- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.701
evet mama veriyorum ama azda olsa ilaç niyetine süt var onu sağıp veriyorum baştan beri beni hiç emmedi
Biz birazdan doktor amcamıza gideceğiz, sarılık için. İnşallah tamamen geçmiştir. Çok korkuyorum devam eder diye.
Oğlum ısrarla emmiyor. Ben sürekli pompa kullanıyorum ve iki gündür berbat oldu göğüslerim. Medelanın pompasını alabilirim ben de. Şu emzirme olayından çok bıktım artık. Her uayndığında önce savaşıyoruz biraz. Ciyak ciyak ağlıyor. ııı ıııııııııı diye bağırıyor sıpa. :) Sonra da ben başlıyorum ağlamaya. Çok zor çooookkk, neden böyle oldu anlamaım.
merhaba herkese
bizler yokken kimbilir kaçkişi daha doğum yapmıştır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun
bende sorunsuz sayılan bir hamilelik geçirdim ama bebeğim doğdu sarılık susuzluk derken şimdide idrar yolları enfeksiyon kapmış geçen hafta 3 gün hastenede yattık ondan öncede 3 günlükken yattık bebeğin herşeyiyle ben ilgilendim gece boyu hiç uyumadım hastenede dikişler felaket ağrıdı serum takıldı küçücük bebeğime 8 gün antibiyotik tedavisi devam etti sabah akşam gel git hastaneyi yol ettik şimdide yeni bebekte neden bu hastalık var o araştırılacak böbreklerine ultrasonda bakılacak ondan sonra nefrolojiye gideceğiz 2 gündür evde oturabiliyoruz şimdide ben hasta oldum ateşleniyorum devamlı ishal var 14 kilo gitti doğumdan sonra inşallah bebeğimde bir sorum çıkmaz bende hala iyileşemedim normal doğumdan sonrada insan dinlenmeyince dikişler iyileşmek bilmiyor doğum yapmayanlarada hayırlı doğumlar dilerim
valla bende hem emziriyorum hemde mama veriyorum emdikten sonra 60 cc mama zor yetiyo ve 2 saat zor dayanıyo obur olucak bu oğlan :)
çok geçmiş olsun canım.üzülme en kısa zamanda bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuz inş.zaten aksilikler bi gelirse hep arka arkaya geliyor.Allah yardımcın olsunmerhaba herkese
bizler yokken kimbilir kaçkişi daha doğum yapmıştır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun
bende sorunsuz sayılan bir hamilelik geçirdim ama bebeğim doğdu sarılık susuzluk derken şimdide idrar yolları enfeksiyon kapmış geçen hafta 3 gün hastenede yattık ondan öncede 3 günlükken yattık bebeğin herşeyiyle ben ilgilendim gece boyu hiç uyumadım hastenede dikişler felaket ağrıdı serum takıldı küçücük bebeğime 8 gün antibiyotik tedavisi devam etti sabah akşam gel git hastaneyi yol ettik şimdide yeni bebekte neden bu hastalık var o araştırılacak böbreklerine ultrasonda bakılacak ondan sonra nefrolojiye gideceğiz 2 gündür evde oturabiliyoruz şimdide ben hasta oldum ateşleniyorum devamlı ishal var 14 kilo gitti doğumdan sonra inşallah bebeğimde bir sorum çıkmaz bende hala iyileşemedim normal doğumdan sonrada insan dinlenmeyince dikişler iyileşmek bilmiyor doğum yapmayanlarada hayırlı doğumlar dilerim
merhaba herkese
Ne kullanıyorsun ve ne kadar veriyorsun peki? Benim de sütüm azalmaya başladı. Elimden geleni yapıyorum ama pek bir artış yok.
Arkadaşım, sen neden mama veriyorsun bebeğine? Bugün aynı soruyu ben de soracaktım.
EFTEL, geçmiş olsun, tez zamanda iyileşirsin inşallah.
PANCUBEN, hayırlı doğumlar diliyorum sana da, sağlıkla kavuş yavruna...
ya arkadaşlar benimde göğüs uçlarım yok ve çok tedirgin oluyorum bebek doğunca ememezse diye.görüyorum ki benim gibi olanlar emzirmede zorluk yaşıyorlar.doktoruma da söyledim bu konudaki tereddütlerimi,o da doğumu tetikler diye şimdi bişey yapamayız ama doğumdan sonra vakumla çekeriz çıkabilir o zaman dedi.ama bazen çıkmayadabiliyormuş.bu konuda kafam çok karışıyor tedirgin oluyorum ya ememezse hiç diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?