2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar kızlar
bende dahil olmak üzere tüm doğurmayanlar burda sanırım :)
beim dün işim vardı onları hallettim hava da güzeldi bayağı gezdimmm
bgn evdeyim nette problem vardı giremedim
Hani doğurdum diye merak ediyosanız daha doğurmadım yaniii :)

cevabın içinçok teşekkürler canım biraz olsun içim rahatladı.

ah canım inşallah kendiliğinden gelirler.....artık ben tırlatmak üzereyim.

Walla ben tırlattım bile sanırsam:roflol:akannehirklava: Hakikaten geç kalmaları erken doğum riskinden bile daha çok bunaltıyomuş insanı. Bu arada benim eşimle oğlum da koç burcu, ben de senin gibi balık burcuyum ve bu çocuk bendedn olacak diye seiniyodum. Ama sanırım bu da koç olacakkafamçokkarıştı

kızlaaar siteye üye olmak bana uğurlu geldi.zaten bi girdim bi yok oldum.doğum yaptım ALLAHA çok şükür.yavrumu aldım kucağıma.rabbimdoğum yapmamışlara da nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin...

Walla mı çok sevindim senin adına cnm, analı babalı büyüsün inş. seninle satımız aynıydı. Normal oldu sanırım doğumun, müsait bir zamanında anlatırsan sevinirim cnm

Evet cnm bi türlü doğurmayı beceremeyenler buradayızkaydirigubbakcemile3 Hep beraber beklemeye devam

hoşbulduk canım.iyisin değil mi ve hala bekliyorsun.
Allah senide hayırlısıyla yavruna kavuştursun pınarcım.

inşallah canım sağ olasın...

kızlaaar siteye üye olmak bana uğurlu geldi.zaten bi girdim bi yok oldum.doğum yaptım ALLAHA çok şükür.yavrumu aldım kucağıma.rabbimdoğum yapmamışlara da nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin...

Allah analı babalı büyütsün..

Canım çok geçmiş olsun inşallah miniğin hiç bir şeyi yoktur...
İkinize de acil şifalar diliyorum...

Merhaba bugün daha çok doğuranlar burda zemuszemus
Bizde bekliyoruz canım nazlı mart bebeklerini...

Canım benim geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir yavrun. Dualarım sizinle...

çok geçmiş olsun canım.üzülme en kısa zamanda bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuz inş.zaten aksilikler bi gelirse hep arka arkaya geliyor.Allah yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun.çok zor günler geçirmişsiniz.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah...

kızlar hepinizde çok sağolun bebeğimiz evlendikten 5 yıl sonra oldu insan çok korkuyor birşey olurse diye hastanede o kadar çok yorgun ve uykusuz kaldımki bebeğimede üzüldüm doktorlar çok kızdılar bana dünyanın en güzel bebeğini doğurmuşsun hala üzülüyorsun diye ama insan sorun olunca elinde değil üzülmemek ama hastanede ne hastalar var 5 buçuk aylık 6 aylık doğun o kadar çok bebek varki hepside 1 kilo filan doğmuş kuvozde kalıyorlar anneleri hergün süt sağıp getiriyor çok zor onların durumu sonradan gözlerinde kalp böbreklerinde sorun olabiliyomuş devamlı takibe geliyorlarmış 5 buçuk aylık doğun bebek 1 buçuk yaşına gelmiş annesi desteksiz oturması için fizik tedaviye getiriyormuş kızı sadece 5 buçuk kilo sadece mama yiyebiliyormuş Allah'ımıza çok şükür sanırım bizim bebek sünnet olunca bu problemlerde bitecek
hijyen bebeş doğmamış sanırım son 6 günmü normalmi olacak

mutlucum
arkadaşım inan çok üzüldüm okuyunca,inşallah tüm sıkıntı ve hastalıklar su gibi akıp gider ve herşey yoluna girer,lütfen dinç ol güçlü ol ve her zaman iyi düşün iyi olsun ben bunu bilir buna inanrım valla,bşiliyorsunki ben de zor badireler atlattım bebeğin aniden alınması kordon vs vs vs,ama hep iyi düşündüm çok şükür öyle oldu da moral çok önemli unutma,bu arada senin bebeğin aslan gibi bak en fazla 2 haftaya kadar hiçbişi kalmıcak

evet cnm haftaya cumaya kadar mühleti var gelmezse suni sancıyla başlatacak doktorum

İnşallah bu zor günleri hepiniz kolayca anlatırsınız...
Moralini yüksek tutmaya çalış geçecek inşallah...

fulyacım bu arada metinde mi 22 şubatta doğdu

tahliller temiz çıktı tekrarlanacak benim bebek ağlıyor ever 22 sinde doğdu

sağolun kızlar.evt normal doğum oldu.14 mart akşamı evde otururken birden suyum geldi hemen hastaneye gittik.akşam saat 9 da hastanedeydik.sancılarım hastanede başladı.ilk başta hafif sancılar geldiğinde çok rahattım.telefondan nete bile girdim.sonra ağırlaştı.bi iki saat sancı çektim.sabaha karşı 4.30 da doğum gerçekleşti.biraz acı çektim ama bebeğimin yüzünü gördüğümde herşeye değdiğini anladım.muhteşem bi duyguymuş..ALLAH herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…