- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.401
tesekkurler hatta bebegımı amleıyat hane kapısından alabılecek kımse yokmus.esımı para odemeye yollamıslar arkadasımın arkadası hıç tanımıyordum bahsedıyordu.o almıs arkadasımı aramıs arkadasımın esı bebegın oldu dıye esımı aramıs
ıste boyle....... ama hepsi bitti geride kaldı az once emdı uyuyor nefesını dınledıgımde bıle yetioo
herkese tesekkur ederim
nehir nasıl geçti kontrol canım ?
aman sorma ya öldüm bittim,ne yorucu bişeymiş bebek ile dışarı çıkmak,hiçbişi yapmasanda müthiş yoruluyorsun,bi yandan kız acıkıyor bi yandan kalabalık neyse cnm,kontrol şöyle oldu,ben özel bir hastanede doğum yaptım sırf kadın doğum üzerine olan bi yer,çocuk drumuz bize geçen hafta bi kağıda göz kontrolü yapılsın lütfen,prematüre bebek olarak dünyaya gelmiştir diye bi kağıt verdi kaşeli kartal araştırma hastanesinde yaptırıcaksınız dedi,3 haftalık olunca diye,neyse gittik,bugün sadece randevu verdiler 31 mart sabahına,anlıcanız bir daha gidicez,sabahın köründe öğlene kadar buırda kalabilirsiniz ebbeğinizin mamasını vs vs vs alı dedi,iş uzun bi işmiş,31 martı beklicez artık,aman inşallah temiz çıksında gerisi mühim değil[/Q
asinazcım kötü olmuştur yollarda bebekle şimdi kıyamam yaaa 31 martta vermişler 15 gün var yani hadi hayırlısı güzel haberlerle gelirsiniz canımcım
hayırlısı olsun cnm, ne güzel melegin kollarında olucak..slm kıslarrrr uzun zamandır giremedim, çarşamba sabah 8 de sezeryanla dogum yapacam Allahın izniyle cokkk heyecanlıyım :)))
bende senin gibi düşünüyorum,hep onu koruyamıyacakmışım gibi geliyo,hepimizde korku ve endişe var canım, dün gece öyle bir sancı girdi ki dedim aha doğuruyırum ve o an hazır olmadığımı hissettim, hayır dedim bebişim kalsın karnımın içinde doğmasın. buna nasıl hazır olunur bilemiyorum. bazen de sanki doğduktan sonra onu koruyamayacakmışım gibi geliyor. sanki dışarı çıktığında her türlü kötülüğe karşı savunmasız olacak ve ben bişey yapamayacakmışım gibi geliyor. Bu sabah karnımda onun varlığına ne kadar alıştığımı düşündüm. o kadar sancıya uyuyamamaya rağmen kalsın dedim orda kalsın. Ne kadar saçma düşünceler işte ama oluyor. kafam karma karışık, duygularım çok bulanık bugün.
merhaba cnm ben dün sorucaktım ama acil çıkmak zorunda kaldım soramadım,canım benimki de yeni girdi. doktorum doğum anında bile dönebilir dedi. takma kafana.
merhaba kızlar,
siz beni merak etmemişsiniz ama ben anlatayım.
çok yoğun bir haftasonu geçirdim. evde temzilik falan vardı akşama kadar.
kocamla dışarıda sefil olduk. o kadar yorulmuşuz ki ertesi gün 11.30'da kalktım. ama temizlik aradan çıktı ya. içim biraz olsun rahat. şimdi kişisel temizliğimi halletmek kaldı. o da nasıl olacak bilmiyorum hiç çıkmamış tüylerim.
herkese merhaba doğan beyle uğraşmaktan ancak girebildim ocd ve babylave doğum yapmış hadi hayırlısı olsun umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı sarılık başlangıcımız varmış sütüm var güzelde emiyoruz ama henüz su gibi koyu kıvama geçmedi oda doyurucu olmuyo sanırım mama takviyesine başladım kaşıkla veriyorum aynızamanda emziriyorum.çarşamba topuk kanımız alınıcak hemde iki kere.zor bir süreçteyiz yani buarada maşallah kızım iç kıskanmadı doğumumda biraz zordu ilk günüm çok kötü geçti şuan iyiyiz biraz geçmişe bakayım neler olmuş vakit bulursam dönücem altta kimlerin olduğunuda göremiyorum zaten
herkese merhaba doğan beyle uğraşmaktan ancak girebildim ocd ve babylave doğum yapmış hadi hayırlısı olsun umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı sarılık başlangıcımız varmış sütüm var güzelde emiyoruz ama henüz su gibi koyu kıvama geçmedi oda doyurucu olmuyo sanırım mama takviyesine başladım kaşıkla veriyorum aynızamanda emziriyorum.çarşamba topuk kanımız alınıcak hemde iki kere.zor bir süreçteyiz yani buarada maşallah kızım iç kıskanmadı doğumumda biraz zordu ilk günüm çok kötü geçti şuan iyiyiz biraz geçmişe bakayım neler olmuş vakit bulursam dönücem altta kimlerin olduğunuda göremiyorum zaten
antalaya özel yaşam hastanesinde çok memnun kaldım gayet ilgililer ama bugün muayneye gittik biraz karışık.Doktorum sağ olsun iki kişilik oda ayırtmış bize kızımda yanımda kaldı eşim annem hepimiz bir odadaydık.ay ne güzel
Allah analı babalı büyütsün inşallah bizde kavuşuruz meleklerimize...Hangi hastanede dogum yaptın canım.Memnun kaldın mı?
antalaya özel yaşam hastanesinde çok memnun kaldım gayet ilgililer ama bugün muayneye gittik biraz karışık.Doktorum sağ olsun iki kişilik oda ayırtmış bize kızımda yanımda kaldı eşim annem hepimiz bir odadaydık.
Arkadaşım geçmiş olsun ve gözün aydın. Sağlıkla büyüt yavrularını...
Ben bir şeyi anlamadım, süt önce koyu kıvamlı, sonra sulu olmaz mı? Benimki öyle oldu da ondan sordum, ilk birkaç gün koyuydu şimdi daha açık...
inşallah canım hakkında herşeyin en hayırlısı olsun .rabbim nezaman izin verirse ozaman geliyo yavrucaklar.Allah kolaylık versin cnm, bizimkiler de doğsa da hayırlısıyla biz de artık kendimizle uğraşmayı bırakıp onlarla uğraşsak
Allah kolaylık versin cnm, bizimkiler de doğsa da hayırlısıyla biz de artık kendimizle uğraşmayı bırakıp onlarla uğraşsak
ne güzel ya hep beraber kalmışsınız...bende özel konyaaltı hastanesine gidiyorum.DR orda olduğu için...
şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?