- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.921
allah saglikli sihatli bebegini kucagina almayi nasip etsin canim.
hayırlısıyla kurtulursun inşallah cnm kızın nasıl iyimi?
Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..
kusura bakmayın ütü yapıyodum şarzı bitti lattopun aşağı indim şimdi taktım geçmişe baktım yarın saat 8:00 da hastanedeyim.saat 10:00da ameliyata alıcak HİJYENİM nosunu msj atmış ona haber vericem sağolun kızlar yarın büyük gün
seyyal ve gelincik doğum yapmışlar bebekleri hayılrlı uğurlu olsun rabbim analı büyütsün.
sağolasın canım ya cümlemiz sağsalim kurtuluruz inşallahcanım sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.hayırlı doğumlar
babylove desene yarın beraber doğum yapıyoruz
merhaba bende bı mart annesı adayı olarak yenı katılıyorum...benim beklenen doğum tarihim 29 mart yalnız bebeğim hala ters(( bu duruma canım cok sıkılıyoor acaba bebeği 37. haftadan sonra dönen var mı? bana yardımcı olursanız sevinirim...
evet canım benim 37 haftalıkken dönmüştü inşallah seninkide döner
babylove desene yarın beraber doğum yapıyoruz
Merhaba kızlar bende yarın sabah 8 de sezeryana giriyorum, çok korkuyorum umarım bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım, hepinizden dualarınızı bekliyorum..
allah yardımcınız olsun arkadaşlar rabbim hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin işallah.ayy siz yarın sabah doğuma giriyorum deyince ben bile heyecan yaptım şimdi.biz daha 36 haftalığız işallah bizde bu günleri görücez.kaçıncı haftalarda giriyosunuz sezeryana.
sağolasınız kızlar rabbim sizide sağsalim kurtarsın.Geri sayım başladı artık bizim için iyi dileklerini sunan ve bizim için dua eden herkese teşekkür ediyorum oğlum şuan kığır kıpır yarın nasipse kollarımda.Başından beri burdaydım acısıyla tatlısıyla herşeyi paylaştım dokuz ayımı burda geçirdim herkese çok teşekkür ediyorum hepiniz hakkınızı helal edin.İyiki bu forma kayıt olmuşum iyiki varsınız kızlar dokuz ayımı sizlerle geçirdim bundan sonrada sizlerleyim hepinizi öpüyorum doğum yapar yapmaz en kısa zamanda gircem umarım güzel haberlerle gelirim hepinizden allah razı olsun.a.s.Allah yardımcınız olsun.. Bir nefeste bebişleriniz kollarınızda olur inşallah.. Dualarımız sizinle...
canım ben 37+5te giriyorum mecburenallah yardımcınız olsun arkadaşlar rabbim hayırlısıyla yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin işallah.ayy siz yarın sabah doğuma giriyorum deyince ben bile heyecan yaptım şimdi.biz daha 36 haftalığız işallah bizde bu günleri görücez.kaçıncı haftalarda giriyosunuz sezeryana.
kızlar Allah yardımcınız olsun hayırlı haberlerinizi bekliyoruz............
teşekkürler canım seninde günün az kaldı sende bir avazda kurtulursn inşallah.
iyi geceler kızlar yatmadan bakayım dedim
kussebim yarın büyük gün Allah yardımcın olsun canım sağsalim kavuşursun inşallah bebekine
bebylove canım seninde yardımcın olsun Rabbim ikinizede sorunsuz kolay doğumalr dilerim
gelincik de doğum yapmış gözü aydın olsun sağlıklı uzun ömürler versin bebişine
hepinizi çok öpüyorum canlarım iyi geceler fırsat buldukca bakarım öptüm canlarımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?