- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.721
canım bende de var o sorun hatta bazen içe dönüyo oğlum doğduğunda baya bi zorlandım o yüzden ama yine de yılmadan verdim ağladı bağırdı en sonunda hemşirelerden pompa istedim onunla çektikçe çıktı uçları bir süre emmeyince yine gidiyo uçlar ama tutabiliyo yine de eve gelince de el pompası aldırdım eşime uçları çıkana kadar pompayla uğraşıp hemen emzirdim şimdi ona bile gerek kalmadı merak etme yani sütün olduktan sonra ucu sorun değil
cevabın içinçok teşekkürler canım biraz olsun içim rahatladı.
ah canım inşallah kendiliğinden gelirler.....artık ben tırlatmak üzereyim.
kızlaaar siteye üye olmak bana uğurlu geldi.zaten bi girdim bi yok oldum.doğum yaptım ALLAHA çok şükür.yavrumu aldım kucağıma.rabbimdoğum yapmamışlara da nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin...
Merhabalar kızlar
bende dahil olmak üzere tüm doğurmayanlar burda sanırım :)
beim dün işim vardı onları hallettim hava da güzeldi bayağı gezdimmm
bgn evdeyim nette problem vardı giremedim
Hani doğurdum diye merak ediyosanız daha doğurmadım yaniii :)
hoşbulduk canım.iyisin değil mi ve hala bekliyorsun.
Allah senide hayırlısıyla yavruna kavuştursun pınarcım.
kızlaaar siteye üye olmak bana uğurlu geldi.zaten bi girdim bi yok oldum.doğum yaptım ALLAHA çok şükür.yavrumu aldım kucağıma.rabbimdoğum yapmamışlara da nasip etsin.dualarınızı eksik etmeyin...
merhaba herkese
bizler yokken kimbilir kaçkişi daha doğum yapmıştır herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun
bende sorunsuz sayılan bir hamilelik geçirdim ama bebeğim doğdu sarılık susuzluk derken şimdide idrar yolları enfeksiyon kapmış geçen hafta 3 gün hastenede yattık ondan öncede 3 günlükken yattık bebeğin herşeyiyle ben ilgilendim gece boyu hiç uyumadım hastenede dikişler felaket ağrıdı serum takıldı küçücük bebeğime 8 gün antibiyotik tedavisi devam etti sabah akşam gel git hastaneyi yol ettik şimdide yeni bebekte neden bu hastalık var o araştırılacak böbreklerine ultrasonda bakılacak ondan sonra nefrolojiye gideceğiz 2 gündür evde oturabiliyoruz şimdide ben hasta oldum ateşleniyorum devamlı ishal var 14 kilo gitti doğumdan sonra inşallah bebeğimde bir sorum çıkmaz bende hala iyileşemedim normal doğumdan sonrada insan dinlenmeyince dikişler iyileşmek bilmiyor doğum yapmayanlarada hayırlı doğumlar dilerim
Merhabalar kızlar
bende dahil olmak üzere tüm doğurmayanlar burda sanırım :)
beim dün işim vardı onları hallettim hava da güzeldi bayağı gezdimmm
bgn evdeyim nette problem vardı giremedim
Hani doğurdum diye merak ediyosanız daha doğurmadım yaniii :)
Canım benim geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyileşir yavrun. Dualarım sizinle...
çok geçmiş olsun canım.üzülme en kısa zamanda bebeğin de sen de sağlığınıza kavuşursunuz inş.zaten aksilikler bi gelirse hep arka arkaya geliyor.Allah yardımcın olsun
canım çok geçmiş olsun.çok zor günler geçirmişsiniz.Allah yardımcın olsun en kısa zamanda düzelirsiniz inşallah...
inşallah canım sağ olasın...
Allah analı babalı büyütsün..
Canım çok geçmiş olsun inşallah miniğin hiç bir şeyi yoktur...
İkinize de acil şifalar diliyorum...
Merhaba bugün daha çok doğuranlar burda zemuszemus
Bizde bekliyoruz canım nazlı mart bebeklerini...
hijyen bebeş doğmamış sanırım son 6 günmü normalmi olacak
kızlar bu arada selkieden bi haber yok mu hiç sesi çıkmıyor herşey yolunda mı birden çok merak ettim ebruyu ya
bana da hasrete de mesaj yollamıştı
evde internette sorun varmış giremiyormuş o yüzden
aman iyi olsunlarda gerisi önemli değil,bu arada hasret dedin de burnumda tüttü kız bi an napıyor acaba verosuyla,sen nasılsın cnm sancı vs yok mu henüz
cnm ara ara oluyor sancılar normalmiş onlar bekliyoruz öyle zemuszemus
mutlucum
arkadaşım inan çok üzüldüm okuyunca,inşallah tüm sıkıntı ve hastalıklar su gibi akıp gider ve herşey yoluna girer,lütfen dinç ol güçlü ol ve her zaman iyi düşün iyi olsun ben bunu bilir buna inanrım valla,bşiliyorsunki ben de zor badireler atlattım bebeğin aniden alınması kordon vs vs vs,ama hep iyi düşündüm çok şükür öyle oldu da moral çok önemli unutma,bu arada senin bebeğin aslan gibi bak en fazla 2 haftaya kadar hiçbişi kalmıcak
evet cnm haftaya cumaya kadar mühleti var gelmezse suni sancıyla başlatacak doktorum
İnşallah bu zor günleri hepiniz kolayca anlatırsınız...
Moralini yüksek tutmaya çalış geçecek inşallah...
fulyacım bu arada metinde mi 22 şubatta doğdu
tatlım inşallah sağsalim alırısınız erkekinizi kucağınıza:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?