- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.481
inşallah....sağlıkla gelsinler de..ne yapalım beklemeye razıyız
hadi hayırlısı canım haberlerini bekliyoruz
hastaneden gelir gelmez yazdım ama kk de sorun çıkınca yazdıklarım silinmiş yaaaa...bende kesin kaydedilmiştir diye uzanmıştım ayaklarımı uzattım ve uyumuş kalmışım eşim üstümü örtmüş.....
Hijyenim,eftel beni sormuşsunuz sağolun kızlar ama maalesef hilal 'in gelmeye niyeti yok...perşembe gününe kadar bekleyeceğiz dotorum normal doğum için perşembe gününe kadar bekleyelim dedi eğer olmazsa perşembeden sonra suni sancı versen bile açılma olmaz ozaman da sezeryan yaparız dedi.bekleyeceğiz nst de sancılarım çıktı -60- 80-100 ma bunlar doğumu tetikleyen bir sancılar değildi çünkü kendim bile bu sancıları hissetmedim....hazırlık yapıyor dedi doktorum... 1hafta bekleme taraftarı değil o yüzden perşembe günü sabah 9.30 'a kadar birsey olmazsa hemen geliyorsun açılma var mı bakılacak nst ye de girersin dedi olmazsa sezeryan mecburen dedi. Işte böyle hilalimiz için 2-3 gün daha bekleyeceğiz ....
ben hala burdayım cnm,beklemedeyim yani.yarın sabah 9 da hastanede olucaz.büyük ihtimalle doğuma alacak,hazırlıklı gel demişti çünkü.eğer yarın benden ses çıkmazsa bilin ki doğurmaya çalışıyorum.dua edin lütfen,çok ihtiyacım var,çok heyecanlıyım.Allah hepimizi hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize canım:Saruboceq:
Kızlar slm... bende hala dooramadım...Netede giremiyorum evde hep dinlenmedeyim...
Yarın sabah 9,30 da doktora gidicez 2kez açılma varmı diye bakacak.. geçen cumada bakmıştı ama kesin birşey söylemedi.. SAdece çatım darmışş.... Birde dediki suni sancı ile açılman olacakmı ona bakarızdedi... ama teredütte kaldım şimdi bana suni sancı vermesi normalmi sizce?
Yaptırmamayı düşünüyorum(
merhaba arkadaşlar bugün kontrolüm vardı.nst ye girdim sancılarım var ama yetersiz...ultrasonda bebişimin suyu normalmiş.doktor haftaya kadar bekleyelim dedi.bu kız çok nazlı çıktı yaaa....41.haftaya girdim artık ne zaman gelecek hergün bir umut bekliyorum ama artık umudum da kalmadı.müdahalesiz doğmuycak galiba.........mafoldumben
merhabalar arkadaşlar.benimde bugün çatı muayenem vardı.doktor normal doğum için kemik yapın uygun bi sorun yok dedi.açılma yokmuş ama.bende ağrı sancı falan da yok zaten.kızımın rahatı yerinde.bana öyle geliyor ki benim kızda 40. haftayı zorlayacak gibi.teyzeleri kızım 3360 gr olmuş.bir haftada 560 gr olmuş kuzucum.
selam kızlar ben geldim,13 martta doğum yaptım,epidural sezeryan,normal doğum için 12 saat şiddetli sancı çektim ama olmadı..bebeğim 3400 gr doğdu,şuan tek sorunum emzirmek çok kolay emdi ama meme başı çatlakları ile başım dertte..kib,herkesi öpüorum..
Merhaba Kızlar
Bende yarın Doğan hastanesinde doğuma gircem. 11:30 da sezeryana alınacağımı söylediler. Heycan korku sevinç garip hisler hepsi birarada ya.Bana dua edin.EGE de yarın sezeryan olacakmış. canım Allah hayırlsıyla kucağına almayınasip eitsin sana banada tim hamilelerede.
Pek oturamıyorum doğum yapanları tebrik edrim.
Şimdilik hoşçakalın
Allaha emanet olun.
Duanızı yalvarırım eksik etmeyin.
Sağlıkla alayım bebeğimi bende kucağıma.
Telefonum Hepatit te var.
Hoşçakalın şimdilik.
canım gözün aydın...Allah hepberaber güzel günler görmenizi nasip etsin.baya çekmişsin üzüldüm ama olsun sağlıkla almışsın bebişini kollarına......meme başı çatlağına garmastan krem çok iyi geliyor umarım en kısa zamanda düzelir...selam kızlar ben geldim,13 martta doğum yaptım,epidural sezeryan,normal doğum için 12 saat şiddetli sancı çektim ama olmadı..bebeğim 3400 gr doğdu,şuan tek sorunum emzirmek çok kolay emdi ama meme başı çatlakları ile başım dertte..kib,herkesi öpüorum..
hayırlı haberlerle gel inşallah hijyenim....2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
bugün bizimde doktor randevumuz var
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlar...
Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim ne kadar devam edecek yada bitecekmi....
Hijyenim... senin agrilar nasil,benimki herzamankinden daha farkli yaa,agri geldiginde,kasiklarima farkli bi baski oluyor ve bi dakka suruyor sonra kayboluyor,10 dakika sonra tekrar ayni sekilde...
[B
bende senin gibi düşünüyorum,hep onu koruyamıyacakmışım gibi geliyo,
bide eşimin tarafı bebekleri hırpalıyarak seviyolar, ben nasıl katlanırım ona diye düşünüyorum,bişey desem kötü olucak, eşimde sakın kimseye bişey deme,
çocugu dışlarlar sonra diyo offfffff offf o beni deli ediyo..
bizde her iki aile de hırpalayarak seviyor. kime ne diceksin?? çok sinir bozucu çok
selam kızlar ben geldim,13 martta doğum yaptım,epidural sezeryan,normal doğum için 12 saat şiddetli sancı çektim ama olmadı..bebeğim 3400 gr doğdu,şuan tek sorunum emzirmek çok kolay emdi ama meme başı çatlakları ile başım dertte..kib,herkesi öpüorum..
2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim ne kadar devam edecek yada bitecekmi....
Hijyenim... senin agrilar nasil,benimki herzamankinden daha farkli yaa,agri geldiginde,kasiklarima farkli bi baski oluyor ve bi dakka suruyor sonra kayboluyor,10 dakika sonra tekrar ayni sekilde...
iyi haberlerini bekliyoruz canım hadi hayırlısı2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
selam kıslarrrr...
ben geldim.hemen çıkıcam.
kusura bakmayın nolur kızla uğraşıyorum.
ama size bir haberim var dün akşam fty ciğim saat 18.00 de oğluşunu dünyaya getirdi.
önce normal doğum için sancı çekmiş sonra sunni sancı sonrada genel anesteziyle epidurale almışlar ama duruları gayet iyi oğluş 3.580 boyuda 52 cm.çok öptüm hepinizi kızımın resimlerini yollicam bi ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?