- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.381
gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hersey gönlünce olur inş.
merhaba anneler ve anne adayları;
Yarın Tahmini doğum tarihimiz ama hala bir belirti yok sağ bacağımın şişmesi haricinde ayağımın üstü çok şişti ve sağ tarafımda kalçamla beraber çok ağrıyor yürürken kasılıyor resmen.Bebebk son günlerinde sağ da olduğu için olabilir miş.Bugün saat 2 de Nst ye giricem yine belki doktorum muayene de edebilir herhangi bir akıntım filanda yok nişanımız da yok bekliyoruz.Size güzel haberlerle dönerim inşallah
.
sağ ol canım
güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... opuyorumnanaktan
merhaba anneler ve anne adayları;
Yarın Tahmini doğum tarihimiz ama hala bir belirti yok sağ bacağımın şişmesi haricinde ayağımın üstü çok şişti ve sağ tarafımda kalçamla beraber çok ağrıyor yürürken kasılıyor resmen.Bebebk son günlerinde sağ da olduğu için olabilir miş.Bugün saat 2 de Nst ye giricem yine belki doktorum muayene de edebilir herhangi bir akıntım filanda yok nişanımız da yok bekliyoruz.Size güzel haberlerle dönerim inşallah
hadi hayırlısı olsun, dualarımız seninle...
seninde yarın kontrolün varmış görüşemezsek şimdiden hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
Arkadaşlar selam
Bizim günümüz doldu.. Doktorum 2 gün arayla kontrole geleceksin dedi.. arada sancın, nişanın ve suyun gelirse direk gel dedi... ama çıttt yok.. Temizlik yaptım belki hızlanır diye :)))) Biraz belim ağrıyor o kadar...Kısmet bekliyoruz....Bekleyen anneler allah kolaylık versin....
BU TOPİK DE DOĞURMAAN BEN Bİ KALDIM GALBA.ÇOK YANLIZIM AMAakannehireyvahedigeldismile
çok sabırlı olacak bizim veletler diyorum yaa
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inşallah gelir bugün boshayallersmile
sağ ol canım
güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah... opuyorumnanaktan
herkese günaydın.bende şimdi doktordan geldim.kızım 3360 gr olmuş teyzeleri.çatı muayenesi yaptı bugün.biraz canım acıdı ama öyle korktuğum kadar değil.normal doğum için hiçbir problem yok hersey yolunda dedi çok şükür.sadece daha doğum pozisyonuna girmedi kızım,doktor daha girer o kısa sürede olabilecek bişey dedi.sizde ne haberler var bakim?
kızlar pazartesi gunu (08/03/2010) tarıhınde oglum cüneyt dunyaya merhaba dedi sezaryen ile 52cm 3500gr olarak doğdu
canım zor şeyler yaşamışsın ama artık miniğin kollarında bence ondan başak hiçbir şeyi düşünme. babaanne falanmış takma dış kapının dış mandallarını kafana sen şimdi sedece mucizeni yaşa. Allah uzun ömürler versin, analı babalı büyütsün inşallah..
[/COLOR]
günaydın canlar ve melekleri bizimde bugün 13:30 da göz muayenemiz var dua edin ne olur tertemiz çıksın sonuçlarımız inşallah cümlemizinde bizimde,bu arada bugün tam üç haftalık olduk kocaman olduk artık biz,doğurmuş arkadaşlarımızın gözleri aydın olsun,doğurucak arkadaşlarında Alllah yardımcısı olsun inşallah
canım güzel haberlerle gelin inşallah sizin bebeler kocaman oldu maşallah onlara
bizim bebeler nisanda gelecek sanırsam sempatiksalakcinni
hayirli geceler anneler
bizde evimize bugun geldik cok sukur hastaneden
carsamba gunu dogumum oldu.. suni sanci ile normal dogum yaptik biraz zorlandik bebis yerinde cok rahatti gayet yukardaydi ama neyse dogum anindan cok sonucunu soyleyelim cok sukur oglusta bende iyiyiz dogum yapmayan annelere hayirli dogumlar dilerim sira banada gelecekmi derken bir bakmissiniz bebis kucaginizda cok guzel bi duygu Rabbim tum dileyenlere tattirsin...
selamlar herkese
az once suyum geldi simdi hazirlandik biraz daha vakit gecsin diye bekliyoruz
7 gibi hastanede olmayi planliyoruz
kasilmalarim var ama hala sancim yok
heyecanliyim
herkese günaydın uzun zamandan sonra bugün iyi uyudum...
canım gözün aydın Allah hayırlı ömürler versin yavruna.mamayı önerdiyse doktor başka çaren yok onun da beslenmesi lazım ama emzirmeye de devam et sonuna kadar ısrar et...
meg cim hoşgeldin.bir gittin pir gittin.haberlerini aldık gerçi.gözün aydın canımne güzel yavrunu kucağına aldın...Allah hep güzel günlerini görmeyi nasip etsin.ben son 2 güne girmeme rağmen hala beklemedeyim gelmiyo nazlı kızım....bebişini bizim yerimize de kokla....
hadi gözünüz aydın canım göbüşü düşmüş ilk banyosu hayırlı olsun bebişin.emzirmek te ayrı bir mesele Allah kolaylık versin canım
boşver sen onları ağzı olan konuşuyor alsanaalsanasmile
ohh ne güzel sende kavuştun...
Allahım bizede tez zamanda nasip etsin... sempatiksalakcinni
megryann
tatlım Allah analı babalı büyütsün kızçenizi,ismide çok güzelmiş gerçekten,tatlı kız resmini en kısa zamanda bekleriz ama
merhaba kızlar,
siz beni merak etmemişsiniz ama ben anlatayım.
çok yoğun bir haftasonu geçirdim. evde temzilik falan vardı akşama kadar.
kocamla dışarıda sefil olduk. o kadar yorulmuşuz ki ertesi gün 11.30'da kalktım. ama temizlik aradan çıktı ya. içim biraz olsun rahat. şimdi kişisel temizliğimi halletmek kaldı. o da nasıl olacak bilmiyorum hiç çıkmamış tüylerim.
tırtıl kelebek
ne zor şeyler yaşamışsın böyle okurkekn içim parçalandı inan,doğuma girerken eşini görememn beni çok üzdü seni düşenemiyorum,benim de en büyük korkum doğum olurda eşimi göremeden girersem ama öyle olmadı ok şükür
oğlunuzun evliliğinize ilaç gibi geldiğini söylemişsin çok sevindim Allah bağışlasın herşey istediğiniz igbi olsun inşallah
Amin canım sağol hepimizin evlatlarını bağışlasın Rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?