- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.641
selam kızlar bende 3 martta sezaryenle doğum yaptım emziren annelere bişi sorcam benim göğüslerim yara oldu çok kötü, kanıyo benim gibi olan varmı veya nasıl geçer bilen varsa lütfen sölermisiniz şimdiden teşekkürler
selam kızlar bende 3 martta sezaryenle doğum yaptım emziren annelere bişi sorcam benim göğüslerim yara oldu çok kötü, kanıyo benim gibi olan varmı veya nasıl geçer bilen varsa lütfen sölermisiniz şimdiden teşekkürler
ahh canım öncelikle geçmiş olsun benimde yara oldu ama ilk günler bepanthen krem al sür canım çok iyi gelio... bide sütünü sık bi damla o kahwe rengi kısma yedir... ama bepanthen 10 numara 1 günde etkisini görürsün
vadideki zambak,simenay, hasret,duck
bütün anneler toplanmış bebişleri uyuttunuzmu nasıllar?
aa simenay sen nasılsın ya bayadır seni göremiyorum gerçi bebişleri aldıktan sonra hepimiz çekildik ya köşlerimize bebişin nasıl
vadideki zambak,simenay, hasret,duck
bütün anneler toplanmış bebişleri uyuttunuzmu nasıllar?
hijyenim son durum ne dogumla ilgili?
ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.
ahh canım öncelikle geçmiş olsun benimde yara oldu ama ilk günler bepanthen krem al sür canım çok iyi gelio... bide sütünü sık bi damla o kahwe rengi kısma yedir... ama bepanthen 10 numara 1 günde etkisini görürsün
baya oldu uyuyalı kalkcak şimdi :))
:)) allah'ım yerim o bıdıkları ben,uyandı bile :))
bir adaşım daha geliyor
unutmayın bepanteni bebek ememiyor!!
evet sevgili annecikler,
biz de bugün muayenemize gittik. benim oyuncu kızım yine dönmüş aşağı pozisyonunu almış. NST'miz gayet iyi çıktı. benim sancım falan yok. yalnızca dün gece 1 damla kan gördüm doktor bebek başını indirince rahimde yumuşama olmuş olabilir dedi. bebek açısından her şey normal dedi. benim bızdık 37+2'de 3400 gr. olmuş. ben de bu gidişle Selkie gibi doğuramayacağım galiba bu tosunu. hakkımızdan hayırlısı. doğum yapan var mı?
ducks normal doğumu öneriyor musun kaç dikiş atıldı sana ?
walla ducks la ikimiz aynı derecede sancı çektik sanıyorum... normal doğumu şiddetle öneriyorum fakat sancılar sırasında bana küfür edeceksiniz biliyorumsempatiksalakcinni o an çok kötü hissediyosunuz tamam ama sonrasında unutuluyı bebek çıktığı an bitmiş oluyo gerçekten ikinciyide normal yaparım diosunuz.. ben suni sancı çektiğim için çok ağırdı özellikle son 3 saat ama bitti gitti bebeğim için değerdi hem ben çok merak ediodum doğum sancısını o acıyı da yaşamak istiyodum we istediğim oldu... bnce her kadın yaşamalı o sancı bile allahın bahşettiği bi ayrıcalık bnce.. tadılması gereksositososito
sonuna kadar katılıyorum cnm, 5 tanede doğursam normal doğum isterim,walla ducks la ikimiz aynı derecede sancı çektik sanıyorum... normal doğumu şiddetle öneriyorum fakat sancılar sırasında bana küfür edeceksiniz biliyorumsempatiksalakcinni o an çok kötü hissediyosunuz tamam ama sonrasında unutuluyı bebek çıktığı an bitmiş oluyo gerçekten ikinciyide normal yaparım diosunuz.. ben suni sancı çektiğim için çok ağırdı özellikle son 3 saat ama bitti gitti bebeğim için değerdi hem ben çok merak ediodum doğum sancısını o acıyı da yaşamak istiyodum we istediğim oldu... bnce her kadın yaşamalı o sancı bile allahın bahşettiği bi ayrıcalık bnce.. tadılması gereksositososito
ben hep bebeğin çıktığı an en kötüsü zannederdim. anlattıklarınıza göre sancı çekmek daha kötüymüş. doğru mu anlamışım? yani bebeği çıkarmak o kadar da zor değil?
hayirli olsun canim.hijyenim son durum ne dogumla ilgili?
ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.
sona kalanlar tosun doguracak anlasilan kaydirigubbakcemile3bir adaşım daha geliyor
unutmayın bepanteni bebek ememiyor!!
evet sevgili annecikler,
biz de bugün muayenemize gittik. benim oyuncu kızım yine dönmüş aşağı pozisyonunu almış. NST'miz gayet iyi çıktı. benim sancım falan yok. yalnızca dün gece 1 damla kan gördüm doktor bebek başını indirince rahimde yumuşama olmuş olabilir dedi. bebek açısından her şey normal dedi. benim bızdık 37+2'de 3400 gr. olmuş. ben de bu gidişle Selkie gibi doğuramayacağım galiba bu tosunu. hakkımızdan hayırlısı. doğum yapan var mı?
kis hasret zorunlu sezeryan olacaklari uzmeseneeee bisde istiyoruz ama yok olmuyor :gitme:walla ducks la ikimiz aynı derecede sancı çektik sanıyorum... normal doğumu şiddetle öneriyorum fakat sancılar sırasında bana küfür edeceksiniz biliyorumsempatiksalakcinni o an çok kötü hissediyosunuz tamam ama sonrasında unutuluyı bebek çıktığı an bitmiş oluyo gerçekten ikinciyide normal yaparım diosunuz.. ben suni sancı çektiğim için çok ağırdı özellikle son 3 saat ama bitti gitti bebeğim için değerdi hem ben çok merak ediodum doğum sancısını o acıyı da yaşamak istiyodum we istediğim oldu... bnce her kadın yaşamalı o sancı bile allahın bahşettiği bi ayrıcalık bnce.. tadılması gereksositososito
ben hep bebeğin çıktığı an en kötüsü zannederdim. anlattıklarınıza göre sancı çekmek daha kötüymüş. doğru mu anlamışım? yani bebeği çıkarmak o kadar da zor değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?