- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.621
kislar ya dun geceden beri karnim agriyor yani gobegimin ici aciyor hatta.sizinde oyle oluyor mu ?
çok teşekkürler tatlım olumunekankayizsmileDIMPLEHAVK : demek herşey yolunda çok sevindim canım hadi .
Sağolasın canımherşey yolundaymış harika.....ama bulantılar yorucak galiba seni biraz daha.Allah sabır versin canım........
.
çok sağol tatlımsabrediyoruz hayatım sağlıkla gelsinlerde bu kadar zaman bekledik biraz daha bekleriz
dimplecim sevindim herşey yolundaymış
eşim günlerdir krize girdi tatlı diye diye sanki o hamile bende tatlı ve börek yaptım hemende yoruldum birde alışkanlık oldu hep bu saatlerde uykum geliyor uzanıyorum ama uyumuyorum dayanıyorum uyumamak için
geceliğimi ütüliyim çantama koyayım barii bir haftadır o bana bakıyor ben ona bakıyorum :umursamaz:
gözünüz aydınn kaydirigubbakcemile5merhaba hanımlar 04.03.2010 da doğum yaptım.meleğim zeynep neva' ma kavuştum.çok güzek bir duyguymuş anne olmak .doğum yapan arkadaşlarda meleklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.
hayırlı olsun bebişinizzzkızlar bende 8 3 2010 doğum yaptım çok şükür oğlum beratımız kollarımda fırsatım olmadı doğum yapanalrınkini allah analıo babalı büyütsün bekleyenleride bebeklerine kavuştursun inş.. en kısa zamanda resminide koyarım anlatılmaz yaşanırmış hakkaten olumunekankayizsmile
sağolasın canımcım olumunekankayizsmiledimpleciğim gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel :lepi:
...
Hımm hadi hayırlı haberler inş.Seyyali arıyorum fakat telefonu kapalı sanırım
Mesaj çektim bakalım ne zaman cevap gelirse artık size haber veririm
OCD cim ya benimde öle.Karnımın altı yani malum yerin az üstü bi ağrı anlatamam.sürekli var. kalkarken ytarken yürürken dönerken dahada artıyor.acaba bebişin ağarlığımı bu yoksa bişeyin habercisimi bilemiyorum. sanki mekik çekmişim gibi
Yaa aramızda doğum yapan arkadaşlar varsa bişi sormak istiyorum, doğum sancısı sırasında bebekte çok hareket oluyor mu yoksa aksine azalıyor mu? Çünkü benim çektiğim sancılaar sırasında bebek te çok hareketli oluyo, ben de herhalde kanalda ilerlemeye çalışıyor diye düşünüyorum. Gerçek sancılar sırasında bebek hareketleri hissedilemiyorsa, yalancı ağrılarda heveslenmeyeyim bari
arkadaşlar doğum sancısı olduğunda hepsinden daha değişik bişey oluyor.. büyük tuvaletiniz gelmiş gibi baskı hissediyorsunuz ağrıyla beraber..ben suni sancıyla normal doğum yaptım..
hijyenim son durum ne dogumla ilgili?
ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.
hijyenim son durum ne dogumla ilgili?
ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.
normal yaparsın inşallah,bırak dursun son ana kadar,sezeryanda travma geçirir ya bebek,yatıp uyuyoken zırt diye bi el geliyo içeri alıyo bebişi.aslında hiç sezeryan yanlısı değilim ama napalım kısmet böyleymiş.plesantanın yaşı 39+1 olmuş zaten beklemeye gerek yok bizim için
Yaa aramızda doğum yapan arkadaşlar varsa bişi sormak istiyorum, doğum sancısı sırasında bebekte çok hareket oluyor mu yoksa aksine azalıyor mu? Çünkü benim çektiğim sancılaar sırasında bebek te çok hareketli oluyo, ben de herhalde kanalda ilerlemeye çalışıyor diye düşünüyorum. Gerçek sancılar sırasında bebek hareketleri hissedilemiyorsa, yalancı ağrılarda heveslenmeyeyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?