2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım yaşadıklarınız kolay değil gerçekten ama çok şükür sonu güzel olmuş,kolay şeyler yaşamamışsın ama çok şükür meleğiniz sağlık ile yanınızda

nehir nasıl geçti kontrol canım ?

aman sorma ya öldüm bittim,ne yorucu bişeymiş bebek ile dışarı çıkmak,hiçbişi yapmasanda müthiş yoruluyorsun,bi yandan kız acıkıyor bi yandan kalabalık neyse cnm,kontrol şöyle oldu,ben özel bir hastanede doğum yaptım sırf kadın doğum üzerine olan bi yer,çocuk drumuz bize geçen hafta bi kağıda göz kontrolü yapılsın lütfen,prematüre bebek olarak dünyaya gelmiştir diye bi kağıt verdi kaşeli kartal araştırma hastanesinde yaptırıcaksınız dedi,3 haftalık olunca diye,neyse gittik,bugün sadece randevu verdiler 31 mart sabahına,anlıcanız bir daha gidicez,sabahın köründe öğlene kadar buırda kalabilirsiniz ebbeğinizin mamasını vs vs vs alı dedi,iş uzun bi işmiş,31 martı beklicez artık,aman inşallah temiz çıksında gerisi mühim değil

herkese merhaba doğan beyle uğraşmaktan ancak girebildim ocd ve babylave doğum yapmış hadi hayırlısı olsun umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı sarılık başlangıcımız varmış sütüm var güzelde emiyoruz ama henüz su gibi koyu kıvama geçmedi oda doyurucu olmuyo sanırım mama takviyesine başladım kaşıkla veriyorum aynızamanda emziriyorum.çarşamba topuk kanımız alınıcak hemde iki kere.zor bir süreçteyiz yani buarada maşallah kızım iç kıskanmadı doğumumda biraz zordu ilk günüm çok kötü geçti şuan iyiyiz biraz geçmişe bakayım neler olmuş vakit bulursam dönücem altta kimlerin olduğunuda göremiyorum zaten

iyi akşamlar kızlar..
bugünde baya yürüdüm,dişçi.pazar derken akşam oldu,
ya bu sancılar bende çoğalmaya başladı, ama ne gelen var ne soran:))
hijyenim aynı durum yatamıyorum, egilemiyorum,felaket kemiklerim agrıyo,senle son kapanışı yapıcaz gibime geliyo hadi hayırlısı...

slm kıslarrrr uzun zamandır giremedim, çarşamba sabah 8 de sezeryanla dogum yapacam Allahın izniyle cokkk heyecanlıyım :)))
hayırlısı olsun cnm, ne güzel melegin kollarında olucak..
bende senin gibi düşünüyorum,hep onu koruyamıyacakmışım gibi geliyo,
bide eşimin tarafı bebekleri hırpalıyarak seviyolar, ben nasıl katlanırım ona diye düşünüyorum,bişey desem kötü olucak, eşimde sakın kimseye bişey deme,
çocugu dışlarlar sonra diyo offfffff offf o beni deli ediyo..
merhaba cnm ben dün sorucaktım ama acil çıkmak zorunda kaldım soramadım,
ama aklımda sen vardın dün,sancın felan yokmu nasılsın?
pencu nst sonucun nasıl çıktı?
dogum yokmu..

Allah kolaylık versin cnm, bizimkiler de doğsa da hayırlısıyla biz de artık kendimizle uğraşmayı bırakıp onlarla uğraşsak

ay ne güzel

Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde kavuşuruz meleklerimize...Hangi hastanede dogum yaptın canım.Memnun kaldın mı?

ay geçmiş çok birikmiş ya benim için iyi dileklerde bulunan dua eden herkese çooook teşekkür ederim.bebeğin sarılı bir geçsin resimlerini koyucam.Hastaneye fotoğraf makinesi getirdim ama o telaştan hiç çekim yapmadık eşim cebine çekmiş onu bilgisayara yükleyip buraya ekliycem.Benim doğumdan sonra çok fazla üşümem oldu titredim resmen hatta hijyenime msj yazarken bile zorlandım ellerim titriyodu çünkü bir süre bebeğide emziremedim sonra ateşim çıktı bebek kilo kaybetti tabi malum hemen sarılık yakaladı.Sezeryan olunca zaten sadece üçüncü gün doğru düzgün beslenmeye başlıyosunuz hep sıvı gıda aldığınızdan sütünüzde su gibi oluyo buda daha doyurucu olmuyo koyu kıvamlı olması lazım.ayyy çokmu anlattım kızlar sizler nasılsınız bebeklerinizi heycanla bekliyosunuz eminim.çok güzel bir duygu emin olun nekadar acı çekerseniz çekin humrunuzda bile olmuyo o kokuyu içinize çektiğiniz an varya yok böyle bir şey inanın.ıki canım var şimdi biri kızım biri oğlum.Kızlar sizde sağsalim kurtulursunuz inşallah

ay ne güzel

Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde kavuşuruz meleklerimize...Hangi hastanede dogum yaptın canım.Memnun kaldın mı?
antalaya özel yaşam hastanesinde çok memnun kaldım gayet ilgililer ama bugün muayneye gittik biraz karışık.Doktorum sağ olsun iki kişilik oda ayırtmış bize kızımda yanımda kaldı eşim annem hepimiz bir odadaydık.

Arkadaşım geçmiş olsun ve gözün aydın. Sağlıkla büyüt yavrularını...

Ben bir şeyi anlamadım, süt önce koyu kıvamlı, sonra sulu olmaz mı? Benimki öyle oldu da ondan sordum, ilk birkaç gün koyuydu şimdi daha açık...

ne güzel ya hep beraber kalmışsınız...bende özel konyaaltı hastanesine gidiyorum.DR orda olduğu için...

canım benim sütüm bildiğin sarı su buda bebeğin karnını tutmuyo tabiki bende sütüm var diye kurum kurum kuruluyodum bugün doktordan sonra sağdım su gibi.sık sıkta emzirsem huzursuzdu uyumuyodu durmuyodu sürekli ağlıyodu bende sandım gaz varda ondan rezene içtim adaçayı banamısın demedi.bugün mama takviyesi yapınca doktordan sonra maşallah uyuyo.3420 grmdı 3010 gr çok üzüldüm hem öyle bişeyki 30 ml suya 1 ölçek mama yapıyorum kaseye.önce emziriyorum 1 saat kadar sonra mama biraz yiyo karnı doyunca garip sımsıkı tututo ağzını uyuyo ben kızımda sarıklık olayı yaşamadığımdan tecrübesiz kaldım yarında güneşe yatırcam bakalım daha olmadı beşiğine seyyar beyaz ışık yapcaz artmasın diye.sağolsaın buarada senin bebeişte toplanmıştır bayağı

Allah kolaylık versin cnm, bizimkiler de doğsa da hayırlısıyla biz de artık kendimizle uğraşmayı bırakıp onlarla uğraşsak

ne güzel ya hep beraber kalmışsınız...bende özel konyaaltı hastanesine gidiyorum.DR orda olduğu için...

inşallah sende sağsalim kurtulursun arkadaşım hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına

arkadaşlar ben 38+2 günlük hamileyim son iki gündür başımda dönme var sanki tansiyonum oynuyomuş gibi hafif midede bulandırıyo yemek sonrası sizdede böyle bir durum varmı yada olmuşmuydu ya korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu acaba ensemde bir basınç var sanki cevap lütfennnn...

şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar

sen hastaneden geldiğimizden beri bizi görücektin sesi kısıldı bağırmaktan neler etsen boş.ilk uykumu dün uyudum inan oda 2-3 saat bugünde toplam 1 saat.şimdi uyuyo mecbur uyandırıcam iki saatimiz dolucak çarşambaya kadar besiye çekicem çoçuğu sarılık testimiz var bir aksilik olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…