- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.441
geçmiş olsun cnm inşallah biran önce atlatırda rahat edersin..ay geçmiş çok birikmiş ya benim için iyi dileklerde bulunan dua eden herkese çooook teşekkür ederim.bebeğin sarılı bir geçsin resimlerini koyucam.Hastaneye fotoğraf makinesi getirdim ama o telaştan hiç çekim yapmadık eşim cebine çekmiş onu bilgisayara yükleyip buraya ekliycem.Benim doğumdan sonra çok fazla üşümem oldu titredim resmen hatta hijyenime msj yazarken bile zorlandım ellerim titriyodu çünkü bir süre bebeğide emziremedim sonra ateşim çıktı bebek kilo kaybetti tabi malum hemen sarılık yakaladı.Sezeryan olunca zaten sadece üçüncü gün doğru düzgün beslenmeye başlıyosunuz hep sıvı gıda aldığınızdan sütünüzde su gibi oluyo buda daha doyurucu olmuyo koyu kıvamlı olması lazım.ayyy çokmu anlattım kızlar sizler nasılsınız bebeklerinizi heycanla bekliyosunuz eminim.çok güzel bir duygu emin olun nekadar acı çekerseniz çekin humrunuzda bile olmuyo o kokuyu içinize çektiğiniz an varya yok böyle bir şey inanın.İki canım var şimdi biri kızım biri oğlum.Kızlar sizde sağsalim kurtulursunuz inşallah
hasret relaks cnm , sakin ol sen deilmiydin bir an önce gelsin diyen:))şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar
ALLAH bir avazda kurtarsın cnm, inşallah hayırlı haberlerle dönersin..ben hala burdayım cnm,beklemedeyim yani.yarın sabah 9 da hastanede olucaz.büyük ihtimalle doğuma alacak,hazırlıklı gel demişti çünkü.eğer yarın benden ses çıkmazsa bilin ki doğurmaya çalışıyorum.dua edin lütfen,çok ihtiyacım var,çok heyecanlıyım.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize canım:Saruboceq:
Ya işte sabah alttan muayene edecek ve belki suni sancı verecekmiş açılmam olup olmadığına bakacakmış ??? Bende aklıma gelmedi sormak saf saf peki dedim..
Sonradan düşündüm bakacaksa baksın detaylı ama suni sancı vermesin dimi?
Benim herhangi bir fikrim yok ama sanırım açılma devam ederse, yrn sabaha kadar sancıların artacaktır diye tahmin ediyroum(Oksitosin hormonu beyinde sabaha karşı daha çok salgılanıyormuş..Doğumu başlatan ve rahim kasılmalarını gerçekleştiren hormon)...Hurma bulabilirsen hurma ye canım bu oksitosin hormonunu tetikliyomuşşş...Kizlar bende ebeden geldim biraz once birsey soracak ya.. Benim 3 santim acilmam varmis,acaba bu durumda ne zama dogum gerceklesir bi fikri olan varmi... Sancilari tetiklesin diyede,biraz ugrasti orayla .. Cok hafif sancilarim var ,ama cok az yani.
canım benim sütüm bildiğin sarı su buda bebeğin karnını tutmuyo tabiki bende sütüm var diye kurum kurum kuruluyodum bugün doktordan sonra sağdım su gibi.sık sıkta emzirsem huzursuzdu uyumuyodu durmuyodu sürekli ağlıyodu bende sandım gaz varda ondan rezene içtim adaçayı banamısın demedi.bugün mama takviyesi yapınca doktordan sonra maşallah uyuyo.3420 grmdı 3010 gr çok üzüldüm hem öyle bişeyki 30 ml suya 1 ölçek mama yapıyorum kaseye.önce emziriyorum 1 saat kadar sonra mama biraz yiyo karnı doyunca garip sımsıkı tututo ağzını uyuyo ben kızımda sarıklık olayı yaşamadığımdan tecrübesiz kaldım yarında güneşe yatırcam bakalım daha olmadı beşiğine seyyar beyaz ışık yapcaz artmasın diye.sağolsaın buarada senin bebeişte toplanmıştır bayağı
Off kızlar lütfen benim içinde dua edin .... Çok heyecanlıyım sabah 9,30da bakalım neler olacak..
hakkında hayırlısı olur inşallah cnm,yarın sanki ikimiz doğum yapacakmışız gibi düşünüyodum ben de ,bakalım ben yapabilecek miyim
ben hala burdayım cnm,beklemedeyim yani.yarın sabah 9 da hastanede olucaz.büyük ihtimalle doğuma alacak,hazırlıklı gel demişti çünkü.eğer yarın benden ses çıkmazsa bilin ki doğurmaya çalışıyorum.dua edin lütfen,çok ihtiyacım var,çok heyecanlıyım.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize canım:Saruboceq:
ben hala burdayım cnm,beklemedeyim yani.yarın sabah 9 da hastanede olucaz.büyük ihtimalle doğuma alacak,hazırlıklı gel demişti çünkü.eğer yarın benden ses çıkmazsa bilin ki doğurmaya çalışıyorum.dua edin lütfen,çok ihtiyacım var,çok heyecanlıyım.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize canım:Saruboceq:
Off kızlar lütfen benim içinde dua edin .... Çok heyecanlıyım sabah 9,30da bakalım neler olacak..
Kizlar bende ebeden geldim biraz once birsey soracak ya.. Benim 3 santim acilmam varmis,acaba bu durumda ne zama dogum gerceklesir bi fikri olan varmi... Sancilari tetiklesin diyede,biraz ugrasti orayla .. Cok hafif sancilarim var ,ama cok az yani.
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.nst ye girdim sancılarım var ama yetersiz...ultrasonda bebişimin suyu normalmiş.doktor haftaya kadar bekleyelim dedi.bu kız çok nazlı çıktı yaaa....41.haftaya girdim artık ne zaman gelecek hergün bir umut bekliyorum ama artık umudum da kalmadı.müdahalesiz doğmuycak galiba.........mafoldumben
hastaneden gelir gelmez yazdım ama kk de sorun çıkınca yazdıklarım silinmiş yaaaa...bende kesin kaydedilmiştir diye uzanmıştım ayaklarımı uzattım ve uyumuş kalmışım eşim üstümü örtmüş.....
Hijyenim,eftel beni sormuşsunuz sağolun kızlar ama maalesef hilal 'in gelmeye niyeti yok...perşembe gününe kadar bekleyeceğiz dotorum normal doğum için perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eğer olmazsa perşembeden sonra suni sancı versen bile açılma olmaz ozaman da sezeryan yaparız dedi.bekleyeceğiz nst de sancılarım çıktı -60- 80-100 ma bunlar doğumu tetikleyen bir sancılar değildi çünkü kendim bile bu sancıları hissetmedim....hazırlık yapıyor dedi doktorum... 1hafta bekleme taraftarı değil o yüzden perşembe günü sabah 9.30 'a kadar birsey olmazsa hemen geliyorsun açılma var mı bakılacak nst ye de girersin dedi olmazsa sezeryan mecburen dedi. Işte böyle hilalimiz için 2-3 gün daha bekleyeceğiz ....
hadi hayırlısı olsun canım benim de günüm geçti ve doktorum haftaya kadar bekleyelim diyor.ben de sonuna kadar bekliycem ama hiç umudum kalmadı kendi sancısıyla geleceğine........
yaaa saçmalama doğsun artık diye o kadar acılar çektin şimdide uyusun diye haklısın huysuz olurlar büyük bir ihtimal gaz problemi olabilir canım süt haricinde mama da veriyorsan o da rahatsız edebilir canım....tek olunca da zor olur senin le kalan kimse yok mu annen ,kayınvaliden ,kız kardeşin azcık yardım etseler sana canım benim
sen de benden 1 gün sonrasın canım.ben de doğuramadım hala.amma nazlı çıktı bu bebişler of of.........Arkadaşlar selam
Bizim günümüz doldu.. Doktorum 2 gün arayla kontrole geleceksin dedi.. arada sancın, nişanın ve suyun gelirse direk gel dedi... ama çıttt yok.. Temizlik yaptım belki hızlanır diye :)))) Biraz belim ağrıyor o kadar...Kısmet bekliyoruz....Bekleyen anneler allah kolaylık versin....
slm kıslarrrr uzun zamandır giremedim, çarşamba sabah 8 de sezeryanla dogum yapacam Allahın izniyle cokkk heyecanlıyım :)))
dedim ben sana silver beraber doğurcaz bu kızları diye yazdıklarımı oku istersen benim doktor perşembeye kadar müddet verdi kızıma yoksa sezeryan olucak canım.... 42 haftaya kadar bekleyenler bile var az kaldı sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?