- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.701
anammm o zaman doğuruyor olabilir!!!
kızlar ben şimdi evdeyim ya. kafama takacak yeni bir şey buldum. ben bebişe ne zaman bir şeyler alacak olsam gerek anam gerekse kaynanam "aman çok var, alma kalır!" diye beynimin etini yediler. ben de artık almıyorum. şimdi de acaab az mı ya temziler biter de ortada kalırsak diye kafam kurcalanmaya başladı. sizce çok mu az almışım:
.benim aldıklarım şunlar:
5 tane ayaklı tulum (2si bira büyük, 3 ü biraz küçük)
4 tane ikili pijama takımı ayaklı-ayaksız
8 tane body farklı bedenlerde kısa kollu uzun kollu
2 tane ince zıbın takımı
3 tane alt pantolon (2si ayaklı biri ayaksız
mesaj yollasan olmaz mı Hasret?
banada öle dediler dediler şimdi giydirecek kıyafet bulamıorum bide tekim ben kimseyok yanımda 3günlükten beri... yıkmasınıda ütüsünüde yalnız yapıorum we yetişmiyo tulumun içine giydireceğin çıtçıtlı bodyler olabildiğince çok olsun kusuyo, kaka oluyo w.s... küçük boy:) we patikli alt benim çok war ama büyük oluyolar zıbın takımlarının altları tam oluyor bndede 2 tane war we yetmiyor keşke o zıbın altlarından 4.5 olsa diorum mesela... ayrıca tulumda alın ben hp tulum giydiriyorum kadife özellikle.. eldiwen we şapkalarda olsun eldiwenler çok değişiyo malum hep ağzına götürüyo elini benim kız sık deiştiriyorum mikrop olmasın die... üstlerine örme yelek giydirmeyin polar alın örmelerin yakalarını ağzına alıyo meme aranırken falan tüyleri ağzına giriyowe göğüs pedinizi bol alın benim sütten ıslanıyo hep günde 2.3 kez değişiyorum.... pijamalarınızı bol düğmeli seçin üstlerini zor olmasın açıp kapamaya ben zaten emzirme atletyle dolaşıyorum çok rahat eblim falan açılmadan çıt de çıkaryorum göğsümü ama 2 tnae almışım keşke oda 3.4 olsa diorum yetişmio çünkü aklıma gelenler bunlar cnm... küçük tulum olsun ama 5 tane falan.. bodylerde 1 numara 10 tane olsun bnce... bizim kız çünkü fazla emiyor we fazlasını yatarken çıkarıyo yakası ıslak we lekeli olmasın değişmek gerekio bde hergün banyo yaptrmak gerekio malum göbek düştükten sonra o nedenle temiz çamaşır olmalı... zıbınların üstünü hiç kullanmıyorum çıtçıtlı body we zıbınların alt pijamasını kullanıyorum içe birde çorap tabiyerimseniben
ayy çok uzattım sorry:bbo:
anammm o zaman doğuruyor olabilir!!!
kızlar ben şimdi evdeyim ya. kafama takacak yeni bir şey buldum. ben bebişe ne zaman bir şeyler alacak olsam gerek anam gerekse kaynanam "aman çok var, alma kalır!" diye beynimin etini yediler. ben de artık almıyorum. şimdi de acaab az mı ya temziler biter de ortada kalırsak diye kafam kurcalanmaya başladı. sizce çok mu az almışım:
.benim aldıklarım şunlar:
5 tane ayaklı tulum (2si bira büyük, 3 ü biraz küçük)
4 tane ikili pijama takımı ayaklı-ayaksız
8 tane body farklı bedenlerde kısa kollu uzun kollu
2 tane ince zıbın takımı
3 tane alt pantolon (2si ayaklı biri ayaksız
bana tabii hedye falanda gelmedi gelenlerde kocamanlar((( we gönderip aldıracak kimsemde yok ((( filiz haklı olabilir... yetmezse aldırırsın dicem ama çıtçıtlı bodyler bol olmalı bnce sonraya bırakma, we patikli alt en küçüğüüüü
4tane küçük tulumun olsun, 2 tane küçük alt üst takımın olsun çıtçıtlı body yarım kollu daha kullanışlı bnce bileklerinde potluk oluyo uzun kollu üstüste giydirince 8tane falan olsun 1beden.. we patikli alt pijamada en az 4 tane olsun...
eldiwenin azsa eldiwen we şapka al 3,4 ayrı... we mendil al... ayrıca ince oyalı tülbentler oluyo beyaz onlardanda al omzuna falan yatırırılar gaz çıkarmak için ağzı kıyafetine değmesin o tülbenti at omuza... we hazır kılsız tüysüz yelek al 2 tane örme giydirme ağzına tüyler giriyo
canım bana öyle çok hediye gelmez. bizim burada pek kimsemiz yok. iş arkadaşlarımız var onlar da toplanıp altın geitriyorlar. mendillerim falan var. ben en iyisi içine giydirecek biraz pijama alayım. bir de benimki tosuncuk olur da içlerine giremezse selkie'ninki gibi kafamçokkarıştı
selkie artik hic girmez oldu.umarim iyilerdir.bilgisi olan varmi ?
kızım 3950 gr doğdu aldıklarım bide yıkamıştım bikaçını giyidi 0-3 ay giyemedi 3-6 ay giyebildi bende ondan söyldim giydiremezsen bide diye sen yinede al dedimya yetmezse gönder annen kayınvalideni bi zahmet yetmedi e bende gidemiyorum alıverin de.
ben en iyisi bebişin boyunu posunu göreyim de ona göre aldırayım olmazsa. benimki de tosuncuk olacak galibasağlıksız bir şey değil di mi tombiş olması?
hasretcim bu kızı nasıl kıyarımda ellere veririm diyosunya sen bide dillenince gör yaaa biz daha bir fiske vurmuş değiliz kızıma eşim diyo el oğlu bu neyapcağı belli olmaz biz kıyamıyoruz falan diyo ay neyapcez bilmem benim kız bide başına buyruk yarın takar koluna birini gelir valla
aksine çok sağlıklı oluyolar ama yaşına girdimi zayıflıyolar yada benim kızım öyle çok seçici ve çok hareketli.erken konuştu erken diş çıkardı dört buçuk aylık yuvarlanırdı.maşallah gayet iyi bir bebekti.
ocd güzel haberlerini kimdn alıcaz demişsin dün canım kusura bakma ben o anda çıkmıştım HEPATİT VE SNOWDA NUMARAM VAR İKİSİNEDE MSJ ÇEKİCEM MUTLAKA HABER VERİN DİYCEM SANIRIM VERİRLER.
ya bilmiyorum erkek evladımda olucak bakalım o nasıl olucak ama inan canım kız evlat bambaşka bişey erkek gene belirli biyaştan sonra başının çaresine bakar ama kız evlat hep kanatlarının altında olsun istiyo insan.allahdan benimki erkek kaydirigubbakcemile3
zaten bebiş bunlar ya her taraflarından enerji fışkırıyor. sağlıklı beslendikten sonra bence de sorun olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?