- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.781
hassasta yıkıyorum kırışmıyor ama genelini ütülüyorum cnm.. çok zor oluyo bütüngün koşturmaca halindeyim ama allah weriyo gücünü.. şimdi dükkana çıkıp hesapları yapacağım mesela kahwaltı edebilirsem...demekki ben giysileri tam almisim.fekat en zor tarafi onlari utulemekmis.
hasret sen her giysisini tekrar utuluyor musun ?
kilo o kadar farketmezde boy eder bnce bizim kız 52cm iki tane kadife tulumunu kaldırdım bile bacaklarını geremior çocuk bizim kızın bacaklarda uzun çünkü..canım bana öyle çok hediye gelmez. bizim burada pek kimsemiz yok. iş arkadaşlarımız var onlar da toplanıp altın geitriyorlar. mendillerim falan var. ben en iyisi içine giydirecek biraz pijama alayım. bir de benimki tosuncuk olur da içlerine giremezse selkie'ninki gibi kafamçokkarıştı
yaa dellendirmeyin beni lan walla takıntı yaparım demeyin öleeeee:sinifsinif:hasretcim bu kızı nasıl kıyarımda ellere veririm diyosunya sen bide dillenince gör yaaa biz daha bir fiske vurmuş değiliz kızıma eşim diyo el oğlu bu neyapcağı belli olmaz biz kıyamıyoruz falan diyo ay neyapcez bilmem benim kız bide başına buyruk yarın takar koluna birini gelir valla
hikayeni bekliyorum bugün aklinialirimsmile
hadi ya öyle mi oldu sende de
ben de bir haftadır devamlı bişeyler yemek istiyorum
herşey istiyor canım boshayallersmile
yaa oldun demekk guclubacismile
merhaba güzellerim ve meleklerim nasılsınız,biz iyiyiz çok şükür,her gün bir kezde olsa elimden geldiğince girmeye çalışıyorum,uykusuzluk başa bela,ama tatlı bela,ama ben çok şanslıyım,eşimden Allah bin kere razı olsun,gece bir kere ben kalkıyorum ikincisinde sütü sağmış hazır etmiş oluyorum eşim kalkıp veriyor kıza altını değiştiriyor ama gündüzleride çok yoruluyorum zeynoyu emzirmekten kambur olcam nerdeyse bi de keyif yapıyor mememde,sürekli memede uymak istiyor sıpa,bu arada bosna,pancuben,dila bunlar ne oldu doğurdular mı,gülencim ne oldu egesiyle,ne var ne yok kızlar bi özet geçseniz keşke merak ediyorum herkesi
canummm hoşgeldin
dila bosna doğurdu iyiler gayet... gülencim egesiyle iyi uğraşıp duruyo facee giriyoda buraya uğramıyo.. herkes iyi kussebfilal yarın doğuma girecek... bnde bu kadarını biliom walla:))
hahaha sağıp bırakıon demekCADIARZU iyi fikir ln bndemi öle yapsam nasu-ıl werio biberonlamı.. ben kızı yanıma aldım taktiği buldm uyanmasın die emziririkn gece kucaaa almıom kendimi ona göre şekillendirip memem dayıyom ağzına emio uyuyo uyuuynca atıyo zaten bnde yatıom ohhhhhhh:lepi:
Evet Seyyalciğimiz aradı şimdi
O gece kanaması devam etmiş sancı çekmiş suni sancı da vermişler fakat bebek inmemiş kanala
ve risk olduğu için dün öğlen saatlerinde sezeryana alınmış
3280 gr Selim bebek dünyaya hoşgelmiş
Sezeryan normalden daha zor dedi sancıyı çeken biri olarak...
Bol bol hurma yiyin dedi...
Hepinize selam söyledi...
Ağrıları vardı sanırım... Allah yardımcısı olsun...
benimki de öyle canım kıpır kıpır
dün gece oğlumla anlaşma yaptık
haftaya cuma gelecekmiş öyle dedi...
ona dedim ki bak şimdi oğlum hangi gün geleceksen o günü söyleyince dur
günleri saydım ben her güne bir vuruş yaptı
cumada durdu sonra dedimki cuma kesin geliyorsan vur vurdu
normal yoldan di mi dedim yine vurdu kaydirigubbakcemile3
ya ben delirdim sanırsam sempatiksalakcinni
Amannnıın dikkat et bu dr. seni sezeryan yapmak istiyor alsanaalsanasmile
bir problem yok dedi...
sonra odaya geçtik... sezeryan yanlısı konuştu hep..
normal doğum kolay değil falan dedi...
pazartesi sezeryan olabilirsin istersen falan dedi...
sempatiksalakcinni
ben salı günü kontrol için gideceğim bekliyorum işte...
Ohh çok şükürr, gözü aydın seyyalciğinnEvet Seyyalciğimiz aradı şimdi
O gece kanaması devam etmiş sancı çekmiş suni sancı da vermişler fakat bebek inmemiş kanala
ve risk olduğu için dün öğlen saatlerinde sezeryana alınmış
3280 gr Selim bebek dünyaya hoşgelmiş
Sezeryan normalden daha zor dedi sancıyı çeken biri olarak...
Bol bol hurma yiyin dedi...
Hepinize selam söyledi...
Ağrıları vardı sanırım... Allah yardımcısı olsun...
Ben de çok nadiren gelip gittiğini hissediyorumyani ben son günler bebeğin kafasını hissediodum waginamın üstünde özellkle yürürken orda bi baskı olduu çok belliydi...
Allah yardımcın olsungünaydın Çıtır anneler ve anne adayları;
Seyyal gözün aydın sağlıklı sıhhatli büyür inşallah
Dila 'nında gözü aydın .....
Nilüfer,Bosna,Hasret, Ceren maşallah bebeklerinize çok güzeller yaaa ...hele Bosnanın oğluşunun saçlarına bayıldım face de
Walla bugün son kontrolümüz bakalım doktorumuz ne diyecek ..Ablama sordum bugün benim doktor onunda doktoruydu çatı muayenesi yapmıyormuş doğum zamanında ebe hemşire bakıyormuş...Şuan biraz akıntım var sadece ve sağ kasığımda biraz ağrı oluyor 2 günden beri de hafif karın ağrısı...Kızım doğum kanalına girmeye çalışıyor sanırım ...16 Mart Salı son tarihimiz hadi bakalım bekliyoruz HİLAL kızımı sağolsun iş arkadaşları,aile dostlarımız,arkadaşlarım araıyorlar devamlı senn doğurmadın mı diye bekle benim kız 10 aylık olucak galiba herhangi belirti yok diyorum bekliyoruz diyorum.....
Kendinize iyi bakın sevgilerimle ....O bebişlerinizi öperken birkaç defa da bizler için öpün.........
İnş. arkadaşımMerhba kızlar. Anneler de toplanmaya başlamış ne güzel. Doğum yapan arkadaşlarım, geçmiş olsun hepinize.
Biz hala emme çalışmaları yapıyoruz. Oğlum ısrarla mememden emmiyor. Biberona alıştı. İki saatte bir sağarak veriyorum. Sırf sarılığı atlatsın diye katlanıyorum ona da yoksa zorlayacağım ama dayanamıyorum ağlamasına yavrumun. Dünden beri ağzına gevelemeye başladı. İnşallah tekrar emmeye başlarız. Bunun dışında çok sorunsuz bir bebek. Karnı doyduğunda gayet mutlu çok şükür. Hala doğum haftamızın dolmasına 2 gün var, belki ondan sonra düzelir diye düşünüyorum.
Ben sağarak da mutluyum da çevreden gelen tepkiler çok kötü. Kendimi eksik hissediyorum ve sürekli ağlayarak geçiyor günlerim. Misafirlerin gelmesini bile istemiyorum. Emme sorunu yaşayan başka annemiz var mı bizden? Ebru vardı ama artık nette görünmüyor hiç...
İnşallah sağlıklı, emen ve gazsız bebeklerimiz olur...
[ne selimi lan onun ki kız..
yani ben son günler bebeğin kafasını hissediodum waginamın üstünde özellkle yürürken orda bi baskı olduu çok belliydi...
evet benim dışımda anormalleşmiş bir anne adayı daha...
seni çok iyi anlıyorum hiccen bacım...
günaydın Çıtır anneler ve anne adayları;
Seyyal gözün aydın sağlıklı sıhhatli büyür inşallah
Dila 'nında gözü aydın .....
Nilüfer,Bosna,Hasret, Ceren maşallah bebeklerinize çok güzeller yaaa ...hele Bosnanın oğluşunun saçlarına bayıldım face de
Walla bugün son kontrolümüz bakalım doktorumuz ne diyecek ..Ablama sordum bugün benim doktor onunda doktoruydu çatı muayenesi yapmıyormuş doğum zamanında ebe hemşire bakıyormuş...Şuan biraz akıntım var sadece ve sağ kasığımda biraz ağrı oluyor 2 günden beri de hafif karın ağrısı...Kızım doğum kanalına girmeye çalışıyor sanırım ...16 Mart Salı son tarihimiz hadi bakalım bekliyoruz HİLAL kızımı sağolsun iş arkadaşları,aile dostlarımız,arkadaşlarım araıyorlar devamlı senn doğurmadın mı diye bekle benim kız 10 aylık olucak galiba herhangi belirti yok diyorum bekliyoruz diyorum.....
Kendinize iyi bakın sevgilerimle ....O bebişlerinizi öperken birkaç defa da bizler için öpün.........
Allah yardımcın olsun
Evet herkesin sen daha doğurmadın mı tavırlarından ben de sıkıldımm benneyaptımki
Benim de adet olacakmışım gibi karın ağrılarım var alt karın bölgemde 1 haftadır
Bunlar da belirti olabilir mi acaba?
amin cümlemize evet ablam demişti regli sancısı gibi ağrılarında olur sarı akıntın artar demişti...Bu aralar evet akıntı biraz fazla ...Bakalım ne diyecek doktorumuz ve dün aksam karnım acayip sertti tam ortadaydı sanırım bebeğim ama nasıl ağrı vardı anlatamam sağ kasığımda hafif yürüyünce ağrım kayboldu ve bol bol su içtim
Merhba kızlar. Anneler de toplanmaya başlamış ne güzel. Doğum yapan arkadaşlarım, geçmiş olsun hepinize.
Biz hala emme çalışmaları yapıyoruz. Oğlum ısrarla mememden emmiyor. Biberona alıştı. İki saatte bir sağarak veriyorum. Sırf sarılığı atlatsın diye katlanıyorum ona da yoksa zorlayacağım ama dayanamıyorum ağlamasına yavrumun. Dünden beri ağzına gevelemeye başladı. İnşallah tekrar emmeye başlarız. Bunun dışında çok sorunsuz bir bebek. Karnı doyduğunda gayet mutlu çok şükür. Hala doğum haftamızın dolmasına 2 gün var, belki ondan sonra düzelir diye düşünüyorum.
Ben sağarak da mutluyum da çevreden gelen tepkiler çok kötü. Kendimi eksik hissediyorum ve sürekli ağlayarak geçiyor günlerim. Misafirlerin gelmesini bile istemiyorum. Emme sorunu yaşayan başka annemiz var mı bizden? Ebru vardı ama artık nette görünmüyor hiç...
Amannnıın dikkat et bu dr. seni sezeryan yapmak istiyor alsanaalsanasmile
Merhba kızlar. Anneler de toplanmaya başlamış ne güzel. Doğum yapan arkadaşlarım, geçmiş olsun hepinize.
kızlarrrr.. çok özledim hepinizi... minnoşumu emzirip tek elle yazmaya calışıyorum.. doguran anneler gözünüz aydın.. bekleyenlerinde allah yardımcısı olsun... öpücüxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?