2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar simenay we yazgı göğüsleri sağıyomusunuz benim çok canım yanıyor pompam yok netten bakıyorum lansinohunkini sipariş etcem sanırım siz napıyuosunuz

kızlar bebeklerini mamayla besleyenlere besleyenlere birşey sorucam mamayı kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz
birde aranızda bebeği kolik sancısı çekenler varmı nasıl baş ediyorsunuz

Canım merhaba; ben hem emziriyorum hemde mama veriyorum, sütümle doymuyır çünkü benim kız, emzirdikten sonra 30 cc. mama yetiyor ama sadece mama vereceksen her beslenmede haftasına göre mamanın üzerinde yazan tarife uygun olarak ver, zaten doyunca daha fazla almıyor bebekler, kolik için bir bilgim yok, benim kızımda gaz sancısı oluyor daha çok, bitkisel şurup ve rezene ile geçiyor gazı, çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, umarım en kısa zamanda düzene girer bebeğin.

ah canım inşallah kendiliğinden gelirler.....artık ben tırlatmak üzereyim.

ya kızlar simenay we yazgı göğüsleri sağıyomusunuz benim çok canım yanıyor pompam yok netten bakıyorum lansinohunkini sipariş etcem sanırım siz napıyuosunuz

Ben hiç pompa kullanmadım hep emzirdim, göğüslerimde yara olmadı çok şükür, lansinohun kremini kullanıyorum devamlı, sen niye sağmak istiyorsun ki?

bence pompa kullanma hasret...ben yara olunca emziremedim bir iki gün ebe de emziremezsen sağ göğsünü boşalsın dedi...pompa yaralarımı daha da beter yaptı...pompa kullanabilmek için bile birz göğüs ucunun çıkması lazım yan...bebek daha acısız yapıyor o işi...ama ucu varsa göğüslerinin iş değişir...neden sağacaksın emmiyor mu senin cin göz????

çok acıyor canım süt fazla sanırım.. birini emzirirken diğeri sızım sızım sızlıyor..we şu andada çok sızlıyolar boşaltmak için diorum.. hem şimdi kampanya falan yapıcaz ben 2 saat falan firmalara gidicem görüşmelere ewe sürt bırakmam lazım die düşünüyorum

Ben öyle sızlayıp taş gibi sertleştiği zamanlar, kendim elimle sağıp biberona koydum, sonra kızıma içirdim, sende kendin elle sağ biraz rahatlarsın, dene bak işe yarıyor..

amin canım benim hayırlısı ile bekliyoruz Hilalimizi

benimde hiç acımadı pompayla herkesin aynı acıcak diye bir şey yok hasretcim elle sağmakta zor olur yani ama gerçekten bebek tamamen boşaltamıyor ve bi süre sonra birikince çok acılı oluyor ayrıca hastalık oluyor mastit diye yani süt düğümlenmesi buda ameliyata kadar gidiyor pompayla boşaltmak en mantıklısı

kızlar bebeklerini mamayla besleyenlere besleyenlere birşey sorucam mamayı kaç cc ve kaç saatte bir veriyorsunuz
birde aranızda bebeği kolik sancısı çekenler varmı nasıl baş ediyorsunuz

Arkadaşım, sen neden mama veriyorsun bebeğine? Bugün aynı soruyu ben de soracaktım.

EFTEL, geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah.

PANCUBEN, hayırlı doğumlar diliyorum sana da, sağlıkla kavuş yavruna...

Canım oğlun emiyor mu senin? Yanlış hatırlamıyorsam mamaya başlamıştın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…