2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kislar ya dun geceden beri karnim agriyor yani gobegimin ici aciyor hatta.sizinde oyle oluyor mu ?

OCD cim ya benimde öle.Karnımın altı yani malum yerin az üstü bi ağrı anlatamam.sürekli var. kalkarken ytarken yürürken dönerken dahada artıyor.acaba bebişin ağarlığımı bu yoksa bişeyin habercisimi bilemiyorum. sanki mekik çekmişim gibi

DIMPLEHAVK : demek herşey yolunda çok sevindim canım hadi .
çok teşekkürler tatlım olumunekankayizsmile
herşey yolundaymış harika.....ama bulantılar yorucak galiba seni biraz daha.Allah sabır versin canım........
.
Sağolasın canım
Allah razı olsun
Evet bulantılar fena (
Geçer inş. doğumdan sonra yaa :gitme:
çok sağol tatlım
evet artık çabuk yoruluyoruz
merhaba hanımlar 04.03.2010 da doğum yaptım.meleğim zeynep neva' ma kavuştum.çok güzek bir duyguymuş anne olmak .doğum yapan arkadaşlarda meleklerini analı babalı büyütmeyi nasip etsin rabbim.
gözünüz aydınn kaydirigubbakcemile5
hayırlı olsun bebişinizzz
dimpleciğim gözün aydın herşey yolundaymış ne güzel :lepi:
...
sağolasın canımcım olumunekankayizsmile
sen ne durumdasın ?
Seyyali arıyorum fakat telefonu kapalı sanırım
Mesaj çektim bakalım ne zaman cevap gelirse artık size haber veririm
Hımm hadi hayırlı haberler inş.

hiloscugum benim oylede agri var ama resmen karinimin ici aciyor.anlamadim gitti.bide hareketleri yawasladi bitanemin aslinda biliyorum son zamanlarda yawaslar diye ama bide endiseleniyorum sacma bi durum yani.cok uyuyorum bu aralar saga sola rahat donuyorum karnim ondan acirmiki?

Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun, güle güle büyütün bebeklerinizi inş. Darısı biz bekleyenlerin de başına hayırlısıyla en kısa zamanda:Saruboceq: ınş. Seyyal'den de hayırlı bir haber gelir

Yaa ben her gece artık bu defaki kesin sasncı, biraz daha artar gideriz hastaneye deyip, sonra kalakalmaktan sıkıldımbilmiyorumkismile Her gece sancı olup ta hepsi boş çıkar mı yaaa:sinifsinif: Artık gerçek sancılar gelsin Allah'ım nolur:Saruboceq:

Yaa aramızda doğum yapan arkadaşlar varsa bişi sormak istiyorum, doğum sancısı sırasında bebekte çok hareket oluyor mu yoksa aksine azalıyor mu? Çünkü benim çektiğim sancılaar sırasında bebek te çok hareketli oluyo, ben de herhalde kanalda ilerlemeye çalışıyor diye düşünüyorum. Gerçek sancılar sırasında bebek hareketleri hissedilemiyorsa, yalancı ağrılarda heveslenmeyeyim bari

evet bu sorunun cevabını bende merak ediyorum...

arkadaşlar doğum sancısı olduğunda hepsinden daha değişik bişey oluyor.. büyük tuvaletiniz gelmiş gibi baskı hissediyorsunuz ağrıyla beraber..ben suni sancıyla normal doğum yaptım..

arkadaşlar doğum sancısı olduğunda hepsinden daha değişik bişey oluyor.. büyük tuvaletiniz gelmiş gibi baskı hissediyorsunuz ağrıyla beraber..ben suni sancıyla normal doğum yaptım..

Teşekkürler cnm yanıt için, ama benim sancılara genelde o tarz baskı da eşlik ediyo zatenbilmiyorumkismile

selam kızlar bende 3 martta sezaryenle doğum yaptım emziren annelere bişi sorcam benim göğüslerim yara oldu çok kötü, kanıyo benim gibi olan varmı veya nasıl geçer bilen varsa lütfen sölermisiniz şimdiden teşekkürler

hijyenim son durum ne dogumla ilgili?

ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.

hijyenim son durum ne dogumla ilgili?

ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.

hadi gözün aydın maşallah kilosu iyi bence
:)) sezeryan olsam bende seninle aynı saatlerde doğururdum canım sempatiksalakcinni
ama bekleyeceğim bir aksilik olmazsa inşallah normal istiyorum...

normal yaparsın inşallah,bırak dursun son ana kadar,sezeryanda travma geçirir ya bebek,yatıp uyuyoken zırt diye bi el geliyo içeri alıyo bebişi.aslında hiç sezeryan yanlısı değilim ama napalım kısmet böyleymiş.plesantanın yaşı 39+1 olmuş zaten beklemeye gerek yok bizim için

Cevabı almış oldumkaydirigubbakcemile3 Bende de plasenta yaşlanması var ama doktorum bana hiç öyle plasenta yaşı şu olmuş falan demedi. Senin kaçıncı haftada başladı yaşlanma?

mrb canım şöyle söyliyim sana ben 34 haftalık oğlumu doğurdum sancılarım başladığında beni hemen nst ye bağladılar sancım geldiği esnada bebek hareket ediyo ama çok az sancı geçtiktn sonra şiddetleniyo kalp atışlarını bi duysanız okadar hızlı ki anlatamam ama bu her bebekte aynı olcak anlamına gelmiyo hemşireye de sordum o belli olmaz dedi değişir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…