- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.521
kızlar sagolun evet gercekten atlattım bu muyneyi ama normal dogum yapabilirmiyim bilmiorum kızlar ya cesaret var ama..
nehir maşallah canım yavruşun topluyo giderek dahada büyüyecek annesi..sütlüklerimiss onlar için..nehir bebikin kaç kilo dogdu canım??d benimkinede küçük bi bebek olucak diyo..böyle boylu anneden küçücük bi bebek hee..bilmiorum öyle dedi..3 3250 dogarsa sevincem valla.
CADIARZU:uhm:sayfanın altındaki çevrim içi alanı bende de yok. Kaybolmuş!
maşallah o zamantatlım 2150 kg doğdu ama normal her doğan bebek doğduğu kilodan biraz kaybedermiş,normal zamanında doğanlar 1 hafta prematüre bebekler üç haftada kaybettikleri kiloyu geri alırlarmış,bizim kızçe 12.günün de filan bu kiloyu almış bi de üstüne kilo almış çok şükür,bugün gittiğimizde 2260 gr olmuş dr böyle giderse çok iyiy dedi
hayirli olsun hasretcigim.ay bende istiyorum ayni duygulari bi an once yasamakkaydirigubbakcemile3gayet normalsin cerencim:)
kızlar kızımın kimliği çıktı bugün en güzel yanı onu elime aldım we ana adı hasret baba adı cengiz yazıyo:lepi: en muhteşem olan bu olmalı süper bi duygu helin ceren))
hayatim kime ne allah askina bosver onu bunu takma.Silver cim biz biraz zor dogururuz gıbı gelıyor dun ıstege baglı sezeryan olmak ıstıyorum dedım kımse kabul etmedı sankı onlar doguracak kötükedihüso
iyiki paylasiyorsun hayatim sahsim adina cok memnun oluyorum.slm canlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır cünyırlarda iyilerdir inşallah,malum artık eskisi gibi sık giremiyorum arılmıyorsunuzdur inşallah,ma kızmayın ne olur zeynep'emzirmek ile meşgulüm sürekli,tez büyümesi için dr tavsiyesi,bi emzirmeye başladığıumda bir saat sürüyor zatemn,çünkü parmak kızımız yoruluyor bir duruyor bir çekiyor,kambur olcam kızçem yüzünden valla,neyse bugün kilo takibimiz vardı tekrar gittik baktı drumuz kilomuza 2260 olmuşuz doğum kilomuzu yakalamış bi de üstüne kilo almışız dr bu şekilde giderse iyi maşşallah dedi,cranial usg miz vardı bıngıldağınüzerinden usg ile bakılıyor prematüre bebeklerde çekilen bişeymiş,uz.dr çekerken yüreğime inicekti nasıl acaba diye,çok şükür Allahıma tertemiz çıktı,bir oh çektim Allahım büyük Rabbim size ve cümlesine ve bize hep temiz sağlıklı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah,sağlık ocağına ikinci kez kan vermeye gittik çok ağladı yavrum,haftayada göz muayenemiz var,15 gün sonrada rutin kontrol ve kalça usg miz var inşallah tertemiz çıkar,biraz uzattım sanırım ama bunları sizlerle paylaşmak istiyorum
ben bilmiyorum malesef sempatiksalakcinnikızlar nişan gelmesi nasıl oluyor?
az önce hafif kahverengimsi bir akıntım oldu. ayrıca benim bebeğim ters duruyor.
nişan geldikten ne kadar sonra doğum oluyor?
çok panik oldum.
bende goremiyorum neden acep ?ya ben cewrimiçi arkadaşları göremiorum nedeeen???
hayirli olsun hasretcigim.ay bende istiyorum ayni duygulari bi an once yasamakkaydirigubbakcemile3
hayatim kime ne allah askina bosver onu bunu takma.
iyiki paylasiyorsun hayatim sahsim adina cok memnun oluyorum.
bebisine masallah umarim daha cabuk kilo alir.
ben bilmiyorum malesef sempatiksalakcinni
bende goremiyorum neden acep ?
bilmiyorumkismile
maşallah o zamaniyi baktın demekki annsesi ..asıl koşuştrmaca bebek dogduktan sonra başlıyo dimi??az kaldı 1 hafta daha belkide daha az ..bebişlerden konuşuruz artık..:1hug:
Ben geldim
Kafam darma duman canlar yaa
Doktorum bugün çatı muaynesi yaptı hiç acımadı ve hiç kasmadım kendimi çok rahattım
Normal doğuma engel bir durum yok dikişli olacak tabii bebeğin aşağı düşmemiş dedi
Bebeğim 3500 gr olmuş doktor normal doğum için 15-20 günü bulur dedi..
Ben siz ne önerirsiniz dedim
Normal kolay sanma o da zor seni yönlendirmek istemem falan sezeryan yanlısı konuştu
Bana hiç cesaret vermedi sancı çekip sezeryanda olabilirsin falan fistan
Sezeryan olursa ne zaman olur dedim Pazartesi alırız dedi...
Ben çok sıkıldım beklemekten
Hemen doğurmak istiyorum sırf bu yüzden sezeryan olmak istemiyorum ama arkamda bana
destek olan bir doktor yok ne yazık ki
Eşim zaten başından beri sezeryan olmamı istiyor
Ablam da bebek 15 gün dursa zaten 4 kilo olur doktorun seni sezeryan yapar diyor :sm_confused:
Dellendim anlayacağınız sizce ne yapayım ?
sana da günaydın canım.hadi inş hayırlı haberlerle gelirsin.
günaydın sonunda istediğim bildiğim doktoruma gittim dün..sezeryana alıcak günde verdi 19 mart..aslında normal doğum şeklinde bebek ama..bugüne kadar çok muayene rezaletliği yaşadığım için ebeleride sevmiyorum..bundan önceki doktor aşırı ilgisiz.ama bu doktorum kaç yıllık hem sülalem ona gidiyo..zaten normal doğumdan korkuyorum..bence iyi oldu gibi ama bakalım kaderde ne varsa..hilos senin neden sezeryan canımopuyorumnanaktan
canım hayırlı haberlerle gel inşallah...
..
canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
kızlar şimdi geldim dr dan ..bi de rezil oldum anlatayım..önce ultrasonla baktı ve 1 2 hafta geriden geldigimi söyledi ve bebegimin küçük oldugunu..küçük bi bebk dedi..en son 2.900 dü kilosu bu hafta unuttum sormayı..biliosunuz kac haftadr catı muyanesi vakam vardı sonunda bugün baktı dr..ama normal dogum için ayarladıgım hastanedeki dr um..catıya cıktım bi güzel titreye titreye halbuki kandimi kasmayacaktım telkin etmiştim kendimi sürekli..o ne igrenc bi koltuk..ilk denemeyi yaptı dr um eliyle ittirdi falan ben geri cektim kendimi bagrdım..doktorum hemen vazgecti yok dedi ebrucum sen normal dogum yapamazsın dedi haklı olarak .lavaboya gecti ellerini ytıkamaya..sonra inmedim catıdan bidaha deniyelim kasmıcam kendimi cok özr dilrim dedim tamam dedi..2 parmagyla içeriye kadar uzandı rahat bıraktım kendimi bebegin başı dayanmış ama acılman hiç yok dedi..hiç yürüyüş yapmıomusun dedi gercektende pek yürüyüş yapan bi insan degilim..günde 2 saat yürüyecekmişim acıllması gerekiomuş..son 5 _6 gün daha müddet verdi biliosunuz 41 haftaya giriorum o zaman..galiba beni sanclarım gelmezse sezeryana alacak..ama cuma günü kendi dr umun randewusu var..o ne derse artık..
kız deli ediyor beni bağıra çağıra delire delire zorla emziriyorum sıpayı,inşallah cnm az kaldı sen de dicen bizimki şöle yaptı böle yaptı diye
neyse zeynep uyandı emzirmem lazım Allaha emanet olun iyi bakın kendinize ve miniklere by
yönlendirmek istemem ama ben de duydum sancıyı çekip de daha sonra sezeryana döndürülenleri. tabiki normal doğum en güzeli. az önce karnıma kramplar girdi. unutmuşum adet sancısını resmen. inan dayanamadım. bu karar tamamen senin ağrı eşiğnle alakalı bence. dayanabileceğini düşünüyorsan herşeyin doğalı en güzeli.
eskiden olsa bebek 3500 olmuş 4000gr olmuş farketmezdi normal dogum için.annem 2 kardeşimi de 4500gr normal dogurdu.ben 2500gr dogmuşum orası ayrısempatiksalakcinni ama şimdi malesef 3500gr'ın üstündekileri sezeryanla alıyo doktorlar.bi arkadaşım normal istedi,sancı çekti o kadar,doktor yok doguramıyosun bebek iri diyerek sezeryanla aldı bebeği.yani diceğim şu sana doktorun normal dogum garantisi vermemiş.doktoruna ya güveneceksin ya da normal dogum taraftarı bi doktor bulacaksın bu vakitten sonra(
Ne olur yanlış anlamayın, sezeryan yanlısı bir şey duyunca çok moralim bozluyor. 32 doğumdan sadece 5'i normal doğum. Bu tablo bana ortada bir anormalllik olduğunu söylüyor. Bebek 4 kilo oldu diye sezeryan yapılması neden. Benim kardeşim bundan 30 yıl önce normal doğumla 4,250 doğmuş. Eşim 4,500 kg'mış. (Kaynanamın yalancısıyım) O zaman normal doğuyormuş da bu bebekler, şimdi ne oldu da 4 kilo sezeyan sebebi oluyor anlamıyorum.
Doktorum bir bahane bulacak beni de sezeyana zorlayacak diye korkuyorum. Ablam yiğenimi beklenen doğum tarihinden 10 gün geç doğurdu normal doğumla. Sabırla beklerim 41. haftaya kadar yolu var. Biliyorum kolay değil belki pişman olacağım sonradan sancıları çekerken normal doğum istedim diye. Ama normal doğum bebeğim ve benim için en iyisi. Canım yanacak korkusuna kızımın doğumunu kaçırmak istemiyorum. Rabbim hayırlısını versin. Beni bu gerilim öldürüyor.
herkese merhaba.dilerim hepiniz iyisinizdir canlarım geçmişe çok bakamadım.ama mesajlardan anladığım kadarıyla yazıyorum.
DİLAA CIMM canım allah ım sağsalim yavruna kavuştursun seni.
LAVİNİAEBRU canım 41 haftaya mı giriyorsun artık ve hiç açılman yok.HİJYENİM 15-20 gün az bir zaman değil bebeğin dahada büyüyecek.ama bekleyip ben yaşamak istiyorum diyorsan tabi sen bilirsin.inşaallah hakkınızda hayırlısı olur canlarım.
hijyenim bence otur bi düşün ne istediğini nomrla doğum istiyorsun, bu önemli bişi kendine güveniyorsun demekki,ama drun neden öle yapmış anlamış değilim inan bana ben drumdan ve hastanemden o kadar memnunumki bana müthiş bir doğum yaşattılar biliyorsun ben spinal sezeryan oldum yarı uyuşturuldum ki benimkisi mecburiydi herşeyi gördüm müthişti ama baştan beri zor bir doğum olucak olmasına rağmen druma hep güvendim hep güç verdi bana sen de druna bana neden hiç güç vermiyorsunuz,bu zamanda normal doğum yanlısı hamile çok az ben normal istiyorum ama siz bana güç vermiyorsunuz de benceeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?