2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepimizde korku ve endişe var canım, dün gece öyle bir sancı girdi ki dedim aha doğuruyırum ve o an hazır olmadığımı hissettim, hayır dedim bebişim kalsın karnımın içinde doğmasın. buna nasıl hazır olunur bilemiyorum. bazen de sanki doğduktan sonra onu koruyamayacakmışım gibi geliyor. sanki dışarı çıktığında her türlü kötülüğe karşı savunmasız olacak ve ben bişey yapamayacakmışım gibi geliyor. Bu sabah karnımda onun varlığına ne kadar alıştığımı düşündüm. o kadar sancıya uyuyamamaya rağmen kalsın dedim orda kalsın. Ne kadar saçma düşünceler işte ama oluyor. kafam karma karışık, duygularım çok bulanık bugün.

merhaba anneler ve anne adayları;
Yarın Tahmini doğum tarihimiz ama hala bir belirti yok sağ bacağımın şişmesi haricinde ayağımın üstü çok şişti ve sağ tarafımda kalçamla beraber çok ağrıyor yürürken kasılıyor resmen.Bebebk son günlerinde sağ da olduğu için olabilir miş.Bugün saat 2 de Nst ye giricem yine belki doktorum muayene de edebilir herhangi bir akıntım filanda yok nişanımız da yok bekliyoruz.Size güzel haberlerle dönerim inşallah

TIRTIL KELEBEK;Allah bağışlasın Cüneyt bebeğini ne güzel de yazmışsın hikayenizi ama çekilen acılara değer sanırım..

HİJYENİM;Sen organizatör başısın yaa sonu sen çekceksin diye üzülme hayırlısı ile gelecek bebeğin ....

ASİNAZ; Göz muayeneniz varmış hadi hayırlısı canım güzel haberlerle gel .

sağ ol canım
güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
opuyorumnanaktan

inş hayırlı ve güzel haberler verirsin bize pancuben.Allah bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

Arkadaşlar selam
Bizim günümüz doldu.. Doktorum 2 gün arayla kontrole geleceksin dedi.. arada sancın, nişanın ve suyun gelirse direk gel dedi... ama çıttt yok.. Temizlik yaptım belki hızlanır diye :)))) Biraz belim ağrıyor o kadar...Kısmet bekliyoruz....Bekleyen anneler allah kolaylık versin....

çok sabırlı olacak bizim veletler diyorum yaa
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inşallah gelir bugün
boshayallersmile

çok sabırlı olacak bizim veletler diyorum yaa
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm inşallah gelir bugün
boshayallersmile

İnşallah sağol hijenim....Bakalım yürüyüş yapacağım yine birazdan... İyi geliyormuş... Kısmet hayırlısıyla... ben erken gelecek diye beklerken bizim oğlan.. .Bu gün demişsin ağzından bal damlıyor.. Bu gün olur inşallahh..

sağ ol canım
güzel hayırlı haberlerle gelirsin inşallah...
opuyorumnanaktan

canım benimki de yeni girdi. doktorum doğum anında bile dönebilir dedi. takma kafana.

Hayırlı haberlerle gel canım dualarımız seninle..

canım güzel haberlerle gelin inşallah sizin bebeler kocaman oldu maşallah onlara
bizim bebeler nisanda gelecek sanırsam
sempatiksalakcinni

bende de aynı his hakim. nisan anası mı olacam ne? sempatiksalakcinni

amin canım. inşallah biz de normal doğurmayı becerebiliriz. Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi...

selamlar herkese
az once suyum geldi simdi hazirlandik biraz daha vakit gecsin diye bekliyoruz
7 gibi hastanede olmayi planliyoruz
kasilmalarim var ama hala sancim yok
heyecanliyim

Allahım canlı doğum hadi bakalım hayırlı haberle gel inşallah...

merhaba kızlar,
siz beni merak etmemişsiniz ama ben anlatayım.
çok yoğun bir haftasonu geçirdim. evde temzilik falan vardı akşama kadar.
kocamla dışarıda sefil olduk. o kadar yorulmuşuz ki ertesi gün 11.30'da kalktım. ama temizlik aradan çıktı ya. içim biraz olsun rahat. şimdi kişisel temizliğimi halletmek kaldı. o da nasıl olacak bilmiyorum hiç çıkmamış tüylerim.

Sağol canım benim darısı senin başına inş.

onu da hallet hazır ve nazır bekle bakalım canım sempatiksalakcinni

bi de şu tüyleri dert ediyoruz benimkilerde kısacık ne yapacağım hiç bilmiyorum
alsanaalsanasmile

megryann hoşgeldin
çok merak ediyorum nasılsın umduğun gibi korkunç değilmiş di mi sezeryan ?

tesekkurler hatta bebegımı amleıyat hane kapısından alabılecek kımse yokmus.esımı para odemeye yollamıslar arkadasımın arkadası hıç tanımıyordum bahsedıyordu.o almıs arkadasımı aramıs arkadasımın esı bebegın oldu dıye esımı aramıs
ıste boyle....... ama hepsi bitti geride kaldı az once emdı uyuyor nefesını dınledıgımde bıle yetioo
herkese tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…