2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yöntemi bulursan banada yardım et:gitme:
bizimki yalancı memeye alışmıyo weryom atyo keşke alışsada rahat etsem birazzzzz

gözünaydın canım. bizde de sancı falan yok. hayırlısı ne ise o olsun...

bence doğurdu. hatta o salak hastane yüzünden sezeryan olmak zorunda kalmış bile olabilir.

aynen sana katılıyorum o hastane onu sezareyn yapı kesiiiiinÇok üzgünüm çoook

Ben de alternatif bir isim beğenemediğim için daha cinsiyeti bile belli olmadan düşündüğüm
Eymen ismini koyacağım inşallah... isim işi zor iş gerçekten...

slm kızlar ben geldim kontrolden.
kızımın suyu kalp atışı herşey yolunda.hiç çıkmaya niyeti yok.doktor aslında 2.gebeliklerde daha erken bekleriz bebeği ama sizinki nazlı çıktı dedi.pzt. ye tekrar gel dedi gerçi o zamana büyük ihtimal doğar dedi ay inşallah.anlıyacağınız yine beklemekten başka çare yok.en son haftaya cumaya kadar bekleriz dedi.of of....sabrım hiç kalmadı kafayı yiycem.pzt.doğum öncesi iznim bile bitiyo...

canım masallah bebegine.hayirli dogum nasip etsin Allah.

al canım bende de o kadar pzrt günü yine kontrolümüz var.NST de 2-3 sancımız çıktı ...Suyumuzu kontrol etti doktor gayet normal dedi yeterli şimdilik dedi. Salı günü günümüz bitiyor kendisinin gelmesini beklemekten başka bir çaremiz yok.3510 kg kızım doktorum ben kilolu ve uzun boylu bebek bekliyorum dedi. 4 kg yakın olabilir dedi.Eşimi heyecan bastı bugün 3-4 defa aradı yürürken vajinam ağrıyor dedim sağ kasığım ağrıyor ve bacağıma baskı yapıyor dedim doktorumda doğum kanalında o yüzden baskı yapması normal dedi...Şafak 5 anlayacağız hadi bakalım hayırlısı
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq:

hayırlısı olsun cnm, iri bebekler daha rahat doguyomuş,büyük oldugu için daha çok kendini itiyomuş. maşallah tosuncuga..

daha 41 haftaya kadar yolu var cnm ben en uzun günü göz önüne alıyorum, yoksa günler geçmiyo,kaldı 14 gün ben 24 hesaplıyorum:))

isim konusunda bizde bir (yağız efe' düşündük, onda kaldık zaten eşim kim ne dediyse deişmiyo,
kızıyo ne karışıyonuz diye:)

canım masallah bebegine.hayirli dogum nasip etsin Allah.
teşekkür ederim

Allah sana da sabır versin canım bu bekleme işi çok zormuş oğlum 37.haftada doğmuştu bu nazlı kız bekletiyo bizi.benimki de 3.500 gr olmuş.bugünü saymassak son 2 günüm....
beni kasılmalar 4 defa 60 ı vurmuş.seninki ne civarda

haklısın doktor en son haftaya cumaya kadar bekleriz diyo o yüzden ben de son 8 gün diye alıştırmam lazım kendimi

walla benim de 155-165 civarındaydı bir ara 210 ları vurdu ... yani aynı sancılarımız bekledim 9 ay bir 5 gün daha beklerim acelemiz yok sabırlıyız bir kızımla ama eşim sabırsız çıktı :)))) Ohhh ne güzel diyor 3 gün doğum izni 1 günde normal iznim 4 gün doya doya sevicem diyor

eşler hamile kalsalar eminim,5 ayda hepsi sezeryanla aldırırlar,acıyı sancıyı çeken biz onlar bizden sabırsız..

kız o nasıl bi nstmiş bizimkinde sınır 100dü en fazla 100e wuryo yani sen kalp atışıyla karıştrma genelde o 155 160tır...CADIARZU

ikinizin bebelerine de maşallah canlar a.s.
bu bebekler pek nazlı çıktılar canım
aklinialirimsmile

acayip karnım sertleşiyo sanki bi dağ gibi oluyo nasıl acıtıyo velet beni...aşırıda çatlaklar yaptı mideme kadar çatlağım vareyvahedigeldismile

acayip karnım sertleşiyo sanki bi dağ gibi oluyo nasıl acıtıyo velet beni...aşırıda çatlaklar yaptı mideme kadar çatlağım vareyvahedigeldismile

benim karnımı gerdikçe yırtılıyo gibi hissediyorum,şimdilik karnımda yok ama basenlerimde var yazın denizde yanınca kaybolur diyordum ama daha belirgin oluyomuş yandım,eşim sorun yapma onları diyo sanki onun için yapıyorumda :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…