2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende ebeden geldim biraz once birsey soracak ya.. Benim 3 santim acilmam varmis,acaba bu durumda ne zama dogum gerceklesir bi fikri olan varmi... Sancilari tetiklesin diyede,biraz ugrasti orayla .. Cok hafif sancilarim var ,ama cok az yani.

geçmiş olsun cnm inşallah biran önce atlatırda rahat edersin..
şerefsizim katil olucam yaaaaa uyumuyo bu canawar
hasret relaks cnm , sakin ol sen deilmiydin bir an önce gelsin diyen:))
ALLAH bir avazda kurtarsın cnm, inşallah hayırlı haberlerle dönersin..
pencu hayırlısı olsun, inşallah seni daha çok bekletmez melegin..

suni sancıyı vericekse seni doguma çagırmış demekki, sancın gelmezse geri yollamaz heralde sezeryana alır direk sen yinede tedbirli git..hayırlısı olsun,

Kizlar bende ebeden geldim biraz once birsey soracak ya.. Benim 3 santim acilmam varmis,acaba bu durumda ne zama dogum gerceklesir bi fikri olan varmi... Sancilari tetiklesin diyede,biraz ugrasti orayla .. Cok hafif sancilarim var ,ama cok az yani.
Benim herhangi bir fikrim yok ama sanırım açılma devam ederse, yrn sabaha kadar sancıların artacaktır diye tahmin ediyroum(Oksitosin hormonu beyinde sabaha karşı daha çok salgılanıyormuş..Doğumu başlatan ve rahim kasılmalarını gerçekleştiren hormon)...Hurma bulabilirsen hurma ye canım bu oksitosin hormonunu tetikliyomuşşş...

slm canlarım nasılsınız herkesler iyidir inşallah fırsat bulunca hemen yazıp çıkıyorum geçmişe bakamıyorum
hala bekliyoruz biz hayırlısı inşallah doğum yapan yada bebişini gören varsa gözü aydın olsun
çok çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın bitanelerropuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım. Bizim gözlemlediğimiz kadarıyla sarılık kalmadı oğlumda. En son bir hafta önce 12 idi. Çarşamba tekrar doktora gideceğiz. Sürekli uyuyordu ve iki saatte bir zorla uyandırmaya çalışıp süt içirdim. Şu an düzeni tutturdu kendi kendine uyanıyor. Bir süre ben de odada gündüz bile ışığı açık bıraktım ama sarı ışık. Çişini ve kakasını yapması çok önemli biliyorsun, ne kadar çok yaparsa o kadar çabuk gidermiş sarılık. Sen tecrübelisin gerçi... :) Tez zamanda geçirir inşallah sarılığı... opuyorumnanaktan

hakkında hayırlısı olur inşallah cnm,yarın sanki ikimiz doğum yapacakmışız gibi düşünüyodum ben de ,bakalım ben yapabilecek miyim

evet hakkımızda hayırlısı yaaa normal sancı beklemek 1 haftayı geçerse iyi değil dedi ihtimaller kordon dolanması, bebeğin anne karnında kakasını yapması olur dedi. doktor en fazla 2-3 gün bekleriz dedi ve açılmaya bakarız dedi suni sancı ile saatlerce acıyı sancı ile 4-5 saat en fazla çekmektense sezeryanla alınması hem anne için hemde bebek için daha iyi dedi.Bebeğin hareketlerini kontrol et dedi gün içinde 5-6 kez hareket halinde olması lazım dedi.bizim gibi bekleyenler var baksan evet ben bekleme taraftarıyım suni sancı da istemiyorum zaten az az ağrım var sanki regli olucakmışım gibi doktordan geldğimden beri yatıyorum sağa sola dönerken ağrım oluyor ama bu dönerken problem yaşamam da olabilir.

Hay Allah ben de artık doğuma gitmişsindir diyordum. Demek nişandan sonra bile bu kadar sürebiliyormuş. Ben kesin kararımı verdim,şu sona kalan bebekler cidden çok nazlı hiç gelmeye niyetleri yok. Allah hayırlısıyla kurtarsın cnm

Off kızlar lütfen benim içinde dua edin .... Çok heyecanlıyım sabah 9,30da bakalım neler olacak..

Canım Allah seni de hayırlısıyla kurtarsın inş. Sağlıkla kavuşun bebeklerinize:Saruboceq::Saruboceq:

canım sen kaçıncı haftandasın benimde geçen hafta çatı muayenem vardı doktor bir parmak açılman var dedi ama 4 gün geçti ne gelen var ne giden bir parmak açılma kaç cm acaba ya bende çok merak ediyorum doğsalarda rahatlasak yaww

merhaba anneler...herkes benzer dertlere sahip bakıyorum da...benim kızım da bugün sadece 2 saat uyudu az önce uyutmayı başardım ama yine uyandı...ağlamıyor ben de dokunmuyorum dedesi konuşuyor onunla o da dinliyor...ya emziren anneler Allah aşkına söyleyin ne kadar emiyor sizin kuzular...benimki saatlerce göğsümde kalıyor...sütüm az sanırım ama akış hızı da önemliymiş...çok mu yavaş acaba!!!!!

merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.nst ye girdim sancılarım var ama yetersiz...ultrasonda bebişimin suyu normalmiş.doktor haftaya kadar bekleyelim dedi.bu kız çok nazlı çıktı yaaa....41.haftaya girdim artık ne zaman gelecek hergün bir umut bekliyorum ama artık umudum da kalmadı.müdahalesiz doğmuycak galiba.........mafoldumben

dedim ben sana silver beraber doğurcaz bu kızları diye yazdıklarımı oku istersen benim doktor perşembeye kadar müddet verdi kızıma yoksa sezeryan olucak canım.... 42 haftaya kadar bekleyenler bile var az kaldı sabret

sen de benden 1 gün sonrasın canım.ben de doğuramadım hala.amma nazlı çıktı bu bebişler of of.........

slm kıslarrrr uzun zamandır giremedim, çarşamba sabah 8 de sezeryanla dogum yapacam Allahın izniyle cokkk heyecanlıyım :)))

hayırlı olsun canım Allah kolay doğum nasip etsin

evet şimdi okudum canım.benimkide geçen hafta bu cumadan için cumaya kadar bekleriz demişti bugün suyu falan yerinde haftaya kadar bekleyelim dedi.benim de yüzüm düşünce çok sıkıldıysan cuma alayım dedi...

merhaba canlar nasılsınız,valla ben nöbetteyim,sürekli emmek istiyor sıpam,artık prematüre bebek olmaktan çıkıyor bizim kız,saatlerce uyanık kalabiliyor,oyun istiyor ilgi istiyor,anneannesi ile arası çok iyi,şimdi annemin yanında ben de biraz kafamı dinlim dedim,ne de olsa önümüzde uzun bi gece var sürekli kalkıp emzirme olayımız tabi,bizden böyle,sizler nasılsınız,hala doğurmayan ama bir an öçnce doğurmak isteyen arkadaşlarımız var,Rabbim bir solukta kurtarsın inşallah,sizlerde sağsalim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…