- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.341
Merhabalar,
Ben geldim...
Perşembe sabahı sezeryen ile İdil Bilge dünyaya geldi...
Merhaba kızlar. Doğum yapan annelerimizin gözü aydın, güle güle büyütün bebişlerinizi...
Biz iyiyiz. Göbeğimiz düştü, banyomuzu yaptık, 40 haftamızı doldurunca değişti oğlum. Şekli falan :) Babasına daha çok benzedi, doğduğunda bana benziyordu :))
Uyku problemimiz yok çok şükür. Yarım yamalak emmeye de başladı oğlum. Şimdilik göğüs ucu kullanıyoruz. Yarım saat emiyor, doymuyor ama. Pompayla tekrar veriyorum ben de. Sanırım büyüdükçe emecek sıpam. :) Normal zamanında doğmuş olsa bugün 1 günlük olacaktı. Göğsümü uyutmak için kullanıyorum ben de :)
Emzik kullanıyor musunuz kızlar? Oğlum emmekten hoşlanmaya başladı. Bugün mızmızlandı uyutamadık göğsümde uyudu kaldı. Emzik mi versem dedim ama vazgeçtim.
Sağ göğsümü ememiyor hala, hoşlanmıyor. Ondan daha az süt çıkıyor. Yeni hedefimiz sağ göğsü emzirmek. Bir de emse melek gibi olacak sıpam maaşallah...
Tüm bebişlere gazsız, düzenli uykular diliyoruz.
canım gözün aydın olsun.sağlıkla büyüsün inşallah...Merhabalar,
Ben geldim...
BU TOPİK DE DOĞURMAAN BEN Bİ KALDIM GALBA.ÇOK YANLIZIM AMAakannehireyvahedigeldismile
Bir_Nokta, sağlıklı haberlerini alırız inşallah, hayırlı bir doğum diliyorum.
Bu arada sezaryenden sonra zorlanan anneşer olmuş. Ben doktorum kalkabilirsin dediği andan itibaren ayaktayım. Her şeyimi kendim yapmaya çalıştım, çok iyiyim çok şükür. Ameliyatlı olduğumu hiç düşünmedim, sadece geceleri normal düzenimde uyudum. Tek sorunum terleme, gece uyandığımda sırılsıklam oluyorum. Sezaryen olduğuna hiç pişman olmadım açıkçası...
Canım geçmiş olsun öncelikle..bebişinde hayırlı olsun güle güle büyüt yavrunu
Bebişine Allah uzun ömürler versin resimlerini koyda bi görelim canım
HImm yarı kırkını çıkarmaya akrabaya filan götürülür..ordanda bişiler alınırmış...ne biliyim yumurta un falan filan herbirinin bir anlamı var bu alınan nesnelerin
Bencede ii bir karar vermişin en azından aklında kalmaz denedim ama olmadı dersin...
Allah kolaylık versin inşallah
evet canım zamanın nasıl geçtiğini hi anlamadık...daha çoook zaman var derken günler nasılda çabuk geçti şimdi gün sayıyoruz bakalım...
Merhabalar,
Ben geldim...
Cok gel gitler yaşadım ama inşallah pişman olmam
hayirli geceler anneler
bizde evimize bugun geldik cok sukur hastaneden
carsamba gunu dogumum oldu.. suni sanci ile normal dogum yaptik biraz zorlandik bebis yerinde cok rahatti gayet yukardaydi ama neyse dogum anindan cok sonucunu soyleyelim cok sukur oglusta bende iyiyiz dogum yapmayan annelere hayirli dogumlar dilerim sira banada gelecekmi derken bir bakmissiniz bebis kucaginizda cok guzel bi duygu Rabbim tum dileyenlere tattirsin...
selamlar herkese
az once suyum geldi simdi hazirlandik biraz daha vakit gecsin diye bekliyoruz
7 gibi hastanede olmayi planliyoruz
kasilmalarim var ama hala sancim yok
heyecanliyim
cnm gözün aydın idil bebek hoşgelmiş..Merhabalar,
Ben geldim...
Perşembe sabahı sezeryen ile ıdil Bilge dünyaya geldi...
öncelikle günün belli olmuş gözün aydın hayırlısı olur inşallah,merhaba jızlar
ben cumartesi kontrol oldum.17 mart sabah doğan hastanesi k.çekmecede sezeryan ile doğum olacak .heycanlıyım hemde cok.
ama cumrtesi doktorumda çok kötü hbr aldım.çok yakınımın oğlu trafik kazasıında hayatını kaybetti.bana doktorum orada söyledi.yuksek tans var diye.fena oldum.2 saat yatırdılar. 3 tane dil altı verdiler zor düştü.
eşi biraz ezdirmek istedi direk eve gitmeyelm kafam dağılsın diye.hastanede tutulcak çikolota ve mewut şekerlerini aldık.herşey hazır. kızımızı beklioz.
ama moralım berbat.22 yaşında delkanlıydı. çok yakındık .hergün ördüştğümüz kişi.
ama telkin ediyom kendmi.elden bişigelmiyo.bende karnımdakini düşünmem gerek.hayat çok acı...
Allah kimseye evlat acısı vermesin..annesi babası çok kötüler.....
selamlar herkese
heyecanliyim
Merhabalar,
Ben geldim...
Selam herkese
Bugun temızlıgımı yaptım herseyım hazır yarına hayırlısıyla doguma gırıcem
Baya kararsız kaldım dırek sezeryan mı olım yoksa sunı sancı mı wersınler dıye
Dusun dusun sabaha kadar uyuyamadım
Eger sancı ıle acılmam olurda normal dogum yapma sansım olur ben kullanamassam dıye dusundum ılerde neden dememek ıcın sunı sancınında tadına bakıcam ınsallah acılmam olur da normal dogum yaparım bana dua edın ne olur
merhaba jızlar
ben cumartesi kontrol oldum.17 mart sabah doğan hastanesi k.çekmecede sezeryan ile doğum olacak .heycanlıyım hemde cok.
ama cumrtesi doktorumda çok kötü hbr aldım.çok yakınımın oğlu trafik kazasıında hayatını kaybetti.bana doktorum orada söyledi.yuksek tans var diye.fena oldum.2 saat yatırdılar. 3 tane dil altı verdiler zor düştü.
eşi biraz ezdirmek istedi direk eve gitmeyelm kafam dağılsın diye.hastanede tutulcak çikolota ve mewut şekerlerini aldık.herşey hazır. kızımızı beklioz.
ama moralım berbat.22 yaşında delkanlıydı. çok yakındık .hergün ördüştğümüz kişi.
ama telkin ediyom kendmi.elden bişigelmiyo.bende karnımdakini düşünmem gerek.hayat çok acı...
Allah kimseye evlat acısı vermesin..annesi babası çok kötüler.....
hayirli geceler anneler
bizde evimize bugun geldik cok sukur hastaneden
carsamba gunu dogumum oldu.. suni sanci ile normal dogum yaptik biraz zorlandik bebis yerinde cok rahatti gayet yukardaydi ama neyse dogum anindan cok sonucunu soyleyelim cok sukur oglusta bende iyiyiz dogum yapmayan annelere hayirli dogumlar dilerim sira banada gelecekmi derken bir bakmissiniz bebis kucaginizda cok guzel bi duygu Rabbim tum dileyenlere tattirsin...
selamlar herkese
heyecanliyim
günaydın. ben de 11 mart sabahı doğum yaptım. akşam 8 den sabah 8 ekadar 12 saat sancı çektim. ama bebek ters olduğu için sabah sezeryanı bekledim. çooook zor oldu. şimdi de sezeryan sancıları var.
başka doğurmayan kaldı mı?
günaydın kızlar, bugün sabah bebegimin hareketlerini hissedemedim,
kalktım çikolata yedim,yine oynamadı kereta bende sağlık ocagına gittim, bebek gayet iyidedi cok sevindim bugün yarın gelir dedi heran dr itibat halinde ol .kızlar benim bikini bölgesinin yanları felaket agrıyo oturmakta zorlanıyorum sizlerdede varmı bu durum,
,
günaydın kızlar, bugün sabah bebegimin hareketlerini hissedemedim,
kalktım çikolata yedim,yine oynamadı kereta bende sağlık ocagına gittim, bebek gayet iyidedi cok sevindim bugün yarın gelir dedi heran dr itibat halinde ol .kızlar benim bikini bölgesinin yanları felaket agrıyo oturmakta zorlanıyorum sizlerdede varmı bu durum,
cnm gözün aydın idil bebek hoşgelmiş..
öncelikle günün belli olmuş gözün aydın hayırlısı olur inşallah,
başınız sagolsun cnm, Allah ailesine sabır versin.
hayırlı dogumun olsun.darısı bekleyenlere ve banada:)
dogum yapan arkadaşların gözeleri aydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?