde 2 saat yürüyecekmişim acıllması gerekiomuş..son 5 _6 gün daha müddet verdi biliosunuz 41 haftaya giriorum o zaman..galiba beni sanclarım gelmezse sezeryana alacak..ama cuma günü kendi dr umun randewusu var..o ne derse artık..
kesinlikle katılıyorum....nelerine katlanıyoruz,hepsi bizi sevindiriyor canımızı yaksa da bazen....Allahım tüm isteyenlere nasip etsin başta benim teyzem olmak üzere herkese.....
Gecmıs olsun canım sende atlattın bebek basını dayamıs belkı yuruyus yaparsan acılma olur stres yapma
hadi hayırlısı canım.benim doktor yürüyüş falan demedi hiç.o zaman geriye kalan anneler hadi hep beraber yürüyüşe...
kızlar ben normal dogum istiodum ama bi muyneye katlanamadım..ama bol yürüyüş yapıup yorcam kendimi şu bi hafta :lepi:hatta su an dışarı cıkıorum..bu arad başı ben cekecem sakın acele etmeyin hee..lülülülülülü
seeyhancım saol canım..ama sunu söyliim sakın kendini kasma ben 2. denemede rahat gevsek bıraktım kendimi hiçbişey hissetmedim inanki tamamen psikolojik bu işler..sakın kasma..yürüyüş olayını abartmam lazım cıkıcam birazdan..ama belim inanki müsade etmiyo belim cok agrıyo bu yuzden ayaktada cok kalamıorum..ama bu hafta kendiliginden baslaması gerekio dogumumun..yoksa kacınılmaz sezeryaan olucak..canım ya hayırlısı olur inşallah hakkınızda
yürüyüş diyosun bende pek yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum havalar çok soğuk yeni iyi oldum bir daha hasta olmak istemiyorum artık evde dolanıp duruyorum sürekli
şu çatı muayenesini bende olmadım hala son haftaya bırakıyor bizim doktorlarda off hepimizin hakkında hayırlısı
gayet normalsin cerencim:)
kızlar kızımın kimliği çıktı bugün en güzel yanı onu elime aldım we ana adı hasret baba adı cengiz yazıyo:lepi: en muhteşem olan bu olmalı süper bi duygu helin ceren))
kızlar nişan gelmesi nasıl oluyor?
az önce hafif kahverengimsi bir akıntım oldu. ayrıca benim bebeğim ters duruyor.
nişan geldikten ne kadar sonra doğum oluyor?
çok panik oldum.
az önce hafif kahverengimsi bir akıntım oldu. ayrıca benim bebeğim ters duruyor.
çok panik oldum.
çok panik oldum.
canım benşm, her gün çatı muayenesi olmuyoruz tabii ki dürtülmeye tepki göstermemiz normal. hem bak ikincisinde başarmışsın. kimi kadınlar hiç yaptırmıyorlar muayeneyi. bence bunu kafana takma bol bol yürüyüş yap.
Hasret'ciğim süper bir isim seçtin. bir kere kökeni Türkçe. eski Türkçeden Farsçaya oradan tekrar Türkçeye geçmiş. sonra Yaşar Kemal'in en sevdiği ve romanlarında en çok kullandığı kız ismi. benim rahmetli babam Yaşar Kemal hayranıydı. o yüzden koymuş bana ismimi :gitme: (gerçi annemle hep kavga ederlerdi sen koydun ben koydum diye akannehir )
kızlar sagolun evet gercekten atlattım bu muyneyi ama normal dogum yapabilirmiyim bilmiorum kızlar ya cesaret var ama..hadi ebru geçmiş olsun,inşallah istediğin gibi bi dogum yaparsın.
hasret,hayırlı olsun kimliğini de aldınız,ne kadar güzel bişi dimi,sana ait bişi(Allaha emanet),senin adın yazıyo filan,müthiş bi duygu.benim Ceroşla adaş oldu kızlarımızopuyorumnanaktan
cerenora,anlamı çok güzel bi kere: ceylan yavrusu,zarif,narin düşünsene.
slm canlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır cünyırlarda iyilerdir inşallah,malum artık eskisi gibi sık giremiyorum arılmıyorsunuzdur inşallah,ma kızmayın ne olur zeynep'emzirmek ile meşgulüm sürekli,tez büyümesi için dr tavsiyesi,bi emzirmeye başladığıumda bir saat sürüyor zatemn,çünkü parmak kızımız yoruluyor bir duruyor bir çekiyor,kambur olcam kızçem yüzünden valla,neyse bugün kilo takibimiz vardı tekrar gittik baktı drumuz kilomuza 2260 olmuşuz doğum kilomuzu yakalamış bi de üstüne kilo almışız dr bu şekilde giderse iyi maşşallah dedi,cranial usg miz vardı bıngıldağınüzerinden usg ile bakılıyor prematüre bebeklerde çekilen bişeymiş,uz.dr çekerken yüreğime inicekti nasıl acaba diye,çok şükür Allahıma tertemiz çıktı,bir oh çektim Allahım büyük Rabbim size ve cümlesine ve bize hep temiz sağlıklı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah,sağlık ocağına ikinci kez kan vermeye gittik çok ağladı yavrum,haftayada göz muayenemiz var,15 gün sonrada rutin kontrol ve kalça usg miz var inşallah tertemiz çıkar,biraz uzattım sanırım ama bunları sizlerle paylaşmak istiyorum
nişan gelmesinden 48 saat sonra başlayabilio dogum canım..böyle bi akıntı varsa dr una danış..kızlar nişan gelmesi nasıl oluyor?
çok panik oldum.
ya ben cewrimiçi arkadaşları göremiorum nedeeen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?