2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyilik canım ne olsun beklemedeyim ama benim kızımın gelemeye hiç niyeti yok gibi.ne ağrı var ne sancı.sabırsızlıkla bekliyorum.9 ay geçti şu son günler geçmiyor ya

güzel haberlerini bekliyoruz canım sağ salim bebeğine kavuşacaksın...

maşallah oğluşuna ilk banyosunu da yapmış resimlerini de çek canım görelim

cnm ya o bacağı vuran ağrı bende de ne zamandır var onunla olmuyor sanırım
hasret gibi vajinanın üstünde hissetmek lazım sanırsam
boshayallersmile
benim ağrı çok farklı olmaya başladı diz kapağımdan kalçama kadar ağrısı vuruyor ve ayağım felaket şişti ...Yarından sonra dahiliye doktoru da görür doğumdan önce büyük bir ihtimal ödem ilerledi siyatik sinir sıkışmasına benziyor kızlar bu bacağımda ki olay...Offfffff ağrı felaket bisey uzatıp dinlenmem lazım ama yok hep bisey çıkıyor...Yarında kayınvalide gelecek bakalım hayırlısı ile Perşembe ye ne kaldı ?1 gün :Saruboceq::Saruboceq:

canım bende uzun zamandır bir ağrı var. kaldırım falan çıkacağım zaman ağlayacak gibi oluyordum. son zamanlarda kayboldu. böyle sağ kalçamın tam ortasında adım attıkça ağrıyordu. ama bende ödem olmadı. çok geçmiş olsun. az kaldı inşallah hafifler.

benim sağ ayağımın üstü şişiyordu 2 gündür bacağımda şişmeye başladı çok ağrı çekiyorum

benim sağ ayağımın üstü şişiyordu 2 gündür bacağımda şişmeye başladı çok ağrı çekiyorum

canım doktorun bir yorum yaptı mı?

bir de benim ayağım burkulduğunda yapmıştık ağrım baya geçmişti. bir leğene sıcak su koyup sabunla eşin ovsun. kan dolaşımı rahatlasın. hiç bunu denedin mi?

magnezyumu 1 den 2 ye çıkarttı ama masajı eşim yaptı yüksekte tutuyorum ama gündüzleri ayakta olunca şişiyor şimdi de şiş son haftada olması normal demişti zaten fazla tuzlu da yemem anlamadım yani anlayacağın

sabun ve sıcak su ile yapınca baya etkili oluyor. ama şişme doğal ben de bugün büyük gelen ayakkabılarım vardı onları bile giyemedim ayağıma ki benim hiç şiş gibi görünmüyorlardı hatta şişmedim diye seviniyordum.

bende senin gibiydim herkes maşallah ne kilo ideal kiloda bitirdin dediler hamileliği tam 15 kg aldım hamileliğim boyunca.. şişmedin de dediler ama 2-3 günden beri sağ tarafım şiş walla anlamış değilim canım doktor ne diyecek bakalım perşembe günü ama dediğim gibi sinir sıkışması kesin ....

günaydın:)
ancak fırsat buldum kızlar nasılsınız??
ben iyiyim..sanırım..lohusalık başıma vurdu benin tuhaf hissediyorum kendimi..oğlumda iyi çok şükür ..
durmadan emmek istiyor.17 günde 1 kg aldı benim obur:))
doğumdan sonra yazamadım gelen giden..annem geldi doğumda 1 hafta kalabildi yanımda..okullar acık olunca zor oldu izni.giderken cok ağladım ayrılmak epey zor geldi annemden.sonra da kaynanatörüm geldi.o da 8-10 gün aldı yolladık şükür.şimdi eşim bebeğim ve ben kaldık evde..cocuklu hayata alışmaya calışıyorum.takıntılı oldum bu ara.doğum sonrası psikolojisi hakkaten güç birşeymiş.kafam karışıyor durmadan ne olacak bundan sonra diye.sizlerle konuşmayı da özledim valla..
umarım herkes iyidir ve bebeklerimiz de..
herkesi çok öpüyorum..opuyorumnanaktan

uykusuz bir geceden herkese günaydın sabaha kadar kızım ne uyudu ne uyuttu sağolsun dün bütün gün uyudu uslu durdu acısını gece fazlasıyla çıkardı babasına dedim al sen uğraş ben dükkanıma gidiorum:) şu an telszi bnde bizim kız wiyaklanıp duruyo bi derdi de yok anlamıyorum neden huysuz bu kadarfisfisfis

o psikoloji bndede war we ben 3 günlükten beri yalnızım( nasıl senin oğlan ya geceleri emip uyuyan cinstenmi? bizimki sabah 6,30dan beri uyanık şuan babası başetmeye çalışıyor..

o psikoloji bndede war we ben 3 günlükten beri yalnızım( nasıl senin oğlan ya geceleri emip uyuyan cinstenmi? bizimki sabah 6,30dan beri uyanık şuan babası başetmeye çalışıyor..

yok hasretcim yaa nerde ( gece 03.00 sendromu var benimkinde.o saat oldumu kurulmuş gibi uyanıyor ve uyumuyor..4.30 gibi uyuklayıp 5.30 gibi yine ayakta..deli oldum valla ruh gibiyim kac gündür..gecen gün yalvardım artık ne olur oğlum uyu da ben de dinleneyim diye:) bu saatler dışın da da uyanması cabası..
sen de mi yalnızsın..neyse bizim için daha iyi çekirdek aile olmaya daha kolay adapte oluruz hiç deilse:) hıh bek 30 dk önce koydum yatağa başladı melemeye..
kız ağlamıyor bir de benimki keçi gbi me me ee diye sesler çıkarıyor..

slm
benimden doğumdan 1 hafta önce sol tarafım şişmişti hele doğuma giderken tam bir dubaydım patlamak üzereydim şimdi resimlere bakıyorumda inanamıyorum
doğumdan sonra inmişti şişlikler ama 2-3 gün sonra yine başladı vücüt su dengesini kurmaya çalışıyormuş doğumdan 1 haftasonra ayaklarım çok şişmişti ama şimdi herşey yoluna girdi

selam anneler ansılsınız ya ben doğumdan sonra giremez oldum.... özlediiz mi bilemiyorum ama ben çok özledim sizleri....

eşimin teyzesi geldi o yanımızda çok şükür iyiyiz bi sorunumuz yok şimdilik.... inşallah öylede gider haftaonu giderim diyor ama gödnermeye pek niyetimiz yok annem bakamıyor anca hastaneye gelebildi birde haftasonalrı yanımda oalbiliyor.... bende biraz toparladım ama dikileri arasıra ağrıdığı gibi birde şişti ilk sezeryanalrda olur diyor doktor doğrumu bilmem :):):) lazerdikiş iz yok ama içte olan dikişler varmış onladaki ipler ödem yapabilirmiş tenim hassasiyet göstermiş ... şimdilik bu kadar sizlrde ne var ne çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…