- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.461
merhaba canlar nasılsınız,valla ben nöbetteyim,sürekli emmek istiyor sıpam,artık prematüre bebek olmaktan çıkıyor bizim kız,saatlerce uyanık kalabiliyor,oyun istiyor ilgi istiyor,anneannesi ile arası çok iyi,şimdi annemin yanında ben de biraz kafamı dinlim dedim,ne de olsa önümüzde uzun bi gece var sürekli kalkıp emzirme olayımız tabi,bizden böyle,sizler nasılsınız,hala doğurmayan ama bir an öçnce doğurmak isteyen arkadaşlarımız var,Rabbim bir solukta kurtarsın inşallah,sizlerde sağsalim bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız inşallah
merhabalar arkadaşlar.benimde bugün çatı muayenem vardı.doktor normal doğum için kemik yapın uygun bi sorun yok dedi.açılma yokmuş ama.bende ağrı sancı falan da yok zaten.kızımın rahatı yerinde.bana öyle geliyor ki benim kızda 40. haftayı zorlayacak gibi.teyzeleri kızım 3360 gr olmuş.bir haftada 560 gr olmuş kuzucum.
ne güzel gözün aydın normal doğum şansın var yani....bende deşu son 2 güne kadar tık yoktu ama 2 gündür inanılmaz kasılmalarım var ama işe yara değil işte....
bu arada meslektaşız ben de ingilizce ögrt.yim
ne güzel gözün aydın normal doğum şansın var yani....bende deşu son 2 güne kadar tık yoktu ama 2 gündür inanılmaz kasılmalarım var ama işe yara değil işte....
bu arada meslektaşız ben de ingilizce ögrt.yim
evet merkezdeyim...kayseriliyim zaten yerim rahat...............sen izmirlimisin?
senin doktor niye perşembe dediki?neden beklemiyo acaba?
bekleme taraftarı fazla değilmiş en fazla 3-4 gün daha bekleriz dedi yarın Tahmini doğum tarihi son gün onunla beraber en geç perşembe gününe kadar bekleriz dedi.Bebeğin kakasını yapması kordon dolanması gibi aksilikler olursa hem anne hemde bebek için risk içerir dedi.
evlenip izmire geldim eşim izmirde çalışıyor.bende bi ilçenin köyünde görev yapıyorm.evime 25 km uzakta ama okulum rahat memnunum
iyi geceler herkese
son hazırlıklıarımı yaptım,birazdan yatıcam,size bi bakıyım dedim.gerçi uyku tutmayacak biliyorum ama zorluycam biraz.yarın doğuramadan kös kös eve dönersem size hemen yazarım zaten,sesim çıkmazsa bilin ki hastanedeyim.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepiniz Allah'a emanet olun,gelsin artık bıdıklarımız...
hayırlı geceler
iyi geceler herkese
son hazırlıklıarımı yaptım,birazdan yatıcam,size bi bakıyım dedim.gerçi uyku tutmayacak biliyorum ama zorluycam biraz.yarın doğuramadan kös kös eve dönersem size hemen yazarım zaten,sesim çıkmazsa bilin ki hastanedeyim.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.hepiniz Allah'a emanet olun,gelsin artık bıdıklarımız...
hayırlı geceler
uzak değilmiş neyseki..........okuldan memnun olduktan sonra.......en önemlisi o çünkü...bu arada benim doğum öncesi iznim de bitti günüm geçtiği için.bugün doktorum 10 günlük mazeret iznimi yazdı
evet canım bende sana onu soracaktım daha iznin bitmedi mi diye.neyse inş bebişin daha fazla bekletmez seni,sağlıkla gelir hemen
hakkında hayırlısı olsun canım.dualarım seninle.inş sağlıkla alırsın bebeişini kucağına.
dualarımız seninle Allah kolaylık versin canım.........
iyi geceler herkese
hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?