- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.581
:lepi:canım gözün aydın hadi hayırlısı...........herkse iyi akşamlar
doğumlar yaklaştıkça hepimizde tatlı heyecanlar tedirginliklerde başladı haliyle
bende sezeryan günümü aldım
19 martta doğum yapıyorum
tabi bir aksilik olmazsa[/QUOTbenimde 19 mart sezeryan beraber doğurcaz
senin için de hayırlısı olsun canım hadi bakalım iyi haberler inşallah....dünden beri karın ağrısı çekiyorum. ayrıca hafiften kahverengi akıntım oldu. bugün dr. a gideceğim. bakalım ne olacak. bebek tersti. dönmedi galiba. yani heran sezeryanla bebeğimi doğurtabilir. çok heyecanlıyım.sağlıklı olmasından başka bir dileğim yok. herkese kolay doğumlar olsun inşallah.
doğan bebişlerre de sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...
herkese merhaba bende bir Mart annesi olarak burada bulunmalıyım dedim:) benim doğum ayın sonu ama:) 29 martta kız olcak.
hoşgeldin canım.................a.s.
canım çok sıkılıyo :1no2:
selam anneler ben bugün ki muayenemde 2 cm açılma var demişti doktor..... bir kaç saat önceden başlayarak damla damla kanamm gelmeye başladı şimdi hastaneye giyoruz bana çok dua edin olurmu........ sabah meleğim kollarımda oalbilir inşallah........
günaydın sonunda istediğim bildiğim doktoruma gittim dün..sezeryana alıcak günde verdi 19 mart..aslında normal doğum şeklinde bebek ama..bugüne kadar çok muayene rezaletliği yaşadığım için ebeleride sevmiyorum..bundan önceki doktor aşırı ilgisiz.ama bu doktorum kaç yıllık hem sülalem ona gidiyo..zaten normal doğumdan korkuyorum..bence iyi oldu gibi ama bakalım kaderde ne varsa..hilos senin neden sezeryan canımopuyorumnanaktan
selammm şafak sayan annniş adayları..aklinialirimsmilesat a göre benim son bir günüm.delikafadulden.ama son haftam kabul ediorum bunu dr amcamız hanfendi gecikebilir dedi.mirmirmirmir.bugün saat 13 :30 da ransevum..vee catı muaynem var ilk defaeyvahedigeldismile..ama yapacak olan dr um normal dogumn düşündügüm hastanedeki dr um..asıl dr um bakmadı daha..anlayacagınız gerginim biraz...neyseki kurtulurum en azından..bakalım zillim nasıllar??gene popo gösterecek annesine-tatlicadiarzu- yuzünü saklıyo başından beri..gecmişe bakamadım cıkıcam birazdan..doguran var mı??hepinisssiiii öpüorumm kpocamannnsengözlerimebaksanaba.s.
canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.
Kızlar sizde de şöyle dengesizlikler var mı?
dün akşam film izliyorduk. doğum sahnesi vardı. bebek doğdu o ilk ağlaması duyuldu. benim aklıma benim de bçyle bebişimin sesini duyacağım geldi. gözlerim yaşardı içim titredi zaten.
ama bazen otururken bir daha böyle rahat oturamayacağım, gezemeyeceğim, uyuyamayacağım geliyor. o zaman da içimi bir karamsarlık kaplıyor. anormal miyim neyim?
slm canlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir herşey yolundadır cünyırlarda iyilerdir inşallah,malum artık eskisi gibi sık giremiyorum arılmıyorsunuzdur inşallah,ma kızmayın ne olur zeynep'emzirmek ile meşgulüm sürekli,tez büyümesi için dr tavsiyesi,bi emzirmeye başladığıumda bir saat sürüyor zatemn,çünkü parmak kızımız yoruluyor bir duruyor bir çekiyor,kambur olcam kızçem yüzünden valla,neyse bugün kilo takibimiz vardı tekrar gittik baktı drumuz kilomuza 2260 olmuşuz doğum kilomuzu yakalamış bi de üstüne kilo almışız dr bu şekilde giderse iyi maşşallah dedi,cranial usg miz vardı bıngıldağınüzerinden usg ile bakılıyor prematüre bebeklerde çekilen bişeymiş,uz.dr çekerken yüreğime inicekti nasıl acaba diye,çok şükür Allahıma tertemiz çıktı,bir oh çektim Allahım büyük Rabbim size ve cümlesine ve bize hep temiz sağlıklı hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah,sağlık ocağına ikinci kez kan vermeye gittik çok ağladı yavrum,haftayada göz muayenemiz var,15 gün sonrada rutin kontrol ve kalça usg miz var inşallah tertemiz çıkar,biraz uzattım sanırım ama bunları sizlerle paylaşmak istiyorum
herkese merhaba canlaropuyorumnanaktan...
DİLAMIZ doğum yapmış hadi gözüaydın oda kavuştu meleğine.Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün.
SEYYALDE umarım sağlıkla hayırlısıyla kavuşur bebeğine Allah onunda yardımcısı olsun.
biz iyiyiz çok şükür.bugün bir haftalık oldu.yarın oğlumla sağlık ocağına gideceğiz topuk kanı alınacak hastanede alınmıştı ama sağlık ocağıda alacakmış berbat bişey.içimi parçalıyor ağlaması:gitme:gece uyanığız yani biz gecelrin adamı olduk oğlumlasempatiksalakcinniama herşeye değiyor onunla olmak.
kızlar slm
normal doğumu bekleyenler ve isteyenler inş. herşey gönlünüze göre olur
ama çokta zorlamayın derim
bende çok istedim normal doğurmayı herşey yolunda gidiyordu akşam 21:45 te suyum geldi saat 23:00 gibi sancılarım başladı sabah 5:30 kadar sancı çektim normal doğurucam diye açılmam 5 cm de kaldı ne yaptılarsa açılmadı epidüral iğnesi oldum açılmayı hızlandırsın diye yine açılmadı bu arada kanalda olan çocuk kanaldan çıktı başka yere doğru zorlamaya başladı o zamanda bende ve bebekte sıkıntı oldu ve sabah saat 8:45 te acil genel sezeyanla doğurdum
canım sen de çok çekmişsin ya üzüldüm valla...neyseki sağlıkla kavuştun bebeğine.dediğin gibi herşeyin hayırlısı...
dilacım gözün aydın olsun.hoşgeldin elvin bebek..............a.s.Arkadaslar,
Dilanin zilli kizi Elvin bu sabah dunyaya geldi. kilosu 2700. Ikisininde durumu iyi. dogum epudrial sezeryan ile oldu.
Masallah kizimiza hosgeldi dunyaya.
Merhaba arkadaşlarım
Kontrolden geldik herşey yolunda şükür, ama bulantılarım her zaman olduğu gibi tam gaz devam ediyor
Öyle işte, bekliyoruz bakalım ..
herşey yolundaymış harika.....ama bulantılar yorucak galiba seni biraz daha.Allah sabır versin canım........
seyyalden haber yok daha dimi?ne yaptı acaba.Allah kolay doğumlar nasip etsin güzel haberlerini alalım inşallah..
herkese merhaba canlaropuyorumnanaktan...
DİLAMIZ doğum yapmış hadi gözüaydın oda kavuştu meleğine.Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün.
SEYYALDE umarım sağlıkla hayırlısıyla kavuşur bebeğine Allah onunda yardımcısı olsun.
biz iyiyiz çok şükür.bugün bir haftalık oldu.yarın oğlumla sağlık ocağına gideceğiz topuk kanı alınacak hastanede alınmıştı ama sağlık ocağıda alacakmış berbat bişey.içimi parçalıyor ağlaması:gitme:gece uyanığız yani biz gecelrin adamı olduk oğlumlasempatiksalakcinniama herşeye değiyor onunla olmak.
Merhaba Yaz34 oğluşuna tekrar maaşallah.İyi olmanıza sevindim. oy oy ağlamasına dayanamaz yüreğin dimi canım haklısın valla canım sağlıkla kalın.
maşallah oğluşuna nice haftalara inşallah.insan kıyamıyo iğnelere aşılara.....küçücük beden daha yavrucaklar.ay biz de artık bu aşamalara gelelim hayırlısıyla............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?