2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..

inşallah herşey istediyin gibi olur cnm,korkma duanı oku çık evden,1 saat sonra bebeğin kollarında olucak Allah'ın izniyle..

bende istiyorum, dün kaynanam bana inşallah gece sancın tutar bakırköy dogumevine gidersin dedi, bende neden öyle diyon sanki oraya gidince kesin normal dogummu olucak,
hayırlısını olsun dedim valla üstelemeyin gecede olsa hafta sonuda olsa özele giderim dedim..zaten günlerim yaklaştıkca heyecanım artıyo..:sinifsinif:

normal doğumdan korktuğum için sezeryanı ben tercih ettim,epidural sezeryan olcak, aslında 15 martta olcaktı ama suyum azalmış yarın sabah alıcak..

gülcan h.g dogum yaptınmı nerelerdesin sen?

Yok canım daha dogum yapmadım annem bende dun mısafırım vardı gırıp bakıp cıkıyorum kalamıyorum yazmaya fırsatım olmadı

Cumartesı beklenen dogum ama 40+ olacak gıbı gelıyor ınsallah cumartesı acılmam falan olurda doguma gırerım dayanamıyorum daha yaaa

mafoldumbenmafoldumben

merhaba annecikler...azıcık geçmişe baktımda malum emme sorunları konusu dönüyor...EDEBİYATÇI benimkide aynı seninki gibiydi memeyi kesinlikle almıyordu bende sağıp veriyordum ama sütüm kesildi şimdi mama veriyorum kesinlikle memeye zorla derim...KIZLAR BU ARADA BİZİM YARIN 40 mız ÇIKIYOR ÇOK ŞÜKÜR LOHUSALIK BİTİYOR alkisalkisalkis ya birde ilk reglimi oldum inanılmaz yoğun ped yetiştiremiyorum (nerdeyse hasta bezi bağlayıp gezicem:)))) üstüm başım batıyor korktum benim hiç yoğun olmazdı bu kadar arkadaşlara sordum doğumdan sonra ilk regl çok yoğun olurmuş haberiniz olsun

acayip karnım sertleşiyo sanki bi dağ gibi oluyo nasıl acıtıyo velet beni...aşırıda çatlaklar yaptı mideme kadar çatlağım vareyvahedigeldismile
cok kotu benımde oyle.yumusamıyor bıle karnım.

zemuszemus benımkıde oyle dıo ama ben onun ıcın sorun yapıyorum ne yalan soyleyeyım

masallah bebisine gelincik in

allah gonlune gore verir insallah canim

Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..
:Saruboceq:

tencereleri makinaya atmayayim elde yikayayim dedim.5 dk da belim koptu ohaoldumsmile
bu nasil bi agriydi kramplar girdi resmen

kusura bakmayın ütü yapıyodum şarzı bitti lattopun aşağı indim şimdi taktım geçmişe baktım yarın saat 8:00 da hastanedeyim.saat 10:00da ameliyata alıcak HıJYENıM nosunu msj atmış ona haber vericem sağolun kızlar yarın büyük gün
seyyal ve gelincik doğum yapmışlar bebekleri hayılrlı uğurlu olsun rabbim analı büyütsün.

allah saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.

hayırlısıyla kurtulursun inşallah cnm kızın nasıl iyimi?

şimdi ne oldu kızlar öldüm gülmekten,ben kızçeme bi günlük hazırladım hamile kaldığım andan itibaren önemli anlar ve günleri not ediyordum,bir de doğumundan sonra sevdiğim,değer verdiğim insanların kızçem için ilk düğşüncelerini almak için ayrıyeten bir defter aldım,zeyno ile ilgili bi kaç geleceğe hatıra bıraksınlar diye,drumuza yazdırdım ilk olarak,drumuz zeynonun dr olmasının diledim demişti neyse,anneme o hatıra defterini verdim zeyno ile ilgili neler hissettiğini yaz,geleceğinde bir anı olsun dedim,benim yazım iyi değilki ben nasıl yazcam kızım dedi,yalan yanlış ne olursa yaz dedim,önemli olan seni,n yanlışın ile birlikte zeyno için bişiler karalaman,senin yazman dedim neyse tamam dedi,sonra bi ara içeriye yanlarına gittim(zeyno ile anneannenin yani)baktım yazmaya başlamış bişiler ama kız huysuzluk yapmaya başlamış hafiften kız kucağında,gel biraz al da ben devam edim yazmaya dedi,ben de yok cnm,sen koy oraya oyalansın,ağlar ağlar uyur dedim,annem şaşkınlıkla bana öyle bir baktıki anlatamam,ama kızgınlık veya öfke gibi bir bakış değil,komik bir bakıştı,ne bakıyosun cnm bazen kendi başının çaresine bakmayı öğrenmesi lazım dedim,ama annemin o şaşkın bakışını asla unutamam,bu arada babam antalyadan memlekete gitmek için 15 dakika önce yola çıktı, dua edin ne olur kazasız belasız gitsin ve memlekette babaannemin güzel haberlerini alsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…