- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.761
Allah yardımcın olsun canım inşallah her şey gönlünce olur...
ben varım guclubacismile
Günaydın aklinialirimsmile
herkese günaydın.nasılsınız bakalım hersey yolunda mı?bebişler nasıl?benimki hala kıpır kıpır valla.doğunca da böyle olursa yandım valla hiç durmaz yerinde.
walla gaza geldim yarın bebeğim uslu durursa hikayemi yazacağım:lepi: bebeğimi dün gece yıkadım we bugün sağlık ocağına gittim topuk kanı için bebeğim 3700 olmuş:lepi: maşallah ya sütün çok yaramış dedi hemşire... bu akşamda yıkıyacağım üşenmezsem dün gece rahat uyuduk çünkü
hadi ya öyle mi oldu sende dehiloooo doğumun yaklaşmışşşşş senin bnde son 2,3 gün öyle hissediyodum bol bol yürü sen bi kaç güne doğurursun bana benzersen...kötükedihüso
Sağol kussubcimmherkese merhaba ay benim zilliden ancak kaptım bilgisayarı bugün bizde yatağımı bebeğin yatağını hazırladık.temizlik yaptık bir aşağının tozu kaldı.hazırlıklar tam gaz devam son birgün ama bende hala heycan yok ne hikmetse.
KOKOŞ,ÖZLEMCEE,NESLİHAN VE DİLA HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBEKLERİNİZ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN.
GZDT,VE SEYYAL UMARIM SİZDE SAĞSALİM KURTULMUŞUNUZDUR.
CEREN VE DİMPLE GÖZÜNÜZ AYDIN.
ayneeennnn kaydirigubbakcemile5Merhaba kızlar
bgn giremedim
bi ara black berry den girip kimler bugün fırtlattı diye öğrenip çıktım..
Kayınvalidem ben ve kayınvalidemin komşuları ile eltimdeydikkk
çook canım sıkıldı bütün gün orda olmaktan...
Yahu ben evde yalnız kalmayı daha çok seviyorum nedense..
Sizede böyle oluyor mu yani evde yalnız zaman geçirip kendikendime yetebiliyorum (en azından şimdilik, doğum iznine yeni çıktım ya belkide dinlenme ihtiyacımın olduğundandır)
Sabah kalkıyourm kocamla kahvaltı ediyorum sonra onu gönderip etrafı topluyorum yürüyüşe çıkıyorum gelip biraz tv izliyorum sonra evde mutlaka kendime yapılcak bi iş çıkarıp onla uğraşıyorum..
Şİmdilik evde yalnız olmak bana zevk veriyor yani uzun lafın kısasıııı
yaa oldun demekk guclubacismilecanlar korkmayın çatı muaynesi korkulacak bi şey değil ya hu
ben daha dün oldum hiç acımadı kiii aklinialirimsmile
ayy ben de uyuyamadım 5:30 dan sonrabu arada herkese günaydın...............
endişe ve stresten uyuyamadım.son 3 günüm ve bugün 15:30 da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek niye doğmadı bu kız daha diyip sezaryan mı diyecek yoksa biraz daha bekleyelim mi diyecek.sezaryandan çok korkuyorum..............ne olur dua edin kızlar.............zaman nasıl geçecek 15:30 a kadar........
Günaydın aklinialirimsmile
:roflol: sempatiksalakcinni
benimki de öyle canım kıpır kıpır
dün gece oğlumla anlaşma yaptık
haftaya cuma gelecekmiş öyle dedi...
ona dedim ki bak şimdi oğlum hangi gün geleceksen o günü söyleyince dur
günleri saydım ben her güne bir vuruş yaptı
cumada durdu sonra dedimki cuma kesin geliyorsan vur vurdu
normal yoldan di mi dedim yine vurdu kaydirigubbakcemile3
ya ben delirdim sanırdım sempatiksalakcinni
yaa oldun demekk guclubacismile
Günaydddııııınnn opuyorumnanaktan
Seyyalden haber var mıı
çok uykum var yaa mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
seyyalden haber yok hala ? mesajıma cevap yazmadı... :umursamaz:
Pek korkum yoktuki zaten :)) sadece çekiniyorum biraz o kadar :kedi:
evet cnm oldum hiç korkulacak bir şey değil sen rahat ol sadece gerisi kolay bir kaç saniye sürüyor zaten
seyyalden haber yok hala ? mesajıma cevap yazmadı... :umursamaz:
Pek korkum yoktuki zaten :)) sadece çekiniyorum biraz o kadar :kedi:
İyi sen atlatmışsın, ne dedi dr?
Seyyal açtı mı acaba telefonunu?
bu arada herkese günaydın...............
endişe ve stresten uyuyamadım.son 3 günüm ve bugün 15:30 da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek niye doğmadı bu kız daha diyip sezaryan mı diyecek yoksa biraz daha bekleyelim mi diyecek.sezaryandan çok korkuyorum..............ne olur dua edin kızlar.............zaman nasıl geçecek 15:30 a kadar........
ya ben delirdim sanırsam sempatiksalakcinni
canım ya,stres yapma boşver dicem ama sanki farkısızm senden,ama iyice sor doktora suyu nasıl,falan diye bekleyebilirse ben beklemek istiyorum de,ilkini de normal yapmışsın bunu niye sezaryan yapacaksın ki,bence bekleyebilirsin..bu konuda tavrını iyi anlamalı bence doktor..hayırlı haberlerle gel inş.
sıyırmadan hayırlısıyla doğursaydık,ben de de garip davranışlar başladı başlayacak sempatiksalakcinni
bu arada herkese günaydın,akşam bi gr uyumadım çoook uykusuzum ya..
kaydirigubbakcemile5sıyırmadan hayırlısıyla doğursaydık,ben de de garip davranışlar başladı başlayacak sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile5
uykusuzluğu ben biraz yendim akşamları yürüyüş ve duş iyi geliyor sonrasında uyuyorum
gece 1-2 gibi...
kaydirigubbakcemile5
uykusuzluğu ben biraz yendim akşamları yürüyüş ve duş iyi geliyor sonrasında uyuyorum
gece 1-2 gibi...
sağol canım ben normal istiyorum ilk bebeğim de normaldi.ve son 3 günüm.39+4 üm bugün.15 gün önce 3200gr dı.şimdi en az 3.500 olmuştur herhalde öğrencem bugün.GÜNAYDIN inşallah iyi geçer silver...senin normalmi sezeryanmı kaç haftalıksın bebek kaç gram biraz fazlamı sordum ne :lepi:
kaydirigubbakcemile3 iyi bir yöntemmiş ben de deneyim baakalım ne diyecek benim kız
ya ben delirdim sanırsam sempatiksalakcinni
günaydın canım.sakin ol inş hersey gönlünce olur.benim bi arkadaşıma da doktor 2 ocak son tarih vermişti ama kızı 6 ocakta ve normal oldu.eğer bi sorun yok hersey normal derse dr sende biraz daha bekleyelim dersin.şimdiden stres yapma bence.
arkadaşlar teşekkür ederim iyiki bu site var da derdimizi paylaşıyoruz........opuyorumnanaktancanım ya,stres yapma boşver dicem ama sanki farkısızm senden,ama iyice sor doktora suyu nasıl,falan diye bekleyebilirse ben beklemek istiyorum de,ilkini de normal yapmışsın bunu niye sezaryan yapacaksın ki,bence bekleyebilirsin..bu konuda tavrını iyi anlamalı bence doktor..hayırlı haberlerle gel inş.
sıyırmadan hayırlısıyla doğursaydık,ben de de garip davranışlar başladı başlayacak sempatiksalakcinni
Seyyali aradım çalıyor ama açmıyor bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 iyi bir yöntemmiş ben de deneyim baakalım ne diyecek benim kız
Evet Seyyalciğimiz aradı şimdi
O gece kanaması devam etmiş sancı çekmiş suni sancı da vermişler fakat bebek inmemiş kanala
ve risk olduğu için dün öğlen saatlerinde sezeryana alınmış
3280 gr Selim bebek dünyaya hoşgelmiş
Sezeryan normalden daha zor dedi sancıyı çeken biri olarak...
Bol bol hurma yiyin dedi...
Hepinize selam söyledi...
Ağrıları vardı sanırım... Allah yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?