- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.621
benim ağrı çok farklı olmaya başladı diz kapağımdan kalçama kadar ağrısı vuruyor ve ayağım felaket şişti ...Yarından sonra dahiliye doktoru da görür doğumdan önce büyük bir ihtimal ödem ilerledi siyatik sinir sıkışmasına benziyor kızlar bu bacağımda ki olay...Offfffff ağrı felaket bisey uzatıp dinlenmem lazım ama yok hep bisey çıkıyor...Yarında kayınvalide gelecek bakalım hayırlısı ile Perşembe ye ne kaldı ?1 gün :Saruboceq::Saruboceq:
uykusuz bir geceden herkese günaydınsabaha kadar kızım ne uyudu ne uyuttu sağolsun dün bütün gün uyudu uslu durdu acısını gece fazlasıyla çıkardı babasına dedim al sen uğraş ben dükkanıma gidiorum:) şu an telszi bnde bizim kız wiyaklanıp duruyo bi derdi de yok anlamıyorum neden huysuz bu kadarfisfisfis
selam anneler ansılsınız ya ben doğumdan sonra giremez oldum.... özlediiz mi bilemiyorum ama ben çok özledim sizleri....
eşimin teyzesi geldi o yanımızda çok şükür iyiyiz bi sorunumuz yok şimdilik.... inşallah öylede gider haftaonu giderim diyor ama gödnermeye pek niyetimiz yok annem bakamıyor anca hastaneye gelebildi birde haftasonalrı yanımda oalbiliyor.... bende biraz toparladım ama dikileri arasıra ağrıdığı gibi birde şişti ilk sezeryanalrda olur diyor doktor doğrumu bilmem :):):) lazerdikiş iz yok ama içte olan dikişler varmış onladaki ipler ödem yapabilirmiş tenim hassasiyet göstermiş ... şimdilik bu kadar sizlrde ne var ne çok...
kızlar ben doğumdan bir hafta sonra,pansumanım için sevgili drumun yanına gitmiştim ve bir an da kadının yanında ağlamaya başladım,lohusalık sendromu işte ki ben bi başkasının yanında ağlıcam ben bile inanmazdım,drumdan Allah bin kere razı olsun kadın direkt kapıyı kapattı ve yarım saat konuştı benimle,onunda Allah bağışlasın iki çocuğunun olduğunu ve bu lohusalığın hiçbirşeye benzemediğini bunların çok olağan olduğunu söyledi ve kesinlikle elif şfağın siyah süt adlı kitabını oku dedi ben okudum lohusalıkta çok iyi geldi dedi,tamamiyle lohusa kadınları anlatıyormuş neler yaşadıklarımızı iç dünyamızda o anlarda kimselere söyleyemeyip,anlatamadığımız düşünceler vs vs vs
kesinlikle okuyun derim
herkese günaydın
Evet yarın perşembe büyük gün hayırlısı canım az kaldı sabır...
ahh ahh ne yapacağız böyle ya ben 1 aydır uykusuz sayılırım bi de doğumdan sonra
uykusuzluk...
Allah yardcımcımız olsun...
Kırkları çıksa da rahatlasa şu bebeler...
cnm özlemez miyiz kaç kişi kaldık şurda zaten doğurmayan
iyi olmanıza sevindim opuyorumnanaktan
bu kitabı bende duydum evet
hiç kitap okuyasım olmasa da bugün almayı düşünüyorum
çünkü lohusalığım zor geçecek şimdiden anlayabiliyorum
günaydın cnm gece bana nasılsın demişsin
görmeden çıktım kusura bakma
iyiyim şükür çatılarım çok ağrıdı bu gece
sen nasılsın ?
önemli değil canım .bende çok uykusuzum.ne ağrım var ne sancım ama yinede sabah 4_5 e kadar uyuyamıyorum.kurulu saat gibi o saatte uykum geliyor.doğum yapanları okuyunca daha çok uykusuzluk çekeceğiz diyorum.millet boşuna şimdi uyuyabildiğin kadar uyu bebekten sonra uyku falan kalmıyor demiyor.ama maalesef ben şimdi de uyuyamıyorum.benim kız beni şimdiden uykusuzluğa alıştırıyor galiba ki doğunca zorluk çekmeyeyim.
günaydın herkese....bir gün daha başlıyor.........
günaydın herkese....bir gün daha başlıyor.........
koca bir göbekle yaşamak da ne zormuş yaa
hem bugünleri özleyeceğimi düşünüyorum
hem de bir an önce kurtulmak istiyorum...
geceleri düşünmekten uyuyamıyoruz bence
ben çok düşünüyorum nasıl olacak ne zaman gelecek sağlıklı mı vs.. gibi...
tuhaf bir ruh hali bilmiyorumkismile
sana da günaydın canım.umarım herkes için güzel bir gün olur.
evet canım .oğlum babasıyla kova burcu .kızım da benimle aynı burç olacak balık olacak diye sevinirken koç olacak galiba bu gidişle.....bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti doğrusu önceleri...tabi bu kadar gecikeceğini nerden bilecektim.bu da erken doğması gibi ayrı bir sorunmuş yaa
yok canım ya bence kızında senin gibi balık burcu olacak içime öyle doğdu şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?