2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Annelik ne kutsal bir görev karşılıksız emek vermek, sevmek...
inşallah daha da iyi olur canım...

doğuranlar sık giremiyor biz doğuramayanlar yuvarlanıp gidiyoruz işte...

Amin canım inşallah, annelik gerçekten çok meşakkatli bir iş, çok özveri istiyor çookk..
Genelde giremiyorum foruma pek bende, aklım hep burada ama bebek tüm zamanımı alıyor nerede ise, o uyurkende evin işlerini yapmaktan fırsat bulamıyorum, zamanla pratikleşiriz inşallah, özledim buradaki sohbetleri..

Pancubenim, gözünaydın, minnoşuna kavuşmana az kalmış, hayırlısı olsun, dualarım sizlerle olacak..

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah meleğine sağlıkla kavuşursun...

canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah meleğine sağlıkla kavuşursun...

sağolun kızlar en çok istediğim normal doğumdu ama hayırlısı böyle imiş sağlıklı olsunda....Hijyenim sana haber veririm canım

Hadi hayırlısı olsun ben o sancıların nasıl olduğunu bilirim benimde siyatik sorunum var.ama herşey allahın izniyle yarın bitiyor bebeğini sağlıkla kucağına aldığın an herşey bitecek güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar bebeklerini mamayla besleyenlere besleyenlere birşey sorucam mamayı kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz
birde aranızda bebeği kolik sancısı çekenler varmı nasıl baş ediyorsunuz

sağol canım benim ATA nın resimleri de çok güzel yaaa maşallah kocaman oldu artık gördüğümde minnacıktı yawrun

mrhaba kızlar bir bakıp çıkıcam, çok hastayım çünkü,
nerden yakaladıysa bu son haftada,şu grip ıyhhh fış fış,
dogum yapan arkşlar gözleriniz aydın.Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..
hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın bebeğin kollarında, şimdiden gözün aydın olsun..

hayırlısı olsun canım tamam erken haber ver merak ettirme
bugün bol bol dinlen...

inşallah bakalım eşime diyeceğim şunlara mesaj at diye oda zaten laptop'ı alırız hemen haber veririz dedi wirrelass var hastanede oldu dedim başka 2 gün hastanedeyiz canım sıkılır benim orda dedi işlerimide hallederim dedi biryandan da

cnm geçmiş olsun yeniden
bolca sıkılmış taze portakal suyu kivi limon c vitamini bol olan ne varsa tüket
bir an önce atlatmaya bak inşallah...

online doğum yani kaydirigubbakcemile3

canım senin kızın ismi ne olacaktı ?

sağol canım benim geçmiş olsun sanada havalar tekrardan bozdu grip olma zamanı yine

cnm geçmiş olsun yeniden
bolca sıkılmış taze portakal suyu kivi limon c vitamini bol olan ne varsa tüket
bir an önce atlatmaya bak inşallah...

sağol cnm yemeye çalışıyorum ama boğazım sızlıyo resmen.
umarım atlatırım ya nefes bile zor alıyorum dogumu nasıl yaprım bu halde..mafoldumben
ben şimdilik çıkıyorum kızlar, kendinize iyi bakım,opuyorumnanaktanfış fışş

heh iki dakka gıçını sağlam tutamadın hasta oldun dimialsanaalsanasmile aferin doğum arefesi!!! daya poratakala limona sıcak ıhlamur iç limon we bal koy içine delü

canım hayırlısı olsun ne güzel yarın bebeğin kollarında.ağrısız bir doğum olur inşallah canım...

canım çok geçmiş olsun...umarım hemen iyileşirsin....

slm canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallahh
geçmişe bakamıyorum fırsatım olmuyor biz iyiyiz hala bekliyoruz doğurmadım yaniii niyetide yok hiç gibi görünüyor ne sancı ne ağrı hiç birşey yok gerçi belli olmaz tabii her an herşey olabilir
doğum yapmış olan arkadaşlarım varsa hepsinin gözü aydın olsun inşallah Rabbim bu yolda hiçbirimi,zi oyalamasın bebişlerimize sağsalim kavuşalım
hepinizi çok öpüyorum doğurursam bu aralar ilk fırsatta haber veririm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptümmmopuyorumnanaktan

Ben de bugün nst'ye gitmiştim. Doktor artık haftabaşına kadar başlasın sancıların diyo. Ahhhh bi başlasa,ben istemiyor muyum sanki? Pazartesiye kadar olmazsa pazartesi yine gel nst'ye dedi, herhalde o gün artık karar veririz doğumun gerçekleşebileceği en son güne. Allahım kendiliğinden gelsin şu yavrular aertık bizi daha fazla bekletmeden:Saruboceq:

selam herkese.

PANCUBENCıM canım allah ım sağsalim hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin hilal e.
EFTEL geçmiş olsun doğum üstü kötü olmuş canım bolca dinlen c vitamininide eksik etme.
HıLOS ve EGE bugün doğum yapacakmış sanırım.diliyorum sağlıkla kucaklarlar yavrularını.

Bekle bekle çatlayacağız sonunda

inşallah :sinifsinif:

Hoşgeldin
kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…