2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar benimde ayın 23 unde 40 haftam bıtıyo..ama dogum seklıne karar veremıyorum..su an normal yapılabılır dıyor ama,bebek için riskleri düsününce göze alamıyorum..tgabi sancı korkusuda yok degil..

Slm bayanlar, bugün burada doğurmayı bekleyen annelerden çok doğurup emzirme sıkıntısıyla uğraşan annelerin muhabbetleri dönüyor:ecrin_bebek: Ne güzel, inş. en kısa zamanda hepimiz bu muhabbetin içinde oluruz. Bu arada Ebru galiba tam 40 haftasını doldurduğu gün doğurdu, 2 gündür hiç görünmüyo. Haberi olan var mı ki?

Tatlım sende ayrıca bir problem yoksa bebek için en iyi yöntem normal doğum zaten. Sancı konusunda da birinde doğum öncesi çekiyorsun diğerinde ise doğum sonrası, yani anlayacağın sancıdan kurtuluş yok. Üstelik sezeryan sonrası ağrı çekme süresi de daha uzun. Herhangi bir problem yoksa normal doğumdan şaşma derim

slm kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz bugün doktora gittik az önce geldik bu akşam kayınvalidem geliyor yemek falan yapıcam birazda evi toparlarım artık bu kadar sık giremem topike ama arada bakar haberleri alırım bende yazarım neysee...
nst ye girdik normal sancı falan yok bebişim gayet memnun yerinden gelmeye niyeti yok sanırım geçen hafta da ultrasonla baktığı için bu hafta bakmadı ve sonunda çatı muayenesini oldum akannehir okadar korktuğum gibi olmadı çok kısa sürdü ama canım yandı tabii
normal doğum yapabilirsin müsaitsin dedi çok şükür dedim bebişin kilosunu sordu geçen hafta 3220gr dı dedim yaparsın ozaman zaten son haftan fazla kilo almaz artık dedi bizden haberler böyle haftaya cuma yine gidicez bebiş daha önce gelmezse tabii şimdilik çok çok öpüyorum hepinizi arada uğrarım kendinize iyi bakın bebişlerinizede hepinizi seviyorummmopuyorumnanaktan

hadi gözün aydın maşallah bebeğine canım merakta bırakma bizleri fırsat buldukça girmeye çalış kolay gelsin
kaydirigubbakcemile5

gözünaydın canım. bizde de sancı falan yok. hayırlısı ne ise o olsun...

evet kızlar laviniaebru dan ses yok iki gündür numarası kimde var ?

bence doğurdu. hatta o salak hastane yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmış bile olabilir.

hadi gözün aydın maşallah bebeğine canım merakta bırakma bizleri fırsat buldukça girmeye çalış kolay gelsin
kaydirigubbakcemile5

sağol bitanem:1hug: özlerim sizi zaten bakarım arada bi
bu arada SEYYALİM de doğum yapmış gözü aydın olsun Allah analı babalı büyütsün kuzuyu
öptüm canlarım kendinize iyi bakınnopuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ne güzel bebekleri kucağa almaya başlamışsınız maşallah....haziranda ben de alcam inş... doğum yapanlara sorum hangi hastane hangi doktor var mı tavsiyesi olan.ben yenibosnadaki nisayı ve güngörendeki ilgiyi duydum ama kararsızım tabi çok uçuk fiyatlarda veremem medipol 6500 diyor normal doğumatavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinicem

slm kızlar bugün anneler emme sorunlarını yazmışlar ne güzel onların ugraşacagı bir bebekleri oldu bizimkide hayırlısıyla dogsada bizde büyümeye başlasak, sabah girdim alıntıları yaptım pc servisi geldi format atıldı, hepsi silinmiş, seyyalcim dogum yapmış hayırlı olsun, bebegini görenlerin günleri belli olanların gözleri aydın, biz hala beklemedeyiz bakalım ne zaman kapıyı çalıcak,:)

hayırlı olsun bebegin,yenibosnadaki nisa hastanesi çok güzel,
doguma ne kadar istediler orda?

tatlım zeyno hem bizim ailede hem eşimin ailesinde ilk torun
ayrıca bizim baba tarafında gelende ilk torun babamların sülalesinde yani düşün artık,zaten ilk başlarda kendi annem ve kayınvalidem arasında hep bi sürtüşme obiri a diyordu biri b,ben de çıldırmak üzereydim ama dediğim gibi üçüncü günü herşeye rest çektim yoksa kafayı yicektim,kızlar bu arada duanızı eksik etmeyin ne olur babaannmei yoğun bakıma kaldırmışlar

Allah yadımcısı olsun canım, inşallah sağlıklı haberlerini alırız..

ben geldim:)) nasılsınız ?fırsat olmadı hiç bakamadım hiç...hepinizi çok öpeyrum ..vakit bulunca gelcem tekrar:)

hoş geldin fırsat olunca geliver bak annelerimiz toplaşmaya başladı ne güzel...

Allah şifalar versin cnm

Allah yadımcısı olsun canım, inşallah sağlıklı haberlerini alırız..

hoş geldin fırsat olunca geliver bak annelerimiz toplaşmaya başladı ne güzel...

Allah şifalar versin cnm

sağolun canlar çok teşekkür ederim,babamdan öğrendik babam bu akşam memlekete gidicekmiş,amcamlar bana lohusalı olduğum için bişi sölemiyorlar ama ben öğrendim öğreneceğimi

canım ya banada 2lı 3lü test yaptilar.sonra 2.duzeye girdim.amniyosentez tavsiye etmedi doktor.bende hic dusunmedim unutmak istedim hep.3 defa depresyon gecirdim hamileyken sirf bu sebepden.ne kotu gunlerdi.mafoldumben simdi 10 gunum kaldi.nasip kismetde ne var bilemiyorum.Allahim herseyin hayirlisini versin insallah.
Bak ama bunu ogrenmem iyi oldu senin cimcimenin resmini falan gormekde moral oldu bana.

canim tarih vermistin ondan didim sezeryan mi acep die

normal doğum 1000 istediler
ssk lımı ?

cnm geçmiş olsun allah acil şifalar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…