2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canlarım ya hayırlı doğumlar olsun inş.,hiç korkmayın bebeğinizi düşünün onlara kavuşacaksınız nihayetinde..güzel haberlerle dönün inş.

Kujucum yavaş yavaş sona yaklaşmaya başlamışın Hadi hayırlısı bakalım

CAnım Allah babannene şifalar versin...
Ama annenin Zeynep ile ilgili hatıra defterine neler yazdığını çok merak ettim paylaşırmısın :)

Ayyy canım yaa lütfen böle konuşma ağlarım bak sanki görende zannedicek dönüşü olmayan yola gidion töbe töbeee
Ama okuyunca kötü oldum yaa hamilelik bitecek nekadar şikayette etsek güzel benim için böle olmak değişik bi psikoloji içindeyim bitecek diye hem seviniyo hem üzülüyorum :)

Hadi uyuman lazım yarın büyük gün enerjik olman lazımmmm

Bu arada Sinpacı hiç göremiyorum haber alan var mı yoksa oda mı doğurdu

mrh kızlar uzun zamandır takip ediyorum pazartesi günü apar topar sezeryana alındım şimdi 3 günlük yavrum oldu baya biküçük oldu sütümde tam gelmedi tam stresteyim mama vermek istemiyorum ama doktor yazdı biraz verdik acayip korkuyorum. karnım şiş hemen inmez biliyorum ama bukadar da kalması saçma kilom 2 kilo sadece azaldı.ellerim ayaklarım şişti sanırım ondan süt için ne yapsam bilmiyorum

günaydın kızlar.bende internette tanıştığım bi bayana 19 martta sezeryan olucam dedim...duymadığım laf kalmadı yakınında olsam garanti döverdi...can benim keyiy benim kimene kendisi 5 çocuk doğurmuş normal doğumdan tabiki korkmaz ve tecrübelide..yaşıda gelmiş 40 a...ay dün çok sinir oldum beni terslemesinden...eveligünde benimle yaşıt arkadaşım aradı oda sezeryan yapmıştı 4 yıl önce oda hep bana sezeryan yap diyodu...onada söyleyine NEDEN demeye başladı...ALLAHIM ya bu insanlar takmış sezeryana kafayı kimene sanki gelip biride bi bardak su vercek..bugüne kadar bu halimle ben hizmet yaptım..tabi artık yapamıcam ya onlara..ama hiç kimseyi eve almıcam bugüne kadar kendim oldum kimsede yardım etmedi..gerekde yok zaten ALLAH YARDIMCI OLUYO..kimsede kimseye hesap vermek zorunda değil tersleyin gitsin...onlara ne kötükedihüso

herkeslerde uyuyo zaten bi ben uyuyamıyorum..benim yerimede fazladan uyuyun düşünmekten hasta oldum öyle bitkinim ki adım atıcak halim yok ruh gibi yürüyorum..nolcak benim bu halim acaba ALLAHIM

Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla mart annelerinden fazla kimse kalmamış.Artık herkes bebişlerinin başında çok şükür.Fazla zamanım yok kızım içeride uyuyor şu anda hemen hızlıca girip sizlere bir şeyler yazayım dedim.Geçen hafta cuma günü sezeryanla kızıma kavuştum çok şükür.Ayşenurum bizimle artık.2800 kilo 48 cm boyunda annesi gibi çıtı pıtı bir kız oldu miniğim.Her şey yolunda çok şükür şu an.Yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz.Doğumla ilgili ayrıntıları ilerleyen günlerde yazarım inş. Hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın hoşçakalın... Bu arada doğuma gidecek olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.Bebişlerine kavuşanlarıda Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inş.

Canım benim inşallah sağlıkla kavuşursun kızına. Güzel haberlerini bekliyorum. opuyorumnanaktan
normal doğumdan korktuğum için sezeryanı ben tercih ettim,epidural sezeryan olcak, aslında 15 martta olcaktı ama suyum azalmış yarın sabah alıcak..

Sağlıklı haberlerle gel canım, hayırlı doğumlar diliyorum.

Canım sağ ol tavsiyen için. Çok uğraşıyorum. ınşallah beceririz. Dün göbeği düştü. Bugün 12 günlük oldu. Doktor göbek düşmeden yıkamayın demişti. Bugün yıkayacağız, kendine gelir emer belki. Geçen hafta cuma günü cuma vaktinde emmeye başlamıştı pazar günü vazgeçti. Bugün zorlamaya devam. Emmek için çok uğraşıyor yavrum ama ağzına alır almaz süt akması lazım. Meme ucuyla emmeye başladı dün. Onunla uğraşacağım yine.

Gözünüz aydın sizin de sağlıklı bir ömür diliyorum yavruna.

herkese günaydın uzun zamandan sonra bugün iyi uyudum...

canım gözün aydın Allah hayırlı ömürler versin yavruna.mamayı önerdiyse doktor başka çaren yok onun da beslenmesi lazım ama emzirmeye de devam et sonuna kadar ısrar et...

meg cim hoşgeldin.bir gittin pir gittin.haberlerini aldık gerçi.gözün aydın canım ne güzel yavrunu kucağına aldın...Allah hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin.ben son 2 güne girmeme rağmen hala beklemedeyim gelmiyo nazlı kızım....bebişini bizim yerimize de kokla....

hadi gözünüz aydın canım göbüşü düşmüş ilk banyosu hayırlı olsun bebişin.emzirmek te ayrı bir mesele Allah kolaylık versin canım

kızlar sanırım benim doğum başladı,kanlı akıntım geldi,nişan bugün saar 9.30 gibi,hafif sancım var adet sanıcısı gibi,geceden beri,saat 1 gibi gidicem doktora,bakalım ne olacak bu süreçte..
dua edin kızlar,ihtiyacım olacak,hepinizi öptüm..

Hadi bakalım Allah hayırlısıyla,kolalıkla kurtarsın cnm, ne güzel sen de kavuşuyrsun artık bebeğine. Sakın panik yapma, zor anlarda bebeğini kucağına almaya çok az kaldığını düşün. Hayırlı haberlerle gel

boşver sen onları ağzı olan konuşuyor alsanaalsanasmile

ohh ne güzel sende kavuştun...
Allahım bizede tez zamanda nasip etsin...
sempatiksalakcinni

Yaa boşver cnm milleti, ne takıyosun ki? Sen nasıl rahat edeceksen öyle yap, akıl verip duranlara da hehe de geçiştiraklinialirimsmile

Allah yardımcın olsun sağlıkla miniğini kucağına alırsın inşallah tek avazda
opuyorumnanaktan

Günaydın silver, ben de dün gece rahat uyudum şükür. Yaa bizim ikinci doğumlar olduğu halde niye gecikiyrlar böyle? Halbuki ilk oğlum 38.haftada doğmuştu. Beklemek gerçekten çok yorucu:sinifsinif:

ay canım ya nasıl sevindim .hadi hayırlısı.darısı bana

Benim geceleri çok ağrım oluyor malum bölgedeki kemikler kırılmış gibi ağrı yapıyor
Yatakta sağa sola dönmek işkence halini aldı... yarım saatte bir tarafa dönebiliyorum ancak...
Eşim acıyor halime bu kemik ağrılarını yaşayan yok mu başka ?
:sm_confused:

Günaydın silver, ben de dün gece rahat uyudum şükür. Yaa bizim ikinci doğumlar olduğu halde niye gecikiyrlar böyle? Halbuki ilk oğlum 38.haftada doğmuştu. Beklemek gerçekten çok yorucu:sinifsinif:

sorma canım ya.dün doktorum da öyle dedi aslında 2.gebelikleri daha erken bekleriz ama sizinki nazlı çıktı dedi.benim oğlumda 37+3 te doğmuştu.son 2 günüm iyice stres oldum valla.hayırlısı bakalım.sağlıkla gelsinler de......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…