2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim,13 martta doğum yaptım,epidural sezeryan,normal doğum için 12 saat şiddetli sancı çektim ama olmadı..bebeğim 3400 gr doğdu,şuan tek sorunum emzirmek çok kolay emdi ama meme başı çatlakları ile başım dertte..kib,herkesi öpüorum..

hakkınızda hayırlısı olsun canım

amin inşallah her şey güzel olur...

seninde Allah yardımcın olsun

İnşallah gelsin artık çok sabırlı çıktı bu mart melekleri

Hadi gözün aydın sağlıkla gelir meleğin inşallah...

Gözün aydın canım bende seni merak ediyordum
Allah analı babalı büyütsün...

2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
bugün bizimde doktor randevumuz var
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlar...

Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim ne kadar devam edecek yada bitecekmi....
Hijyenim... senin agrilar nasil,benimki herzamankinden daha farkli yaa,agri geldiginde,kasiklarima farkli bi baski oluyor ve bi dakka suruyor sonra kayboluyor,10 dakika sonra tekrar ayni sekilde...

Merhaba Kızlar
Bende yarın Doğan hastanesinde doğuma gircem. 11:30 da sezeryana alınacağımı söylediler. Heycan korku sevinç garip hisler hepsi birarada ya.Bana dua edin.EGE de yarın sezeryan olacakmış. canım Allah hayırlsıyla kucağına almayınasip eitsin sana banada tim hamilelerede.

Pek oturamıyorum doğum yapanları tebrik edrim.
Şimdilik hoşçakalın
Allaha emanet olun.
Duanızı yalvarırım eksik etmeyin.
Sağlıkla alayım bebeğimi bende kucağıma.
Telefonum Hepatit te var.
Hoşçakalın şimdilik.

günaydın canlarım,geceleri bebeklerinden dolayı uykusuz kalan anneleri şimdi çok iyi anlıyorum meğer ne zormuş,Zeyno akşam 9 dan sabah 3-4 e kadar uyumadı,inanılmaz bir emme isteği,tam emziriyorum memede uyuyup kalıyor aradabir çekmeye başkıyor anlıyoruzki uyumuş,sıpa memeyide bırakmıyor vakum gibi yapışmış,zorla memeden ayırıyoruz yatağına koyuyoruz basıyor yaygarayı bütün gece böyle sürdü,hayır bu şekilde göğsümün süt solmasına da izin vermiyor haylaz,Allahtan sütüm fena değil,bütün gece mahvetti beni,şimdi de mışıl mışıl uuyor hanımımız ama benim halimi düşünün artık,ben de inadına gidip aradabir kalk kız uyuma, diye şakalaşıyorum bazen de sarsıyorum kalksın diyekaydirigubbakcemile3gece eşim ile emzik vermemek için zor tuttuk kendimizi,amacım emziğe alışmaması henüz vermedim ve vermemek için ne gerekiyosa yapıcam ne sallıyorum ne uyutuyorum ne de emzik veriyorum inşallah böyle gider ama artık kızçe nasıl olur bilmem

tatlım inşallah sen ve ege sağsalim bebeklerinizi kucaklarınıza alrısınız,herşey yolunda gider inşallah,hiç korkmam bak ne güzel olucak herşey,tavsiyem her anın kıymatıini nil,yapabildiğin kadar naz yap

canım gözün aydın...Allah hepberaber güzel günler görmenizi nasip etsin.baya çekmişsin üzüldüm ama olsun sağlıkla almışsın bebişini kollarına......meme başı çatlağına garmastan krem çok iyi geliyor umarım en kısa zamanda düzelir...

2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
hayırlı haberlerle gel inşallah hijyenim....

canım büyük ihtimalle doğum sancılarıdır bunlar.hadi hayırlısı...darısı bana

tebrikler anemon Allah analı babalı büyütsün. sen normal doğumu çok istiyordun hatırladığım kadarıyla amaannn bebişin sağ sağlim olsun sen iyi ol da hiç önemli değil galiba. tekrar tebrikler...

Allah analı babalı büyütsün cnm yaa, üzüldüm öyle çekmene ama neyse çok şükür sağlıklısınız ya

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm

Bu defaki doğum ağrısıdır cnm, Allah bi sancıda kurtarsın inş. Bizleri haberdar et

iyi haberlerini bekliyoruz canım hadi hayırlısı

Allah bağışlasın canım çok zordur 12 saat sancı çekmek maşallah bebeğine de

selam kıslarrrr...
ben geldim.hemen çıkıcam.
kusura bakmayın nolur kızla uğraşıyorum.
ama size bir haberim var dün akşam fty ciğim saat 18.00 de oğluşunu dünyaya getirdi.
önce normal doğum için sancı çekmiş sonra sunni sancı sonrada genel anesteziyle epidurale almışlar ama duruları gayet iyi oğluş 3.580 boyuda 52 cm.çok öptüm hepinizi kızımın resimlerini yollicam bi ara.

çok çekmiş canım yaa.neyse şimdi iyiler ya.gözleri aydın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…