- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.601
Merhaba,
Ben geldim...
hoşgeldin canım.nasılsın?hersey yolunda mı?
hoşgeldin canım.nasılsın?hersey yolunda mı?
Hosbulduk...
Pek mutlu degilim...
Logusalık garip birseymis...
Arkadaşlar
sanırım bugün son kez yazıyorum.Artık doğumdan sonra görüşürüz.
Heycan hat safhada!!!!
Yarın saat 11.30 da bebeğime kavuşayım sağlıkla. Duanızı eksik etmeyin.Ege sanada hayırlı doğum. Çok heycanlıyım.
Ev hazır.
Bavul arabada.
Tüm hazırlıklar tamam.
Şimdi bi duş alayım.kremlenip fönleneyim.Kocama da naz yapabileceğim son gece de diye biraz üzgünüm amakızım gelsinde naz caz kusur olsun sayesinde çok sefa sürdüm zaten :)))
Herkezi çookkk öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bu arada bebisim yarin 1 haftalik oluyor bu gece uyuyabildim ne kadar guzel bi seymis uykuuu
tabii her yorgunluga degiyor onun o gozlerinize bakmasi:)
bugun banyomuzuda yaptik suya girene kadar pek agliyoruz ama suyun icinde biraz hosuna gidiyor sanki oglusun..
benim ağrı çok farklı olmaya başladı diz kapağımdan kalçama kadar ağrısı vuruyor ve ayağım felaket şişti ...Yarından sonra dahiliye doktoru da görür doğumdan önce büyük bir ihtimal ödem ilerledi siyatik sinir sıkışmasına benziyor kızlar bu bacağımda ki olay...Offfffff ağrı felaket bisey uzatıp dinlenmem lazım ama yok hep bisey çıkıyor...Yarında kayınvalide gelecek bakalım hayırlısı ile Perşembe ye ne kaldı ?1 gün :Saruboceq::Saruboceq:cnm ya o bacağı vuran ağrı bende de ne zamandır var onunla olmuyor sanırım
hasret gibi vajinanın üstünde hissetmek lazım sanırsam boshayallersmile
benim ağrı çok farklı olmaya başladı diz kapağımdan kalçama kadar ağrısı vuruyor ve ayağım felaket şişti ...Yarından sonra dahiliye doktoru da görür doğumdan önce büyük bir ihtimal ödem ilerledi siyatik sinir sıkışmasına benziyor kızlar bu bacağımda ki olay...Offfffff ağrı felaket bisey uzatıp dinlenmem lazım ama yok hep bisey çıkıyor...Yarında kayınvalide gelecek bakalım hayırlısı ile Perşembe ye ne kaldı ?1 gün :Saruboceq::Saruboceq:
canım bende uzun zamandır bir ağrı var. kaldırım falan çıkacağım zaman ağlayacak gibi oluyordum. son zamanlarda kayboldu. böyle sağ kalçamın tam ortasında adım attıkça ağrıyordu. ama bende ödem olmadı. çok geçmiş olsun. az kaldı inşallah hafifler.
benim sağ ayağımın üstü şişiyordu 2 gündür bacağımda şişmeye başladı çok ağrı çekiyorum
canım doktorun bir yorum yaptı mı?
bir de benim ayağım burkulduğunda yapmıştık ağrım baya geçmişti. bir leğene sıcak su koyup sabunla eşin ovsun. kan dolaşımı rahatlasın. hiç bunu denedin mi?
magnezyumu 1 den 2 ye çıkarttı ama masajı eşim yaptı yüksekte tutuyorum ama gündüzleri ayakta olunca şişiyor şimdi de şiş son haftada olması normal demişti zaten fazla tuzlu da yemem anlamadım yani anlayacağın
sabun ve sıcak su ile yapınca baya etkili oluyor. ama şişme doğal ben de bugün büyük gelen ayakkabılarım vardı onları bile giyemedim ayağıma ki benim hiç şiş gibi görünmüyorlardı hatta şişmedim diye seviniyordum.
o psikoloji bndede war we ben 3 günlükten beri yalnızım( nasıl senin oğlan ya geceleri emip uyuyan cinstenmi? bizimki sabah 6,30dan beri uyanık şuan babası başetmeye çalışıyor..
bende senin gibiydim herkes maşallah ne kilo ideal kiloda bitirdin dediler hamileliği tam 15 kg aldım hamileliğim boyunca.. şişmedin de dediler ama 2-3 günden beri sağ tarafım şiş walla anlamış değilim canım doktor ne diyecek bakalım perşembe günü ama dediğim gibi sinir sıkışması kesin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?