- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.601
DIMPLEHAVK : demek herşey yolunda çok sevindim canım hadi hayırlısı canım .
YNUR : bebişine kavuşmuşsun çok sevindim tatlım .Allah analı babalı büyütsün.
DİLA: doğum yapmışşsın.çok sevindim. gözün aydın. Allah uzun ömürler versin.
SEYYAL: hadi güzel haberler getir bize.
FTY : tarif için çok mersi. işiize yarayacağına eminim paylaşım için saol canım.
KUJU:sabredicez brazdaha şeker , sonra inan bu beklemelere değecek dünya güzeli meleklerimiz kollarımızda Allahın izni ile.
MAVİDÜŞLER: sanırım zor bi doğum süreci yaşamışsın canım.geçmiş olsun.şimsdi sende bebekde iyisiniz ya çeklenler unutulur canım . tekrar bebişine uzun sağlıklı ömür dilerim.
hosgeldin canim.hayirlisi olur insallah.sezeryan mi ?herkese merhaba bende bir Mart annesi olarak burada bulunmalıyım dedim:) benim doğum ayın sonu ama:) 29 martta kız olcak.
canim cok gecmis olsun.kanaldan cikti baska yere dogru zorlamaya basladi derken neyi kastettin ?kızlar slm
normal doğumu bekleyenler ve isteyenler inş. herşey gönlünüze göre olur
ama çokta zorlamayın derim
bende çok istedim normal doğurmayı herşey yolunda gidiyordu akşam 21:45 te suyum geldi saat 23:00 gibi sancılarım başladı sabah 5:30 kadar sancı çektim normal doğurucam diye açılmam 5 cm de kaldı ne yaptılarsa açılmadı epidüral iğnesi oldum açılmayı hızlandırsın diye yine açılmadı bu arada kanalda olan çocuk kanaldan çıktı başka yere doğru zorlamaya başladı o zamanda bende ve bebekte sıkıntı oldu ve sabah saat 8:45 te acil genel sezeyanla doğurdum
o yaşadıklarım anlatılmaz ölüyorum sandım o yüzden bence deneyin ama doktorunuza güvenmeyi ihmal etmeyin
Masallah Elvin bebise.Dila nin gozu aydin olsun.Arkadaslar,
Dilanin zilli kizi Elvin bu sabah dunyaya geldi. kilosu 2700. Ikisininde durumu iyi. dogum epudrial sezeryan ile oldu.
Masallah kizimiza hosgeldi dunyaya.
merhaba hanımlar 04.03.2010 da doğum yaptım.meleğim zeynep neva' ma kavuştum.çok güzek bir duyguymuş anne olmak .doğum yapan arkadaşlarda meleklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.
merhaba hanımlar 04.03.2010 da doğum yaptım.meleğim zeynep neva' ma kavuştum.çok güzek bir duyguymuş anne olmak .doğum yapan arkadaşlarda meleklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.
kızlar bende 8 3 2010 doğum yaptım çok şükür oğlum beratımız kollarımda fırsatım olmadı doğum yapanalrınkini allah analıo babalı büyütsün bekleyenleride bebeklerine kavuştursun inş.. en kısa zamanda resminide koyarım anlatılmaz yaşanırmış hakkaten olumunekankayizsmile
kızlar bende 8 3 2010 doğum yaptım çok şükür oğlum beratımız kollarımda fırsatım olmadı doğum yapanalrınkini allah analıo babalı büyütsün bekleyenleride bebeklerine kavuştursun inş.. en kısa zamanda resminide koyarım anlatılmaz yaşanırmış hakkaten olumunekankayizsmile
offf yaaa bebeğim emmek istemiyorum sütüm az geliyor diyee mama vermek zorunda kalıyorum mafoldumben aranızda benim gibi sorun yaşayan varmı??????
sabrediyoruz hayatım sağlıkla gelsinlerde bu kadar zaman bekledik biraz daha bekleriz
dimplecim sevindim herşey yolundaymış
eşim günlerdir krize girdi tatlı diye diye sanki o hamile bende tatlı ve börek yaptım hemende yoruldum birde alışkanlık oldu hep bu saatlerde uykum geliyor uzanıyorum ama uyumuyorum dayanıyorum uyumamak için
geceliğimi ütüliyim çantama koyayım barii bir haftadır o bana bakıyor ben ona bakıyorum :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?