- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.841
mrb arkadaşlar benimde ayın 23 unde 40 haftam bıtıyo..ama dogum seklıne karar veremıyorum..su an normal yapılabılır dıyor ama,bebek için riskleri düsününce göze alamıyorum..tgabi sancı korkusuda yok degil..
slm kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz bugün doktora gittik az önce geldik bu akşam kayınvalidem geliyor yemek falan yapıcam birazda evi toparlarım artık bu kadar sık giremem topike ama arada bakar haberleri alırım bende yazarım neysee...
nst ye girdik normal sancı falan yok bebişim gayet memnun yerinden gelmeye niyeti yok sanırım geçen hafta da ultrasonla baktığı için bu hafta bakmadı ve sonunda çatı muayenesini oldum akannehir okadar korktuğum gibi olmadı çok kısa sürdü ama canım yandı tabii
normal doğum yapabilirsin müsaitsin dedi çok şükür dedim bebişin kilosunu sordu geçen hafta 3220gr dı dedim yaparsın ozaman zaten son haftan fazla kilo almaz artık dedi bizden haberler böyle haftaya cuma yine gidicez bebiş daha önce gelmezse tabii şimdilik çok çok öpüyorum hepinizi arada uğrarım kendinize iyi bakın bebişlerinizede hepinizi seviyorummmopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz bugün doktora gittik az önce geldik bu akşam kayınvalidem geliyor yemek falan yapıcam birazda evi toparlarım artık bu kadar sık giremem topike ama arada bakar haberleri alırım bende yazarım neysee...
nst ye girdik normal sancı falan yok bebişim gayet memnun yerinden gelmeye niyeti yok sanırım geçen hafta da ultrasonla baktığı için bu hafta bakmadı ve sonunda çatı muayenesini oldum akannehir okadar korktuğum gibi olmadı çok kısa sürdü ama canım yandı tabii
normal doğum yapabilirsin müsaitsin dedi çok şükür dedim bebişin kilosunu sordu geçen hafta 3220gr dı dedim yaparsın ozaman zaten son haftan fazla kilo almaz artık dedi bizden haberler böyle haftaya cuma yine gidicez bebiş daha önce gelmezse tabii şimdilik çok çok öpüyorum hepinizi arada uğrarım kendinize iyi bakın bebişlerinizede hepinizi seviyorummmopuyorumnanaktan
evet kızlar laviniaebru dan ses yok iki gündür numarası kimde var ?
hadi gözün aydın maşallah bebeğine canım merakta bırakma bizleri fırsat buldukça girmeye çalış kolay gelsin kaydirigubbakcemile5
gözünaydın canım. bizde de sancı falan yok. hayırlısı ne ise o olsun...
bence doğurdu. hatta o salak hastane yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmış bile olabilir.
slm arkadaşlar ne güzel bebekleri kucağa almaya başlamışsınız maşallah....haziranda ben de alcam inş... doğum yapanlara sorum hangi hastane hangi doktor var mı tavsiyesi olan.ben yenibosnadaki nisayı ve güngörendeki ilgiyi duydum ama kararsızım tabi çok uçuk fiyatlarda veremem medipol 6500 diyor normal doğumatavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinicem
Malesef benim kız, yalancı memeyede, kucağada, sallamaya da herşeye alıştı, tek başıma kaldığım zaman nasıl düzene sokacam bilmem :)) Benim ailenin ilk torunu olduğu için, sürekli bir sevgi yumağı ve şımartılma içinde bebek..
tatlım zeyno hem bizim ailede hem eşimin ailesinde ilk torun
ayrıca bizim baba tarafında gelende ilk torun babamların sülalesinde yani düşün artık,zaten ilk başlarda kendi annem ve kayınvalidem arasında hep bi sürtüşme obiri a diyordu biri b,ben de çıldırmak üzereydim ama dediğim gibi üçüncü günü herşeye rest çektim yoksa kafayı yicektim,kızlar bu arada duanızı eksik etmeyin ne olur babaannmei yoğun bakıma kaldırmışlar
ben geldim:)) nasılsınız ?fırsat olmadı hiç bakamadım hiç...hepinizi çok öpeyrum ..vakit bulunca gelcem tekrar:)
ayrıca bizim baba tarafında gelende ilk torun babamların sülalesinde yani düşün artık,zaten ilk başlarda kendi annem ve kayınvalidem arasında hep bi sürtüşme obiri a diyordu biri b,ben de çıldırmak üzereydim ama dediğim gibi üçüncü günü herşeye rest çektim yoksa kafayı yicektim,kızlar bu arada duanızı eksik etmeyin ne olur babaannmei yoğun bakıma kaldırmışlar
Allah yadımcısı olsun canım, inşallah sağlıklı haberlerini alırız..
hoş geldin fırsat olunca geliver bak annelerimiz toplaşmaya başladı ne güzel...
Allah şifalar versin cnm
canım ya banada 2lı 3lü test yaptilar.sonra 2.duzeye girdim.amniyosentez tavsiye etmedi doktor.bende hic dusunmedim unutmak istedim hep.3 defa depresyon gecirdim hamileyken sirf bu sebepden.ne kotu gunlerdi.mafoldumben simdi 10 gunum kaldi.nasip kismetde ne var bilemiyorum.Allahim herseyin hayirlisini versin insallah.GERÇEKTEN YOK CANIM YA.Senin ilk bebeğin nasıl olucak neler yaşıycam kime benziycek falan diye herşey soru işareti kafanda e buda haliyle heycan yapıyo tabii.Ben kızımda öyleydim 4 aylıkken (hayatta tek bir kızım olmasını istediğimiştim ve kızım olducağını öğrendiğim an) doktor dawn sendromlu olabilir dedi kalbinde ışık vardı araştırdım başak bir doktora daha gittim amniyosentez dediler sonuç beş aylıkken çıkıyomuş nasıl kıyardım testi yaptırmadım 9 ayım geçmek bilmedi normal istedim kızımı görmeliydim oda olmadı allahtan epidural vardı göre göre doğum yaptım ve kızım maşallah çok sağlıklıydı o an ne yaşadığımı yazsam anlatsam inan az kalır.Belkide oğlumda öyle bir sorun yaşamadığım için heyecanım yok kızımda 9 ay geçmek bilmemişti sanki bir asır gibi gelmişti inan.
canim tarih vermistin ondan didim sezeryan mi acep dieDoğum yapan arkadaşlar tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün inşallah. bana hoşgeldin diyen arkadaşlarıma da teşekkür ederim. OCD bebişin sezeryen mi olcak diye sormuşsun. canım doktorum henüz net bişey söylemedi, yarın randevum bakalım belki bu kez bişey söyler. ama artık ne olursa olsun diyorum çünkü bebişim beni iyice yordu artık:)
ikincisini yapacak olsam demek erken olacak eyvahedigeldismilebenim bebekte geçen hafta 36+4te 3450 grmdı.Doktor işte bu yüzden yarından sonra 37+5te alıcak.Kontrole gelmene gerek yok direkt hastaneye gel dedi bakalım kaç kilo doğacak sıpa aradan bir hafta geçti.Benim bebek aşağıda ve böyle kilo almaya devam eder ve rahim kanalına girerse sezerya iç dikişlerini yırtarmış bu yüzden erken alıcak
gecti bile sonuc ne ?bu arada herkese günaydın...............
endişe ve stresten uyuyamadım.son 3 günüm ve bugün 15:30 da doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek niye doğmadı bu kız daha diyip sezaryan mı diyecek yoksa biraz daha bekleyelim mi diyecek.sezaryandan çok korkuyorum..............ne olur dua edin kızlar.............zaman nasıl geçecek 15:30 a kadar........
kaydirigubbakcemile3
benimki de öyle canım kıpır kıpır
dün gece oğlumla anlaşma yaptık
haftaya cuma gelecekmiş öyle dedi...
ona dedim ki bak şimdi oğlum hangi gün geleceksen o günü söyleyince dur
günleri saydım ben her güne bir vuruş yaptı
cumada durdu sonra dedimki cuma kesin geliyorsan vur vurdu
normal yoldan di mi dedim yine vurdu kaydirigubbakcemile3
ya ben delirdim sanırsam sempatiksalakcinni
anam hayirli olsun bebise masallahEvet Seyyalciğimiz aradı şimdi
O gece kanaması devam etmiş sancı çekmiş suni sancı da vermişler fakat bebek inmemiş kanala
ve risk olduğu için dün öğlen saatlerinde sezeryana alınmış
3280 gr Selim bebek dünyaya hoşgelmiş
Sezeryan normalden daha zor dedi sancıyı çeken biri olarak...
Bol bol hurma yiyin dedi...
Hepinize selam söyledi...
Ağrıları vardı sanırım... Allah yardımcısı olsun...
kaydirigubbakcemile3[ne selimi lan onun ki kız..
hasret bak annemde ablama oyle yapiomus bigun bakmis dedem gelmis ablam mosmor annemin memesinin altinda.ay cok korkutucu canim ya.ohaoldumsmilecanummm hoşgeldin
dila bosna doğurdu iyiler gayet... gülencim egesiyle iyi uğraşıp duruyo facee giriyoda buraya uğramıyo.. herkes iyi kussebfilal yarın doğuma girecek... bnde bu kadarını biliom walla:))
hahaha sağıp bırakıon demekCADIARZU iyi fikir ln bndemi öle yapsam nasu-ıl werio biberonlamı.. ben kızı yanıma aldım taktiği buldm uyanmasın die emziririkn gece kucaaa almıom kendimi ona göre şekillendirip memem dayıyom ağzına emio uyuyo uyuuynca atıyo zaten bnde yatıom ohhhhhhh:lepi:
cevredekilere ne be cok bilmisler.ver agizlarinin payini otursunlar oturduklari yerealsanaalsanasmileMerhba kızlar. Anneler de toplanmaya başlamış ne güzel. Doğum yapan arkadaşlarım, geçmiş olsun hepinize.
Biz hala emme çalışmaları yapıyoruz. Oğlum ısrarla mememden emmiyor. Biberona alıştı. İki saatte bir sağarak veriyorum. Sırf sarılığı atlatsın diye katlanıyorum ona da yoksa zorlayacağım ama dayanamıyorum ağlamasına yavrumun. Dünden beri ağzına gevelemeye başladı. İnşallah tekrar emmeye başlarız. Bunun dışında çok sorunsuz bir bebek. Karnı doyduğunda gayet mutlu çok şükür. Hala doğum haftamızın dolmasına 2 gün var, belki ondan sonra düzelir diye düşünüyorum.
Ben sağarak da mutluyum da çevreden gelen tepkiler çok kötü. Kendimi eksik hissediyorum ve sürekli ağlayarak geçiyor günlerim. Misafirlerin gelmesini bile istemiyorum. Emme sorunu yaşayan başka annemiz var mı bizden? Ebru vardı ama artık nette görünmüyor hiç...
İnşallah sağlıklı, emen ve gazsız bebeklerimiz olur...
:Saruboceq:Sağ olun kızlar.
Sarılık nedeniyle geçen hafta sürekli uyuyordu ben 2 saatte bir zorla uyandırıyordum. Çok şükür artık kendi kendine aynı saatlerde uyanıyor. Gece 12'de emip uyuyor 2 de ben kaldırıyorum 4-5 gibi de kendi uyanıyor. Sabah da 8 de kalkıp karnımızı doyurup oynuyoruz. En son 10 da karnını doyurup uyuttum şimdi uyur uyanık yatıyor. Saati saatine değil ama 2-3 saatte bir karnını doyurmaya çalışıyoruz kısaca.
Sarılığımız da azalmış görünüyor. Haftaya tekrar kontrolümüz var, inşallah düzelir meleğim. Çok üzüyor beni.
tatlım öncelikle gözünüz aydın olsun Allah bağışlasın yiiğitinizi,ve lütfen ya yapma deli misin sen başkalarının dediklerini kafaya takıyon,acaba benim yerimde olsan napardın,biliyorsunki benim zeyno 5 hafta erken geldi,bizimde emme sorunlarımız oldu,şöyle yani,erken doğduğu için sürekli uyku halinde ve inanılmaz cansız güçsüzdü,baktığım zaman kızçeme içim parçalanıyordu,her gelen bebek hemşiresine bu neden bu kadar yorgun gözüküyor bir sorun uı var dediğimde ,yapmayın lütfen çok erken doğdu bunlar gayet normal dedilersede ben ikna olmuyordum anne yüüreği işte,zaten stres epey vardı erken doğum kordon dolanması vs vs vs,neyse ilk bebek için dr kontrolümüzde drumuz hafifcsarılık başlangıcı olduğunu ve bebeğin kilo kaybettiğini 1900 lere düşmülş,2500 kg mı yakalayıncaya kadar bir bibereon marksaı verip bibereon ile beslememe gerektiğini söylemişti,ertesi gün üç günlük daha hastaneye yatmıştık zaten
neyse kayınvalidem ve annem,özellikle kayınvalidem sürekli biberon verme alışırsa memeyi unutur da unutur neler neler
ama ben naptın doğumumun üçüncüğ gününden itibaren kendimi hemen toplayıp,bebeğimi dişi köpek gibi kucağıma alıp herşeyini kendim yapaya başladım çok minikti cnm görsen ağlardın valla,kıyafateler tek katı boş
ver iki kat büyük geliyorduialtını değiştirmeye,giydirmeye ve natla emzirmeye başladım
gerekirse biberon gerekirse memei,bir düszen uyguladım saat ve süre olarak ,bişi diyeni köpek gibi ısırmaya başladım laflarım ve bakışlarımla,gerekirse odadan kovdum beni rahat bırakın size ayırıcak zamanım yok erken gelen bebeğimi büyütmekle meşguülüm diye diye,ben bile şaşırmıştım bu hallerime ama en iyisini yapmıştım
ki eşimde ba
na m
thiş destekti,bizimkisi baba olunca anasını pek takmaz oldu
,anası bişi dediği an cvp vermeye başladı bir korkusuda eşim üzülürse sütü gider misali,kayınvalidem meme ver dedikçe eşim sen karışma dedi,zaten o demesede ben gerekeni yapıcaktım,neyse velakin,ben bildiğimi okudum ve kızımı Rabbimin izniyle daha iyi ettim daha da iyi olucak inşallahianlıcan HİÇKİMSE UMRUMDA DEĞİL sen de öle yap daha başarılı olursun
aferim kis sana masallah
olumunekankayizsmile
yenibosna halkali tarafinda bahat hastanesi iyi diyorlar bi bak istersen canimslm arkadaşlar ne güzel bebekleri kucağa almaya başlamışsınız maşallah....haziranda ben de alcam inş... doğum yapanlara sorum hangi hastane hangi doktor var mı tavsiyesi olan.ben yenibosnadaki nisayı ve güngörendeki ilgiyi duydum ama kararsızım tabi çok uçuk fiyatlarda veremem medipol 6500 diyor normal doğumatavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinicem
cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin insallahtatlım zeyno hem bizim ailede hem eşimin ailesinde ilk torun
ssk lımı ?normal doğum 1000 istediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?