- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.581
iyi akşamlar kızlar,
bizde dr gittik iki defa sancımız çıktı 60 larda dr c.tesi tekrar gel dedi,
ama normal dogumu istiyosan ayın 25ini bekliyecez dedi,plesanta yaşlanmış,
bebegim 3000 kilo olmuş yeterli dedi.bende grip olmuşum fena haldeyim tamda son haftamda,
inşallah doguma kadar geçer.
sizlerde ne var ne yok geçmişe bakamıyacam başım felaket agrıyo,kısaca özetleyen olursa sevinirim..
geçmiş olsun cnm bol limonlu bal iç çabuk atlatırsın inşallah...
hakkında hayırlısı olsun...
fty bir nokta ve berkem in doğum haberi geldi bugün...
onun haricinde yarın sezeryana girecek arkadaşlar var
bizlerde beklemedeyiz... böyle işte olumunekankayizsmile
Geçmiş olsun cnm bol bol dinlenirsen çabuk atlatırsın inş. Hijyenimin söylediklerine ek olarak bir de bir_nokta arkadaşımızın haberi geldi. O da sezeryanla almış bebişini kucağına cnm
[COLOR="Black"]
tşk ederim cnm benim, ohhh maşallah gözleri aydın olsun,
bizimde hakkımızda hayırlısı olsun,
bugün nst yi beklerken bir bebek dünyaya geldi camdan onu izledim bebegin yıkanışını,
herşeyini çok tatlı bişeydi tabi ben kendimi tutamadım agladım, ne kadar güzel bir duygu bende eşime videoa çektiricem o yıkanmasını giydirilmesini çok güzeldi.[/COLOR]
kızlarr bende nısan anne adayıyımm..canlarım yaa hepınız teker teker dogumlarınızı yapıyorsunuz..okudukca bende heyecanlanıyorum sızden sonra sıra bızde..rabbım hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah hepınızı..dogan bebıslerde analı babalı buyusunler ınsallah...
selam hanımlar,
bugün bebişim çok seyrek ve güçsüz hareket ediyor moralim bozuk.
ne yapsam bilmiyorum.
canım çok normal merak etme...benim kız son iki hafta hiç denecek kadar az hareket ediyordu...kocaman oldu artık hareket etmeye yeri kalmadı:):):)
sen yine de tatlı bir şeyler ye...biraz uzan...çok uyuyorlar bi de son haftalarda:)
bnce sen tut boğazını
Arkadaşlar
sanırım bugün son kez yazıyorum.Artık doğumdan sonra görüşürüz.
Heycan hat safhada!!!!
Yarın saat 11.30 da bebeğime kavuşayım sağlıkla. Duanızı eksik etmeyin.Ege sanada hayırlı doğum. Çok heycanlıyım.
Ev hazır.
Bavul arabada.
Tüm hazırlıklar tamam.
Şimdi bi duş alayım.kremlenip fönleneyim.Kocama da naz yapabileceğim son gece de diye biraz üzgünüm amakızım gelsinde naz caz kusur olsun sayesinde çok sefa sürdüm zaten :)))
Herkezi çookkk öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
CERENORA :saol canım ilk işim o olacak.Allah herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok heycanlıyım.Sezeryan tatlım.hem korkuyom hemde tansiyon falan işte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?