2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumlar bende de var arkadaşım :gitme:

Canım ihmal etme,git bi ölçtür tansiyonunu. Tansiyon normalse bi sorun yoktur, bende de oluyo zaman zaman

hastaneden gelir gelmez yazdım ama kk de sorun çıkınca yazdıklarım silinmiş yaaaa...bende kesin kaydedilmiştir diye uzanmıştım ayaklarımı uzattım ve uyumuş kalmışım eşim üstümü örtmüş.....
Hijyenim,eftel beni sormuşsunuz sağolun kızlar ama maalesef hilal 'in gelmeye niyeti yok...perşembe gününe kadar bekleyeceğiz dotorum normal doğum için perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eğer olmazsa perşembeden sonra suni sancı versen bile açılma olmaz ozaman da sezeryan yaparız dedi.bekleyeceğiz nst de sancılarım çıktı -60- 80-100 ma bunlar doğumu tetikleyen bir sancılar değildi çünkü kendim bile bu sancıları hissetmedim....hazırlık yapıyor dedi doktorum... 1hafta bekleme taraftarı değil o yüzden perşembe günü sabah 9.30 'a kadar birsey olmazsa hemen geliyorsun açılma var mı bakılacak nst ye de girersin dedi olmazsa sezeryan mecburen dedi. Işte böyle hilalimiz için 2-3 gün daha bekleyeceğiz ....

pancuben nasıl geçti nst ?
Beklemede misiniz hala ?

[sıze="2"]

pencu nst sonucun nasıl çıktı?
Dogum yokmu..
[/sıze]

şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar

yaaa saçmalama doğsun artık diye o kadar acılar çektin şimdide uyusun diye haklısın huysuz olurlar büyük bir ihtimal gaz problemi olabilir canım süt haricinde mama da veriyorsan o da rahatsız edebilir canım....tek olunca da zor olur senin le kalan kimse yok mu annen ,kayınvaliden ,kız kardeşin azcık yardım etseler sana canım benim

Buarada sağ bacağım için magnezyumu mu 2 ye çıkarttı ödem oluşmuş ayaklarımı yüksekte tutmamı istedi kalçamın ağrısı içinde bebek sağda olduğu için ağırlık orada o yüzden dedi bakalım 2-3 güne kadar geçer sanırım

Merhaba annişler
KUssebfilal'cim bebişin hayırlı olsunnn...Allah analı babalı büyütsünnn
Sarılığı da geçer inşallah hemen
Bu arada sbh doktorum programını izleyen varmı orada Ender Saraç süt yapıcı ve arttırıcı besinler söyledi
Bende kağıda not aldım hemen paylaşıcam sizinleee

Çok geçmiş olsun cnm, inş. kendiliğinden gelir de bu kadar bekleyip sezeryana gitmezsin sen de. Ama sezeryan olmak zorunda kalırsan da üzülme cnm, önemli olan ikinizin de sağlıklı olması sonuçta

Canım hadi hayırlısı ama neden suni sancı ile açılma olmaz sezeryan dedi?

Sütü Arttırıcı besinler:
1 kahve kaşığı çörekotu ve bal karışımı sütü arttırıyor ve annenin vücut direncini arttırıyor
Tarçın özellikle çok tüketilmesi gerekli
Hergün 1 çorba kaşığı tahin ve pekmez yenebilir (kilo sorunu olmayanlar) özellikle tahinin çocuğun zeka gelişiminde büyük katkısı var...Pekmezde annenin boşalan demir depolarını doldurmaya yardımcı...
KOmposta az şekerli yada şeker yerine kuru üzümlü Örneğin: Ayva+üzüm, kayısı+üzüm elma+üzüm şeklinde..Ama Ayva ve ayva kompostosu çok yararlıymış...
1 çay kaşığı rezene tohumu ve ışırgan otu ile karışık çay...Günde 5-6 bardak
Son olarak özellikle tavsiye ediyor...Malt içeceği yani alkolsüz bira (SABAH AKŞAM) bu çok yararlıymış hemde sütün kalitesini arttırıyormuş
Anneler haftada 4-5 defa kırmızı et yiyip (az yağlı) protein almalılar dedi...
bu kadaaarrr

Bir_nokta ve egk ne yaptı acaba, Allah ikisini de hayırlısıyla kurtarsın inş.

ben hala burdayım cnm,beklemedeyim yani.yarın sabah 9 da hastanede olucaz.büyük ihtimalle doğuma alacak,hazırlıklı gel demişti çünkü.eğer yarın benden ses çıkmazsa bilin ki doğurmaya çalışıyorum.dua edin lütfen,çok ihtiyacım var,çok heyecanlıyım.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize canım:Saruboceq:

hakkında hayırlısı olur inşallah cnm,yarın sanki ikimiz doğum yapacakmışız gibi düşünüyodum ben de ,bakalım ben yapabilecek miyim

Canım Allah kurtarsın...Dualarımız seninleee...
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar slm... bende hala dooramadım...Netede giremiyorum evde hep dinlenmedeyim...
Yarın sabah 9,30 da doktora gidicez 2kez açılma varmı diye bakacak.. geçen cumada bakmıştı ama kesin birşey söylemedi .. SAdece çatım darmışş.... Birde dediki suni sancı ile açılman olacakmı ona bakarızdedi... ama teredütte kaldım şimdi bana suni sancı vermesi normalmi sizce?
Yaptırmamayı düşünüyorum (

bakacak derken neyi kastettğini anlayamadım ben,yani bakacak açılman oluyosa"tamam oluyomuş,eve gidebilirsin"mi diycek.başlarsa doğuma doğru gidersin,yanlış mı düşünüyorum acaba.zaten az günün kalmış senin

Ya işte sabah alttan muayene edecek ve belki suni sancı verecekmiş açılmam olup olmadığına bakacakmış ??? Bende aklıma gelmedi sormak saf saf peki dedim..
Sonradan düşündüm bakacaksa baksın detaylı ama suni sancı vermesin dimi?

Hadi bakalım sende bizi yalnız nırakmadın bekleyenler arasındasın yaniii...
Benim çok tuhaf günüm 1 gün geçerse nisan annesi oluyorum :)
Ve bu gidişle de olucam galibaaa

bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum çünkü hepsini bende yaşıyorumm :)

CAnım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok duygulandım tüylerim ürperdi...Allah sizi ayırmasın hep 3 ünüz birlikte olun inşallah

Bence suni sabcı ile açılırsa direk doğuma alır açılmassa ve bebeğin iyilik haline bakılıp herşey normal ise sezeryan için gün verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…