- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.741
oyy... her doktorun uygulaması farklı canım ya..
aman iyi sevindim :)) yok canım bana da bir şey demedi. benim kendi uydurmam sen bana bakma takacak bir şeyler arıyorum :hulya:. sen çatı muayenesini sordun mu ya yapacak mı acaba? bana normal istiyor musun dedi bugün ben de istiyorum dedim ama ondan hiç bahsetmedi.
çatı muayenesi de yeni aklıma geldi. en sonki muayenede yapıyorlarmış diye duydum. yarın yapmaz sanırım. yarın sorarım öyle söylerim sana. walla artık herşeye takar hale geldik hepimiz. ah şu hormonlar:))
HImm öyleyse olabilir tabii doğrudurrrcanım yanlış bilmiyorsam kussebin ilk bebeği tersti.
oyy... her doktorun uygulaması farklı canım ya..
çatı muayenesi de yeni aklıma geldi. en sonki muayenede yapıyorlarmış diye duydum. yarın yapmaz sanırım. yarın sorarım öyle söylerim sana. walla artık herşeye takar hale geldik hepimiz. ah şu hormonlar:))
sorma :)) acaba kafama ne taksam diye büyük çaba sarfediyorum. doktor bugün 5 tane ameliyata girmişti. sen bir soruver canım yarın ben de unuttum sormayı. benim bebek tersti dönmüş bugün heyecana kapıldım.
haydi kızlar ben yattım iyi geceler...
Ya kızlar bişi sorcam,
Ben normal doğum yaparsam yanımda o sancıları çekerken eşim ve annemden başka kimseyi istemiyorum...Doğum başladığında haber vermek istemiyorum doğduktan sonra sölicem...ÇÜnkü patır patır dökülürler bende onları görmeyide istemiyorum onların beni görmelerini de istemiyorum...Hatta kayınvalideme bile doğduktan sonra sölemek istiyorum nasıl yapsam aceppp
bu arada herkese günaydın...............
endişe ve stresten uyuyamadım.son 3 günüm ve bugün 15:30 da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek niye doğmadı bu kız daha diyip sezaryan mı diyecek yoksa biraz daha bekleyelim mi diyecek.sezaryandan çok korkuyorum..............ne olur dua edin kızlar.............zaman nasıl geçecek 15:30 a kadar........
endişe ve stresten uyuyamadım.son 3 günüm ve bugün 15:30 da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek niye doğmadı bu kız daha diyip sezaryan mı diyecek yoksa biraz daha bekleyelim mi diyecek.sezaryandan çok korkuyorum..............ne olur dua edin kızlar.............zaman nasıl geçecek 15:30 a kadar........
hu hu kimse yok mu arkadaşlar.çok sessiz burası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?