- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #51.941
sağolasınız kızlar rabbim sizide sağsalim kurtarsın.Geri sayım başladı artık bizim için iyi dileklerini sunan ve bizim için dua eden herkese teşekkür ediyorum oğlum şuan kığır kıpır yarın nasipse kollarımda.Başından beri burdaydım acısıyla tatlısıyla herşeyi paylaştım dokuz ayımı burda geçirdim herkese çok teşekkür ediyorum hepiniz hakkınızı helal edin.İyiki bu forma kayıt olmuşum iyiki varsınız kızlar dokuz ayımı sizlerle geçirdim bundan sonrada sizlerleyim hepinizi öpüyorum doğum yapar yapmaz en kısa zamanda gircem umarım güzel haberlerle gelirim hepinizden allah razı olsun.a.s.
ewt cnm yarın sabah 7.30 gibi hastanede ol 8 gibi sezeryana alırım dedi, uyumam lazım ama uyuyamıyorum heycandan ve korkudan, acayip tırsıyorum şimdideden karnıma ağrılar girdi:bbo:.. inşallah sağlıkla sıhhatle kavusuruz bebeklerimize..
Kujucum yavaş yavaş sona yaklaşmaya başlamışın Hadi hayırlısı bakalımslm kızlar nasılsınız hepiniz iyisinizdir inşallahh
biz bugün doktora gittik az önce geldik bu akşam kayınvalidem geliyor yemek falan yapıcam birazda evi toparlarım artık bu kadar sık giremem topike ama arada bakar haberleri alırım bende yazarım neysee...
nst ye girdik normal sancı falan yok bebişim gayet memnun yerinden gelmeye niyeti yok sanırım geçen hafta da ultrasonla baktığı için bu hafta bakmadı ve sonunda çatı muayenesini oldum akannehir okadar korktuğum gibi olmadı çok kısa sürdü ama canım yandı tabii
normal doğum yapabilirsin müsaitsin dedi çok şükür dedim bebişin kilosunu sordu geçen hafta 3220gr dı dedim yaparsın ozaman zaten son haftan fazla kilo almaz artık dedi bizden haberler böyle haftaya cuma yine gidicez bebiş daha önce gelmezse tabii şimdilik çok çok öpüyorum hepinizi arada uğrarım kendinize iyi bakın bebişlerinizede hepinizi seviyorummmopuyorumnanaktan
CAnım Allah babannene şifalar versin...şimdi ne oldu kızlar öldüm gülmekten,ben kızçeme bi günlük hazırladım hamile kaldığım andan itibaren önemli anlar ve günleri not ediyordum,bir de doğumundan sonra sevdiğim,değer verdiğim insanların kızçem için ilk düğşüncelerini almak için ayrıyeten bir defter aldım,zeyno ile ilgili bi kaç geleceğe hatıra bıraksınlar diye,drumuza yazdırdım ilk olarak,drumuz zeynonun dr olmasının diledim demişti neyse,anneme o hatıra defterini verdim zeyno ile ilgili neler hissettiğini yaz,geleceğinde bir anı olsun dedim,benim yazım iyi değilki ben nasıl yazcam kızım dedi,yalan yanlış ne olursa yaz dedim,önemli olan seni,n yanlışın ile birlikte zeyno için bişiler karalaman,senin yazman dedim neyse tamam dedi,sonra bi ara içeriye yanlarına gittim(zeyno ile anneannenin yani)baktım yazmaya başlamış bişiler ama kız huysuzluk yapmaya başlamış hafiften kız kucağında,gel biraz al da ben devam edim yazmaya dedi,ben de yok cnm,sen koy oraya oyalansın,ağlar ağlar uyur dedim,annem şaşkınlıkla bana öyle bir baktıki anlatamam,ama kızgınlık veya öfke gibi bir bakış değil,komik bir bakıştı,ne bakıyosun cnm bazen kendi başının çaresine bakmayı öğrenmesi lazım dedim,ama annemin o şaşkın bakışını asla unutamam,bu arada babam antalyadan memlekete gitmek için 15 dakika önce yola çıktı, dua edin ne olur kazasız belasız gitsin ve memlekette babaannemin güzel haberlerini alsın inşallah
Ayyy canım yaa lütfen böle konuşma ağlarım bak sanki görende zannedicek dönüşü olmayan yola gidion töbe töbeeesağolasınız kızlar rabbim sizide sağsalim kurtarsın.Geri sayım başladı artık bizim için iyi dileklerini sunan ve bizim için dua eden herkese teşekkür ediyorum oğlum şuan kığır kıpır yarın nasipse kollarımda.Başından beri burdaydım acısıyla tatlısıyla herşeyi paylaştım dokuz ayımı burda geçirdim herkese çok teşekkür ediyorum hepiniz hakkınızı helal edin.İyiki bu forma kayıt olmuşum iyiki varsınız kızlar dokuz ayımı sizlerle geçirdim bundan sonrada sizlerleyim hepinizi öpüyorum doğum yapar yapmaz en kısa zamanda gircem umarım güzel haberlerle gelirim hepinizden allah razı olsun.a.s.
sağolasın canım allah hepinizden razı olsun sende bebeğini görmüşün gözünaydın.kendinize iyi bakın kızlar tekrar görüşünceye denk kendinize iyi bakın.bugün 6:30da kalkıcam daha uykum yok yaa ama yatsam iyi olucak herkese sevgiler.
kusura bakmayın ütü yapıyodum şarzı bitti lattopun aşağı indim şimdi taktım geçmişe baktım yarın saat 8:00 da hastanedeyim.saat 10:00da ameliyata alıcak HıJYENıM nosunu msj atmış ona haber vericem sağolun kızlar yarın büyük gün
seyyal ve gelincik doğum yapmışlar bebekleri hayılrlı uğurlu olsun rabbim analı büyütsün.
normal doğumdan korktuğum için sezeryanı ben tercih ettim,epidural sezeryan olcak, aslında 15 martta olcaktı ama suyum azalmış yarın sabah alıcak..
merhaba annecikler...azıcık geçmişe baktımda malum emme sorunları konusu dönüyor...EDEBıYATÇI benimkide aynı seninki gibiydi memeyi kesinlikle almıyordu bende sağıp veriyordum ama sütüm kesildi şimdi mama veriyorum kesinlikle memeye zorla derim...KIZLAR BU ARADA BıZıM YARIN 40 mız ÇIKIYOR ÇOK ŞÜKÜR LOHUSALIK BıTıYOR alkisalkisalkis ya birde ilk reglimi oldum inanılmaz yoğun ped yetiştiremiyorum (nerdeyse hasta bezi bağlayıp gezicem:)))) üstüm başım batıyor korktum benim hiç yoğun olmazdı bu kadar arkadaşlara sordum doğumdan sonra ilk regl çok yoğun olurmuş haberiniz olsun
canım gözün aydın Allah hayırlı ömürler versin yavruna.mamayı önerdiyse doktor başka çaren yok onun da beslenmesi lazım ama emzirmeye de devam et sonuna kadar ısrar et...mrh kızlar uzun zamandır takip ediyorum pazartesi günü apar topar sezeryana alındım şimdi 3 günlük yavrum oldu baya biküçük oldu sütümde tam gelmedi tam stresteyim mama vermek istemiyorum ama doktor yazdı biraz verdik acayip korkuyorum. karnım şiş hemen inmez biliyorum ama bukadar da kalması saçma kilom 2 kilo sadece azaldı.ellerim ayaklarım şişti sanırım ondan süt için ne yapsam bilmiyorum
Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla mart annelerinden fazla kimse kalmamış.Artık herkes bebişlerinin başında çok şükür.Fazla zamanım yok kızım içeride uyuyor şu anda hemen hızlıca girip sizlere bir şeyler yazayım dedim.Geçen hafta cuma günü sezeryanla kızıma kavuştum çok şükür.Ayşenurum bizimle artık.2800 kilo 48 cm boyunda annesi gibi çıtı pıtı bir kız oldu miniğim.Her şey yolunda çok şükür şu an.Yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz.Doğumla ilgili ayrıntıları ilerleyen günlerde yazarım inş. Hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın hoşçakalın... Bu arada doğuma gidecek olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.Bebişlerine kavuşanlarıda Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inş.
Canım benim inşallah sağlıkla kavuşursun kızına. Güzel haberlerini bekliyorum. opuyorumnanaktan
Sağlıklı haberlerle gel canım, hayırlı doğumlar diliyorum.
Canım sağ ol tavsiyen için. Çok uğraşıyorum. İnşallah beceririz. Dün göbeği düştü. Bugün 12 günlük oldu. Doktor göbek düşmeden yıkamayın demişti. Bugün yıkayacağız, kendine gelir emer belki. Geçen hafta cuma günü cuma vaktinde emmeye başlamıştı pazar günü vazgeçti. Bugün zorlamaya devam. Emmek için çok uğraşıyor yavrum ama ağzına alır almaz süt akması lazım. Meme ucuyla emmeye başladı dün. Onunla uğraşacağım yine.
Gözünüz aydın sizin de sağlıklı bir ömür diliyorum yavruna.
kızlar sanırım benim doğum başladı,kanlı akıntım geldi,nişan bugün saar 9.30 gibi,hafif sancım var adet sanıcısı gibi,geceden beri,saat 1 gibi gidicem doktora,bakalım ne olacak bu süreçte..
dua edin kızlar,ihtiyacım olacak,hepinizi öptüm..
günaydın kızlar.bende internette tanıştığım bi bayana 19 martta sezeryan olucam dedim...duymadığım laf kalmadı yakınında olsam garanti döverdi...can benim keyiy benim kimene kendisi 5 çocuk doğurmuş normal doğumdan tabiki korkmaz ve tecrübelide..yaşıda gelmiş 40 a...ay dün çok sinir oldum beni terslemesinden...eveligünde benimle yaşıt arkadaşım aradı oda sezeryan yapmıştı 4 yıl önce oda hep bana sezeryan yap diyodu...onada söyleyine NEDEN demeye başladı...ALLAHIM ya bu insanlar takmış sezeryana kafayı kimene sanki gelip biride bi bardak su vercek..bugüne kadar bu halimle ben hizmet yaptım..tabi artık yapamıcam ya onlara..ama hiç kimseyi eve almıcam bugüne kadar kendim oldum kimsede yardım etmedi..gerekde yok zaten ALLAH YARDIMCI OLUYO..kimsede kimseye hesap vermek zorunda değil tersleyin gitsin...onlara ne kötükedihüso
Günaydın kızlar gördüğüm kadarıyla mart annelerinden fazla kimse kalmamış.Artık herkes bebişlerinin başında çok şükür.Fazla zamanım yok kızım içeride uyuyor şu anda hemen hızlıca girip sizlere bir şeyler yazayım dedim.Geçen hafta cuma günü sezeryanla kızıma kavuştum çok şükür.Ayşenurum bizimle artık.2800 kilo 48 cm boyunda annesi gibi çıtı pıtı bir kız oldu miniğim.Her şey yolunda çok şükür şu an.Yeni düzenimize alışmaya çalışıyoruz.Doğumla ilgili ayrıntıları ilerleyen günlerde yazarım inş. Hepinizi öpüyoruz kendinize iyi bakın hoşçakalın... Bu arada doğuma gidecek olan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun.Bebişlerine kavuşanlarıda Rabbim analı babalı sağlıklı büyütsün inş.
günaydın kızlar.bende internette tanıştığım bi bayana 19 martta sezeryan olucam dedim...duymadığım laf kalmadı yakınında olsam garanti döverdi...can benim keyiy benim kimene kendisi 5 çocuk doğurmuş normal doğumdan tabiki korkmaz ve tecrübelide..yaşıda gelmiş 40 a...ay dün çok sinir oldum beni terslemesinden...eveligünde benimle yaşıt arkadaşım aradı oda sezeryan yapmıştı 4 yıl önce oda hep bana sezeryan yap diyodu...onada söyleyine NEDEN demeye başladı...ALLAHIM ya bu insanlar takmış sezeryana kafayı kimene sanki gelip biride bi bardak su vercek..bugüne kadar bu halimle ben hizmet yaptım..tabi artık yapamıcam ya onlara..ama hiç kimseyi eve almıcam bugüne kadar kendim oldum kimsede yardım etmedi..gerekde yok zaten ALLAH YARDIMCI OLUYO..kimsede kimseye hesap vermek zorunda değil tersleyin gitsin...onlara ne kötükedihüso
kızlar sanırım benim doğum başladı,kanlı akıntım geldi,nişan bugün saar 9.30 gibi,hafif sancım var adet sanıcısı gibi,geceden beri,saat 1 gibi gidicem doktora,bakalım ne olacak bu süreçte..
Günaydın silver, ben de dün gece rahat uyudum şükür. Yaa bizim ikinci doğumlar olduğu halde niye gecikiyrlar böyle? Halbuki ilk oğlum 38.haftada doğmuştu. Beklemek gerçekten çok yorucu:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?