- 5 Şubat 2009
- 1.015
- 238
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.561
ya bu çocuğu nasıl yatağında kendi, kendine uyumaya alıştıracağım beeeeennnn(((
Anaa biz de bu cuma bekliyoruz nedense boshayallersmile
Öyle olsun istiyoruz
Bakalım kısmett :icecream:
heee o hafif sancılar oluyodu.. ben deki en belirgin iz.. bebeğin kafasını waginamda hissediodum son 2gün yürürken falan oramda baskı oluyodu..
Hayırlısıyla gelsinler inş. bilmiyorumkismile
Kız çok güldürdün benii :roflol:
Hey Allah ım aklinialirimsmile
Ya hasretçim sen söyle o zaman
Adet ağrısı gibi ağrıların oluyor muydu son hafta
Sen hangi belirtiyle gitmiştin hastaneye?
ve a. s.
hayırlı olsun inş.
O da kurtuldu şükür
Allah şifa versin bebişine
Sarılık çok sık görülen bişey, korkma atlatır Allahın izniyle
Anaa biz de bu cuma bekliyoruz nedense boshayallersmile
Öyle olsun istiyoruz
Bakalım kısmett :icecream:
inatlaşarak hasretim.sen yatıracaksın o kalkacak sen yatıracaksın o kalkacak.sonunda yorgun düşüp uyuyacak tabi sende bu arada yorgun düşeceksin.birde yatağa senin kıyafetlerinden koyki kokunu alsın kızçen böyle daha kolay olur.gerçi benimki bunu yemedi:1shok:
pancubencim hayırlısı olsun hakkınızda canım.kızlar benim sağ kalçam çok ağrıyor resmen toplalıyorum üzerine basamıyorum ..Kızımda içimde kıpır kıpır buaksam sancı gelirde doğururmuyum acep?
seninki ne alemde alıştımı beşiğine bizimki omuzda gezerken uyumaya bayılıyo babası sayesinde!!!alsanaalsanasmile
Hımm yakındır o zaman diyebilirizheee o hafif sancılar oluyodu.. ben deki en belirgin iz.. bebeğin kafasını waginamda hissediodum son 2gün yürürken falan oramda baskı oluyodu..
boshayallersmile opuyorumnanaktan:lepi: hadi bakalım bu cuma doğuran doğurana
Sağolasın yazgıcımcuma günü doğuracak arkadaşlar şimdiden tebrik ederim.Allah yardımcınız olsun hayırlı ağrısız doğum nasip etsin sizlere.sağlıkla kucaklarsınız inşaallah yavrularınızı.
kızlar benim sağ kalçam çok ağrıyor resmen toplalıyorum üzerine basamıyorum ..Kızımda içimde kıpır kıpır buaksam sancı gelirde doğururmuyum acep?
:teytey: guclubacismile sempatiksalakcinnisıradaki gamze.... hadi bakalım gidersin o zamn bi iki güne:)
Galiba öyle bilmiyorumkismiledoguma hic bir belirti olmadan gittigim icin bilemeyecegim:) insallah yakin zamanda sizde kucaginiza alirsiniz
40 haftayi bekleyin derim normal dogum dusunenler.. genelde cokta erken gelmiyor bebisler biz beklerken sabirsizlaniyoruz sadece...
bu arada bebisim yarin 1 haftalik oluyor bu gece uyuyabildim ne kadar guzel bi seymis uykuuu
tabii her yorgunluga degiyor onun o gozlerinize bakmasi:)
bugun banyomuzuda yaptik suya girene kadar pek agliyoruz ama suyun icinde biraz hosuna gidiyor sanki oglusun..
iyi akşamlar kızlar,
bizde dr gittik iki defa sancımız çıktı 60 larda dr c.tesi tekrar gel dedi,
ama normal dogumu istiyosan ayın 25ini bekliyecez dedi,plesanta yaşlanmış,
bebegim 3000 kilo olmuş yeterli dedi.bende grip olmuşum fena haldeyim tamda son haftamda,
inşallah doguma kadar geçer.
sizlerde ne var ne yok geçmişe bakamıyacam başım felaket agrıyo,kısaca özetleyen olursa sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?