- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.521
selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.doğum yapan tüm arkadaşlarım,ALLAH analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsunlar inşşş..doğumu bekleyen arkadaşlarım,RABBİM tek avazda kurtarsın inşş..
kıslar hatırlarsanız ben nilücüm gibi,kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..
Bende dun ebeye gittim,kontrol etti 3 santim aciklik varmis..... Biraz oncede tuvalete gittim nisan gelmis. Hafif kanli koyu bi akinti.... Simdide 10 dakikada bi baya agrili bi sanci vuruyor,bakalim ne kadar devam edecek yada bitecekmi....
Hijyenim... senin agrilar nasil,benimki herzamankinden daha farkli yaa,agri geldiginde,kasiklarima farkli bi baski oluyor ve bi dakka suruyor sonra kayboluyor,10 dakika sonra tekrar ayni sekilde...
Merhaba Kızlar
Bende yarın Doğan hastanesinde doğuma gircem. 11:30 da sezeryana alınacağımı söylediler. Heycan korku sevinç garip hisler hepsi birarada ya.Bana dua edin.EGE de yarın sezeryan olacakmış. canım Allah hayırlsıyla kucağına almayınasip eitsin sana banada tim hamilelerede.
hayırlı haberlerle gel inşallah hijyenim....
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm
iyi haberlerini bekliyoruz canım hadi hayırlısı
hepinize teşekkür ediyorum canlar a.s.
benim oğlan tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyor
3700 gram olmuş nasıl doğuracağım bilemiyorum sempatiksalakcinni
başı daha tam oturmamış dedi doktorumuz
bugün kendisine herkesi normal doğuracağım diye ben ikna ediyorum
onlara kalsa sezeryan ol diyorlar dedim
o da ikiniz içinde en iyisi olsun dedi
bugün tatlıydı sevdim bayanssulusmile
sonra 40 haftan dolunca 2-3 gün daha bekleriz sonra suni sancıyla başlatırız akannehir
tabi inşallah buna gerek kalmaz dedi
nst de 80-90 gördüm bi kaç kez normaldir artık dedi
haftaya cuma bizim için son gün olacak sanırım hepimiz için hayırlısı olsun... olumunekankayizsmile
selam kıslarrrr...
ben geldim.hemen çıkıcam.
kusura bakmayın nolur kızla uğraşıyorum.
ama size bir haberim var dün akşam fty ciğim saat 18.00 de oğluşunu dünyaya getirdi.
önce normal doğum için sancı çekmiş sonra sunni sancı sonrada genel anesteziyle epidurale almışlar ama duruları gayet iyi oğluş 3.580 boyuda 52 cm.çok öptüm hepinizi kızımın resimlerini yollicam bi ara.
ftycığımızın gözü aydın Allah analı babalı büyütsün...
dilacığım kızın çok tatlı maşallah... Bahtı güzel olsun inşallah..
Arkadaşlar şimdi dr geldik... NST iyi çıktı kayde değer bir sancın yok dedi...Suyuda iyiymiş.. Perşembeye randavu verdi.Telefonlar susmuyor geldimi bebek diye... İyice strese girdim.. Bugün bir ara
doktora sezeryan istiyorum diyecek kadar gerildim. Yaşayıp göreceğiz. Hayırlısı olur inşallah...Benim doktor gelmezse sezeryana alırız falan demedi hiçç...
bugün aynı şeyi bende diyecektim zor tuttum kendimi...lmaz:
merhaba ben de büyük ihtimalle mart annesi olucam ama doktorum mart sonu nisan başı demişti bekliyorum hem korkuyla hem sabırsızlıkla..
bu arada 35 haftam btti 15 gün önce ilk NST testine girdim 3 gün önce de ikinci kez girdim sadece bebeğin kalp grafiği vardı sonuçta, bunun anlamı benim henüz rahim kasılmam olmaması mı yoksa ekstra bi işlem mi gerekiyo bunun görülmesi için..
ve.. bebeğim daha önce 2 haftada 1000 gr almıştı fakat sonraki 2 haftada sadece 250 gr almış bu beni çok üzdü.sizin bebek gelişimleriniz ne hızda merak ediyorum lütfen içimi rahatlatır mısınız :çok üzgünüm:
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım
Nstde sancın çıkmamış demek ki bu normal benimde o haftalarda hiç çıkmıyordu sancım
Ultrasona %100 net bilgi vermiyor tabii
Bir de bebek son haftalarda daha az kilo alıyor
Geceleri yatarken süt iç hurma ye...
ve üzülme olur mu
aklinialirimsmile
selam kıslar.uzuuun bi aradan sonra nihayet burdayım.doğum yapan tüm arkadaşlarım,ALLAH analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsunlar inşşş..doğumu bekleyen arkadaşlarım,RABBİM tek avazda kurtarsın inşş..
kıslar hatırlarsanız ben nilücüm gibi,kan pıhtılaşmasından dolayı iğne ve coraspin kullanıyordum.dr 35 haftalıkken hapı kesti,şubat sonuda iğneleri.tabii 11 mart'ta doğum yapmam gerekiyordu,iğneleri kesince bebek,vurulursamsa ben riske giriyormuşum.bu sebepten dolayı 3 mart'ta sezeryanla doğum yaptım.3900 gr,52 cm boyunda,Serkan'ımı kucağıma aldım.RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN sağlığımız yerinde,daha önceki doğumlarım normaldi,bence normali her zaman daha iyi,tabii herhangi bi sorun olmadığı sürece.şu an tek problemim göğüs başı çatlaklarım.bebeğimi emzirirken acıdan ağlıyorum,artık kan geliyor ne yapacam şaşırdım.biraz fazla yazdım başınızı ağrıttım kusura bakmayın kıslar..
canım benim ağrılarım kasıktan bele vuran ağrılar
ama bir süresi yok saniyelik ama sık...
sen umarım doğumdasındır meleğini kucağına almışsındır şu an...
Allah yardımcınız olsun...Sağlıkla gelsin meleğin...
hayırlı haberlerle gel inşallah hijyenim....
hepinize teşekkür ediyorum canlar a.s.
benim oğlan tosuncuk olma yolunda hızla ilerliyor
3700 gram olmuş nasıl doğuracağım bilemiyorum sempatiksalakcinni
başı daha tam oturmamış dedi doktorumuz
bugün kendisine herkesi normal doğuracağım diye ben ikna ediyorum
onlara kalsa sezeryan ol diyorlar dedim
o da ikiniz içinde en iyisi olsun dedi
bugün tatlıydı sevdim bayanssulusmile
sonra 40 haftan dolunca 2-3 gün daha bekleriz sonra suni sancıyla başlatırız akannehir
tabi inşallah buna gerek kalmaz dedi
nst de 80-90 gördüm bi kaç kez normaldir artık dedi
haftaya cuma bizim için son gün olacak sanırım hepimiz için hayırlısı olsun... olumunekankayizsmile
ftycığımızın gözü aydın Allah analı babalı büyütsün...
dilacığım kızın çok tatlı maşallah... Bahtı güzel olsun inşallah..
bugün aynı şeyi bende diyecektim zor tuttum kendimi...lmaz:
Öncelikle hakkında hayırlısı olsun canım
Nstde sancın çıkmamış demek ki bu normal benimde o haftalarda hiç çıkmıyordu sancım
Ultrasona %100 net bilgi vermiyor tabii
Bir de bebek son haftalarda daha az kilo alıyor
Geceleri yatarken süt iç hurma ye...
ve üzülme olur muhijyenim maşallah oğluşuna tosuncuk olacak doğuma kadr bu yaramaz ama korkma benim oğlumda 3.800 gr doğmuştu.hadi hakkınızda hayırlısıaklinialirimsmile
hijyenim maşallah oğluşuna tosuncuk olacak doğuma kadr bu yaramaz ama korkma benim oğlumda 3.800 gr doğmuştu.hadi hakkınızda hayırlısı
Hijyenimm bu tosuncuk seni baya zorlayacak galiba yaa
Maşaallahh be :))
Ya benimde ağrılarım var ama özellikle geceleri, gündüz pek bişi yok
ve de sancı değil de adet ağrısı gibi
sizin de öyle mi acaba :uhm:
malesef...( dün baya yoğun sancılarım oldu umutlandım ama bugün birşey yok.düzensiz işte...hiç bu kadar bunalıp sıkıldığımı hatırlamıyorum.sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum sağlıklıya önemli olan o diyorum ama içimdeki sabırsız yanı susturamıyorum canım
merhaba kızlar.ben yine geldimsancım eskiden hiç yoktu,bugünkü nst de başlamış gördü doktorum,"bugün seni alıp suni sancıyla doğurtmaya çalışsam çok çekersin,zor olur "dedi."o yüzden sancılar başlamışken cumaya kadar bekleyelim ki biraz daha artsın "dedi."cuma erkenden gel yatışın yapılsın" dedi.1,5 santim kadar açılmam varmış,son birkaç gündür yürümüyodum,fırçaladı azıcık niye yürümüyosun diye.bol bol yürüycekmişim.nişanım geldikten sonra hiç yürümemiştim ben,suyum falan gelir diye.ama yürümeliymişim.bakalım cumaya kadar kendisi gelmek istemezse biz gidicez artık kesin inşallah.suyumuz az olduğu için cumadan fazla bekletemem dedi.işte böyle.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
selam arkadaslar gercektende kımseler kalmamıs burda. ama bebekle bıraz zor gercektende bızımde bugun 6. günümüz. dogumu bekleyen arkadaslar insallah tez zamanda kavusurlar bebislerine.
malesef...( dün baya yoğun sancılarım oldu umutlandım ama bugün birşey yok.düzensiz işte...hiç bu kadar bunalıp sıkıldığımı hatırlamıyorum.sonra kendimi telkin etmeye çalışıyorum sağlıklıya önemli olan o diyorum ama içimdeki sabırsız yanı susturamıyorum canım
cnm seni anlıyorum bugün bana doktor son bir gün verince bile rahatladım
belirsizce beklemek insanı sıkıyor tabii..
biraz daha sabret güzel olacak inşallah...
merhaba kızlar.ben yine geldimsancım eskiden hiç yoktu,bugünkü nst de başlamış gördü doktorum,"bugün seni alıp suni sancıyla doğurtmaya çalışsam çok çekersin,zor olur "dedi."o yüzden sancılar başlamışken cumaya kadar bekleyelim ki biraz daha artsın "dedi."cuma erkenden gel yatışın yapılsın" dedi.1,5 santim kadar açılmam varmış,son birkaç gündür yürümüyodum,fırçaladı azıcık niye yürümüyosun diye.bol bol yürüycekmişim.nişanım geldikten sonra hiç yürümemiştim ben,suyum falan gelir diye.ama yürümeliymişim.bakalım cumaya kadar kendisi gelmek istemezse biz gidicez artık kesin inşallah.suyumuz az olduğu için cumadan fazla bekletemem dedi.işte böyle.hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah
Senin için de hayırlısı olun cnm,eet son gün belli olursa insan biraz daha rahatlar gibime geliyor. Benim doktor hala net bişi söylemiyor yaa ufff
pınar rüyamda seni doğurtuyodum naaaaannn
pınar rüyamda seni doğurtuyodum naaaaannn
1 noktadan haberi olan war mı yoksa arayacağım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?