2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hayirli olsun canim.

sona kalanlar tosun doguracak anlasilan kaydirigubbakcemile3

kis hasret zorunlu sezeryan olacaklari uzmeseneeee bisde istiyoruz ama yok olmuyor :gitme:
ama dediğin gibi sizinki zorunlu sezaryen... ama sana şunu söliim sezaryen olacaksanız kesinlkle bayıltmayın kendinizi spinal olun o anı görn bebeinizin ilk merhaba çığlıklarına şahit olun herkesten önce siz koklayın onu... off aşığım ben kızıma aşııııııkkkkopuyorumnanaktan
yok ben 5ini normal istemem:)) mesela sonrakini sezaryen yapacağım.. ikiz istiyorum çünkü we zaten normal normal orasıda deforme olur benimki şimdi estetikte oldu daha bozmam sanırımlmaz:sempatiksalakcinnihihoyyyt

hayır cnm bebegin çıktıgı an kötü deil sancı kötü?oda zaten evde çeksen bişey yoktur,
ama hastanede suni sancı bide yumuşasın diye limonla bir ilaç veriyolar o mahvediyo insanı..

sona kalanlar tosun doguracak anlasilan kaydirigubbakcemile3

sorma tekne kazıntısı, tekneyi kazıyoruz bolca :roflol:

sadist şey sempatiksalakcinni

anladım. şimdi benim ufaklık tersti ya doktor dönmez demişti ama şimdi dönmüş. ben kendimi sezeryan moduna geçirmiştim şimdi normal doğum moduna geri dönmeye çalışıyorum :çok üzgünüm:

Bu kadar güzel tarif edilebilirdii anca olumunekankayizsmile
Tebrik ederim hasretciiiimm alkisalkisalkis

O zaman yaşasın normal doğum guclubacismile

hehe:)) ondan kolay ne var her dogumdan sonra 2 dikiş fazla attırırız:)

hosgeldin canim.hayirlisi olur insallah.sezeryan mi ?

canim cok gecmis olsun.kanaldan cikti baska yere dogru zorlamaya basladi derken neyi kastettin ?

Masallah Elvin bebise.Dila nin gozu aydin olsun.

kanalda ilerlerken çok hareketliydi bebek o arada kafası kanaldan çıkmış kasığıma doğru zorlamış o yüzden bebek doğduğunda kafası biraz şiş ti ama sonra düzeldi çok şükür

Ya bilemiyorum ama ben sanki bebeğin ağırlığı gibi hissediyom o ağrıyı. otururken yatarken pek yok ama yürürken ahhhh ahhhhhh

Canım tavsiyede buunamam ama bebikie maaşallah demek istedim.Analı babalı büyüsün gözün aydın .

hijyenim son durum ne dogumla ilgili?

ayın 15inde yani bu pazartesi saat 10da benim minnoş Ceren'im geliyor inşallah :lepi: 2800 gr olmuş anca.

Merve keşke benimde sezeryan 15 Mart olsa... ama 17 mart dedi. gerçi bu cumartesi tekrar son kontrol var ya bakarız herşe okeyse 15 mart alırız dedi. Neden imi 15 martı çok istiom eşiminde benimde doğum günü 15 mart. oda o tarihde olsa nası güzel bir şeyolur. neyse hayrlısı nezamansa ozaman olsun . sana da şimdiden gözün aydın belki aynı anda doğumyaparız. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sanada banada veeee tüm hamişlere. AMİN.:Saruboceq:

ben artik bacaklarimi erkekler gibi acarak oturuyorumkaydirigubbakcemile3
tasiyamiyorum karnimi resmen normal oturdugumda bacaklarimin ustunde.
Haha bitek benmi böleyim demiştim.aynen sandelyee oturmamı görmeniz gerek çok komiğim.karnımı taşıyamıyom.....

[

döndür cnm döndür de inşallah bebeğin daha fazla şişmez:)) gerçi bak mutlu 3800kg normal doğum yaptıbilmiyorumkismile sancı geldiğinde bağırmak döwünmek yerine derin nefes alıp wereceksin daha az ağrı hissediosun çekeceğin en fazla acı son 2 saat en fazla.. o da geçiyor ama 9 ay geçirdik su gibi bitti 2 saatmi geçmeyecek sen sadece bebği ordan nasıl çıkaracağına kime bnzeyeceğine saçları olacakmı acaba boyu kaç cm olacak bana benzeyecekmi bunlara odaklan we açılmanın hızlı ilerlemesi için bol yürüyüş yap ben kös kös oturdum burda we saatte 1 cm açıldım çok yawaş ilerledi yoksa bnde 2.3 saatte kurutulabilirdim.. 6 saat sürdüo yüzden çok acı çektim millet 1 saatte 3-4 cm açılabiliyor... bunu göz önünde bulundur bol bol yürü...

Bu kadar güzel tarif edilebilirdii anca olumunekankayizsmile
Tebrik ederim hasretciiiimm alkisalkisalkis

O zaman yaşasın normal doğum guclubacismile

walla gaza geldim yarın bebeğim uslu durursa hikayemi yazacağım:lepi: bebeğimi dün gece yıkadım we bugün sağlık ocağına gittim topuk kanı için bebeğim 3700 olmuş:lepi: maşallah ya sütün çok yaramış dedi hemşire... bu akşamda yıkıyacağım üşenmezsem dün gece rahat uyuduk çünkü

ya bi de kjızlşa benim bebeğim kucağa alıştı kucakta uyuyor kucaktan bırakınca hemen uyanıyor we ağlıyor ne yapacağım bu gün hemşire bırak ağlasın alışacak dedi az önce yaptım bi 3,4 dakika tepki wermedim ama çocuk çatlama sewiyesine geldi we dayanamadım aldım omzuma hemen uyuyuwerdi şimdi koydum ana kucağına we uyuyor mışıl mışılbilmiyorumkismile napıcam ben şaştım kaldım

Kızlar ne yesem yok... canım hamur işi kurabiye börek falan istiyo.ay bi iştahım açıld sormayın .... adama bile yiyecek gibi bakıyorummm:)))

hiloooo doğumun yaklaşmışşşşş senin bnde son 2,3 gün öyle hissediyodum bol bol yürü sen bi kaç güne doğurursun bana benzersen...kötükedihüso
hehe:)) ondan kolay ne var her dogumdan sonra 2 dikiş fazla attırırız:)

kızz yapbozmu oraohaoldumsmile olabülür aslındakaydirigubbakcemile3 dur bakalım şimdi milletin kocası şafak sayar ben şafak sayıyorum 6 haftamın bitmesi için 2 hafta bitti şafak 4 haftakaydirigubbakcemile2 çok özledim kocamııııı:jeyyar: we çok merak ediorum daraltma işi nasıl oldu diesengözlerimebaksanab

aslında ben bol bol geziyorum. mesela bugün kocamla saat 10 da bir çıktım sabah evden akşam geldiğimde saat 17.30'du bacaklarım ağrıyor yürümekten. annemle de öyle çarşı pazar geziyoruz. ama bebek tombiş olursa yapacak bir şey yok. ne yapayım rejim mi yaptırayım çocuğa?

Kızlar ne yesem yok... canım hamur işi kurabiye börek falan istiyo.ay bi iştahım açıld sormayın .... adama bile yiyecek gibi bakıyorummm:)))

hayatim son gunler artik aldik alacagimiz kiloyu birak bosver ye yedigin kadar istedigini yap yaptir ye.
ben kayinvalideme diyorum hopp baktim yapmis kadincagiz getirmis.

bizde bıraktık artık korkuyo benimki dokunmuyo :)) sana bişey söylesem gülersin galiba bende senin günlerinin bitmesini bekliyorum acı dyacakmısın merak ediyorum..:)))

ohoooo ben kac aydir sayiyorum bitmiyorkaydirigubbakcemile3
doguma 10 gun var e lohusalikda 6 hafta daha cokkkkkkkk var
daraltma isi kesin olmustur canim merak etme.normal dogum olsaydi bende dusunuyordum aslinda sempatiksalakcinni

zaten ultrasona bakma benim 3200 görünüyodu 1 hafta önce 3180 doğdu... ama boyu iyiydi işte 51.5 cm.. zaten daha kilo almaz fazla ama 2 haftaya doğur bncesempatiksalakcinni

bu arada bebişimin yeni resimlerini koydum gördünüzmü naaannn

cnm bende senin gibiyim,evden bir çıksan akşama anca dönüyorum eve dr o kadarda çok hergün yürü günde 30 dk yürü dedi,bende hergün evden çıkmaya üşeniyorum aslında :kafamçokkarıştı

cerenora sende mi uzun iri yapilisinda bebik sana cekmis?
bizde baba da anada vitaminli ondan iri bebek diyor doktor.kaydirigubbakcemile3

bizde bıraktık artık korkuyo benimki dokunmuyo :)) sana bişey söylesem gülersin galiba bende senin günlerinin bitmesini bekliyorum acı dyacakmısın merak ediyorum..:)))

kaydirigubbakcemile3

amaaan bana klsa son ana kadar yapardım bizim tırsakta korktu ama doğuma 3,4 gün kala hafiften yaptık
ewet 4 haftam war bu ay bitecek yaniii acı duyacağım muhtemelen ama bir kaç ilşkiye kıwamına gelir dedi dr.. amaan acısın nolcak oranın acıması bile ayrı bi zewk:) tıpkı ilk zamanlarki gibiiiisempatiksalakcinni:kedi:

ohoooo ben kac aydir sayiyorum bitmiyorkaydirigubbakcemile3
doguma 10 gun var e lohusalikda 6 hafta daha cokkkkkkkk var
daraltma isi kesin olmustur canim merak etme.normal dogum olsaydi bende dusunuyordum aslinda sempatiksalakcinni

fazla pahalı bişiy değil cnm gerek görürsen git yaptır nolcak kocana da söleme hatta kist warmış onu alcaklar dekaydirigubbakcemile3

görmez miyiz kız o zilliyi!!!
yalnız banyodan sonra sıkı giydir bebişi!! bana ince gibi geldi üstü (geleceğpin kaynana adayı sempatiksalakcinni )
doğuracam inşallah ama benim zilli de bir hareket yok ne sancı ne kasılma ne bi şey..

cnm bende senin gibiyim,evden bir çıksan akşama anca dönüyorum eve dr o kadarda çok hergün yürü günde 30 dk yürü dedi,bende hergün evden çıkmaya üşeniyorum aslında :kafamçokkarıştı

bana da bugün doktor falza gezme dedi. ben de anlamadım yürüyüş mü yapcaz evde mi ooturcaz..

cerenora sende mi uzun iri yapilisinda bebik sana cekmis?
bizde baba da anada vitaminli ondan iri bebek diyor doktor.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
canım bizim baba hormonlu sayılmaz ama sanırım ufaklık bana çekti. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
bu arada son 2-3 aydır ne bulsam yiyorum sadece 1 kilo alıyorum. demek ki hepsi bebişe gidiyor..

anaaa sezeryandada genisliomu orasi?
ben normal dogumda genisler diye doktor hazir dikerken diktirecektim.
sezeryandada olur mu ya genisleme ? oyleyse kesin yaptiririm artik bahanem ne olur bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…