2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret bide paramı verdin dikişe zaten atıyolar iki dikişedemi para alıyolar yahuu..
bu arada son 2-3 aydır ne bulsam yiyorum sadece 1 kilo alıyorum. demek ki hepsi bebişe gidiyor..
evet cnm ben 7. aydan sonra kilo almıyorum, bebegimde haftada 300 gr alıyo sadece,
kocam alt kat da ben ust katta msn den yazisiyoruz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 buda çok uzak olmuş cnm..

kızım yaklaşmayın dediysek o kadar da değil :roflol:

hasret bide paramı verdin dikişe zaten atıyolar iki dikişedemi para alıyolar yahuu..

evet cnm ben 7. aydan sonra kilo almıyorum, bebegimde haftada 300 gr alıyo sadece,

yok yaw mac izlio benimki asagida kaydirigubbakcemile3bende ust katta oturuyorum dizi falan bakiniyorum bi yandan utu yapip bi yanda size yetismeye calisiyorum.sempatiksalakcinni
keske herif istesede ustune atlasam kaydirigubbakcemile3

sağ ol cnm sende sağlıkla kavuş meleğine inşallah...

gözün aydın döndü sonunda maşallah tosuncuk hanıma

tadicüüün inşallah...
sempatiksalakcinni

bilmiyorumkismile

ben kaçar iyi akşamlar canlarım
kaşlarımı aldırayım bari eltimin kızı kuaför izinde bugün yararlanim :))

alla alla bizde tam tersi kaydirigubbakcemile3

ben de çok şaşırıyorum kaydirigubbakcemile3

benim bebiş de haftada 300 gr. alıyor canım.

sağ ol cnm sende sağlıkla kavuş meleğine inşallah...

gözün aydın döndü sonunda maşallah tosuncuk hanıma

tadicüüün inşallah...
sempatiksalakcinni

sağol canım... sanırım minişim içeriyi golf sahası zannediyor döndükçe dönüyor. bir daha dönerse poposunu ısırcam artık. yalnız kollarındaki tostik boğumlarını görmelisiniz teyzeleri. tam ısırmalık

herkese merhaba ay benim zilliden ancak kaptım bilgisayarı bugün bizde yatağımı bebeğin yatağını hazırladık.temizlik yaptık bir aşağının tozu kaldı.hazırlıklar tam gaz devam son birgün ama bende hala heycan yok ne hikmetse.
KOKOŞ,ÖZLEMCEE,NESLİHAN VE DİLA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEKLERİNİZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
GZDT,VE SEYYAL UMARIM SİZDE SAĞSALİM KURTULMUŞUNUZDUR.
CEREN VE DİMPLE GÖZÜNÜZ AYDIN.

yok kız ewde öyle deüll orda giydiriyom işte tek tek o içi:)
anaaa sezeryandada genisliomu orasi?
ben normal dogumda genisler diye doktor hazir dikerken diktirecektim.
sezeryandada olur mu ya genisleme ? oyleyse kesin yaptiririm artik bahanem ne olur bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3
tabiiki sezaryendede genişlio... gebelik.org uzman tvde dr. kocatepeyi dinle sezaryendede genişleme oluomuş... ben çok araştırdımsempatiksalakcinni ilgi alanım olduuundanyerimseniben

yok kııı para wermedim hani haricen yaptırmak istersen die söledimyerimseniben

canım dün gece yazmıştı çatı muaynesinden sonra kanaması olmuş 2 cm ne açılması varmıl dua edin dedi bidahada ses çıkmadı

canım dün gece yazmıştı çatı muaynesinden sonra kanaması olmuş 2 cm ne açılması varmıl dua edin dedi bidahada ses çıkmadı

anammm o zaman doğuruyor olabilir!!!

kızlar ben şimdi evdeyim ya. kafama takacak yeni bir şey buldum. ben bebişe ne zaman bir şeyler alacak olsam gerek anam gerekse kaynanam "aman çok var, alma kalır!" diye beynimin etini yediler. ben de artık almıyorum. şimdi de acaab az mı ya temziler biter de ortada kalırsak diye kafam kurcalanmaya başladı. sizce çok mu az almışım:

.benim aldıklarım şunlar:

5 tane ayaklı tulum (2si bira büyük, 3 ü biraz küçük)

4 tane ikili pijama takımı ayaklı-ayaksız

8 tane body farklı bedenlerde kısa kollu uzun kollu

2 tane ince zıbın takımı

3 tane alt pantolon (2si ayaklı biri ayaksız

OOOO arasammı ya bi de ewdeyse rahatsız etmiim( hijyenim aramadımı bu gün onu?
merak ettim şimdi

canım yeter ya ben kızımda çok aç gözlülük yaptım çok aldım e hediyede geldi inan hiç giyemedikleride oldu bunda az aldı zaten yetmiycek gibi olursa bi koşu gider alırsınız hemde yeter diyen annenle kaynananı gönderirsin alışverişe biraz kesenin ağzını açsınlar dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…