- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.661
Annelik ne kutsal bir görev karşılıksız emek vermek, sevmek...
inşallah daha da iyi olur canım...
doğuranlar sık giremiyor biz doğuramayanlar yuvarlanıp gidiyoruz işte...
merhaba anneler ve anne adayları bir yandan içim kıpır kıpır bir yanda buruk ....Yarın saat 9.30 da hastanede olucam ve sezeryan olucam canlarım.Doktorumla görüştüm sağ bacağımın hala şiş olduğunu diz kapağımdan kalçama ağrıların devam ettiğini ve kasılma yaptığını söyledim.Ödem ilerlemiş dedi istersen bugün gel sezeryana alalım dedi bende kahvaltı yaptım dedim ve bebeğimde hiç bir belirti yok ne akıntı,ne nişan ne sancı ne de suyun gelmesi dedim sadece bebeğimin hareketleri gayet iyi dedi....
Yarın hayırlısı ile kızıma kavuşuyorum beni sevindiren de bu normal doğum çok istemiştim ama hayırlısı böyle imiş doktorumda söyledi 2-3 gün beklememizin sebebi de fazla beklemenin anlamı yok artık bebekte anne de riske girme durumları da olabiliyor dedi....
Mihriban Allah ananlı babalı büyütsün maşallah bebeğine de .....Geçmişi okuyayım bir buralardayım
merhaba anneler ve anne adayları bir yandan içim kıpır kıpır bir yanda buruk ....Yarın saat 9.30 da hastanede olucam ve sezeryan olucam canlarım.Doktorumla görüştüm sağ bacağımın hala şiş olduğunu diz kapağımdan kalçama ağrıların devam ettiğini ve kasılma yaptığını söyledim.Ödem ilerlemiş dedi istersen bugün gel sezeryana alalım dedi bende kahvaltı yaptım dedim ve bebeğimde hiç bir belirti yok ne akıntı,ne nişan ne sancı ne de suyun gelmesi dedim sadece bebeğimin hareketleri gayet iyi dedi....
Yarın hayırlısı ile kızıma kavuşuyorum beni sevindiren de bu normal doğum çok istemiştim ama hayırlısı böyle imiş doktorumda söyledi 2-3 gün beklememizin sebebi de fazla beklemenin anlamı yok artık bebekte anne de riske girme durumları da olabiliyor dedi....
canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah meleğine sağlıkla kavuşursun...
Amin canım inşallah, annelik gerçekten çok meşakkatli bir iş, çok özveri istiyor çookk..
Genelde giremiyorum foruma pek bende, aklım hep burada ama bebek tüm zamanımı alıyor nerede ise, o uyurkende evin işlerini yapmaktan fırsat bulamıyorum, zamanla pratikleşiriz inşallah, özledim buradaki sohbetleri..
Pancubenim, gözünaydın, minnoşuna kavuşmana az kalmış, hayırlısı olsun, dualarım sizlerle olacak..
sağolun kızlar en çok istediğim normal doğumdu ama hayırlısı böyle imiş sağlıklı olsunda....Hijyenim sana haber veririm canım
Mihriban Allah ananlı babalı büyütsün maşallah bebeğine de .....Geçmişi okuyayım bir buralardayım
Hadi hayırlısı olsun ben o sancıların nasıl olduğunu bilirim benimde siyatik sorunum var.ama herşey allahın izniyle yarın bitiyor bebeğini sağlıkla kucağına aldığın an herşey bitecek güzel haberlerini bekliyoruz.
hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın bebeğin kollarında, şimdiden gözün aydın olsun..merhaba anneler ve anne adayları bir yandan içim kıpır kıpır bir yanda buruk ....Yarın saat 9.30 da hastanede olucam ve sezeryan olucam canlarım.Doktorumla görüştüm sağ bacağımın hala şiş olduğunu diz kapağımdan kalçama ağrıların devam ettiğini ve kasılma yaptığını söyledim.Ödem ilerlemiş dedi istersen bugün gel sezeryana alalım dedi bende kahvaltı yaptım dedim ve bebeğimde hiç bir belirti yok ne akıntı,ne nişan ne sancı ne de suyun gelmesi dedim sadece bebeğimin hareketleri gayet iyi dedi....
hayırlısı olsun canım tamam erken haber ver merak ettirme
bugün bol bol dinlen...
mrhaba kızlar bir bakıp çıkıcam, çok hastayım çünkü,
nerden yakaladıysa bu son haftada,şu grip ıyhhh fış fış,
dogum yapan arkşlar gözleriniz aydın.Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin..
hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın bebeğin kollarında, şimdiden gözün aydın olsun..
inşallah bakalım eşime diyeceğim şunlara mesaj at diye oda zaten laptop'ı alırız hemen haber veririz dedi wirrelass var hastanede oldu dedim başka 2 gün hastanedeyiz canım sıkılır benim orda dedi işlerimide hallederim dedi biryandan da
mrhaba kızlar bir bakıp çıkıcam, çok hastayım çünkü,
hakkında hayırlısı olsun cnm, yarın bebeğin kollarında, şimdiden gözün aydın olsun..
cnm geçmiş olsun yeniden
bolca sıkılmış taze portakal suyu kivi limon c vitamini bol olan ne varsa tüket
bir an önce atlatmaya bak inşallah...
slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))
Çok geçmiş olsun canım, Allah hayırlı salih bir elat eylesin. Ne yapalım acı çekmeden bu güzelliklere kavuşulmuyor,biz de çekicez elbet. Hayırlısıyla bi gelsinler de
Hakkınızda hayırlısı cnm, zaten hepimize sezeryan yolu görünüyor gibi baksana. E ne yapalım, sağlıcakla gelsinler de önemli olan o
sağol cnm yemeye çalışıyorum ama boğazım sızlıyo resmen.
umarım atlatırım ya nefes bile zor alıyorum dogumu nasıl yaprım bu halde..mafoldumben
ben şimdilik çıkıyorum kızlar, kendinize iyi bakım,opuyorumnanaktanfış fışş
Çok geçmniş olsun cnm, kendine iyi bak. Limon bal karışımı iyi geliyo bi dene istersen
canım hayırlısı olsun ne güzel yarın bebeğin kollarında.ağrısız bir doğum olur inşallah canım...merhaba anneler ve anne adayları bir yandan içim kıpır kıpır bir yanda buruk ....Yarın saat 9.30 da hastanede olucam ve sezeryan olucam canlarım.Doktorumla görüştüm sağ bacağımın hala şiş olduğunu diz kapağımdan kalçama ağrıların devam ettiğini ve kasılma yaptığını söyledim.Ödem ilerlemiş dedi istersen bugün gel sezeryana alalım dedi bende kahvaltı yaptım dedim ve bebeğimde hiç bir belirti yok ne akıntı,ne nişan ne sancı ne de suyun gelmesi dedim sadece bebeğimin hareketleri gayet iyi dedi....
canım çok geçmiş olsun...umarım hemen iyileşirsin....mrhaba kızlar bir bakıp çıkıcam, çok hastayım çünkü,
slm canlarım nasılsınız iyisinizdir inşallahh
geçmişe bakamıyorum fırsatım olmuyor biz iyiyiz hala bekliyoruz doğurmadım yaniii niyetide yok hiç gibi görünüyor ne sancı ne ağrı hiç birşey yok gerçi belli olmaz tabii her an herşey olabilir
doğum yapmış olan arkadaşlarım varsa hepsinin gözü aydın olsun inşallah Rabbim bu yolda hiçbirimi,zi oyalamasın bebişlerimize sağsalim kavuşalım
hepinizi çok öpüyorum doğurursam bu aralar ilk fırsatta haber veririm kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öptümmmopuyorumnanaktan
Ben de bugün nst'ye gitmiştim. Doktor artık haftabaşına kadar başlasın sancıların diyo. Ahhhh bi başlasa,ben istemiyor muyum sanki? Pazartesiye kadar olmazsa pazartesi yine gel nst'ye dedi, herhalde o gün artık karar veririz doğumun gerçekleşebileceği en son güne. Allahım kendiliğinden gelsin şu yavrular aertık bizi daha fazla bekletmeden:Saruboceq:
selam herkese.
PANCUBENCİM canım allah ım sağsalim hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin hilal e.
EFTEL geçmiş olsun doğum üstü kötü olmuş canım bolca dinlen c vitamininide eksik etme.
HİLOS ve EGE bugün doğum yapacakmış sanırım.diliyorum sağlıkla kucaklarlar yavrularını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?