2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm bol bol dinlenirsen çabuk atlatırsın inş. Hijyenimin söylediklerine ek olarak bir de bir_nokta arkadaşımızın haberi geldi. O da sezeryanla almış bebişini kucağına cnm

[COLOR="Black"]
tşk ederim cnm benim, ohhh maşallah gözleri aydın olsun,
bizimde hakkımızda hayırlısı olsun,
bugün nst yi beklerken bir bebek dünyaya geldi camdan onu izledim bebegin yıkanışını,
herşeyini çok tatlı bişeydi tabi ben kendimi tutamadım agladım, ne kadar güzel bir duygu bende eşime videoa çektiricem o yıkanmasını giydirilmesini çok güzeldi.
[/COLOR]

kızlarr bende nısan anne adayıyımm..canlarım yaa hepınız teker teker dogumlarınızı yapıyorsunuz..okudukca bende heyecanlanıyorum sızden sonra sıra bızde..rabbım hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah hepınızı..dogan bebıslerde analı babalı buyusunler ınsallah...

Darısı başımıza inş...

Ben de çıkıyorum kızlar huzurlu geceler herkese...

Amin cnm, biz geriye kalanlar da nisan anneleri olmaya aday görünüyoruz bu gidişle, bu bebişler çok nazlı. Allah seni de hayırlısıyla kurtarsın cnm

selam hanımlar,
bugün bebişim çok seyrek ve güçsüz hareket ediyor moralim bozuk.
ne yapsam bilmiyorum.

selam hanımlar,
bugün bebişim çok seyrek ve güçsüz hareket ediyor moralim bozuk.
ne yapsam bilmiyorum.

canım çok normal merak etme...benim kız son iki hafta hiç denecek kadar az hareket ediyordu...kocaman oldu artık hareket etmeye yeri kalmadı:):):)
sen yine de tatlı bir şeyler ye...biraz uzan...çok uyuyorlar bi de son haftalarda:)

sağol canım teşekkür ederim. hiç hareket etmese doktora gideceğim ama arada hareket de ediyor. benimki tombul biraz ondan da sıkışmıştır herhalde. biraz boğazını tut kızım ben seni nasıl doğururum sonra diyorum ama dinlemiyor kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar
sanırım bugün son kez yazıyorum.Artık doğumdan sonra görüşürüz.
Heycan hat safhada!!!!
Yarın saat 11.30 da bebeğime kavuşayım sağlıkla. Duanızı eksik etmeyin.Ege sanada hayırlı doğum. Çok heycanlıyım.
Ev hazır.
Bavul arabada.
Tüm hazırlıklar tamam.
Şimdi bi duş alayım.kremlenip fönleneyim.Kocama da naz yapabileceğim son gece de diye biraz üzgünüm ama kızım gelsinde naz caz kusur olsun sayesinde çok sefa sürdüm zaten :)))
Herkezi çookkk öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım, sağlıkla al gel bebişini, bize de fotoğraflarını koy da avunalım.
Allah yardımcın olsun, rahat bir doğum geçirirsin umarım.
szereyan mı olacak_?

hiloooooş doğuruyonmu kız bak ben sana dedim bi kaç güne doğurursun diekaydirigubbakcemile3

CERENORA :saol canım ilk işim o olacak.Allah herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok heycanlıyım.Sezeryan tatlım.hem korkuyom hemde tansiyon falan işte.....

HASRET:evet hasretçim ya haklı çıktın. Yarın kızım kollarımda olacak hayırlısıyla inşallah.Hasret bu resim işlerinde sen hızlısın.Doğan hastanesi küçükçekmece 11:30 da doğum yapcam.belki hastanenin sitesinden resmini minişimin kopyalarsın :)))

CERENORA :saol canım ilk işim o olacak.Allah herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok heycanlıyım.Sezeryan tatlım.hem korkuyom hemde tansiyon falan işte.....

canım içine böyle korku dolu şeyleri getirme. artık yanında minişin olacak, emecek, onu koklayacaksın, neye benzediğini göreceksin... bu tatlı yolculuğun inşallah güzellikle sonuçlanacak. bunları düşün hiç canını sıkma...

merhaba kızlar.hilos ve ege hayırlı bi şekilde kurtulmak nasip etsin Allah.anemon seninde bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.eee sizler nasılsınız?hersey yolunda mı arkadaşlar?

bu arada diğer doğum yapan arkadaşlara da Allah analı babalı büyütmeyi,yapacak olanlara da sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını nasip etsin.darısı da biz bekleyenlerin başına oldun hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…