- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.721
hala heyecan yok dimi sende?
ben bugun 11 gun kaldi diye dusununce sanki midemde kelebekler kanat cirpio gibi hissettim.kaydirigubbakcemile3 yawas yawas heyecanlaniyorum galiba
bak onu kim söylemişse doğrus söylemiş benim kızım hiç sarılık olmadı mesela birazda anne sütüne bağlı bebek aç kalmıyosa sarılık olmaz yani anne sütününde yeterli olması lazım.offf bende oyle dusunuyorum oglumun kilolu olmasini istiyorum.bu yenidogan sariligi beni cok korkutuyor.kilolu olunca cabuk atlatiyormus bebisler yenidogan sariligini.
Sağol cnm yanıt için, demek o da değişen bi durummuşbilmiyorumkismilemrb canım şöyle söyliyim sana ben 34 haftalık oğlumu doğurdum sancılarım başladığında beni hemen nst ye bağladılar sancım geldiği esnada bebek hareket ediyo ama çok az sancı geçtiktn sonra şiddetleniyo kalp atışlarını bi duysanız okadar hızlı ki anlatamam ama bu her bebekte aynı olcak anlamına gelmiyo hemşireye de sordum o belli olmaz dedi değişir demişti
Anladım cnm, benim de 33.haftada başladı yaşlanma, şimdi 39.haftadayım ama doktorum hala müdaheleyi gerekli görmüyor ve normal doğumu bekleyelim diyor. İnş. ne yaptığını biliyordurbilmiyorumkismile:Saruboceq:mrl81 cvp yazmıştım ama gitmemiş:/ 32de gayet iyiydik.haftada 300 gr alıyodu,34ten itibaren 100 gr almaya başladı.g3 denilen son aşamada plesantanın yaşı..
offf bende oyle dusunuyorum oglumun kilolu olmasini istiyorum.bu yenidogan sariligi beni cok korkutuyor.kilolu olunca cabuk atlatiyormus bebisler yenidogan sariligini.
ben de çok korkuyorum öyle hastanelerde falan kalsın istemiyorum. bebekler ne kadar çok sıvı alırlarsa o kadar kolay atlatıyorlarmış. inşallah emme sorunumuz olmaz.
ilk başlarda zayıf diye çok üzülüyordum. şimdi de tombul yoksa sağlıksız bir şey mi diye endişeleniyorum. ben de ne olsa beğenmiyorum. aslında sevinmem lazım demek ki yediklerim hep bebeğe yarıyor. ama şurda doğuma 3 hafta var. son haftalarda zaten yavaşllıyormuş kilo almaları.[/QUOT
senin bebiş kaç kilo? kaçıncı haftadasın?
ben de çok korkuyorum öyle hastanelerde falan kalsın istemiyorum. bebekler ne kadar çok sıvı alırlarsa o kadar kolay atlatıyorlarmış. inşallah emme sorunumuz olmaz.
ilk başlarda zayıf diye çok üzülüyordum. şimdi de tombul yoksa sağlıksız bir şey mi diye endişeleniyorum. ben de ne olsa beğenmiyorum. aslında sevinmem lazım demek ki yediklerim hep bebeğe yarıyor. ama şurda doğuma 3 hafta var. son haftalarda zaten yavaşllıyormuş kilo almaları.[/QUOT
senin bebiş kaç kilo? kaçıncı haftadasın?
37+2 hafatada 3400 gram. sen de erkan beyin hastasısın değil mi?
benim bebekte geçen hafta 36+4te 3450 grmdı.Doktor işte bu yüzden yarından sonra 37+5te alıcak.Kontrole gelmene gerek yok direkt hastaneye gel dedi bakalım kaç kilo doğacak sıpa aradan bir hafta geçti.Benim bebek aşağıda ve böyle kilo almaya devam eder ve rahim kanalına girerse sezerya iç dikişlerini yırtarmış bu yüzden erken alıcak
benim bebekte geçen hafta 36+4te 3450 grmdı.Doktor işte bu yüzden yarından sonra 37+5te alıcak.Kontrole gelmene gerek yok direkt hastaneye gel dedi bakalım kaç kilo doğacak sıpa aradan bir hafta geçti.Benim bebek aşağıda ve böyle kilo almaya devam eder ve rahim kanalına girerse sezerya iç dikişlerini yırtarmış bu yüzden erken alıcak
kusseb demek ki bizim aramızda 1 gün var. ama seninki biraz daha tombişmiş. erken de sayılmaz her şeyin hayırlısı olsun...
Merhaba kızlar
bgn giremedim
bi ara black berry den girip kimler bugün fırtlattı diye öğrenip çıktım..
Kayınvalidem ben ve kayınvalidemin komşuları ile eltimdeydikkk
çook canım sıkıldı bütün gün orda olmaktan...
Yahu ben evde yalnız kalmayı daha çok seviyorum nedense..
Sizede böyle oluyor mu yani evde yalnız zaman geçirip kendikendime yetebiliyorum (en azından şimdilik, doğum iznine yeni çıktım ya belkide dinlenme ihtiyacımın olduğundandır)
Sabah kalkıyourm kocamla kahvaltı ediyorum sonra onu gönderip etrafı topluyorum yürüyüşe çıkıyorum gelip biraz tv izliyorum sonra evde mutlaka kendime yapılcak bi iş çıkarıp onla uğraşıyorum..
Şİmdilik evde yalnız olmak bana zevk veriyor yani uzun lafın kısasıııı
sağolasın canım amin.Hepimizin hakkımızda en hayırlısı olsun.Şurda çok az kişi kaldık doğum yapmayan rabbim hepimizi sağsalim kurtarsın.kusseb demek ki bizim aramızda 1 gün var. ama seninki biraz daha tombişmiş. erken de sayılmaz her şeyin hayırlısı olsun...
merhaba canım çalışan biri olarak elbetteki yanlız kalmayı istemen kafanı dinlemeyi istemen normal.Yani evine eşine herşeye hasret oluyosun şuan özgürsün bence tadını çıkar bebek olunca bu rahatı bulamazsın.
Ayy evet canım yaa herkes böle diyo ve ben çok üzülüyorum bebek olunca acaba bu günlerimi özliycekmiyim diye...
Bide ben kafama koyduğumu vakit geçirmeden yapan bir insanım..Elim kolum bağlı kalırsa bunalıma girermiyim diye düşünmeden edemiyorum itiraf etmek gerekirseeee
BU arada senin ilk bebişini neden sezeryan yaptılar canım..
Ya burda okuyorum da hayret ediyorum bazen bebekler 4 kiloya yakın olunca hemen sexeryana alalım diyolar..benim doktorum 45000 gr olunca alıyormuş sezeryana
37+4 de benim bebiş benimki seninkinden kilolu sanırım geçen hafta 3200 grdı. bakalım yarın ne diyecek? bu durumda korkmak mı lazım? bende Erkan beyin hastasıyım ama bana hiç öyle bişey demedi.:uhm:
Ayy evet canım yaa herkes böle diyo ve ben çok üzülüyorum bebek olunca acaba bu günlerimi özliycekmiyim diye...
Bide ben kafama koyduğumu vakit geçirmeden yapan bir insanım..Elim kolum bağlı kalırsa bunalıma girermiyim diye düşünmeden edemiyorum itiraf etmek gerekirseeee
Ya burda okuyorum da hayret ediyorum bazen bebekler 4 kiloya yakın olunca hemen sexeryana alalım diyolar..benim doktorum 45000 gr olunca alıyormuş sezeryana
oyy... her doktorun uygulaması farklı canım ya..
37+4 de benim bebiş benimki seninkinden kilolu sanırım geçen hafta 3200 grdı. bakalım yarın ne diyecek? bu durumda korkmak mı lazım? bende Erkan beyin hastasıyım ama bana hiç öyle bişey demedi.:uhm:
aman iyi sevindim :)) yok canım bana da bir şey demedi. benim kendi uydurmam sen bana bakma takacak bir şeyler arıyorum :hulya:. sen çatı muayenesini sordun mu ya yapacak mı acaba? bana normal istiyor musun dedi bugün ben de istiyorum dedim ama ondan hiç bahsetmedi.
oyy... her doktorun uygulaması farklı canım ya..
Evet herkesin uygulaması farklı tabiii...
Ynai ben şunu anlamıyorum bende evde 4200 gr doğmuşum hemde evde ebe doğurtmuş boynumdada 2 kez kordonum dolanmış ve bi kezde kordon düğüm olmuş..Annem anlattığında inanmadım yok artık dedim..Ama şimdiki doktorlar hemen en ufak bişeyde aman risk var göze almıyalım diyerek hastayıda korkutuyolar...
Ben bu yüzden doktorumdan yana kendimi çok şanslı hissediyorum
Hijyenim bu arada sana özelden tel numaramı attım ama bişi dimedin gelmedimi
canım yanlış bilmiyorsam kussebin ilk bebeği tersti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?