2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewet bnde konuştm seyyalle 50 cm miş 12 45te zorunlu sezaryen olmuş dün şuan çok iyiymiş emiyomuş bebek...3280

merhaba güzellerim ve meleklerim nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,her gün bir kezde olsa elimden geldiğince girmeye çalışıyorum,uykusuzluk başa bela,ama tatlı bela,ama ben çok şanslıyım,eşimden Allah bin kere razı olsun,gece bir kere ben kalkıyorum ikincisinde sütü sağmış hazır etmiş oluyorum eşim kalkıp veriyor kıza altını değiştiriyor ama gündüzleride çok yoruluyorum zeynoyu emzirmekten kambur olcam nerdeyse bi de keyif yapıyor mememde,sürekli memede uymak istiyor sıpa,bu arada bosna,pancuben,dila bunlar ne oldu doğurdular mı,gülencim ne oldu egesiyle,ne var ne yok kızlar bi özet geçseniz keşke merak ediyorum herkesi

ana seyyalde doğurmuş,hadi gözü aydın olsun gelmiş kızçesi çok şükür,kilosu boyuda ityi maşşallah,kız çatı kontrolünde o kadar kötü oluyordu yazık bir sürü şey çekmiş ama sonu güsel olmuş almış kızçesini kucağına,Allah bağışlasın gözleri aydın olsun inşallah

demekki ben giysileri tam almisim.fekat en zor tarafi onlari utulemekmis.
hasret sen her giysisini tekrar utuluyor musun ?
hassasta yıkıyorum kırışmıyor ama genelini ütülüyorum cnm.. çok zor oluyo bütüngün koşturmaca halindeyim ama allah weriyo gücünü.. şimdi dükkana çıkıp hesapları yapacağım mesela kahwaltı edebilirsem...
kilo o kadar farketmezde boy eder bnce bizim kız 52cm iki tane kadife tulumunu kaldırdım bile bacaklarını geremior çocuk bizim kızın bacaklarda uzun çünkü..
yaa dellendirmeyin beni lan walla takıntı yaparım demeyin öleeeee:sinifsinif:

hikayeni bekliyorum bugün aklinialirimsmile

hadi ya öyle mi oldu sende de
ben de bir haftadır devamlı bişeyler yemek istiyorum
herşey istiyor canım boshayallersmile
yaa oldun demekk guclubacismile

yani ben son günler bebeğin kafasını hissediodum waginamın üstünde özellkle yürürken orda bi baskı olduu çok belliydi...

canummm hoşgeldin
dila bosna doğurdu iyiler gayet... gülencim egesiyle iyi uğraşıp duruyo facee giriyoda buraya uğramıyo.. herkes iyi kussebfilal yarın doğuma girecek... bnde bu kadarını biliom walla:))

hahaha sağıp bırakıon demekCADIARZU iyi fikir ln bndemi öle yapsam nasu-ıl werio biberonlamı.. ben kızı yanıma aldım taktiği buldm uyanmasın die emziririkn gece kucaaa almıom kendimi ona göre şekillendirip memem dayıyom ağzına emio uyuyo uyuuynca atıyo zaten bnde yatıom ohhhhhhh:lepi:

tatlım elektrikli süt sağma makinesi var,kayınvalidem getirdi sağolsun aynı zamanda biberondaki sütü ısıtmak için ayrıyetnde bi alet var
geceleri gündüzden dolayı çok yorgun düşüyorum Allah muhafaza uyur kalırım diye korkuyoruz ,bi gün nerdeyse gidiyordum
bu yüzden çok uykum varsa bibereonla sağıp veriyorum ve daha kısa sürüyor çünkü memede kalmayı seviyor bizimkisi,bizimkinde şimdilik huzursuzluk,uykusuzluk yok şükürler olsun,bazen gözleri açık koyuyorum yatağına emzirdikten sonra,beklemiyorum başını uyuyor kendi kendine

günaydın orta katını kiraya vermiş ve kiracısını çıkarmış (ay iğrencim ya:sinifsinif: ) hatunlar,
biz de sabah kalktık kızımla, kahvaltı mamalarımızı yedik. benim ufaklığın keyfi gayet yerinde ne bir kasılma ne bir sancı kuzu kuzu geçinip gidiyoruz. o kadar gece üstüne yatıyorum şu koca gövdemle yine de çıkayım demiyor yavrucuğum. anasının altında yatan kedi gibi yatıyor kuzum benim. hatta ikide bir annem protesto çeksem çık evimden çıkar mısın gibi iğrenç espiriler yapıyorum ona bile tahammül ediyor meleğim.

haydi gözü aydın seyyalciğin.. güle güle büyütsün...
nasıl doğuracağımı şaşırdım artık aaaaaaaa!

evet benim dışımda anormalleşmiş bir anne adayı daha...
seni çok iyi anlıyorum hiccen bacım...

günaydın Çıtır anneler ve anne adayları;
Seyyal gözün aydın sağlıklı sıhhatli büyür inşallah
Dila 'nında gözü aydın .....

Nilüfer,Bosna,Hasret, Ceren maşallah bebeklerinize çok güzeller yaaa ...hele Bosnanın oğluşunun saçlarına bayıldım face de

Walla bugün son kontrolümüz bakalım doktorumuz ne diyecek ..Ablama sordum bugün benim doktor onunda doktoruydu çatı muayenesi yapmıyormuş doğum zamanında ebe hemşire bakıyormuş...Şuan biraz akıntım var sadece ve sağ kasığımda biraz ağrı oluyor 2 günden beri de hafif karın ağrısı...Kızım doğum kanalına girmeye çalışıyor sanırım ...16 Mart Salı son tarihimiz hadi bakalım bekliyoruz HİLAL kızımı sağolsun iş arkadaşları,aile dostlarımız,arkadaşlarım araıyorlar devamlı senn doğurmadın mı diye bekle benim kız 10 aylık olucak galiba herhangi belirti yok diyorum bekliyoruz diyorum.....

Kendinize iyi bakın sevgilerimle ....O bebişlerinizi öperken birkaç defa da bizler için öpün.........

Merhba kızlar. Anneler de toplanmaya başlamış ne güzel. Doğum yapan arkadaşlarım, geçmiş olsun hepinize.

Biz hala emme çalışmaları yapıyoruz. Oğlum ısrarla mememden emmiyor. Biberona alıştı. ıki saatte bir sağarak veriyorum. Sırf sarılığı atlatsın diye katlanıyorum ona da yoksa zorlayacağım ama dayanamıyorum ağlamasına yavrumun. Dünden beri ağzına gevelemeye başladı. ınşallah tekrar emmeye başlarız. Bunun dışında çok sorunsuz bir bebek. Karnı doyduğunda gayet mutlu çok şükür. Hala doğum haftamızın dolmasına 2 gün var, belki ondan sonra düzelir diye düşünüyorum.

Ben sağarak da mutluyum da çevreden gelen tepkiler çok kötü. Kendimi eksik hissediyorum ve sürekli ağlayarak geçiyor günlerim. Misafirlerin gelmesini bile istemiyorum. Emme sorunu yaşayan başka annemiz var mı bizden? Ebru vardı ama artık nette görünmüyor hiç...

ınşallah sağlıklı, emen ve gazsız bebeklerimiz olur...

Amannnıın dikkat et bu dr. seni sezeryan yapmak istiyor alsanaalsanasmile
Ohh çok şükürr, gözü aydın seyyalciğinn
Ama üzüldüm ya o kadar sancı çekip sezeryan olmasına bilmiyorumkismile
Bol bol yiyelim hurmaları biz
yani ben son günler bebeğin kafasını hissediodum waginamın üstünde özellkle yürürken orda bi baskı olduu çok belliydi...
Ben de çok nadiren gelip gittiğini hissediyorum
Bazen kafasını tam kasıklarımın üstünde hissediyorum
Ama gidiyor sonra boshayallersmile

Allah yardımcın olsun
Evet herkesin sen daha doğurmadın mı tavırlarından ben de sıkıldımm benneyaptımki
Benim de adet olacakmışım gibi karın ağrılarım var alt karın bölgemde 1 haftadır
Bunlar da belirti olabilir mi acaba?
İnş. arkadaşım
Sen hassas bir dönemdesin şuan muhtemelen ondan takıyorsun milleti
Boşver onları sen
Bebişin mutluysa, huzurluysa sen de mutlu ol
İnş. atlatırsınız senden emmeye başlar bolcaa

[ne selimi lan onun ki kız..

sempatiksalakcinni he o zaman selindir akannehir

ya hasret vajinanın kenarındaki kemiklerin ağrıyor muydu benim geceleri özellikle çok ağrıyor

evet benim dışımda anormalleşmiş bir anne adayı daha...
seni çok iyi anlıyorum hiccen bacım...

kaydirigubbakcemile3
sağ ol canım bende seni kaydirigubbakcemile5

canım hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah[/B] opuyorumnanaktan

Allah yardımcın olsun taze anne mis gibidir o şimdi kokla bizim yerimize opuyorumnanaktan

Amannnıın dikkat et bu dr. seni sezeryan yapmak istiyor alsanaalsanasmile

evet sezeryanı cici gösteriyor bana lmaz:
bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...

seyyalin durumuna bende çok üzüldüm
en korktuğum şeyde bu zaten sancıları çekip sonunda sezeryan olmak
bilmiyorumkismile

Hoşgeldin Canan ....
Maşallah oğluna sağlıkla büyür inşallah . EEE misafirlerin gelicek tebrik etmeye gelmeyin diyemezsin ....
Uyku düzenleriniz nasıl saati saatine mi kalkıyorsunuz?

Bu arada bir teklifim var FACE deki 2010 MART ANNELELERİne tüm bebeklerimizin resmini koymanızı rica edeceğim ve isimleriyle Albüm olmuş olur herkes ordan da bakar....NE DERSİNİZ

canım sen hiçbir şeyi takma kafana. sonuçta sen annesin bebeğin için her şeyin en iyisini istersin. millet anca konuşmayı bilir. sonuçta emmiyor deyip mamayı dayamayı da bilirdin. bak mücadele ediyorsun. kendini eksik hissetme lütfen. sık sık ver memeyi ağzına pes etme yakında alışır.

kızlarrrr.. çok özledim hepinizi... minnoşumu emzirip tek elle yazmaya calışıyorum.. doguran anneler gözünüz aydın.. bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun... öpücüxxxx

Sağ olun kızlar.
Sarılık nedeniyle geçen hafta sürekli uyuyordu ben 2 saatte bir zorla uyandırıyordum. Çok şükür artık kendi kendine aynı saatlerde uyanıyor. Gece 12'de emip uyuyor 2 de ben kaldırıyorum 4-5 gibi de kendi uyanıyor. Sabah da 8 de kalkıp karnımızı doyurup oynuyoruz. En son 10 da karnını doyurup uyuttum şimdi uyur uyanık yatıyor. Saati saatine değil ama 2-3 saatte bir karnını doyurmaya çalışıyoruz kısaca.

Sarılığımız da azalmış görünüyor. Haftaya tekrar kontrolümüz var, inşallah düzelir meleğim. Çok üzüyor beni.

kızlarrrr.. çok özledim hepinizi... minnoşumu emzirip tek elle yazmaya calışıyorum.. doguran anneler gözünüz aydın.. bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun... öpücüxxxx

hoşgeldin beko....Maşşallah amma marifetlisin.Duydunuz mu anneler sizde öyle yapın bizden ayrılmayın....Nasıl bebeğin huysuz mu * ? anlat Beko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…