2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dünden beri karın ağrısı çekiyorum. ayrıca hafiften kahverengi akıntım oldu. bugün dr. a gideceğim. bakalım ne olacak. bebek tersti. dönmedi galiba. yani heran sezeryanla bebeğimi doğurtabilir. çok heyecanlıyım.sağlıklı olmasından başka bir dileğim yok. herkese kolay doğumlar olsun inşallah.
doğan bebişlerre de sağlıklı uzun bir ömür diliyorum...

herkese günaydın....bu gece de doğuramadım ben sempatiksalakcinni

kızlar slm
normal doğumu bekleyenler ve isteyenler inş. herşey gönlünüze göre olur
ama çokta zorlamayın derim

bende çok istedim normal doğurmayı herşey yolunda gidiyordu akşam 21:45 te suyum geldi saat 23:00 gibi sancılarım başladı sabah 5:30 kadar sancı çektim normal doğurucam diye açılmam 5 cm de kaldı ne yaptılarsa açılmadı epidüral iğnesi oldum açılmayı hızlandırsın diye yine açılmadı bu arada kanalda olan çocuk kanaldan çıktı başka yere doğru zorlamaya başladı o zamanda bende ve bebekte sıkıntı oldu ve sabah saat 8:45 te acil genel sezeyanla doğurdum

o yaşadıklarım anlatılmaz ölüyorum sandım o yüzden bence deneyin ama doktorunuza güvenmeyi ihmal etmeyin

İnşallah güzel haberler verirsin seyyalciğim...Allah yardımcın olsun...

Arkadaslar,
Dilanin zilli kizi Elvin bu sabah dunyaya geldi. kilosu 2700. Ikisininde durumu iyi. dogum epudrial sezeryan ile oldu.
Masallah kizimiza hosgeldi dunyaya.

Selam kızlar, Dilamızda doğum yaptı, bebeğin resmi var bende, bir ara yükleyecem, çok tatlı maşallah, Allah analı babalı büyütsün.

slm güzeller a.s.
herkesler iyidir inşallah
dilacım doğum yapmış gözü aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin
seyyalim de hastaneye gitmiş 2cm açılması varmış hayırlı haberlerle sağlıkla bebeği kucağında döner inşallah
bizde yarın kontrole gidiyoruz hayırlısı yarın akşam da kayınvalidem geliyor o gelince böyle rahat rahat giremem topike
bende ne sancı ne kasılma hiçbirşey yok daha bekliycez sanırım bakalım yarın çatı muayenesi yapacakmı acaba doktor geçen hafta nst ye girmemiştim bu hafta belki bağlarlar

slm kizlar sizlere anne sutunu artiran bir cay onerecegim. gecen haftalarda kanal d doktorlarimda doktor ayça kaya verdi bu tarifi.

Anne sutunu artiran cay
1 yemek kasigi rezene
1 yemek kasigi isirgan
1 yemek kasigi ihlamur
1 tatli kasigi tane kimyon
1 tatli kasigi anason
tane kimyon ve anasonun, kokusu ic bayiltici oldugu icin yarim kasik ta koyulabilir.
butun bitkiler porselen demlige koyulduktan sonra uzerine kaynatilmis sicak su eklenir ve 10-15 dk demlendirilerek icilir. yemeklerden sonra gunde 3-4 fincan icilebilir.
bu arada bu cay ayni zamanda anne ve bebekteki gaz problemlerine de iyi geliyormus.

dogum yapan tum arkadaslarin ilgisini cekecektir. bebislere bol sutler olsun insallah.

Canım aynen senin gibi normal doğumdan krktuğum için sezeryan istedim.zaten yüksek tansiyon var diye doktorumda uygun gördü. Hayrlısıyla bebekleri alalım bizde koynumuza artık...

Bana yapılmadı bu muyene umarım gerekde olmaz.bu arada muayenede olmuşsun. çok zor dek.yürü bakalım belki daha iyi olur canım

canlarım yarın sabah sezeryana giriyorum.
hepiinizi kocamannn kocaman öpüyorum kendinize çok çok iyi bakın olurmu dua edin bana bol bol lütfen...kızıma kavuşunca bende yollarım resimlerini.

DİLA cım canım benim Allah hayırlısıyla ucağına almyı nasip etsin canım. ayyy heycanlandım benimde kısmetse en geç 17 mart sezeryan ama doktorum AYÇA tamam derse yani kızım 15 martta da olur dedi. 15 mart hem benim hem eşimin doğum günü.güzel lur eşim kızım ben aynı gün doğum günü... ama hayırlısı tabi...

Sorma dn gece abimler bana süpriz yaptı eşi ile. okadar güzel hediyeler almışlar ki ağladım bende
hepimizde bi duygusallık sorma gitsin yani...

Canım bebikin iyimiş çok sevindim gözün aydın. Allah daha iyi etsin inşallah. ne güzel kilosudaiyi.
seni emerken yoruyor ama değer herşeye onun için dimi.

Merhaba arkadaşlarım
Kontrolden geldik herşey yolunda şükür, ama bulantılarım her zaman olduğu gibi tam gaz devam ediyor
Öyle işte, bekliyoruz bakalım ..

Dilacım doğum yaptı demek
Hayırlı uğurlu olsun Elvin bebeğimiz

Seyyalcim hayırlı haberlerini bekliyorum
ınş. sorunsuz kolay bir şekilde bebeğine kavuşursun

herkese merhaba canlaropuyorumnanaktan...

DıLAMIZ doğum yapmış hadi gözüaydın oda kavuştu meleğine.Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün.
SEYYALDE umarım sağlıkla hayırlısıyla kavuşur bebeğine Allah onunda yardımcısı olsun.

biz iyiyiz çok şükür.bugün bir haftalık oldu.yarın oğlumla sağlık ocağına gideceğiz topuk kanı alınacak hastanede alınmıştı ama sağlık ocağıda alacakmış berbat bişey.içimi parçalıyor ağlaması:gitme:gece uyanığız yani biz gecelrin adamı olduk oğlumlasempatiksalakcinniama herşeye değiyor onunla olmak.

DIMPLEHAVK : demek herşey yolunda çok sevindim canım hadi hayırlısı canım .
YNUR : bebişine kavuşmuşsun çok sevindim tatlım .Allah analı babalı büyütsün.
DıLA: doğum yapmışşsın.çok sevindim. gözün aydın. Allah uzun ömürler versin.
SEYYAL: hadi güzel haberler getir bize.
FTY : tarif için çok mersi. işiize yarayacağına eminim paylaşım için saol canım.
KUJU:sabredicez brazdaha şeker , sonra inan bu beklemelere değecek dünya güzeli meleklerimiz kollarımızda Allahın izni ile.
MAVıDÜŞLER: sanırım zor bi doğum süreci yaşamışsın canım.geçmiş olsun.şimsdi sende bebekde iyisiniz ya çeklenler unutulur canım . tekrar bebişine uzun sağlıklı ömür dilerim.

Merhaba Yaz34 oğluşuna tekrar maaşallah.İyi olmanıza sevindim. oy oy ağlamasına dayanamaz yüreğin dimi canım haklısın valla canım sağlıkla kalın.

merhaba arkadaşlar.nasılsınız hersey yolunda mı?Dila Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inş.Seyyal sana da Allah kolaylık versin inş sağlıkla alırsın bebişini kollarına.darısı da bizlerin başına olsun.bende bugün çok gergin ve stresli hissediyorum kendimi.öyle sancım ağrım falan yok ama uykusuzluktan sanırım çok sinirli hissediyorum.sabahtan beri yemek ve lavabo dışında yataktan çıkmadım canım hiçbişey yapmak istemiyor bugün, çok sıkılıyorum ya.

selam arkadaşlar yürüyüşten geldik pestil gibi ezildim valla ama ne yapayım kızım aşağı insin diye yürüycem hergün malu son 4 gün...gelsin artık

maşallah oğluşuna nice haftalara inşallah.insan kıyamıyo iğnelere aşılara.....küçücük beden daha yavrucaklar.ay biz de artık bu aşamalara gelelim hayırlısıyla............

Merhaba Yaz34 oğluşuna tekrar maaşallah.İyi olmanıza sevindim. oy oy ağlamasına dayanamaz yüreğin dimi canım haklısın valla canım sağlıkla kalın.

maşallah oğluşuna nice haftalara inşallah.insan kıyamıyo iğnelere aşılara.....küçücük beden daha yavrucaklar.ay biz de artık bu aşamalara gelelim hayırlısıyla............

sağolun canlarım ağladı paşam ondan cevabım biraz geç oldu kusura bakmayın.çok fena ağlıyor kızlar topuk kanı alınırken zaten daha kendileri neki nekadar kan çıksın.ayy inşaaallah yarın ağlamaz.dilerim sizde hayırlısıyla alırsınız kucağınıza .

SEYYALTANER; Dualarım seninle. Sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah.

marienne; Gözün aydın ve hoşgeldin.

pancuben; teşekkür ederim.

anemonn01; o anlattığın doktorları şikayet etmek lazım. Doğumun kolay oldğunu kimse söylemedi, benim ablam 12 saatten kadar sancı çekti. Açılma gerçekleşmedi.
Zaten hastaneye gittiğinde de bebek yukarıda, açılma ve sancı yoktu. En son bebek vakumla çekildi. Herşeye rağmen kızımız çok sağlıklı bir bebekti. Allah uzun ömürler versin bu sene 4 yaşına basacak. Ablamda sürekli kendini muayene eden doktor tarafından doğurtulmadı. 12 saat boyunca doğumu gerçekleştirecek doktor başında beklemedi. Bir tanışmaya geldi, bir epidural yapılacağı zaman geldi ki epidurali kendisi değil başka biri yaptı, bir de açıklık yeterli deyince ebe, doğumun son aşamasında geldi 40 dk kadar bir sürede doğumu gerçekleştirdi.

Doktora bağımlı değilim. Gideceğim hastane belli. Kim varsa o doğurtsun önemli değil. Ancak kabullenemediğim bahaneler. Görümcem bebek aşağı inmezse sezeryen olur ben bu nedenle sezeryen oldum diyor. Ablam da da bebek aşağıda değildi o neden sezeryen olmadan doğurabildi. Doktorum bebek ters ise sezeryan yoksa normal doğurusun demişti. Oysa bebek ters ise, yada boynuna kordon dolanmışsa bunun sezeryen sebebi olmadığını normal doğum yapılabildiğini okudum. Ben bunları anlamıyorum.

anemonn01, inşallah gönlüne göre olur. Hayırlısını dilerim.

gzdatk; hayırlısını dilerim senin içinde, inşallah sağsalim bebeğine kavuşursun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…