2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bişi sorcam,
Ben normal doğum yaparsam yanımda o sancıları çekerken eşim ve annemden başka kimseyi istemiyorum...Doğum başladığında haber vermek istemiyorum doğduktan sonra sölicem...ÇÜnkü patır patır dökülürler bende onları görmeyide istemiyorum onların beni görmelerini de istemiyorum...Hatta kayınvalideme bile doğduktan sonra sölemek istiyorum nasıl yapsam aceppp

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Dün bizim evde temizlik vardı baya bi yorulmuşuz. Gece üşendim nete girmeye . Doğum yapan varmı birisi bana özet geçsin çok sayfa var oku oku bitiremedim!!!!

valla beknurcum ben ilk doğumumda sancıları çekerken eşime tembih ettim sakın kimseye haber verme diye.zaten kendi annemin beni o halde görmesini istemedim üzülecek çünkü....diğer taraftan kayınvalidem kayınbabam kaynım hepsi gelecek onların yanında nasıl rahat olucam sancı bir taraftan onlar beni izleyecek bir taraftan.......o yüzden son noktaya gelince doktor beni doğumhaneye alınca eşime herkese haber etmesini söyledim.onlar geldiğinde bebişimle biz çıkyorduk doğumdan.inşallah bunda da öyle yapıcam.eltimler kendi doğumunda hata edip hemen aramışlar herkesi.herkes başındaydı kız rahat rahat alttan muayenesini bile olamamıştı.........

bu arada herkese günaydın...............
endişe ve stresten uyuyamadım.son 3 günüm ve bugün 15:30 da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek niye doğmadı bu kız daha diyip sezaryan mı diyecek yoksa biraz daha bekleyelim mi diyecek.sezaryandan çok korkuyorum..............ne olur dua edin kızlar.............zaman nasıl geçecek 15:30 a kadar........

GÜNAYDIN inşallah iyi geçer silver...senin normalmi sezeryanmı kaç haftalıksın bebek kaç gram biraz fazlamı sordum ne :lepi:

günaydın canım.sakin ol inş hersey gönlünce olur.benim bi arkadaşıma da doktor 2 ocak son tarih vermişti ama kızı 6 ocakta ve normal oldu.eğer bi sorun yok hersey normal derse dr sende biraz daha bekleyelim dersin.şimdiden stres yapma bence.

herkese günaydın.nasılsınız bakalım hersey yolunda mı?bebişler nasıl?benimki hala kıpır kıpır valla.doğunca da böyle olursa yandım valla hiç durmaz yerinde.

Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey gönlünce olur...

hu hu kimse yok mu arkadaşlar.çok sessiz burası

ben varım
guclubacismile

Günaydın aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…