- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.901
hayırlısı olsun cnm, tabiki önce bebeğimizin sağlıgı sonra dogum şekli önemli olan.. hakımızda hangisi hayırlıysa o olsun..
Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..
Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..
normal doğumdan korktuğum için sezeryanı ben tercih ettim,epidural sezeryan olcak, aslında 15 martta olcaktı ama suyum azalmış yarın sabah alıcak..
anladım cnm
sağlıkla miniğini kollarına alırsın inşallah dualarımız seninle...
gülcan h.g dogum yaptınmı nerelerdesin sen?
cok kotu benımde oyle.yumusamıyor bıle karnım.acayip karnım sertleşiyo sanki bi dağ gibi oluyo nasıl acıtıyo velet beni...aşırıda çatlaklar yaptı mideme kadar çatlağım vareyvahedigeldismile
zemuszemus benımkıde oyle dıo ama ben onun ıcın sorun yapıyorum ne yalan soyleyeyımbenim karnımı gerdikçe yırtılıyo gibi hissediyorum,şimdilik karnımda yok ama basenlerimde varyazın denizde yanınca kaybolur diyordum ama daha belirgin oluyomuş yandım,eşim sorun yapma onları diyo sanki onun için yapıyorumda :))
masallah bebisine gelincik inkızlar arkadasımız yurt dışında olan aslında doğuma gitti oraya çifte vatandaşlığın avantajı ile... GELİNCİK dün oğlu MELİH 'e kavuşmuş normal doğum ile
40 haftalık 52 cm 3650 gr maşallah MELİH bebeğe
allah gonlune gore verir insallah canimselamlar herkese.biz dün bebeğim az hareket ettiği için 1 gün erken kontrole gittik,nst güzel çıktı,alttan muayene oldum,1 parmak açılmış(benim doktor parmak hesabı söylüyo,1 cm sayılır herhalde di mi :)bebeğimin kafasının bulunduğu yer de gayet iyiymiş,biraz inmiş yani aşağıya.tık yoktu ya benimkinde ,ne sancı ne aşağı iniyodu.şükür ki yaptığım yürüyüşler biraz yaramış.nst güzel ama sancı yok yine,önemsenecek kadar yok dedi yani.ama benim suyum azalmıştı geçen hafta,belki hatırlayan vardır,bahsetmiştim.suyum az olduğu için çok düşündü,bu cuma mı alsak seni yoksa haftaya mı bıraksak diye.sonra yarın konuşalım,bebeğin durumuna göre karar verelim dedi.bugün aradım ,bebeğin hareketlerinin iyi olduğunu,sancım da olmadığını söyledim.o zaman salıya kadar bi şikayetin olmazsa bekleyelim dedi.salı günü sabah erkenden gel dedi.muayene mi doğum mu diye sordum.hazırlıklı gel dedi,suyun az olduğu için doğuma da alabilirim dedi.dua edin bana da nolur,normal doğum yapmak istiyorum.
veee HASRETCİM sana çok teşekkür ederim,beni normal doğum konusunda acayip cesaretlendirdin.senin yazdıklarını okudukça normal doğum yapabilmek için can atıyorum.çok teşekkürler tekrar tatlım.herkese iyi akşamlar canlarım
:Saruboceq:Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..
kusseb yarin sabah kacda olacak saat belli miydi ?
kusura bakmayın ütü yapıyodum şarzı bitti lattopun aşağı indim şimdi taktım geçmişe baktım yarın saat 8:00 da hastanedeyim.saat 10:00da ameliyata alıcak HİJYENİM nosunu msj atmış ona haber vericem sağolun kızlar yarın büyük gün
seyyal ve gelincik doğum yapmışlar bebekleri hayılrlı uğurlu olsun rabbim analı büyütsün.
kusura bakmayın ütü yapıyodum şarzı bitti lattopun aşağı indim şimdi taktım geçmişe baktım yarın saat 8:00 da hastanedeyim.saat 10:00da ameliyata alıcak HİJYENİM nosunu msj atmış ona haber vericem sağolun kızlar yarın büyük gün
seyyal ve gelincik doğum yapmışlar bebekleri hayılrlı uğurlu olsun rabbim analı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?