- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.321
aynı benimkini anlattın yazgı napıcaz biz peki böle((
nerdeeeee keşke
persembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
Selam herkese
Bugun temızlıgımı yaptım herseyım hazır yarına hayırlısıyla doguma gırıcem
Baya kararsız kaldım dırek sezeryan mı olım yoksa sunı sancı mı wersınler dıye
Dusun dusun sabaha kadar uyuyamadım
Eger sancı ıle acılmam olurda normal dogum yapma sansım olur ben kullanamassam dıye dusundum ılerde neden dememek ıcın sunı sancınında tadına bakıcam ınsallah acılmam olur da normal dogum yaparım bana dua edın ne olur
cnm hayırlı doğumlar olsun inşallah,sağsalim kazasız belasızı yavrunu kucağına alırsın inşallah
edebiyatcı nerelerdesin gözükmüyosun nasılsın
Canım geçmiş olsun öncelikle..bebişinde hayırlı olsun güle güle büyüt yavrunukızlar selam uzun bır ara oldu...
4 martta oglum gozlerını dunyaya actı sezeryanla 37. haftada dunyaya geldı :kedi:
fakat cigerlerinde su varmıs o yuzden tam 4 gun yogun bakımda kaldı oglum gunde sadece 2 sefer 2 dakıka gorebıldım onu, onsuz ayrılmak kaldım hastaneden, daha sonradan geldı evıne oglusum, cok kotu gunler gecırdım ama Allahıma cok sukur bıttı ıyılestı ve evımızdeyız...
Sizlerde ne var ne yok haberdar edın benı....
Bebişine Allah uzun ömürler versin resimlerini koyda bi görelim canımpersembe gunu bi dus alayim diye yazmistim size dusdan sonra mutfakda suyum geldi aklinialirimsmile
hemen hastaneye gittik ama sancim ve acilmam yoktu.suyum gelmeye devam etti bebek hareketleri iyiydi ertesi gun yani cuma saat 09 10 da sezeryana alindim.09 30 da oglum cikmis 10 00 da da ben.
bu arada cati muayenesi sonda ve lagmandan korkmayin cunku korkulacak bisey yok hic can yakici bi durum degil.sadece derin nefes almak onemli.sezeryani ise tavsiye etmiyorum cunku hala rahat hareket edemiyorum rahim kasilmalarindan dolayi ki bu da aci veriyor.eger firsatiniz varsa kesinlikle normal dogumu tavsiye ederim.bi daha cocuk yapacaksam tedavimi olup normal dogum yaparim kesinlikle.
bu arada bu aksam 19 00 da eve geldik.oglum 3250 kg 49 cm babasinin kopyasi .simdi uyuyor.
HImm yarı kırkını çıkarmaya akrabaya filan götürülür..ordanda bişiler alınırmış...ne biliyim yumurta un falan filan herbirinin bir anlamı var bu alınan nesnelerinbişi sorcam ya bebeğin 20si çıkınca bi yere mi götürülüyo?
Bencede ii bir karar vermişin en azından aklında kalmaz denedim ama olmadı dersin...Selam herkese
Bugun temızlıgımı yaptım herseyım hazır yarına hayırlısıyla doguma gırıcem
Baya kararsız kaldım dırek sezeryan mı olım yoksa sunı sancı mı wersınler dıye
Dusun dusun sabaha kadar uyuyamadım
Eger sancı ıle acılmam olurda normal dogum yapma sansım olur ben kullanamassam dıye dusundum ılerde neden dememek ıcın sunı sancınında tadına bakıcam ınsallah acılmam olur da normal dogum yaparım bana dua edın ne olur
evet canım zamanın nasıl geçtiğini hi anlamadık...daha çoook zaman var derken günler nasılda çabuk geçti şimdi gün sayıyoruz bakalım...ayyy ne güzl ya özendim valla şimdi sizlere kiminiz doğmu yapmış kiminizinde az kalmış.bende 2010 eylül annesiyim.siz geldiğiniz günleri görürmym acaba okadar uzak geliyoki bana.aslında sizlerde bzim gibiydniz baştaki yazıları okudum biraz şimdi ise gün sayıyosunuz.darısı 2010 eylül annelerine ve tüm annelere inş.bign bizde yazarız meleğim kucağımda doğum yaptım diye inş.s
Bir_Nokta, sağlıklı haberlerini alırız inşallah, hayırlı bir doğum diliyorum.
Bu arada sezaryenden sonra zorlanan anneşer olmuş. Ben doktorum kalkabilirsin dediği andan itibaren ayaktayım. Her şeyimi kendim yapmaya çalıştım, çok iyiyim çok şükür. Ameliyatlı olduğumu hiç düşünmedim, sadece geceleri normal düzenimde uyudum. Tek sorunum terleme, gece uyandığımda sırılsıklam oluyorum. Sezaryen olduğuna hiç pişman olmadım açıkçası...
Merhabalar,
Ben geldim...
Perşembe sabahı sezeryen ile İdil Bilge dünyaya geldi...
Rabbim analı babalı büyütsün canım sessizliğin sebebi İDİL BEBEKmiş baksana hayırlısı ...Ne kadar kaç kg ,kaç cm doğdu anlatsaydın canım yaaaa...Sende iyisindir umarım ...Merhabalar,
Ben geldim...
Perşembe sabahı sezeryen ile İdil Bilge dünyaya geldi...
Al benden de o kadar sadece beklemedeyiz ve arayan soranlar da var bekliyoruz diyorum bendesenağlamagünaydın kızlar.ben de daha doğuramadım ne sancı ne ağrı...çıldırıcam artık 40.haftayı da bitirdik..
günaydın canlarım nasılsınız inşallah herkes iyidir
biz iyiyiz beklemedeyiz halaaa ne sancı ne bişey tık yok bende sabredemez oldum her gün gel artık oğluşum diye dua ediyorum
doğum yapmış olan arkadaşlarımın gözü aydın olsun Allah sağlıklı anala babalı uzun ömürler versin inşallah
geçmişe bakamıyorum fırsatım olmuyor inşallah herkesin durumu iyidir hepinizi çok öpüyorum cuma hastaneye gidicez bakalım ne olacak son günümüz oluyor çünkü herşeyin hayırlısı olur hepimiz için inşallah görüşmek üzere bitanelerimmopuyorumnanaktan
[/QUOTE
Kuju harbeiden senden haberler bekliyorduk baksana sende benim gibi doğuramayanlardansın ....Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli olarak gelsin bebeklerimiz...
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?