- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.681
kocam alt kat da ben ust katta msn den yazisiyoruz kaydirigubbakcemile3
hasret bide paramı verdin dikişe zaten atıyolar iki dikişedemi para alıyolar yahuu..amaaan bana klsa son ana kadar yapardım bizim tırsakta korktu ama doğuma 3,4 gün kala hafiften yaptık
ewet 4 haftam war bu ay bitecek yaniiiacı duyacağım muhtemelen ama bir kaç ilşkiye kıwamına gelir dedi dr.. amaan acısın nolcak oranın acıması bile ayrı bi zewk:) tıpkı ilk zamanlarki gibiiiisempatiksalakcinni:kedi:
fazla pahalı bişiy değil cnm gerek görürsen git yaptır nolcak kocana da söleme hatta kist warmış onu alcaklar dekaydirigubbakcemile3
evet cnm ben 7. aydan sonra kilo almıyorum, bebegimde haftada 300 gr alıyo sadece,bu arada son 2-3 aydır ne bulsam yiyorum sadece 1 kilo alıyorum. demek ki hepsi bebişe gidiyor..
kocam alt kat da ben ust katta msn den yazisiyoruz kaydirigubbakcemile3
bu arada son 2-3 aydır ne bulsam yiyorum sadece 1 kilo alıyorum. demek ki hepsi bebişe gidiyor..
kızım yaklaşmayın dediysek o kadar da değil :roflol:
hasret bide paramı verdin dikişe zaten atıyolar iki dikişedemi para alıyolar yahuu..
evet cnm ben 7. aydan sonra kilo almıyorum, bebegimde haftada 300 gr alıyo sadece,
kaydirigubbakcemile3 buda çok uzak olmuş cnm..
normal yaparsın inşallah,bırak dursun son ana kadar,sezeryanda travma geçirir ya bebek,yatıp uyuyoken zırt diye bi el geliyo içeri alıyo bebişi.aslında hiç sezeryan yanlısı değilim ama napalım kısmet böyleymiş.plesantanın yaşı 39+1 olmuş zaten beklemeye gerek yok bizim için
bir adaşım daha geliyor
unutmayın bepanteni bebek ememiyor!!
evet sevgili annecikler,
biz de bugün muayenemize gittik. benim oyuncu kızım yine dönmüş aşağı pozisyonunu almış. NST'miz gayet iyi çıktı. benim sancım falan yok. yalnızca dün gece 1 damla kan gördüm doktor bebek başını indirince rahimde yumuşama olmuş olabilir dedi. bebek açısından her şey normal dedi. benim bızdık 37+2'de 3400 gr. olmuş. ben de bu gidişle Selkie gibi doğuramayacağım galiba bu tosunu. hakkımızdan hayırlısı. doğum yapan var mı?
walla ducks la ikimiz aynı derecede sancı çektik sanıyorum... normal doğumu şiddetle öneriyorum fakat sancılar sırasında bana küfür edeceksiniz biliyorumsempatiksalakcinni o an çok kötü hissediyosunuz tamam ama sonrasında unutuluyı bebek çıktığı an bitmiş oluyo gerçekten ikinciyide normal yaparım diosunuz.. ben suni sancı çektiğim için çok ağırdı özellikle son 3 saat ama bitti gitti bebeğim için değerdi hem ben çok merak ediodum doğum sancısını o acıyı da yaşamak istiyodum we istediğim oldu... bnce her kadın yaşamalı o sancı bile allahın bahşettiği bi ayrıcalık bnce.. tadılması gereksositososito
hiloooo doğumun yaklaşmışşşşş senin bnde son 2,3 gün öyle hissediyodum bol bol yürü sen bi kaç güne doğurursun bana benzersen...kötükedihüso
Ay deme Hasret kızzzz... Heycanlandım şimdi yahuu.Ay bi ter bastı beni.
Hiç öle ani bişeye hazırlanmadım biliyonmu?! Tansiyon va diye kesin sezeryan gzü ile bakıyorduk hep ve ölede olacak dendi.Evelden tansiyon hastası olduğum için riske atmak istemiyor doktor sezeryan dedik.cuartesi son kontrolum var. hatta 13 mart cumartesiye geliyo.rüyamda 13 martta doğurduğumu gördüm.şimdisende böle dedin kızzzzzzzzzzz yoksa gitmişken olmasın Hasret????
Walla sen çok temizkalpli bi insansın ben buna inandım içine mi öle mi doğuyo kız sölesene ??? bel ağrılarımda arttı. karnımda çok sert. . geceleri ter basıyor. şişlerimde arttı.
ayy ayyy şimdi neoloacak ki?bilmiyorumkismile
alla alla bizde tam tersi kaydirigubbakcemile3
hasret bide paramı verdin dikişe zaten atıyolar iki dikişedemi para alıyolar yahuu..
evet cnm ben 7. aydan sonra kilo almıyorum, bebegimde haftada 300 gr alıyo sadece,
sağ ol cnm sende sağlıkla kavuş meleğine inşallah...
gözün aydın döndü sonunda maşallah tosuncuk hanıma
tadicüüün inşallah... sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismilehiloooo doğumun yaklaşmışşşşş senin bnde son 2,3 gün öyle hissediyodum bol bol yürü sen bi kaç güne doğurursun bana benzersen...kötükedihüso
Hiç öle ani bişeye hazırlanmadım biliyonmu?! Tansiyon va diye kesin sezeryan gzü ile bakıyorduk hep ve ölede olacak dendi.Evelden tansiyon hastası olduğum için riske atmak istemiyor doktor sezeryan dedik.cuartesi son kontrolum var. hatta 13 mart cumartesiye geliyo.rüyamda 13 martta doğurduğumu gördüm.şimdisende böle dedin kızzzzzzzzzzz yoksa gitmişken olmasın Hasret????
Walla sen çok temizkalpli bi insansın ben buna inandım içine mi öle mi doğuyo kız sölesene ??? bel ağrılarımda arttı. karnımda çok sert. . geceleri ter basıyor. şişlerimde arttı.
zaten tansiyonun varmış tatlım telaş yapıp kendini germe. sakin sakin minişini bekle. o bilir ne zaman gelceğini annesi..
bilmiyorumkismiledu sakin ol panik yapma yaw.asil benim yapmam lazim.benim de aynen oyle ve kesinlikle suyumun gelmemesi lazimhiloooo doğumun yaklaşmışşşşş senin bnde son 2,3 gün öyle hissediyodum bol bol yürü sen bi kaç güne doğurursun bana benzersen...kötükedihüso
eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3ben kaçar iyi akşamlar canlarım
kaşlarımı aldırayım bari eltimin kızı kuaför izinde bugün yararlanim :))
dimi ya ultrasonda nasil belli oluyor ne zaman gorsem yanaklarini isirasim geliyor.babasi kilikli koca yanakli oglusumukaydirigubbakcemile3ben de çok şaşırıyorum kaydirigubbakcemile3
benim bebiş de haftada 300 gr. alıyor canım.
sağol canım... sanırım minişim içeriyi golf sahası zannediyor döndükçe dönüyor. bir daha dönerse poposunu ısırcam artık. yalnız kollarındaki tostik boğumlarını görmelisiniz teyzeleri. tam ısırmalık
yok kız ewde öyle deüll orda giydiriyom işte tek tek o içi:)görmez miyiz kız o zilliyi!!!
yalnız banyodan sonra sıkı giydir bebişi!! bana ince gibi geldi üstü (geleceğpin kaynana adayı sempatiksalakcinni )
doğuracam inşallah ama benim zilli de bir hareket yok ne sancı ne kasılma ne bi şey..
bana da bugün doktor falza gezme dedi. ben de anlamadım yürüyüş mü yapcaz evde mi ooturcaz..
canım bizim baba hormonlu sayılmaz ama sanırım ufaklık bana çekti. kaydirigubbakcemile3
tabiiki sezaryendede genişlio... gebelik.org uzman tvde dr. kocatepeyi dinle sezaryendede genişleme oluomuş... ben çok araştırdımsempatiksalakcinni ilgi alanım olduuundanyerimsenibenanaaa sezeryandada genisliomu orasi?
ben normal dogumda genisler diye doktor hazir dikerken diktirecektim.
sezeryandada olur mu ya genisleme ? oyleyse kesin yaptiririm artik bahanem ne olur bilemiyorum.kaydirigubbakcemile3
yok kııı para wermedim hani haricen yaptırmak istersen die söledimyerimsenibenhasret bide paramı verdin dikişe zaten atıyolar iki dikişedemi para alıyolar yahuu..
bilmiyorumkismilekaç haftadasın sen??hiloooo doğumun yaklaşmışşşşş senin bnde son 2,3 gün öyle hissediyodum bol bol yürü sen bi kaç güne doğurursun bana benzersen...kötükedihüso
kız dur hemen öle heycan yapma ama bnde öle hissediodum dr.a sordum bebek kanala iniyor demekki demişti we kanala inmesiylede zaten açılman başlar muhtemelen.. çatı muayenesi oldunmu sen? sezaryene n zamn gün werdi dr.un?
we karnında aşağı doğru inme war mı?
canım dün gece yazmıştı çatı muaynesinden sonra kanaması olmuş 2 cm ne açılması varmıl dua edin dedi bidahada ses çıkmadı
anammm o zaman doğuruyor olabilir!!!
kızlar ben şimdi evdeyim ya. kafama takacak yeni bir şey buldum. ben bebişe ne zaman bir şeyler alacak olsam gerek anam gerekse kaynanam "aman çok var, alma kalır!" diye beynimin etini yediler. ben de artık almıyorum. şimdi de acaab az mı ya temziler biter de ortada kalırsak diye kafam kurcalanmaya başladı. sizce çok mu az almışım:
.benim aldıklarım şunlar:
5 tane ayaklı tulum (2si bira büyük, 3 ü biraz küçük)
4 tane ikili pijama takımı ayaklı-ayaksız
8 tane body farklı bedenlerde kısa kollu uzun kollu
2 tane ince zıbın takımı
3 tane alt pantolon (2si ayaklı biri ayaksız
OOOO arasammı ya bi de ewdeyse rahatsız etmiim( hijyenim aramadımı bu gün onu?
merak ettim şimdi
OOOO arasammı ya bi de ewdeyse rahatsız etmiim( hijyenim aramadımı bu gün onu?
merak ettim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?