- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.501
Arkadaşlar şimdi dr geldik... NST iyi çıktı kayde değer bir sancın yok dedi...Suyuda iyiymiş.. Perşembeye randavu verdi.Telefonlar susmuyor geldimi bebek diye... İyice strese girdim.. Bugün bir ara
doktora sezeryan istiyorum diyecek kadar gerildim. Yaşayıp göreceğiz. Hayırlısı olur inşallah...Benim doktor gelmezse sezeryana alırız falan demedi hiçç...
Arkadaşlar şimdi dr geldik... NST iyi çıktı kayde değer bir sancın yok dedi...Suyuda iyiymiş.. Perşembeye randavu verdi.Telefonlar susmuyor geldimi bebek diye... İyice strese girdim.. Bugün bir ara
doktora sezeryan istiyorum diyecek kadar gerildim. Yaşayıp göreceğiz. Hayırlısı olur inşallah...Benim doktor gelmezse sezeryana alırız falan demedi hiçç...
selam kıslarrrr...
ben geldim.hemen çıkıcam.
kusura bakmayın nolur kızla uğraşıyorum.
ama size bir haberim var dün akşam fty ciğim saat 18.00 de oğluşunu dünyaya getirdi.
önce normal doğum için sancı çekmiş sonra sunni sancı sonrada genel anesteziyle epidurale almışlar ama duruları gayet iyi oğluş 3.580 boyuda 52 cm.çok öptüm hepinizi kızımın resimlerini yollicam bi ara.
SİLVER,POLENS ve ben sanırım perşembeye kadar bekleyeceğiz değil mi ?
2 saat uyudum ağrılarla uyandım ağrılar 1 ssat sürdü ve bütün gece geçti gitti ben daha uyuyamadım
bugün bizimde doktor randevumuz var
hepimizin hakkında hayırlısı olsun canlar...
Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim ne kadar devam edecek yada bitecekmi
Hijyenim... senin agrilar nasil,benimki herzamankinden daha farkli yaa,agri geldiginde,kasiklarima farkli bi baski oluyor ve bi dakka suruyor sonra kayboluyor,10 dakika sonra tekrar ayni sekilde...
günaydın canlarım,geceleri bebeklerinden dolayı uykusuz kalan anneleri şimdi çok iyi anlıyorum meğer ne zormuş,Zeyno akşam 9 dan sabah 3-4 e kadar uyumadı,inanılmaz bir emme isteği,tam emziriyorum memede uyuyup kalıyor aradabir çekmeye başkıyor anlıyoruzki uyumuş,sıpa memeyide bırakmıyor vakum gibi yapışmış,zorla memeden ayırıyoruz yatağına koyuyoruz basıyor yaygarayı bütün gece böyle sürdü,hayır bu şekilde göğsümün süt solmasına da izin vermiyor haylaz,Allahtan sütüm fena değil,bütün gece mahvetti beni,şimdi de mışıl mışıl uuyor hanımımız ama benim halimi düşünün artık,ben de inadına gidip aradabir kalk kız uyuma, diye şakalaşıyorum bazen de sarsıyorum kalksın diyekaydirigubbakcemile3gece eşim ile emzik vermemek için zor tuttuk kendimizi,amacım emziğe alışmaması henüz vermedim ve vermemek için ne gerekiyosa yapıcam ne sallıyorum ne uyutuyorum ne de emzik veriyorum inşallah böyle gider ama artık kızçe nasıl olur bilmem
tebrikler anemon Allah analı babalı büyütsün. sen normal doğumu çok istiyordun hatırladığım kadarıyla amaannn bebişin sağ sağlim olsun sen iyi ol da hiç önemli değil galiba. tekrar tebrikler...
benim kontrolüm cuma günü.cuma gel dedi bir aksilik olmazsa haftaya kadar bekleriz dedi doktorum.of of...artık umudu kestim ben müdahalesiz doğmuycak gibi geliyor bana........
umarım hakkında hayırlısı olur canım..
iyi haberlerle gelin inş. canlarım benim..
valla hikayeler hep aynı,şimdi anlıyorum karnındaki günler en iyi günlerin dediklerinde ne demek istediklerini :))
saolun arkadaşlar,diğer kutlayan arkadaşlara da çok teşekkür ederim hepsini eekleyemedim sanırım,Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inş..
canım umudunu kaybetme,lütfen streste etme,tek tavsiyem,herşeye hazırla kendini,ben bir ara bunalıma giricem zannettim,ama napalım kader kısmet bi yere kadar herşey,çok istemekle olmuyormuş,iyi düşün iyi olsun..hakkında hayırlısı olsun..iyi haberlerini alırım inş..
aslında sezeryan kolay oldu,zor olan uzun bi normal doğum sürecinden sonra apar topar sezeryana alınmak,yani psikolojik kısmı işin,sonrasında ise eminimki ikisinde aynı agrılar,epidural sezeryan daha kolay gibime geldi,genel anes.den,acıyı daha hafifletiyor ve bebeğini gördüğün an önmeli olmuyor ameliyat masasında olmak..
ilk zor olan anı ilk ayağa kalkmak,benim zor oldu,öncesinde 2 günün yorgunluğu vardı,10 saat normal sancı,12 saat suni ile şiddetli sancı,açlık yorgunluk vs..o yüzden zorlandım,benle aynı olan ama yürümekte zorlanmayan kadınlarda vardı hastanede..sonrasında agrı kesicilerle hafifliyor,3. güne pek bişi kalmıyor aslında..
şu meme başı çatlakalrınıda çözdük mü herşey yoluna giricek..
yarın sabah 8 de inşallah epidural sezeryanla oğlum dünyaya gelecek cok heyecanlıyım dua edin benim için :)))
yarın sabah 8 de inşallah epidural sezeryanla oğlum dünyaya gelecek cok heyecanlıyım dua edin benim için :)))
oohh kıslar uyuttum geldim.
benim hastaneye gidişim olaylı oldu akşam eşime kamerayı şarja tak dedim tamam dedi unuttuk gece saat bir kamera bozuldu kafayı yedim ya arkadaşımdan buldum sabah altda aldık.
hastanee gittim daha çantamı koydum hemen geldiler a bismillah bi yerleşseydim dedim hayır dedi epiduralimi yapan doktor sıcağıyla alalım heyecanlanırsın dediler gittim yarım saat sonra aldım kızımı kucağıma teyzeleri.
hiçbir aşamada canım yanmadı izliyorum şimdi doğum cd sini sürekli konuşmuşum çeneme vurmuş en son doktorum kız gülme sakın tamam artık dedi.
ne güzel bi duyguymuş anne olmak rabbime binlerce şükür.
ilk gün bebişlere mama veriyolar sakn biberonla verdirmeyin.sezeryan olunca süt biraz geç geliyor.
ama süt olmasa bile iki saatte bir emzirtiyorlar çünkü süt öyle geliyormuş.eve çıktık sütüm yine gelmedi sinir oldum çocuk aç mama vermek istemiyorum.
derken süt geldi bu seferde tutturamadım göğüsümü bir türlü ağlaya ağlaya canım çıktı.
dün 5.gün muayenemiz vardı doktor bebek gıdasız kalmış dedi.
külçe gibi sürekli uyuyodu kızım açlıktanmış meğer.
kendi doktorum dikişlerime bakmak için çağırdı halimi görünce geç içerdeki odaya bu bebek emecek başka çaresi yok dedi.
saat üçte gittim akşam altıya kadar uğraştık meğer göğüsüöm çok doluymuş önce biraz sağdı doktorum sonra bi tuttu bizimki memeyi hala ayrılmadı düşünün.hastanede her hemşire başka türlü uğraşıyo siz siz olun sakın kimseye kulak asmayın iki gün emzirmeye çalışın arada mama verin.şimdi resmini yüklemeye çalışıcam çok çok öpüyorum herkesi maşşallah deyin teyzeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?