2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.doğum yapan tüm arkadaşlarım,ALLAH analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsunlar inşşş..doğumu bekleyen arkadaşlarım,RABBıM tek avazda kurtarsın inşş..
kıslar hatırlarsanız ben nilücüm gibi,kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBıME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..

allah bağışlasın yaa zor zamanlar geçirmişsiniz ama yinede iyi olmanıza sevindim...

canım benim ağrılarım kasıktan bele vuran ağrılar
ama bir süresi yok saniyelik ama sık...
sen umarım doğumdasındır meleğini kucağına almışsındır şu an...

Allah yardımcınız olsun...Sağlıkla gelsin meleğin...

aklinialirimsmile

Allah analı babalı büyütsün canım
Allah yardımcın olsun... Bu çatlaklarda doğumdan çok korkutmaya başladı beni...

E vitamini kapsülleri satılıyormuş eczanede bir yakınıma tek o iyi gelmişti dene istersen...

Anamm kimsecikler yok artık buralarda
Eee tabii böyle tatlı bebişler koynunuzdayken burayımı düşünürsünüz :))
Yaa hakkaten görümcemle bakıyoruz, yenidoğan bebekler genelde çikin olurlar az biraz ama bizim bebikler maşaallah yaa, hepsi de kuzu kuzuu...
Çok güzeller maşaallah...

Dila arkadaşım
Maşaallahhhh
Bayıldım yavruna, bayıldımm
Rüyalarımdaki yavrumun aynısıııı :asigim:

Hijyenimm bu tosuncuk seni baya zorlayacak galiba yaa
Maşaallahh be :))

Ya benimde ağrılarım var ama özellikle geceleri, gündüz pek bişi yok
ve de sancı değil de adet ağrısı gibi
sizin de öyle mi acaba :uhm:

Son düzenleme:
malesef...( dün baya yoğun sancılarım oldu umutlandım ama bugün birşey yok.düzensiz işte...hiç bu kadar bunalıp sıkıldığımı hatırlamıyorum.sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum sağlıklıya önemli olan o diyorum ama içimdeki sabırsız yanı susturamıyorum canım

sağ ol cnm zorlasın bakalım sağlıkla gelsinler de gerisi boş
ben pek adet sancısı çekmediğim için benzetemiyorum bi şeye
ama benim de geceleri oluyor genelde gündüzleri bi şey yok...

cnm seni anlıyorum bugün bana doktor son bir gün verince bile rahatladım
belirsizce beklemek insanı sıkıyor tabii..
biraz daha sabret güzel olacak inşallah...

merhaba kızlar.ben yine geldim sancım eskiden hiç yoktu,bugünkü nst de başlamış gördü doktorum,"bugün seni alıp suni sancıyla doğurtmaya çalışsam çok çekersin,zor olur "dedi."o yüzden sancılar başlamışken cumaya kadar bekleyelim ki biraz daha artsın "dedi."cuma erkenden gel yatışın yapılsın" dedi.1,5 santim kadar açılmam varmış,son birkaç gündür yürümüyodum,fırçaladı azıcık niye yürümüyosun diye.bol bol yürüycekmişim.nişanım geldikten sonra hiç yürümemiştim ben,suyum falan gelir diye.ama yürümeliymişim.bakalım cumaya kadar kendisi gelmek istemezse biz gidicez artık kesin inşallah.suyumuz az olduğu için cumadan fazla bekletemem dedi.işte böyle.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah

selam arkadaslar gercektende kımseler kalmamıs burda. ama bebekle bıraz zor gercektende bızımde bugun 6. günümüz. dogumu bekleyen arkadaslar insallah tez zamanda kavusurlar bebislerine.

mehtapgülü ve dila gözünüz aydın olsun Allah bağışlasın meleklerinizi,mehtapgülü inşallah göğüs ucu sorunun bir an evvel geçer cnm Allah yardımcın olsun,dila senişnde meleğine maşşallah

canım hakkında hayırlısı olsun yürüyüş önemli gerçekten açıkcası ben de
pek yürüyemiyorum yalnızım burda dışarı tek çıkınca korkuyorum aniden
sancılar giriyor çünkü
akşamları eşimle geziyoruz bazen ama yürümek lazım kaydirigubbakcemile

selam arkadaslar gercektende kımseler kalmamıs burda. ama bebekle bıraz zor gercektende bızımde bugun 6. günümüz. dogumu bekleyen arkadaslar insallah tez zamanda kavusurlar bebislerine.

siz koklayın mis gibi bebelerinizi kaydirigubbakcemile2
biz doğuramayanlar kervanı olarak devam
:CüvCüv:

Çok haklısın cnm yaa, walla bu sona kalanların hepsi 40'ı geçirecek gibi, insan çok bunalıyor ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da eninde sonunda gelecekler. Kaçışları yok, kendi rızalarıyla olmazsa zorla getiricez artıkaklinialirimsmile

cnm seni anlıyorum bugün bana doktor son bir gün verince bile rahatladım
belirsizce beklemek insanı sıkıyor tabii..
biraz daha sabret güzel olacak inşallah...

Senin için de hayırlısı olun cnm,eet son gün belli olursa insan biraz daha rahatlar gibime geliyor. Benim doktor hala net bişi söylemiyor yaa ufff

Ay sen yine mi geldin, demek nişanımız bile gelse hemen sevinmeyecekmişiz. Neyse cnm hakkında hayırlsı, sen dde en azından en son cuma günü yaruna kavuşacağını biliyorsun. İnş. daha öncesinden kendiliğinden gelir hayırlısıyla:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…