- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.681
Hoşgeldin kaydirigubbakcemile5
kızlar bebeklerini mamayla besleyenlere besleyenlere birşey sorucam mamayı kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz
birde aranızda bebeği kolik sancısı çekenler varmı nasıl baş ediyorsunuz
Ben de bugün nst'ye gitmiştim. Doktor artık haftabaşına kadar başlasın sancıların diyo. Ahhhh bi başlasa,ben istemiyor muyum sanki? Pazartesiye kadar olmazsa pazartesi yine gel nst'ye dedi, herhalde o gün artık karar veririz doğumun gerçekleşebileceği en son güne. Allahım kendiliğinden gelsin şu yavrular aertık bizi daha fazla bekletmeden:Saruboceq:
ya kızlar simenay we yazgı göğüsleri sağıyomusunuz benim çok canım yanıyor pompam yok netten bakıyorum lansinohunkini sipariş etcem sanırım siz napıyuosunuz
çok acıyor canım süt fazla sanırım.. birini emzirirken diğeri sızım sızım sızlıyor..we şu andada çok sızlıyolar boşaltmak için diorum.. hem şimdi kampanya falan yapıcaz ben 2 saat falan firmalara gidicem görüşmelere ewe sürt bırakmam lazım die düşünüyorum
canım hayırlısı olsun ne güzel yarın bebeğin kollarında.ağrısız bir doğum olur inşallah canım...
amin canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
selam herkese.
PANCUBENCİM canım allah ım sağsalim hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin hilal e.
EFTEL geçmiş olsun doğum üstü kötü olmuş canım bolca dinlen c vitamininide eksik etme.
HİLOS ve EGE bugün doğum yapacakmış sanırım.diliyorum sağlıkla kucaklarlar yavrularını.
ya kızlar simenay we yazgı göğüsleri sağıyomusunuz benim çok canım yanıyor pompam yok netten bakıyorum lansinohunkini sipariş etcem sanırım siz napıyuosunuz
kızlar bebeklerini mamayla besleyenlere besleyenlere birşey sorucam mamayı kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz
birde aranızda bebeği kolik sancısı çekenler varmı nasıl baş ediyorsunuz
benimde hiç acımadı pompayla herkesin aynı acıcak diye bir şey yok hasretcim elle sağmakta zor olur yani ama gerçekten bebek tamamen boşaltamıyor ve bi süre sonra birikince çok acılı oluyor ayrıca hastalık oluyor mastit diye yani süt düğümlenmesi buda ameliyata kadar gidiyor pompayla boşaltmak en mantıklısı
Canım oğlun emiyor mu senin? Yanlış hatırlamıyorsam mamaya başlamıştın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?