2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ahh canım öncelikle geçmiş olsun benimde yara oldu ama ilk günler bepanthen krem al sür canım çok iyi gelio... bide sütünü sık bi damla o kahwe rengi kısma yedir... ama bepanthen 10 numara 1 günde etkisini görürsün

mrl81 cvp yazmıştım ama gitmemiş:/ 32de gayet iyiydik.haftada 300 gr alıyodu,34ten itibaren 100 gr almaya başladı.g3 denilen son aşamada plesantanın yaşı..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız,
bende bugün yeni kıçımın üstüne oturdum oğlumun odası,kurabiye,börek yap derken
şu saat oldu yeni oturuyom belim kopmak üzere
ebru bugün yok bişeymi oldu acaba..
seyyaltaner dogum yaptımı haberi olan varmı?
dogum yapan arkadaşlar gözleri aydın..
asinaz ben senin profili görmiyorum neden?

hasret nasıl gidiyo annelik alışabildinmi,
gece uyyamıyon gündüz dükkanda nasıl yapıyosun?

aa simenay sen nasılsın ya bayadır seni göremiyorum gerçi bebişleri aldıktan sonra hepimiz çekildik ya köşlerimize bebişin nasıl

Selam hatunlar, konuya ortasından dalıyorum ama geçmişi okuyacak kadar vaktim yok, kızım uyanmak üzere :)) Ben lansinoh un göğüs ucu çatlak kremini kullanıyorum, hastaneye de yanımda götürmüştüm, doğumdan sonra yatağıma gelince hemen sürmeye başladım, hiç yara olmadı, bebeğin ağzında da pamukçuk, yara v.s. olmadı, tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ben artik bacaklarimi erkekler gibi acarak oturuyorumkaydirigubbakcemile3
tasiyamiyorum karnimi resmen normal oturdugumda bacaklarimin ustunde.

aa simenay sen nasılsın ya bayadır seni göremiyorum gerçi bebişleri aldıktan sonra hepimiz çekildik ya köşlerimize bebişin nasıl

İyiyim canım sağol, sende iyisin umarım, annemin yanına geldim, birazda böyle idare edecez, bir süre annem benim evimde kaldı, şimdi de ben onun evine geldim, kırkımız çıkana kadar annemle paslaşacaz böyle, bebek olunca internete girmek zor oluyor, tam sayfayı açıyorum ağlamaya başlıyor, yada emmek istiyor v.s. bebekler iyice düzene girince yine burada hep beraber kaynatırız, şimdilik herkes köşesine çekilsin bakalım da, ayyy yine ağlamaya başladı benim kız, her an kaçabilirim, kimse alınmasın darılmasın..

hijyenim son durum ne dogumla ilgili?

ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.

bir adaşım daha geliyor

unutmayın bepanteni bebek ememiyor!!

evet sevgili annecikler,
biz de bugün muayenemize gittik. benim oyuncu kızım yine dönmüş aşağı pozisyonunu almış. NST'miz gayet iyi çıktı. benim sancım falan yok. yalnızca dün gece 1 damla kan gördüm doktor bebek başını indirince rahimde yumuşama olmuş olabilir dedi. bebek açısından her şey normal dedi. benim bızdık 37+2'de 3400 gr. olmuş. ben de bu gidişle Selkie gibi doğuramayacağım galiba bu tosunu. hakkımızdan hayırlısı. doğum yapan var mı?

baya oldu uyuyalı kalkcak şimdi :))

uyandı bile :))
:)) allah'ım yerim o bıdıkları ben,

cnm gözün aydın, herşey yolundaymış,

ducks normal doğumu öneriyor musun kaç dikiş atıldı sana ?

walla ducks la ikimiz aynı derecede sancı çektik sanıyorum... normal doğumu şiddetle öneriyorum fakat sancılar sırasında bana küfür edeceksiniz biliyorumsempatiksalakcinni o an çok kötü hissediyosunuz tamam ama sonrasında unutuluyı bebek çıktığı an bitmiş oluyo gerçekten ikinciyide normal yaparım diosunuz.. ben suni sancı çektiğim için çok ağırdı özellikle son 3 saat ama bitti gitti bebeğim için değerdi hem ben çok merak ediodum doğum sancısını o acıyı da yaşamak istiyodum we istediğim oldu... bnce her kadın yaşamalı o sancı bile allahın bahşettiği bi ayrıcalık bnce.. tadılması gereksositososito

ben hep bebeğin çıktığı an en kötüsü zannederdim. anlattıklarınıza göre sancı çekmek daha kötüymüş. doğru mu anlamışım? yani bebeği çıkarmak o kadar da zor değil?

sonuna kadar katılıyorum cnm, 5 tanede doğursam normal doğum isterim,
ben hep bebeğin çıktığı an en kötüsü zannederdim. anlattıklarınıza göre sancı çekmek daha kötüymüş. doğru mu anlamışım? yani bebeği çıkarmak o kadar da zor değil?

hayır cnm bebegin çıktıgı an kötü deil sancı kötü?oda zaten evde çeksen bişey yoktur,
ama hastanede suni sancı bide yumuşasın diye limonla bir ilaç veriyolar o mahvediyo insanı..

hijyenim son durum ne dogumla ilgili?

ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.
hayirli olsun canim.

sona kalanlar tosun doguracak anlasilan kaydirigubbakcemile3

kis hasret zorunlu sezeryan olacaklari uzmeseneeee bisde istiyoruz ama yok olmuyor :gitme:

bebeği çıkarmak kurtuluş anı o an 1 dakika bile sürmedi benim dr hadi 3 ıkınmaya bebek dışarda dedi ben 2 ıkınmada attım meleğimi zaten kesi yapılıyor rahat çıksın die... we süper i duygu onun ordan çıktığını hissetmek ayyy süperdi yaa yine doğurcam benguclubacismile önemli olan sancı geldiği an derin ama çok derin nefes alıp wermeyi becermek.. bunuda eşim sağolsun süper şekilde yaşattı bana onu öyle ter dökerken görmek tek motiwasyonumdusempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…