2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canancım sakın yılma canım sağ göğsünüde vermeye bak zaten bebek memeyi çektikce gelicek süt benim oğluşda meme akşama kadar ağzında dursa yok demez sütüm pek yeterli değil o yüzden sık sık emiyor yalancı memeyi ben verdim daha doğrusu annem ilk günden hemen verdi oda aldı yalancı meme rahatlık aslında ağladığında ağzına ver sussun bizimkisi fazlasıyla bir mızmız bebek olucak gece uykularımız yok denecek kadar az inşallah kırkından sonra değişir...

Hiloşçum öncelikle başınız sağolsun canım
Allah sabırlar versin
BU arada hadi gözün aydın 17 martta alıcan bebişini kucaana...Sen benden öncesin ben daha beklemedeyim :)
Doktor son zamana kadar bi problem olmadıkça bekliycez niye alalım ki diyor civcivlerin bile günü var günü dolmadan yumurtanın tepesine vurup kırıyorlarmı diyor
Benim doktor bir alemdir gerçekten çok nadir bulunan bir doktor:)

Merhabalar,
Ben geldim...
Perşembe sabahı sezeryen ile İdil Bilge dünyaya geldi...
canım gözün aydın olsun.sağlıkla büyüsün inşallah...

BU TOPİK DE DOĞURMAAN BEN Bİ KALDIM GALBA.ÇOK YANLIZIM AMAakannehireyvahedigeldismile

canım öncelikle başınız sağolsun...d
doğurmayanlar arasında ben de varım canım üstelik günüm de doldu.kafayı yemek üzereyim az kaldı...

TİNSEL cim senin de gözün aydın ...güzel günler görün hepberaber inşallah...

Sagol canım inşallah dualarınıza ihtyiyacım var her an yanımda oldugunuzu bilmek çok güzel hepinizi seviyorum

Cok gel gitler yaşadım ama inşallah pişman olmam eyvahedigeldismile

Merhabalar,
Ben geldim...

Gözünaydın canım Allah uzun ömür nasip etsin yawruna

Bende bekleyenlerdenim
39+4 olduk sali gunu kontrolumuz var
sanci agri tik yok bende de
nts de kasilma cikiyor ama ben hissetmiyorum
bakalim sali gunu dr umuz ne diyecek

hayirli geceler anneler
bizde evimize bugun geldik cok sukur hastaneden
carsamba gunu dogumum oldu.. suni sanci ile normal dogum yaptik biraz zorlandik bebis yerinde cok rahatti gayet yukardaydi ama neyse dogum anindan cok sonucunu soyleyelim cok sukur oglusta bende iyiyiz dogum yapmayan annelere hayirli dogumlar dilerim sira banada gelecekmi derken bir bakmissiniz bebis kucaginizda cok guzel bi duygu Rabbim tum dileyenlere tattirsin...

Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah...
bende normal doğum yapmak istiyorum...Çok zorlandın mı nasıl oldu bi anlatsana

azcik vaktim varken anlatayim:)
bence hic bir dogum kolay olmuyordur ama kendiliginden olunca vaktiyle geliyor sancilar yavas yavas...
benimki suni oldugu icin hepsini birden yasadim
hic aciklik yoktu bebek yukardaydi serviks hala uzundu. aksam 10da hastaneye yattim sabaha kadar rahimi yumusatici bi sey koydular onunla bekledim saat gece 3gibi basladi benim sancilar:) ayaklandim sadece yuruyorum ama dayanilirdi
saat sabah 6da bakti ebe aciklik 2cm olmus ama hala serviks hafif uzun bebek tam asagi inmemis..
en cok o muayeneler canimi acitti desem yeridir.. stajyer bakiyordu hic eline gelmiyordu bulamiyordu bile o kadar yukardaydi.. derken neyse suni sanciyi baslatalim dedi hafif hafif kasilmalarim oldu baktik 2 cm degismiyor saat 10 gibi suyumu patlatti sonra ben costum:)))) orayi cok detaylamayim zordu.. derken epidurali vuralimmi dediler ama yavaslatir dogumu dediler yok diyorum ama bi yandan nefes al ver al ver konusacak durumda degilim dogum cabuk olsun dayanacagim diyorum:))) 2-3 saat gecti tik yok hep 2cm.. baktilar olmuyor vuralim dogum uzar ama rahatlarsin dediler olur dedim vurdular ve cok rahatladim o rahatlik acilmalarimida OLUMLU etkiledi 1saat sonra bakti 4 cm olmus 1saat sonra bakti 6cm olmus sonra doktorum gelmisti oo tamamdir basliyoruzz dedi dogum aninda ikinmalar biraz zor oldu cunku tam nasil yapacagimizi bilemyioruz Allah yardim ediyor gercekten:) EN GUZELI o sicacik minik vucudu uzerine koymalari
ESSIZ bir an...
sonrasindada hemen kalktim 2 saat sonra.
tabii yorgunluk aci oluyor ama cok guzel Allaha sukurler olsun
insallah sende rahat bi dogum yasarsin

selamlar herkese
az once suyum geldi simdi hazirlandik biraz daha vakit gecsin diye bekliyoruz
7 gibi hastanede olmayi planliyoruz
kasilmalarim var ama hala sancim yok
heyecanliyim

selamlar herkese
heyecanliyim

hadi gözün aydın canım.Allah kolay doğum nasip etsin...darısı bana...

bir_nokta Allah kolaylık versin canım.hayırlı haberlerle dön inşallah...umarım herşey istediğin gibi olur

günaydın. ben de 11 mart sabahı doğum yaptım. akşam 8 den sabah 8 ekadar 12 saat sancı çektim. ama bebek ters olduğu için sabah sezeryanı bekledim. çooook zor oldu. şimdi de sezeryan sancıları var.
başka doğurmayan kaldı mı?

günaydın hanımlar,doğum yapanların gözü aydın.gztadk ve gelincik.ve kaçırdıklarım varsa onların da tabi.doğum yapacak olanlara da hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum.benim gibi bekleyenlere de sabır diliyorum...

günaydın kızlar, bugün sabah bebegimin hareketlerini hissedemedim,
kalktım çikolata yedim,yine oynamadı kereta bende sağlık ocagına gittim, bebek gayet iyidedi cok sevindim bugün yarın gelir dedi heran dr itibat halinde ol .kızlar benim bikini bölgesinin yanları felaket agrıyo oturmakta zorlanıyorum sizlerdede varmı bu durum,
Merhabalar,
Ben geldim...
Perşembe sabahı sezeryen ile ıdil Bilge dünyaya geldi...
cnm gözün aydın idil bebek hoşgelmiş..
öncelikle günün belli olmuş gözün aydın hayırlısı olur inşallah,
başınız sagolsun cnm, Allah ailesine sabır versin.
selamlar herkese
heyecanliyim

hayırlı dogumun olsun.darısı bekleyenlere ve banada:)
dogum yapan arkadaşların gözeleri aydın,

Merhabalar,
Ben geldim...

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Allah yardımcın olsun cnm

Allah sabır versin kendini yıpratma seninde zaman belirlenmiş hadi bakalım hayırla meleğini kucağına alırsın inşallah...

Gözün aydın cnm normal olarak doğum yaptın ne güzel... darısı başımıza...

selamlar herkese
heyecanliyim

Allah yardımcın olsun arkadaşım...

Seninde gözün aydın cnm ağrılarında tez zamanda geçer inşallah...

canım benimde bikini bölgesinin kemikleri çok ağrıyor
ama ben yatarken daha çok zorlanıyorum geceleri gündüzleri pek ağrı olmuyor...

Günaydın doğuramayanlar kafilesi ve taze anneler... a.s.
Bende bu sabah vakitlerinde belimin iki yanından sancılarla uyandım
Dedim hehe bu sefer geliyor kaçarı yok...
Lakin babamıza uğurladıktan sonra sancı mancı gitti bir güzel uyumuşum...

Çok sabırlı olacak bizim veletler...
kaydirigubbakcemile3

canım bikini b ölgesinin yanları ağırıyosa bebişin iyice aşağı inmiştir,bence güzel haber,doğumun yaklaşmıştır ve inmeyenlerin daha çok sancı çektiğini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…