2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sabrediyoruz hayatım sağlıkla gelsinlerde bu kadar zaman bekledik biraz daha bekleriz
dimplecim sevindim herşey yolundaymış
eşim günlerdir krize girdi tatlı diye diye sanki o hamile bende tatlı ve börek yaptım hemende yoruldum birde alışkanlık oldu hep bu saatlerde uykum geliyor uzanıyorum ama uyumuyorum dayanıyorum uyumamak için
geceliğimi ütüliyim çantama koyayım barii bir haftadır o bana bakıyor ben ona bakıyorum :umursamaz:

herkese merhaba bende bir Mart annesi olarak burada bulunmalıyım dedim:) benim doğum ayın sonu ama:) 29 martta kız olcak.
hosgeldin canim.hayirlisi olur insallah.sezeryan mi ?

canim cok gecmis olsun.kanaldan cikti baska yere dogru zorlamaya basladi derken neyi kastettin ?

Arkadaslar,
Dilanin zilli kizi Elvin bu sabah dunyaya geldi. kilosu 2700. Ikisininde durumu iyi. dogum epudrial sezeryan ile oldu.
Masallah kizimiza hosgeldi dunyaya.
Masallah Elvin bebise.Dila nin gozu aydin olsun.

merhaba hanımlar 04.03.2010 da doğum yaptım.meleğim zeynep neva' ma kavuştum.çok güzek bir duyguymuş anne olmak .doğum yapan arkadaşlarda meleklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.

slm arkadaşlar doğum yapanlara hayırlı olsun diyorum sağlıkla büyütsünler bebeklerini ben de haziran da bekliyorum bebeğimi oğlum olacak inş.. szlere bir sorum olacak malum hepinizin yaklaştı artık doğum hangi hastane hanngi doktor önerilerinizi alabilir miyim ona göre bende artık sabit bir doktorum olsun istiyrum ne olur ne olmaz.....teşkkürler bu arada ben istanbul avrupada oturuyorum

kızlar bende 8 3 2010 doğum yaptım çok şükür oğlum beratımız kollarımda fırsatım olmadı doğum yapanalrınkini allah analıo babalı büyütsün bekleyenleride bebeklerine kavuştursun inş.. en kısa zamanda resminide koyarım anlatılmaz yaşanırmış hakkaten olumunekankayizsmile

merhaba hanımlar 04.03.2010 da doğum yaptım.meleğim zeynep neva' ma kavuştum.çok güzek bir duyguymuş anne olmak .doğum yapan arkadaşlarda meleklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.

gözünüz aydın güzel anneler Allah bebeklerinize sağlık ve uzun ömürler versin inşallah
darısı başımızakaydirigubbakcemile5

slm canlar nasılsınız,valla ben bugün pek oturamadım,bi gidip Zeynep'i emziriyorum bi ortalığı topluyorum annem olmasa halim yamandı valla,bugün sabahtan beri kütüphane ile uğraştım en ince ayrıntısına kadar ama bitti ve değdi çok şükür

tatlım gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah,kaderide kendide sağlığıda ömrüde güsel olsun inşallah

anali babali buyur insallah uzun omurlu olur.
bende istiyorum artik yaw kaldi 12 gun gecmiyor resmen.:hulya:

kızlar gözünüz aydın Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin.darısı biz bekleyenlerin başınaa.s.

offf yaaa bebeğim emmek istemiyorum sütüm az geliyor diyee mama vermek zorunda kalıyorum mafoldumben aranızda benim gibi sorun yaşayan varmı??????

offf yaaa bebeğim emmek istemiyorum sütüm az geliyor diyee mama vermek zorunda kalıyorum mafoldumben aranızda benim gibi sorun yaşayan varmı??????

hayııııııırr hata edersin werme sütün o emdikçe artar.. duşa gir kalıp sabunla lifle göğüslerini masaj yap çok etki edio sıcak su we emzirme çayı iç... bnmde ilk 3 gün çok azdı ama şimdi düzeldi

dimpleciğim gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel :lepi:

ozlemce ve neslihan Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi kucağınıza aldınız darısı başımıza...

Vallahi sana bravoooo ............ ben odadan geçemiyom ve bende öçok daha ilerisin kalkmış börek yapmışsın birde tatlı... bravo valla canım ama yorma kendini kujucumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…