2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu çocuğu nasıl yatağında kendi, kendine uyumaya alıştıracağım beeeeennnn(((

inatlaşarak hasretim.sen yatıracaksın o kalkacak sen yatıracaksın o kalkacak.sonunda yorgun düşüp uyuyacak tabi sende bu arada yorgun düşeceksin.birde yatağa senin kıyafetlerinden koyki kokunu alsın kızçen böyle daha kolay olur.gerçi benimki bunu yemedi:1shok:

Selam kızlar...
doğum yapan herkez bebişini sağlıkla büyütsün....doğum yapacak olanlarda sağlıkla kucağına alsın inşallah...
Topiğinizden Berkem cuma sabahı Berkeciğimizi 3130 gr 50 cm dünyaya getirdi...sizlere haber vermek istedim...
Mutlu kalın....

kızlar benim sağ kalçam çok ağrıyor resmen toplalıyorum üzerine basamıyorum ..Kızımda içimde kıpır kıpır buaksam sancı gelirde doğururmuyum acep?

heee o hafif sancılar oluyodu.. ben deki en belirgin iz.. bebeğin kafasını waginamda hissediodum son 2gün yürürken falan oramda baskı oluyodu..

seninki ne alemde alıştımı beşiğine bizimki omuzda gezerken uyumaya bayılıyo babası sayesinde!!!alsanaalsanasmile

kızlar benim sağ kalçam çok ağrıyor resmen toplalıyorum üzerine basamıyorum ..Kızımda içimde kıpır kıpır buaksam sancı gelirde doğururmuyum acep?
pancubencim hayırlısı olsun hakkınızda canım.
seninki ne alemde alıştımı beşiğine bizimki omuzda gezerken uyumaya bayılıyo babası sayesinde!!!alsanaalsanasmile

benimkininde en sevdiği pozisyon o boshayallersmile.çatpat alışıyor şimdilerde.yanıma almıyorum iki gündür falan.ama hala koku arıyor iyice dalmadan yerine koyunca basıyor narayı.

cuma günü doğuracak arkadaşlar şimdiden tebrik ederim.Allah yardımcınız olsun hayırlı ağrısız doğum nasip etsin sizlere.sağlıkla kucaklarsınız inşaallah yavrularınızı.

heee o hafif sancılar oluyodu.. ben deki en belirgin iz.. bebeğin kafasını waginamda hissediodum son 2gün yürürken falan oramda baskı oluyodu..
Hımm yakındır o zaman diyebiliriz
iıki gündür benimde kasıklarımın hemen üstünde kıpırtılar var, kafasımı acaba anlayamadım ama..
Hayırlısı bakalım
:lepi: hadi bakalım bu cuma doğuran doğurana
boshayallersmile opuyorumnanaktan
cuma günü doğuracak arkadaşlar şimdiden tebrik ederim.Allah yardımcınız olsun hayırlı ağrısız doğum nasip etsin sizlere.sağlıkla kucaklarsınız inşaallah yavrularınızı.
Sağolasın yazgıcım
Belki ben de doğururum :lepi:
[/B]

cnm ya o bacağı vuran ağrı bende de ne zamandır var onunla olmuyor sanırım
hasret gibi vajinanın üstünde hissetmek lazım sanırsam
boshayallersmile

doguma hic bir belirti olmadan gittigim icin bilemeyecegim:) insallah yakin zamanda sizde kucaginiza alirsiniz
40 haftayi bekleyin derim normal dogum dusunenler.. genelde cokta erken gelmiyor bebisler biz beklerken sabirsizlaniyoruz sadece...

doguma hic bir belirti olmadan gittigim icin bilemeyecegim:) insallah yakin zamanda sizde kucaginiza alirsiniz
40 haftayi bekleyin derim normal dogum dusunenler.. genelde cokta erken gelmiyor bebisler biz beklerken sabirsizlaniyoruz sadece...
Galiba öyle bilmiyorumkismile

bu arada bebisim yarin 1 haftalik oluyor bu gece uyuyabildim ne kadar guzel bi seymis uykuuu
tabii her yorgunluga degiyor onun o gozlerinize bakmasi:)
bugun banyomuzuda yaptik suya girene kadar pek agliyoruz ama suyun icinde biraz hosuna gidiyor sanki oglusun..

iyi akşamlar kızlar,
bizde dr gittik iki defa sancımız çıktı 60 larda dr c.tesi tekrar gel dedi,
ama normal dogumu istiyosan ayın 25ini bekliyecez dedi,plesanta yaşlanmış,
bebegim 3000 kilo olmuş yeterli dedi.bende grip olmuşum fena haldeyim tamda son haftamda,
inşallah doguma kadar geçer.
sizlerde ne var ne yok geçmişe bakamıyacam başım felaket agrıyo,kısaca özetleyen olursa sevinirim..

bıcı bıcı yapmayı sevecek demek annesi kokla onu benim yerime

geçmiş olsun cnm bol limonlu bal iç çabuk atlatırsın inşallah...
hakkında hayırlısı olsun...
fty bir nokta ve berkem in doğum haberi geldi bugün...

onun haricinde yarın sezeryana girecek arkadaşlar var
bizlerde beklemedeyiz... böyle işte
olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…