2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı haberlerle gel inşallah canım

KUSSEBFıLAL saol canısı ewet sonunda atlattım bunuda..seninde 2 günün kaldı ALLAH IM inşallah cuma gününün hayırlarına saglıkla kavustrsun bebegine..
SEYYAL hadi gözünaydın kanamanda olmuş benim günüm gectigi halde tık yok agrılardan başka..hepimiz için hayırlısı..ALLAH kurtarsın sagşlıcakla..

bence normal dogum en ıyısı.beklesene canım benım ımkanım olsa catır catır normal dogum yapardım

:Saruboceq:

senın bebısde benımkı gıbı tosunmuskaydirigubbakcemile3

amanınnnnnnn cok guzel hadı ınsallah sag salım alırsın bebegını kucagına.dualarımız senınle:Saruboceq:

yaa kimseler yok gene benimde son 2 günüm.rabbim sağsalim kurtarsın ertesin gün akşam burdayım
kussebım amın ınsallah.guzel haberlerını kımden alacagız bız:Saruboceq:

yaa kimseler yok gene benimde son 2 günüm.rabbim sağsalim kurtarsın ertesin gün akşam burdayım

ütü yapıyordum bu saatte ve açıktı laptop:))) hadi hayırlısı güzel haberlerini beklyoruz canımmmm

Taburcu iznin hayırlı olsun ne güzel anlatmışsın sen öyle evet bende yaşamadım ama ablam doğum yaparken sanki onunla bende yaşadım ve o gün bugün bende istiyorum normal doğumu dedim hele ki anne olmak en çok istediğim şey...Rabbim inşallah o günü gösterecek az bir zaman dilimimiz kaldı....Tüm Mart anneleri (gerçi aramızda Şubatta doğuran oldu ) 34 tane bebeğimiz var şimdi ve annemiz hepsini görünce insan daha da hevesleniyor önemli olan doğurmak değil ki büyütmek ve onu sevgi ile hayata ve hayatımıza katmak ...

geçmiş olsun cnm hadi kurtuldun,
bende bugün gittim dr bebegim 2950 gr olmuş 38 haftadayım,
catı muayenesinide yaptı bebegin yolu baya uzunmuş dedi, bol bol yürüyüş yapmamı söyledi,sezeryan olmuyacagımı söyledim tmm dedi, son hafta yine çatı muayenesi yaparız dedi,
cnm sağlıklı şekilde alırsın inşallah bebegini kucagına, allah bir avazda kurtarsın..
herkese merhaba bende bir Mart annesi olarak burada bulunmalıyım dedim:) benim doğum ayın sonu ama:) 29 martta kız olcak.

hoşgeldin hayırlı olsun cnm bebegin

iyigeceler arkadaşlar,geçmişi az biraz okudum ve gördüğüm kadarıyla günü dolmuş yada benim gibi dolacak olan arkadaşların sorunu aynı,son haftaya kadar hastaya belli edilmemiş ama son hafta sinyali verilmiş sezaryan yapılacağının,burda değil başka bir başlıkta anlattım,ben 1 haftadır normal doğum savaşı veriyorum,iki ayrı doktora gittim kendi doktorumdan başka,yarın son olarak bir prof.a gidicem normal doğum taraftarı olduğunu duydum,yani tıklatmadığım kapı almadığım akıl kalmadı..
doktorlardan aldığım sonuç ise,normal doğum mu istiyorsun o zaman sancın gelince gidersin doğumevine ordaki ebeler bi güzel normal yolla doğurturlar seni,haa tabi ordaki şartları kabul ediceksin,son bi umut dün gezdim doğumevini başhekimi tanıdıgımızdır..ve inanmayacaksınız ama kabus gibiydi yapamam burda dedim..özel hastanelerde de bulamazsın dediler sana normal doğum yapacak doktor,son ana kadar evet herşey normal derler son anda aksilik çıktı sezaryan derler..
özel bi hastanede doktor bana açık açık dediki,neden normal doğum yapalım,gece 2 de mi 3 demi gelecek sancın ne kadar beklicem,belki akşam özel bi toplantıdaydım,alkol almışım gelecek bi durumda değilim,hem beni sıcak yatagımdan kaldıracaksın bunun bir bedeli var ödeyecek misin..
yani anlayacağınız sezaryan isterseniz her türlü yaparsınız,ama bu ülkede normal doğum yapmak yapmaya çalışmak istemek,denemek hiç doğum sancısı çekmedim ama sanırım doğum sancısından daha zor..Allah yardımcımız olsun,ben sonuna kadar direnicem hiç bi sorunumuz yokken ameliyat masasına yatmayalım arkdaşlar,sakın doktora sıkıldık artık falan demeyin,bu işin 42. haftaya kadar yolu var..
yarın ki proftan umutluyum sonucu burda paylaşırım..hakkımızda en hayırlısı olsun..

inanmıyorum ya bu kadar olur. son ana kadar sancıyı çek sonunda sezeryen ol. ne sinir bozucu. eski doktorlar nerde kaldı kardeşim annelerimiz nasıl doğum yaptılar. ben sezeryan düşünüyorum ama yaşadığın şeye hakikaten sinir oldum

bunu yaşayan o kadar çok hamile var ki çoğu kabullenip sezaryan oluyor ben ise şansımı zorluyorum o kadar..doktorlar normal doğumdan korkan hamielleri nasıl anlayışla karşılıyorlar değil mi,normal doğumdan korkuyorum de,hemen sezaryanı övmeye başlarlar,tabiki yaparız sezaryan derler,ama tam tersi olunca işler değişir..ben 9 ay boyunca söyledim korkuyorum,istemiyorum sezaryan diye adam hiç bişi demiyordu,ama son haftaya gelince adamın surat şekli bile değişti sevimsiz bişi oldu,beklerim 40 haftayı doldurmanı dedi sancın gelirse olur dedi olmazsa 1 gün bile bekleyemem sezaryan olur dedi,sanki sancım gelirse bugün yarın normal doğum yapacak bana,yok kordon dolanmış dicek yok bebek oksijensiz kalacak dicek alıcak beni sezaryana..

aynen öyle yapıyorlar, bir arkadaşım inat etti normal yapcam diye. akşam sancısı başlamış sabaha kadar çekmiş zavallım. sabah doktor gelmiş ve zorla sezeryene almışlar. kordon dolandı diye. bi de doktor ebeye sen söyle bana inanmazlar diyormuş. bu kadar olur yani. neyse arkadaşım yarın sonucu söylersin merak ettim. inşallah istediğin gibi olur herşey.

merhabalar arkadaşlar ben nisan annelerindenim.günüm sizlere çok yakın muhtemelen de mart ayı bitmeden bebeğim gelecektir.
doğal olarak sizleri takip ediyorum fakat bu konuda benimde söyleyeceğim şeyler var.
benim doktoruma 1 kere doğumu sordum nesini konuşacaz normal doğuracan işte dedi.
gerçekten normal doğum taraftarı ve özel hastane doktoru. bir çok konuda ona kızsam da sırf gebze de bulabildiğim en iyi doktor ve normal doğum yanlısı diye ona devam ettim.
söyledikleriniz çok doğru doktorlar canlarının istediği saat ve günde, daha çok para alarak sezeryan yapmak varken gecenin bir yarısı peşimize düşmeyi tercih etmiyorlar.
bu durumda bizim yapabileceğimiz tek şey evde, yolda doğurmayı göze alıp sancılar dayanılmaz noktaya gelene kadar doğum iyice ilerleyene kadar evde çekip, sonra hastaneye gitmek galiba. tabiki bu durumda da gerçekten sezeryanı gerektirecek aksilikler oluşursa büyük bir riske girmiş oluruz. e tabi hastane kapısından nöbetçi kadın doğumcu yok diye geri çevirirler mi onu da bilemem.

Hadi bakalım ,nşallah normal doğum ile gelirsin..
EEE dün tabi dışarlarda gezip yorarsan kendini bgn açılma olur tabiii :)

herkese merhaba bende bir Mart annesi olarak burada bulunmalıyım dedim:) benim doğum ayın sonu ama:) 29 martta kız olcak.
>Hayırlısı olsun canmım
olsun geç olsun güç olmasın :)
benimde 30 mart kısmetse :)

Ayyy ne kadar sinir bozucu
ben kendi doktoruma yatıp kalkıp dua edeyim
o acı ile istesende almıo sezeryana

şanslıymışsın arkadaşım ama sen genede kendini herşeye hazırlan. çünkü doğum sırasında yaşanan bir sürpriz insanın moralini çok bozuyor.

şanslıymışsın arkadaşım ama sen genede kendini herşeye hazırlan. çünkü doğum sırasında yaşanan bir sürpriz insanın moralini çok bozuyor.
evet haklısınız en azından olurda sezeryan olmak zorunda kalırsam gerçekten sezeryanı gerektiren bir durum olduğunu bilecem.
çünkü doktorum 2 ay önce kk dan bir arkadaşımı 2 defa kordon dolandığı halde,ve geçen hafta onun bir akrabasını bebek ters durduğu halde normal doğurtmuşkaydirigubbakcemile3
2 side bebekleri de çok iyi çok şükür:lepi:
yani doktor tamam benim sancıdan korkup arıza çıkarmamam gerekiyorkaydirigubbakcemile3
sizlerede hayıırlı doğumlar diliyorum umarım bebişlerinizi sağlıcaklar alırsınız kollarınızaopuyorumnanaktan
bu arada mart bebişlerine de sık sık bakıyorum çok tatlılar maşallah allah bağışlasın hepsini sizlere

bende bir yakınımın bebeğinin kordon bağı dolanmasına rağmen,doğum esnasında hayır hiç gerek yok sezaryana,normal doğumda da halledilebilecek bi durum dediğini doğum yapan arkadaşımdan bizzat duydum,bu arada doktoru prof.muş üniv. hastanesinde ama doğumunu özel yapmış..
bu arada geç duydum bu durumu yeni yani bilsem başında öyle bi doktora giderdim :)

Hijyenim ben normal doğumdan yanayım bir aksilik olmazsa sende o güç vardır Rabbim de verir merak etme doktorlara sorarsan oda sana bırakır kafanı karıştırma bence eşinle karar ver....

bence normal dogum en ıyısı.beklesene canım benım ımkanım olsa catır catır normal dogum yapardım
:Saruboceq:

canlar teşekkür ederim hepinize desteğiniz için
gece eşime sezeryan videosu izleterek sezeryanda diretmememini sağladım
o da salıya kadar bekleyelim salı günü karar veririz doktorla birlikte dedi
şimdilik beklemedeyim yani
inşallah salıya kadar doğururum doğurmassamda yine ertelemeye çalışacağım...

hoş geldin aramıza ....

Allahım ya ne kötü bu doktorlar sıcak yatağından kalkacakmış dediği lafa bak sinir oldum iyice :gitme:

psikolojim bozuldu dünden beri herkese laf anlatmaktan
Allahtan gece çok güzel bir uyku çektim
bi kaç gece uykusuz kalınca sonraki gece çok rahat uyuyorum yorgunluktan

bugün açılım girişimlerinde bulunacağım yürüyüş yapacağım
hurma yiyeceğim ve bolca dua edeceğim normal doğurabilmek için
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...
[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…