2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kız çok ilginçti sabaha karşşı görmüşüm ya sen bizde ya ben sizde kalıyorum sen diosun ki off senin kız büyüdü ben doğuramıyorum bnde sana diomki boşwer 40 haftanın içindesin artık gel ben seni doğurturum sende tamam diosunsonra ben senin karnına bastırıyomuşum üstten ıkın diorum sende ıkınıyosun aaa diorum bbekin başı çıktı hiç saçı yok tu bu arada senin oğlanın:)) dur diorum ay nasıl çekicem ben bunu ya kafası koparsa falan sen bana bağırıyosun salak diosun hadi çocuk ölemi kalacak tut çek şunu bende diorum korkuyorum sen ıkınsan birazdaha kendiliğinden çıkar belki falan öyle uyanıyorum:))))

arkadaşlar merhaba. bugün topuk kanı aldırmaya gittik.bebeğin kilosu düşüktü zaten. kilo almış ama 37 haftalık doğan bebek için kafası ve kilosu azmış. çok üzülüyorum.
doğum yapan arkadaşlar sizinkilerin kafa çapı kilosu boyu neydi?
bu stres bitmez....

1 noktadan haberi olan war mı yoksa arayacağım???

yok canım yaaa birine tlf nu vermişti sanırım haberde yok [/B

Hijyenim maşallah yawruna eee az kalmış 4 kg olur yada geçer herhalde ama bu saatten sonrada zorlama şunu yiyeyimde beslensin diye artık ne yersen onunla besleniyor bu saatten sonra 50-100 gr arasında günlük kilo alımı olucak...

delikafadulden

Allah iyiliğini versin ne güldüm yaa

seni tebrik ediyorum rüya bile olsa üstün cesaretinden ötürü
alkisalkisalkis

aman aman iyi ki ebe olmamışsın sen walla bu tez canlılığınla doktordan önce sen doğurturursun herkezi ...:CüvCüv::mymeka::mymeka:

sağ olasın canım
yok artık ona özel bi şey yemiyorum zaten
sağlıklı beslenmeye çalışıyorum sadece
yoksa 5 kilo doğacak
kaydirigubbakcemile3

1 noktayla konuştum şimdi
dün sabah 9.30 gibi doğurmuş 3500 50cm berrası dünyaya gelmiş.. sütü çok azmış mama weriolarmış bebeğe we bebek çok uyuyomuş.. bnde dedim endişelenme sezaryenden çıkan bebekler hep uyur fazla.. iyiyimiş yarın taburcu olacakmış.. selamı war herkese

Slm kizlar bildiniz gibi cuma gunu dogum yapmistim, dun gece bebegim sabaha kadar durmadi surekli agladi ve sabah altini degistirirken vucudunun sapsari oldunu farkettim, hemen hastaneye gittik ve sarilik teshisi kondu. Yuksek derecede cikti hemen hastaneye yatirdilar. Dikislerimden dolayi yaninda kalamadim simdi yaninda annem ve esim var, moralim oldukca bozuk, bebegim icin dua edin lutfen

hadi hayırlısı yaaa aman iyi olsunlarda sağlıklı sıhhatli olsunlar.Allah analı babalı büyütsün tekrardan

Allah analı babalı büyütsün onun da bebişini. Aramızda biri daha anne oldu şükür, darısı biz bekleyenlerin başına tez zamanda inş.:Saruboceq::Saruboceq: O önce suni sancıyı deneyeceğim diyodu ama vazgeçmiş herhalde

Allah bebişine şifalar ersin tatlım, ama korkma hemen hemen tüm bebeklerde görülüyo sarılık, o da atlatıp yanına gelecek inş annesi yakın zamanda

endişe etme düzelir bol bol emzir sen.. aywa armut hoşafı yap iç sütü fena arttırıyo benim kız 33 cm baş çapı 51 cm 3200 doğdu
12,13 günlükken sağlık ocağında tarttılar 3700 olmuş boyuda 52 cm kafa çapıda 35... sende acele etme toparlanır bebişin

delikafadulden

Allah iyiliğini versin ne güldüm yaa

seni tebrik ediyorum rüya bile olsa üstün cesaretinden ötürü
alkisalkisalkis

öyle kızım ama kafasından tututp nası çekemedim ona şaşıyorumsempatiksalakcinni sen bu hafta doğurursun pınar..

Allah analı babalı büyütsün... Gözü aydın...

Canım düzelecek inşallah fazla üzme kendini sütün gitmesin
Burada ki arkadaşların çoğunun bebeği sarılık oldu
senin bebeğinde atlatacak inşallah...

öyle kızım ama kafasından tututp nası çekemedim ona şaşıyorumsempatiksalakcinni sen bu hafta doğurursun pınar..

ağzından bal damlıyor arkidaşım hihoyyyt
oğlumda bu cuma günü için söz vermişti bana inşallah doğururum hadi bakalım
ne seviniyorum di mi ama deli gibi

olumunekankayizsmile
a.s.

herkese selam canlarım.ayy artık pek giremiyorum bızıdığım uyudukça bakıyorum işte.neler oldu bir fikir edinmeye çalışayım bakalım.

geçmiş olsun canım ama yenidoğan sarılığıdır üzülme canım sezeryanla olan doğumlarda % 60 doğan bebeklerde olur
http://www.bebekdoktoru.org/01-yds.htm okumanı tavsiye ederim bozma moralini geçici ....

ya bu çocuğu nasıl yatağında kendi, kendine uyumaya alıştıracağım beeeeennnn(((

hadi gözü aydın Allah analı babalı büyütsün.benim oğlumda sezeryanla doğdu ama o gece bana narkoz beni etkilemez kızım diyormuş gibi hissetmiştim daha doğrusu hissettirdisempatiksalakcinni

canım geçmiş olsun korkma birçok bebekte oluyor Allah kısa zamanda şifa versin.

sağ ol cnm zorlasın bakalım sağlıkla gelsinler de gerisi boş
ben pek adet sancısı çekmediğim için benzetemiyorum bi şeye
ama benim de geceleri oluyor genelde gündüzleri bi şey yok...
Hayırlısıyla gelsinler inş. bilmiyorumkismile
Kız çok güldürdün benii :roflol:
Hey Allah ım aklinialirimsmile

Ya hasretçim sen söyle o zaman
Adet ağrısı gibi ağrıların oluyor muydu son hafta
Sen hangi belirtiyle gitmiştin hastaneye?
ve a. s.
hayırlı olsun inş.
O da kurtuldu şükür
Allah şifa versin bebişine
Sarılık çok sık görülen bişey, korkma atlatır Allahın izniyle
ağzından bal damlıyor arkidaşım hihoyyyt
oğlumda bu cuma günü için söz vermişti bana inşallah doğururum hadi bakalım
ne seviniyorum di mi ama deli gibi

olumunekankayizsmile
a.s.
Anaa biz de bu cuma bekliyoruz nedense boshayallersmile
Öyle olsun istiyoruz
Bakalım kısmett :icecream:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…