- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.641
yok bence sen benden de önce doğurursun.bu gidişle benim kız müdahalesiz gelmeyecek
offffffff buün hiç keyfim yok ya çok sıkılıyorum.kendimi çok kötü hissediyorum.bugün ruh halim hiç iyi değil anlayacağınız.
al benden de o kadar ben yaklaşık 2 haftadır öyleyim.ha geldi ha gelecek diye beklemekten bunaldım.eşim de halime çok üzülüyo..çünkü hiç yüzüm gülmüyo.neyseki burada dertleşiyoruz.iyiki bu site var....
evet canım .oğlum babasıyla kova burcu .kızım da benimle aynı burç olacak balık olacak diye sevinirken koç olacak galiba bu gidişle.....bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti doğrusu önceleri...tabi bu kadar gecikeceğini nerden bilecektim.bu da erken doğması gibi ayrı bir sorunmuş yaa
aynen sana katılıyorum canım.eşimde öyle söylüyor herseyi çok düşünüyorsun o yüzden de tedirgin olup uyuyamıyorsun diyor.ama düşünmemek elde mi.yepyeni bi hayata başlıyorsun ve önünde o kadar çok bilinmeyen şey var ki.ne yaparım nasıl yaparım diye ister istemez düşünüyor insan.bende öyle tuhaf bi ruh halindeyim.şimdiden böyleyim lohusalığı hiç düşünemiyorum artık.
sen ne diyorsun bu konuda hijyencim
inşallah hijyenim dediğin gibi olur da şu 3 gün içinde doğar....benim doktor da haftaya kadar bekleriz dedi
seninki balık olacak bence de:))
doktor müdahele konusunda bir şey demedi mi cnm mesela benim ki haftaya cumaya kadar mühlet verdi gelmezse suni sancıyla başlatacağız dedi...
bende lohusalıktan korkuyorum zaten agresifim bu son günler mafoldumben
inşallah meleklerimizi kucağımıza alınca bütün agresifliğim gider yoksa çok kötü...
bilemiyorum canım yaa en sona kim kalacak hayırlısı olsun hepimiz için...
slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))
Pazartesi gunu ebeye gitmistim,aciklik varmi diye muayne etmisti beni... 3 santim aciklik vardi. Sonra sancilari tetiklesin diye,nisan erinden gevsetti.. Ayni gunun gecesi,hafif kramp seklinde sancilarim oldu,ama cok hafifti..
Sabah saat 6'da tuvalet icin uyandigimda,nisan geldi.. Arkasindan saat 8 bucukta,sancilarim basladi once 12 dakikada bi geldi,sonra cok cabuk bi sekilde bu 6-4-3 dakikaya dustu..
Hemen ebeyi aradik,saat 10 bucukta burdaydi,kontrol etti aciklik 6 santim olmustu,buda cok iyiydi tabi. Cunki cok agri cekmeden 6 santim acilma vardi.. Saat 12 asil agrilar basladi !!!! Inanin,okadar SIK geliyorduki bi dakika arayla geliyordu ve benim dinlenmeye vaktim nerdeyse hic yoktuu(( Bi ara olecegim sandim.Allahtan acilmam 2 bucukta 10 santimi bulmustu,(ama gelin bana sorun nasil gecti)
Sonra dogum basladi,ikiniyorum ikiniyorum ama tulru cikaramiyordum bebegi,bi hemsire basimda,hem bastiriyor hem ben ikiniyorum... Neyse Alllaha sukur yarim saat 40 dk ugrastan sonra oglum dunyaya geldi,cok saglikli maslalah,onu kucagima alinca sanki o agrilar hic yasaanmamis gibiydi.. 3780 gr, 51 boyunda minik bi oglum var simdi.. Bana gelince,baya bi dikisim var,sirf 1 saat dikisle ugrastilar, cok canim yandi.. Simdi oturmakta ve kalkmakta cok zorlaniyorum. ALlahim insallah bugunleride atlatmayi nasip etsin...
Ha bu arada zorlaniyorum belki dogumda zor gecti belki , ama inanin pskolojikmen cok iyim hamd olsun.
Emzirmekte gucluk cekiyorum,benim meme ucu cok kucuk hata hic yok nerdeyse bebek tutamiyorum,sadece dun hastanede 10 dk bi emdi ... 2 saat sonrada bi 10 dakika daha .. Birde gece uyandiginda zar zor tutturdum 7 dakika emdi. Buna biraz uzuluyorum haliyle,ama stress yapmamaya calisiyorum,olursa olurrr.. olmazsa olmaz,Nasib diyorum.
Simdilik bu kadar
Haa bence normal dogum yapacak olanlar kesinlikle epidural yapsin diyorummmmm..))
slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))
Pazartesi gunu ebeye gitmistim,aciklik varmi diye muayne etmisti beni... 3 santim aciklik vardi. Sonra sancilari tetiklesin diye,nisan erinden gevsetti.. Ayni gunun gecesi,hafif kramp seklinde sancilarim oldu,ama cok hafifti..
Sabah saat 6'da tuvalet icin uyandigimda,nisan geldi.. Arkasindan saat 8 bucukta,sancilarim basladi once 12 dakikada bi geldi,sonra cok cabuk bi sekilde bu 6-4-3 dakikaya dustu..
Hemen ebeyi aradik,saat 10 bucukta burdaydi,kontrol etti aciklik 6 santim olmustu,buda cok iyiydi tabi. Cunki cok agri cekmeden 6 santim acilma vardi.. Saat 12 asil agrilar basladi !!!! Inanin,okadar SIK geliyorduki bi dakika arayla geliyordu ve benim dinlenmeye vaktim nerdeyse hic yoktuu(( Bi ara olecegim sandim.Allahtan acilmam 2 bucukta 10 santimi bulmustu,(ama gelin bana sorun nasil gecti)
Sonra dogum basladi,ikiniyorum ikiniyorum ama tulru cikaramiyordum bebegi,bi hemsire basimda,hem bastiriyor hem ben ikiniyorum... Neyse Alllaha sukur yarim saat 40 dk ugrastan sonra oglum dunyaya geldi,cok saglikli maslalah,onu kucagima alinca sanki o agrilar hic yasaanmamis gibiydi.. 3780 gr, 51 boyunda minik bi oglum var simdi.. Bana gelince,baya bi dikisim var,sirf 1 saat dikisle ugrastilar, cok canim yandi.. Simdi oturmakta ve kalkmakta cok zorlaniyorum. ALlahim insallah bugunleride atlatmayi nasip etsin...
Ha bu arada zorlaniyorum belki dogumda zor gecti belki , ama inanin pskolojikmen cok iyim hamd olsun.
Emzirmekte gucluk cekiyorum,benim meme ucu cok kucuk hata hic yok nerdeyse bebek tutamiyorum,sadece dun hastanede 10 dk bi emdi ... 2 saat sonrada bi 10 dakika daha .. Birde gece uyandiginda zar zor tutturdum 7 dakika emdi. Buna biraz uzuluyorum haliyle,ama stress yapmamaya calisiyorum,olursa olurrr.. olmazsa olmaz,Nasib diyorum.
Simdilik bu kadar
Haa bence normal dogum yapacak olanlar kesinlikle epidural yapsin diyorummmmm..))
Simdilik bu kadar
inşallah hijyenim dediğin gibi olur da şu 3 gün içinde doğar....benim doktor da haftaya kadar bekleriz dedi
Amiinn,darisi sizin basiniza.... Epidurali tavsiye ediyorum normal yapacak olanlara,helede suyu kendiliginden gelmeyenlere...
selam hanımlar, herkesin keyfi yerindedir umarım, fırsat bulmuşken bir merhaba diyeyim dedim..
hoş geldin cnm beklemedeyiz hala doğuramayanlar kervanı olarak
sen nasılsın iklim nasıl bu arada çok tatlı çıkmış son fotoğrafında maşallah...
hoşbulduk canım, teşekkür ederiz, sizinde az kaldı sayılır, ben çok yorgun ve uykusuz vaziyetteyim, iklim şu anda uyuyor ama her an uyanabilir :)) kızımda gaz ve kabızlık problemi var, yeni yeni düzene girmeye başladı işte, geçen hafta çok kötüydü, emiyor ama doymuyor malesef, mamaya başladım mecburen, sanırım o kabız yaptı, sizlerde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?