- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.421
Aynı durumlar bende de var arkadaşım :gitme:arkadaşlar ben 38+2 günlük hamileyim son iki gündür başımda dönme var sanki tansiyonum oynuyomuş gibi hafif midede bulandırıyo yemek sonrası sizdede böyle bir durum varmı yada olmuşmuydu ya korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu acaba ensemde bir basınç var sanki cevap lütfennnn...
Tatlım merhabainşallah sende sağsalim kurtulursun arkadaşım hayırlısıyla bebeğini alırsın kucağına
şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar
sağolasın canım darısı senin başına neyse kızlar emme vaktimiz geldide geçti ben çıkıyorum görüşürüz kızlar by.
Tatlım merhaba
Tekrar hayırlı olsun bebikin opuyorumnanaktan
arkadaşlar ben 38+2 günlük hamileyim son iki gündür başımda dönme var sanki tansiyonum oynuyomuş gibi hafif midede bulandırıyo yemek sonrası sizdede böyle bir durum varmı yada olmuşmuydu ya korkuyorum bebeğime bir zararı olurmu acaba ensemde bir basınç var sanki cevap lütfennnn...
pancuben nasıl geçti nst ?
Beklemede misiniz hala ?
herkese merhaba doğan beyle uğraşmaktan ancak girebildim ocd ve babylave doğum yapmış hadi hayırlısı olsun umarım herkes iyidir.bizim bugün kontrolümüz vardı sarılık başlangıcımız varmış sütüm var güzelde emiyoruz ama henüz su gibi koyu kıvama geçmedi oda doyurucu olmuyo sanırım mama takviyesine başladım kaşıkla veriyorum aynızamanda emziriyorum.çarşamba topuk kanımız alınıcak hemde iki kere.zor bir süreçteyiz yani buarada maşallah kızım iç kıskanmadı doğumumda biraz zordu ilk günüm çok kötü geçti şuan iyiyiz biraz geçmişe bakayım neler olmuş vakit bulursam dönücem altta kimlerin olduğunuda göremiyorum zaten
[sıze="2"]
pencu nst sonucun nasıl çıktı?
Dogum yokmu..[/sıze]
şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar
İnşaallah canım inş..sağolasın canım darısı senin başına neyse kızlar emme vaktimiz geldide geçti ben çıkıyorum görüşürüz kızlar by.
Buarada sağ bacağım için magnezyumu mu 2 ye çıkarttı ödem oluşmuş ayaklarımı yüksekte tutmamı istedi kalçamın ağrısı içinde bebek sağda olduğu için ağırlık orada o yüzden dedi bakalım 2-3 güne kadar geçer sanırım
Canım hadi hayırlısı ama neden suni sancı ile açılma olmaz sezeryan dedi?hastaneden gelir gelmez yazdım ama kk de sorun çıkınca yazdıklarım silinmiş yaaaa...bende kesin kaydedilmiştir diye uzanmıştım ayaklarımı uzattım ve uyumuş kalmışım eşim üstümü örtmüş.....
Hijyenim,eftel beni sormuşsunuz sağolun kızlar ama maalesef hilal 'in gelmeye niyeti yok...perşembe gününe kadar bekleyeceğiz dotorum normal doğum için perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eğer olmazsa perşembeden sonra suni sancı versen bile açılma olmaz ozaman da sezeryan yaparız dedi.bekleyeceğiz nst de sancılarım çıktı -60- 80-100 ma bunlar doğumu tetikleyen bir sancılar değildi çünkü kendim bile bu sancıları hissetmedim....hazırlık yapıyor dedi doktorum... 1hafta bekleme taraftarı değil o yüzden perşembe günü sabah 9.30 'a kadar birsey olmazsa hemen geliyorsun açılma var mı bakılacak nst ye de girersin dedi olmazsa sezeryan mecburen dedi. Işte böyle hilalimiz için 2-3 gün daha bekleyeceğiz ....
yaaa saçmalama doğsun artık diye o kadar acılar çektin şimdide uyusun diye haklısın huysuz olurlar büyük bir ihtimal gaz problemi olabilir canım süt haricinde mama da veriyorsan o da rahatsız edebilir canım....tek olunca da zor olur senin le kalan kimse yok mu annen ,kayınvaliden ,kız kardeşin azcık yardım etseler sana canım benim
Bir_nokta ve egk ne yaptı acaba, Allah ikisini de hayırlısıyla kurtarsın inş.
hastaneden gelir gelmez yazdım ama kk de sorun çıkınca yazdıklarım silinmiş yaaaa...bende kesin kaydedilmiştir diye uzanmıştım ayaklarımı uzattım ve uyumuş kalmışım eşim üstümü örtmüş.....
Hijyenim,eftel beni sormuşsunuz sağolun kızlar ama maalesef hilal 'in gelmeye niyeti yok...perşembe gününe kadar bekleyeceğiz dotorum normal doğum için perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eğer olmazsa perşembeden sonra suni sancı versen bile açılma olmaz ozaman da sezeryan yaparız dedi.bekleyeceğiz nst de sancılarım çıktı -60- 80-100 ma bunlar doğumu tetikleyen bir sancılar değildi çünkü kendim bile bu sancıları hissetmedim....hazırlık yapıyor dedi doktorum... 1hafta bekleme taraftarı değil o yüzden perşembe günü sabah 9.30 'a kadar birsey olmazsa hemen geliyorsun açılma var mı bakılacak nst ye de girersin dedi olmazsa sezeryan mecburen dedi. Işte böyle hilalimiz için 2-3 gün daha bekleyeceğiz ....
yaaa saçmalama doğsun artık diye o kadar acılar çektin şimdide uyusun diye haklısın huysuz olurlar büyük bir ihtimal gaz problemi olabilir canım süt haricinde mama da veriyorsan o da rahatsız edebilir canım....tek olunca da zor olur senin le kalan kimse yok mu annen ,kayınvaliden ,kız kardeşin azcık yardım etseler sana canım benim
Canım Allah kurtarsın...Dualarımız seninleee...ben hala burdayım cnm,beklemedeyim yani.yarın sabah 9 da hastanede olucaz.büyük ihtimalle doğuma alacak,hazırlıklı gel demişti çünkü.eğer yarın benden ses çıkmazsa bilin ki doğurmaya çalışıyorum.dua edin lütfen,çok ihtiyacım var,çok heyecanlıyım.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize canım:Saruboceq:
Canım Allah kurtarsın...Dualarımız seninleee...
Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kızlar slm... bende hala dooramadım...Netede giremiyorum evde hep dinlenmedeyim...
Yarın sabah 9,30 da doktora gidicez 2kez açılma varmı diye bakacak.. geçen cumada bakmıştı ama kesin birşey söylemedi.. SAdece çatım darmışş.... Birde dediki suni sancı ile açılman olacakmı ona bakarızdedi... ama teredütte kaldım şimdi bana suni sancı vermesi normalmi sizce?
Yaptırmamayı düşünüyorum(
Hadi bakalım sende bizi yalnız nırakmadın bekleyenler arasındasın yaniii...Arkadaşlar selam
Bizim günümüz doldu.. Doktorum 2 gün arayla kontrole geleceksin dedi.. arada sancın, nişanın ve suyun gelirse direk gel dedi... ama çıttt yok.. Temizlik yaptım belki hızlanır diye :)))) Biraz belim ağrıyor o kadar...Kısmet bekliyoruz....Bekleyen anneler allah kolaylık versin....
bu düşüncelerini çok iyi anlıyorum çünkü hepsini bende yaşıyorumm :)hepimizde korku ve endişe var canım, dün gece öyle bir sancı girdi ki dedim aha doğuruyırum ve o an hazır olmadığımı hissettim, hayır dedim bebişim kalsın karnımın içinde doğmasın. buna nasıl hazır olunur bilemiyorum. bazen de sanki doğduktan sonra onu koruyamayacakmışım gibi geliyor. sanki dışarı çıktığında her türlü kötülüğe karşı savunmasız olacak ve ben bişey yapamayacakmışım gibi geliyor. Bu sabah karnımda onun varlığına ne kadar alıştığımı düşündüm. o kadar sancıya uyuyamamaya rağmen kalsın dedim orda kalsın. Ne kadar saçma düşünceler işte ama oluyor. kafam karma karışık, duygularım çok bulanık bugün.
CAnım yazdıklarını okuyunca gerçekten çok duygulandım tüylerim ürperdi...Allah sizi ayırmasın hep 3 ünüz birlikte olun inşallahkızlar pazartesi gunu (08/03/2010) tarıhınde oglum cüneyt dunyaya merhaba dedi sezaryen ile 52cm 3500gr olarak doğdu
pazargecesı karnımda sertlesme ve agrılarım basladı gaz sancısı sandım saat 21.00 gıbı agrılar baslayıp butun gecede devam ettı uyumadım gelen su mıktarı avuc ıcı kadar oldu zaten doktorum pazartesı saat 13.00 gııbı beklıyordu.sabah 06.30 gıbı pembe nısanla beraber su gelmeye basladı tabı hemen aılelere haber verıp hastane yolu tuttuk esime dedım kı dur su yol ustunde bır kahvaltı yapam neyse simit ve peynırle kahvaltımı yaptım cok sakındık hatta gulerek gıttık bukadar sakın olmamamız gerekıyor dedık :) ben ayran ıstedım sezaryen olursa ayılmanda sorun yasanır dedı esım entrube edılınce sıvı mıdede olmaması gerekıyormus ayıltırken cıgere kacıomus neyse hastaneye gıttık 1.5 cm acıklık varmıs saat 10 .00 gıbı sunı sancı verdıler esımle gorusmeden beni dogum odasına aldıalr
dogumodası tek kıslık oda ıcınde banyo tuvaletı var telefonunun yok hiç kımse yanında yok ben doktorumla konustugumda esın yanında kalabılır demıstı en kotusu onunla vedalaşamadan gıtmemedı 3 saat sancı cektim nst de bebegımın kalp atısı zayıfladı zayıfladı gıttı sınyal yok yazdı sonra geldı.ah dedım bebegım yasıyor bu arada hiç kımse yanımda yok guya prof hastasıyız sadece hastabakıcılar gelıyor onlarda zaten doktor degıl bılmıyoruz dıyorlar.3 sefer bebegımın kalp atısları gıttı ben feryat fıgan bagırıyorum sancıdan sanıyorlar en son yanıma 6. sınıf ogrencı geldı dedımkı benı hemen sezaryene alın dedı asısıtana sorayım asısıtan geldı emın mısınız dedı bende evet dedım benı apar topar amelıyathaneye aldılar bu arada acıklık 3cm olmus anestezıde kullanılan sarısın oldugum ıçın alerjı yaptı anestezı hocası geldı spınal ıstedım bebegımın hemofılı hastası olma ıhtımalı%50 oldugu benımde tasıyıcı oldugumdan pıhtılasma oranımın dusuk olmasından dolayı kanunıolarak sezaryen hakkın var ama spınal yapamayız normal anestezıyede alerjın var sana uyku seklınde yapacagızdedıler ve ayıldıgımda sankı çatalla ıçımı deşmısler gıbı hıssedıyordum bılıncım acıktı bebegımı ıstedım öldu sanıyordum gostermıyorlar babasında dıyorlar agladım öldü bana söylemıyorlar 2 saate yakın benı kendıme getırıp aglamamı durdurup sakınlestırmeye calıstılar kullandıkları anestezı çok agrı hıssettırdıgı ıçın 2 doz morfın vurdular kolıdorda esımı gördüm bebek? dedım telefona cekmıs gosterdııçımden dıyorum oda benı kandırıyor baskasının bebegını cektı benden gercegı saklıyor dıye dusundum(septık dusunuyorum herseye kusku ıle bakıyordum)
odama aldılar sonra bebegımı getırdıklerınde yasadıgı için sukr ettım aılem uzakta saat 18 ucagına yer bulmus yanlızdımgıydıremedım 30 dk cıplak kaldı hemsıreler yardım etti.ama bebegım yasıyordu ya hiç umrumda degıldı
cüneyt'im meleğim yavrum
senin varlıgını ogrendıgımde ınanamadım 5 tane test yaptım ıçımde hiç umut yoktu. acaba dıs geblık mı dıye korkuyordum annanende ögrendim babannende kesenı görduk dusuk tehlıkesı var dıye apar topra ucakla evımıze donduk zor hamılelık yasadım fızıksel olarakda psıkolojıkolarakta ılk zmanlar mıdem bulanıyordu mutlu oluyordum gececk mıdem bulanıyor ben gercekten hamıleyım dıyordum.
sen bızım evlılıgımıze sans verdın yoksa kurban bayramında babnla ben yollarımızı ayırırdık olman gerekn en ıyı zamanda karnımdaydın kuzucuğum.bizi birleştirdin.senin varlığın babanneninde yureğını yumsatacak melegım bılıyorum sımdı senı çok sormuyorlar babana soruyorlarmıs olsun bebegım biraz zaman gececek biz seni cok sevıyoruz ıyıkı dunyamıza geldın bıtanem sen geldıgınden beri evımız bambaska ....
sen annanın aglamalarına aldırma kuzucugum annen 9 ay ın sıkıntısını atıyor bılıyorum annanenı babanı senı herkesi aglamalarımla uzuyorum melegım ama annen cok dolu tek ıyı gelen bu donemde senın varlıgın ıyıkı varsın bıtanem kıymetlım senı sankı hep tanıyorum hep benımleymıssın gıbı gelıyor sen canımsın allahın nımetısın
seni seven annen
Bence suni sabcı ile açılırsa direk doğuma alır açılmassa ve bebeğin iyilik haline bakılıp herşey normal ise sezeryan için gün verirKızlar slm... bende hala dooramadım...Netede giremiyorum evde hep dinlenmedeyim...
Yarın sabah 9,30 da doktora gidicez 2kez açılma varmı diye bakacak.. geçen cumada bakmıştı ama kesin birşey söylemedi.. SAdece çatım darmışş.... Birde dediki suni sancı ile açılman olacakmı ona bakarızdedi... ama teredütte kaldım şimdi bana suni sancı vermesi normalmi sizce?
Yaptırmamayı düşünüyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?