- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.361
günaydın. ben de 11 mart sabahı doğum yaptım. akşam 8 den sabah 8 ekadar 12 saat sancı çektim. ama bebek ters olduğu için sabah sezeryanı bekledim. çooook zor oldu. şimdi de sezeryan sancıları var.
başka doğurmayan kaldı mı?
günaydın canlar ve melekleri bizimde bugün 13:30 da göz muayenemiz var dua edin ne olur tertemiz çıksın sonuçlarımız inşallah cümlemizinde bizimde,bu arada bugün tam üç haftalık olduk kocaman olduk artık biz,doğurmuş arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun,doğurucak arkadaşlarında Alllah yardımcısı olsun inşallah
canım güzel haberlerle gelin inşallah sizin bebeler kocaman oldu maşallah onlara
bizim bebeler nisanda gelecek sanırsam sempatiksalakcinni
inşallah cnm,ne nisanı kız şurda en fazla bir haftan kaldı bence hayırlısı ile
herkese günaydın.bende şimdi doktordan geldim.kızım 3360 gr olmuş teyzeleri.çatı muayenesi yaptı bugün.biraz canım acıdı ama öyle korktuğum kadar değil.normal doğum için hiçbir problem yok hersey yolunda dedi çok şükür.sadece daha doğum pozisyonuna girmedi kızım,doktor daha girer o kısa sürede olabilecek bişey dedi.sizde ne haberler var bakim?
kızlar pazartesi gunu (08/03/2010) tarıhınde oglum cüneyt dunyaya merhaba dedi sezaryen ile 52cm 3500gr olarak doğdu
[/COLOR]
inşallah bakalım sağ ol canım
günaydın gözün aydın güzel haberlerle gelmişsin sonu da güzel olur inşallah...
kızlar pazartesi gunu (08/03/2010) tarıhınde oglum cüneyt dunyaya merhaba dedi sezaryen ile 52cm 3500gr olarak doğdu
pazargecesı karnımda sertlesme ve agrılarım basladı gaz sancısı sandım saat 21.00 gıbı agrılar baslayıp butun gecede devam ettı uyumadım gelen su mıktarı avuc ıcı kadar oldu zaten doktorum pazartesı saat 13.00 gııbı beklıyordu.sabah 06.30 gıbı pembe nısanla beraber su gelmeye basladı tabı hemen aılelere haber verıp hastane yolu tuttuk esime dedım kı dur su yol ustunde bır kahvaltı yapam neyse simit ve peynırle kahvaltımı yaptım cok sakındık hatta gulerek gıttık bukadar sakın olmamamız gerekıyor dedık :) ben ayran ıstedım sezaryen olursa ayılmanda sorun yasanır dedı esım entrube edılınce sıvı mıdede olmaması gerekıyormus ayıltırken cıgere kacıomus neyse hastaneye gıttık 1.5 cm acıklık varmıs saat 10 .00 gıbı sunı sancı verdıler esımle gorusmeden beni dogum odasına aldıalr
dogumodası tek kıslık oda ıcınde banyo tuvaletı var telefonunun yok hiç kımse yanında yok ben doktorumla konustugumda esın yanında kalabılır demıstı en kotusu onunla vedalaşamadan gıtmemedı 3 saat sancı cektim nst de bebegımın kalp atısı zayıfladı zayıfladı gıttı sınyal yok yazdı sonra geldı.ah dedım bebegım yasıyor bu arada hiç kımse yanımda yok guya prof hastasıyız sadece hastabakıcılar gelıyor onlarda zaten doktor degıl bılmıyoruz dıyorlar.3 sefer bebegımın kalp atısları gıttı ben feryat fıgan bagırıyorum sancıdan sanıyorlar en son yanıma 6. sınıf ogrencı geldı dedımkı benı hemen sezaryene alın dedı asısıtana sorayım asısıtan geldı emın mısınız dedı bende evet dedım benı apar topar amelıyathaneye aldılar bu arada acıklık 3cm olmus anestezıde kullanılan sarısın oldugum ıçın alerjı yaptı anestezı hocası geldı spınal ıstedım bebegımın hemofılı hastası olma ıhtımalı%50 oldugu benımde tasıyıcı oldugumdan pıhtılasma oranımın dusuk olmasından dolayı kanunıolarak sezaryen hakkın var ama spınal yapamayız normal anestezıyede alerjın var sana uyku seklınde yapacagızdedıler ve ayıldıgımda sankı çatalla ıçımı deşmısler gıbı hıssedıyordum bılıncım acıktı bebegımı ıstedım öldu sanıyordum gostermıyorlar babasında dıyorlar agladım öldü bana söylemıyorlar 2 saate yakın benı kendıme getırıp aglamamı durdurup sakınlestırmeye calıstılar kullandıkları anestezı çok agrı hıssettırdıgı ıçın 2 doz morfın vurdular kolıdorda esımı gördüm bebek? dedım telefona cekmıs gosterdııçımden dıyorum oda benı kandırıyor baskasının bebegını cektı benden gercegı saklıyor dıye dusundum(septık dusunuyorum herseye kusku ıle bakıyordum)
odama aldılar sonra bebegımı getırdıklerınde yasadıgı için sukr ettım aılem uzakta saat 18 ucagına yer bulmus yanlızdımgıydıremedım 30 dk cıplak kaldı hemsıreler yardım etti.ama bebegım yasıyordu ya hiç umrumda degıldı
cüneyt'im meleğim yavrum
senin varlıgını ogrendıgımde ınanamadım 5 tane test yaptım ıçımde hiç umut yoktu. acaba dıs geblık mı dıye korkuyordum annanende ögrendim babannende kesenı görduk dusuk tehlıkesı var dıye apar topra ucakla evımıze donduk zor hamılelık yasadım fızıksel olarakda psıkolojıkolarakta ılk zmanlar mıdem bulanıyordu mutlu oluyordum gececk mıdem bulanıyor ben gercekten hamıleyım dıyordum.
sen bızım evlılıgımıze sans verdın yoksa kurban bayramında babnla ben yollarımızı ayırırdık olman gerekn en ıyı zamanda karnımdaydın kuzucuğum.bizi birleştirdin.senin varlığın babanneninde yureğını yumsatacak melegım bılıyorum sımdı senı çok sormuyorlar babana soruyorlarmıs olsun bebegım biraz zaman gececek biz seni cok sevıyoruz ıyıkı dunyamıza geldın bıtanem sen geldıgınden beri evımız bambaska ....
sen annanın aglamalarına aldırma kuzucugum annen 9 ay ın sıkıntısını atıyor bılıyorum annanenı babanı senı herkesi aglamalarımla uzuyorum melegım ama annen cok dolu tek ıyı gelen bu donemde senın varlıgın ıyıkı varsın bıtanem kıymetlım senı sankı hep tanıyorum hep benımleymıssın gıbı gelıyor sen canımsın allahın nımetısın
seni seven annen
çok teşekkürler canım.inş hersey son ana kadar yolunda gider hepimiz için.içimde biraz korku ve endişe var ama olsun yine de normal doğumda şansımı denemek istiyorum.
slm kıslarrrr uzun zamandır giremedim, çarşamba sabah 8 de sezeryanla dogum yapacam Allahın izniyle cokkk heyecanlıyım :)))
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hersey gönlünce olur inş.
korku ve endişe olması çok normal canım hepimizde var tabii ki...
hakkımızda hayırlısı olsun
ben de yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek bilmiyorumkismile
hijyencim sende naber?sancın ağrın falan var mı?bende daha tık yok ne sancı ne ağrı.sadece arada bir çok kısa süreli belim yada karnım ağrıyor ama o da öyle rahatsız edici boyutta değil.benim zilli kızın yeri çok rahat galiba.baksana daha doğum pozisyonuna bile girmemiş.seninle aramızda 4 gün var yanılmıyorsam.
slm kıslarrrr uzun zamandır giremedim, çarşamba sabah 8 de sezeryanla dogum yapacam Allahın izniyle cokkk heyecanlıyım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?