2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar şimdi dr geldik... NST iyi çıktı kayde değer bir sancın yok dedi...Suyuda iyiymiş.. Perşembeye randavu verdi.Telefonlar susmuyor geldimi bebek diye... İyice strese girdim.. Bugün bir ara
doktora sezeryan istiyorum diyecek kadar gerildim. Yaşayıp göreceğiz. Hayırlısı olur inşallah...Benim doktor gelmezse sezeryana alırız falan demedi hiçç...

aynısı canım benimde öyle perşembe günü 9.30 da gel dedi ozamana kadar doğum olmazsa sezeryan olucaz maalesef

canım al benden de o kadar aynı senin durumundayım arayan arayana...bir de gününümü yanlış hatırlıyosun acaba demezler mi sinir oluyorum...neyse hakkımızda hayırlısı olsun......benim doktor da hiç sezaryan demedi daha....bakalım ne zaman gelecek bu nazlı bebekler...

FTY; Allah bağışlasın canım sağlıklı haberlerini aldık bakalım...
Dila sende unuttun bizi kızın nasıl iyi mi?
Bir ara anlat bize kendinize iyi bakınolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

SİLVER,POLENS ve ben sanırım perşembeye kadar bekleyeceğiz değil mi ?

benim kontrolüm cuma günü.cuma gel dedi bir aksilik olmazsa haftaya kadar bekleriz dedi doktorum.of of...artık umudu kestim ben müdahalesiz doğmuycak gibi geliyor bana........

2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
bugün bizimde doktor randevumuz var
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlar...

umarım hakkında hayırlısı olur canım..

iyi haberlerle gelin inş. canlarım benim..

valla hikayeler hep aynı,şimdi anlıyorum karnındaki günler en iyi günlerin dediklerinde ne demek istediklerini :))

tebrikler anemon Allah analı babalı büyütsün. sen normal doğumu çok istiyordun hatırladığım kadarıyla amaannn bebişin sağ sağlim olsun sen iyi ol da hiç önemli değil galiba. tekrar tebrikler...

saolun arkadaşlar,diğer kutlayan arkadaşlara da çok teşekkür ederim hepsini eekleyemedim sanırım,Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş..

benim kontrolüm cuma günü.cuma gel dedi bir aksilik olmazsa haftaya kadar bekleriz dedi doktorum.of of...artık umudu kestim ben müdahalesiz doğmuycak gibi geliyor bana........

canım umudunu kaybetme,lütfen streste etme,tek tavsiyem,herşeye hazırla kendini,ben bir ara bunalıma giricem zannettim,ama napalım kader kısmet bi yere kadar herşey,çok istemekle olmuyormuş,iyi düşün iyi olsun..hakkında hayırlısı olsun..iyi haberlerini alırım inş..

sağol canım.sen nasılsın şimdi zormuydu sezaryan?

aslında sezeryan kolay oldu,zor olan uzun bi normal doğum sürecinden sonra apar topar sezeryana alınmak,yani psikolojik kısmı işin,sonrasında ise eminimki ikisinde aynı agrılar,epidural sezeryan daha kolay gibime geldi,genel anes.den,acıyı daha hafifletiyor ve bebeğini gördüğün an önmeli olmuyor ameliyat masasında olmak..
ilk zor olan anı ilk ayağa kalkmak,benim zor oldu,öncesinde 2 günün yorgunluğu vardı,10 saat normal sancı,12 saat suni ile şiddetli sancı,açlık yorgunluk vs..o yüzden zorlandım,benle aynı olan ama yürümekte zorlanmayan kadınlarda vardı hastanede..sonrasında agrı kesicilerle hafifliyor,3. güne pek bişi kalmıyor aslında..
şu meme başı çatlakalrınıda çözdük mü herşey yoluna giricek..

ay çok zor ya.baya zorlu olmuş senin sürecin.neyse şimdi iyisiniz ya...hepsi unutluyor zaten zamanla...

Allah analı babalı büyütsün çok zor günler ve saatler geçirmissin ama çok şükür iyisiniz ...Hani bebeğinin resimlerini de isteriz....Dİkkat et kendine

oohh kıslar uyuttum geldim.
benim hastaneye gidişim olaylı oldu akşam eşime kamerayı şarja tak dedim tamam dedi unuttuk gece saat bir kamera bozuldu kafayı yedim ya arkadaşımdan buldum sabah altda aldık.
hastanee gittim daha çantamı koydum hemen geldiler a bismillah bi yerleşseydim dedim hayır dedi epiduralimi yapan doktor sıcağıyla alalım heyecanlanırsın dediler gittim yarım saat sonra aldım kızımı kucağıma teyzeleri.
hiçbir aşamada canım yanmadı izliyorum şimdi doğum cd sini sürekli konuşmuşum çeneme vurmuş en son doktorum kız gülme sakın tamam artık dedi.
ne güzel bi duyguymuş anne olmak rabbime binlerce şükür.
ilk gün bebişlere mama veriyolar sakn biberonla verdirmeyin.sezeryan olunca süt biraz geç geliyor.
ama süt olmasa bile iki saatte bir emzirtiyorlar çünkü süt öyle geliyormuş.eve çıktık sütüm yine gelmedi sinir oldum çocuk aç mama vermek istemiyorum.
derken süt geldi bu seferde tutturamadım göğüsümü bir türlü ağlaya ağlaya canım çıktı.
dün 5.gün muayenemiz vardı doktor bebek gıdasız kalmış dedi.
külçe gibi sürekli uyuyodu kızım açlıktanmış meğer.
kendi doktorum dikişlerime bakmak için çağırdı halimi görünce geç içerdeki odaya bu bebek emecek başka çaresi yok dedi.
saat üçte gittim akşam altıya kadar uğraştık meğer göğüsüöm çok doluymuş önce biraz sağdı doktorum sonra bi tuttu bizimki memeyi hala ayrılmadı düşünün.hastanede her hemşire başka türlü uğraşıyo siz siz olun sakın kimseye kulak asmayın iki gün emzirmeye çalışın arada mama verin.şimdi resmini yüklemeye çalışıcam çok çok öpüyorum herkesi maşşallah deyin teyzeleri...

Son düzenleme:
ben de nisan annesiyim.
ne güzel almışsınız yavrularınızı kollarınıza.sizin tecrübelerinizi okuyarak çok şey öğreniyorum.
Allah kolaylıklar versin tatlı annişler.

of of of...bu nasıl bir güzellik annesi yaa.çok tatlı bin kere maşallah...nasıl da güzel uyumuş kıyamam ben sana........

merhaba ben de büyük ihtimalle mart annesi olucam ama doktorum mart sonu nisan başı demişti bekliyorum hem korkuyla hem sabırsızlıkla..

bu arada 35 haftam btti 15 gün önce ilk NST testine girdim 3 gün önce de ikinci kez girdim sadece bebeğin kalp grafiği vardı sonuçta, bunun anlamı benim henüz rahim kasılmam olmaması mı yoksa ekstra bi işlem mi gerekiyo bunun görülmesi için..

ve.. bebeğim daha önce 2 haftada 1000 gr almıştı fakat sonraki 2 haftada sadece 250 gr almış bu beni çok üzdü.sizin bebek gelişimleriniz ne hızda merak ediyorum lütfen içimi rahatlatır mısınız :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…