2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ikinizin bebelerine de maşallah canlar a.s.
bu bebekler pek nazlı çıktılar canım
aklinialirimsmile

kız bebekler nazlı olu canım o yüzden zamanının dolmasını bekliyorlar ki annemin güzelliğinden bir kaç gün daha çalayım diyor......

kız o nasıl bi nstmiş bizimkinde sınır 100dü en fazla 100e wuryo yani sen kalp atışıyla karıştrma genelde o 155 160tır...CADIARZU

Kalp atışları 155-160 zaten sancı ise 45-55 civari 2-3 tane çıktı fazla yoktu yani aynıyız derken onu kastettim canım

eşler hamile kalsalar eminim,5 ayda hepsi sezeryanla aldırırlar,acıyı sancıyı çeken biz onlar bizden sabırsız..
Yaaa evet penguenim demesini biliyorsun diyorum gel de sen tat bide hamileliği diyorum ama eşim sağolsun bir kere bile offf demedi yatakta dönerken ona tutunmam,gece kusmalarımda bune yaaa yeter bile demedi, gece süt saatlerimi bile o hatırlatır bazen....Süper bir baba olucak 4 gün evde olucak diye şimdiden seviyor yawrum

kızlar arkadasımız yurt dışında olan aslında doğuma gitti oraya çifte vatandaşlığın avantajı ile... GELİNCİK dün oğlu MELİH 'e kavuşmuş normal doğum ile
40 haftalık 52 cm 3650 gr maşallah MELİH bebeğe

selamlar herkese.biz dün bebeğim az hareket ettiği için 1 gün erken kontrole gittik,nst güzel çıktı,alttan muayene oldum,1 parmak açılmış(benim doktor parmak hesabı söylüyo,1 cm sayılır herhalde di mi :)bebeğimin kafasının bulunduğu yer de gayet iyiymiş,biraz inmiş yani aşağıya.tık yoktu ya benimkinde ,ne sancı ne aşağı iniyodu.şükür ki yaptığım yürüyüşler biraz yaramış.nst güzel ama sancı yok yine,önemsenecek kadar yok dedi yani.ama benim suyum azalmıştı geçen hafta,belki hatırlayan vardır,bahsetmiştim.suyum az olduğu için çok düşündü,bu cuma mı alsak seni yoksa haftaya mı bıraksak diye.sonra yarın konuşalım,bebeğin durumuna göre karar verelim dedi.bugün aradım ,bebeğin hareketlerinin iyi olduğunu,sancım da olmadığını söyledim.o zaman salıya kadar bi şikayetin olmazsa bekleyelim dedi.salı günü sabah erkenden gel dedi.muayene mi doğum mu diye sordum.hazırlıklı gel dedi,suyun az olduğu için doğuma da alabilirim dedi.dua edin bana da nolur,normal doğum yapmak istiyorum.

veee HASRETCİM sana çok teşekkür ederim,beni normal doğum konusunda acayip cesaretlendirdin.senin yazdıklarını okudukça normal doğum yapabilmek için can atıyorum.çok teşekkürler tekrar tatlım.herkese iyi akşamlar canlarım

hadi bakalım hayırlısı Salı günü benimde son pzrt günü doktorum ne diyecek Nst den sonra

inşallah gönlüne göre olur ve normal doğurursun canım

Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm, inş. istediğin gibi normal doğumunu yapabilirsin

hayırlısı olsun cnm, tabiki önce bebeğimizin sağlıgı sonra dogum şekli önemli olan.. hakımızda hangisi hayırlıysa o olsun..

Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…