2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GERÇEKTEN YOK CANIM YA.Senin ilk bebeğin nasıl olucak neler yaşıycam kime benziycek falan diye herşey soru işareti kafanda e buda haliyle heycan yapıyo tabii.Ben kızımda öyleydim 4 aylıkken (hayatta tek bir kızım olmasını istediğimiştim ve kızım olducağını öğrendiğim an) doktor dawn sendromlu olabilir dedi kalbinde ışık vardı araştırdım başak bir doktora daha gittim amniyosentez dediler sonuç beş aylıkken çıkıyomuş nasıl kıyardım testi yaptırmadım 9 ayım geçmek bilmedi normal istedim kızımı görmeliydim oda olmadı allahtan epidural vardı göre göre doğum yaptım ve kızım maşallah çok sağlıklıydı o an ne yaşadığımı yazsam anlatsam inan az kalır.Belkide oğlumda öyle bir sorun yaşamadığım için heyecanım yok kızımda 9 ay geçmek bilmemişti sanki bir asır gibi gelmişti inan.
hala heyecan yok dimi sende?
ben bugun 11 gun kaldi diye dusununce sanki midemde kelebekler kanat cirpio gibi hissettim.kaydirigubbakcemile3 yawas yawas heyecanlaniyorum galiba
 
offf bende oyle dusunuyorum oglumun kilolu olmasini istiyorum.bu yenidogan sariligi beni cok korkutuyor.kilolu olunca cabuk atlatiyormus bebisler yenidogan sariligini.
bak onu kim söylemişse doğrus söylemiş benim kızım hiç sarılık olmadı mesela birazda anne sütüne bağlı bebek aç kalmıyosa sarılık olmaz yani anne sütününde yeterli olması lazım.
oğlunla sana iyigeceler canım görüşmeküzre.
 
Sağol cnm yanıt için, demek o da değişen bi durummuşbilmiyorumkismile

mrl81 cvp yazmıştım ama gitmemiş:/ 32de gayet iyiydik.haftada 300 gr alıyodu,34ten itibaren 100 gr almaya başladı.g3 denilen son aşamada plesantanın yaşı..
Anladım cnm, benim de 33.haftada başladı yaşlanma, şimdi 39.haftadayım ama doktorum hala müdaheleyi gerekli görmüyor ve normal doğumu bekleyelim diyor. İnş. ne yaptığını biliyordurbilmiyorumkismile:Saruboceq:

kız dur hemen öle heycan yapma ama bnde öle hissediodum dr.a sordum bebek kanala iniyor demekki demişti we kanala inmesiylede zaten açılman başlar muhtemelen.. çatı muayenesi oldunmu sen? sezaryene n zamn gün werdi dr.un?
we karnında aşağı doğru inme war mı?[/B][/QUOTE]
Yaa senin karnın öncesinde inmişmydi hasretcim, ya da şöyle sorayım doğumdan ne kadar önce hissettin karnının indiğini?benim karnım hala yukarlarda walla, inş. indikten sonra da 1 hafta falan geçmiyodur
 
offf bende oyle dusunuyorum oglumun kilolu olmasini istiyorum.bu yenidogan sariligi beni cok korkutuyor.kilolu olunca cabuk atlatiyormus bebisler yenidogan sariligini.

ben de çok korkuyorum öyle hastanelerde falan kalsın istemiyorum. bebekler ne kadar çok sıvı alırlarsa o kadar kolay atlatıyorlarmış. inşallah emme sorunumuz olmaz.
ilk başlarda zayıf diye çok üzülüyordum. şimdi de tombul yoksa sağlıksız bir şey mi diye endişeleniyorum. ben de ne olsa beğenmiyorum. aslında sevinmem lazım demek ki yediklerim hep bebeğe yarıyor. ama şurda doğuma 3 hafta var. son haftalarda zaten yavaşllıyormuş kilo almaları.
 
Doğum yapan arkadaşlar tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. bana hoşgeldin diyen arkadaşlarıma da teşekkür ederim. OCD bebişin sezeryen mi olcak diye sormuşsun. canım doktorum henüz net bişey söylemedi, yarın randevum bakalım belki bu kez bişey söyler. ama artık ne olursa olsun diyorum çünkü bebişim beni iyice yordu artık:)
 
 
 
Merhaba kızlar
bgn giremedim
bi ara black berry den girip kimler bugün fırtlattı diye öğrenip çıktım..
Kayınvalidem ben ve kayınvalidemin komşuları ile eltimdeydikkk
çook canım sıkıldı bütün gün orda olmaktan...
Yahu ben evde yalnız kalmayı daha çok seviyorum nedense..
Sizede böyle oluyor mu yani evde yalnız zaman geçirip kendikendime yetebiliyorum (en azından şimdilik, doğum iznine yeni çıktım ya belkide dinlenme ihtiyacımın olduğundandır)
Sabah kalkıyourm kocamla kahvaltı ediyorum sonra onu gönderip etrafı topluyorum yürüyüşe çıkıyorum gelip biraz tv izliyorum sonra evde mutlaka kendime yapılcak bi iş çıkarıp onla uğraşıyorum..
Şımdilik evde yalnız olmak bana zevk veriyor yani uzun lafın kısasıııı
 
 
 

merhaba canım çalışan biri olarak elbetteki yanlız kalmayı istemen kafanı dinlemeyi istemen normal.Yani evine eşine herşeye hasret oluyosun şuan özgürsün bence tadını çıkar bebek olunca bu rahatı bulamazsın.
 
son 24 saate girmiş bulunmaktayım biraz enerji toplmam dinlenmem lazım ama nerde ne iş bitiyo ne dinlenebiliyorum neyse iyigecelr kızlar eşim yeni geldi işten görüşmak üzre
 
 
 
 
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…