2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

zemheri__zemheri arkadaşım neden sürekli topiğimizi okuduğun halde yazmazsın ??????

Walla bunun cevabını ben de merak ediyorum. Hadi sen de katılsana aramızaalkisalkisalkis

Çok şükür cnm, kolay atlatmışsın sayılır. Bazıları saatlerce sancı çektiği halde sonuçta sezeryana gitmek zorunda kalıyor. Hadi bakalım darısı başımıza inş.

mrlcim bende seni merak ediyodum.anca girebildim.inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.

Amin cnm,hepimiz inş. alalımda kuzuları artık burada hep bebek bakımı muhabbetleri dönsünopuyorumnanaktan:Saruboceq:

malum yerin kemikleri kırılacak gibi ağrıyor bilmiyorumkismile
ben çıkıyorum kızlar sonra yine bakarım bir ara

pancubenciğim giremezsem şimdiden hayırlı güzel bir doğum diliyorum sana..
inşallah ikinizde sağlıkla dönün aramıza...
güzel haberlerini bekliyorum
a.s.

merhaba taze mart anneleri...bende nisan annesi olucam inşallah...sizin topiğe bir bakayım dedim ama çok duygulandım...gerçekten çok az kaldı...Rabbim hepinizin bebişlerine uzun ömürler versin..doğum bekleyenleride rabbim bir an önce kurtarsın sağ sağlim....

kızlar benim dikişler iyileşti eriyip gittilerhihoyyyt ilişki için 6 hafta yasak war 6 haftadan önce yapsak nolurkinee:kedi:
we nasıl koruncaksınız doktor ya spiral yada eşin prezervatifle korunacak dedi hap we iğne olmaz bebeğe geçer.. geri çekmeyi sakın düşünmeyin çok kolay hamile kalabileceğin bi dönem dedi napıcam ben yaa.. spiral hiç içim el wermiyo, adet kanamalarını çoğaltıyo sanırım, bi de içeri kaçma gibi olaylar okuyorum(( e prezerwatifte hiç tarzımız değil eşim kullanamıyo prezerwatif ne yapmalı yaww:))

yalnız bana bakın herşeyi bıraktım neyin derdine düştüm şimdidensempatiksalakcinniaklinialirimsmile

pınarcım o ağrılar çok fena özlellkle aynı pozisyonda kalınca e sende doğuma az kaldı olacak o kadar çatıyı zorluyor bu iyi bişey normal doğum yapabilirsin inşallah:) sakın pes etme sancılardan yılıp sezaryen isteme normal yap kurtul.. zaten içimde hep sen normal doğum yapacaksın hissi war:lepi:
aman iyi olsunlarda gerisi önemli değil,bu arada hasret dedin de burnumda tüttü kız bi an napıyor acaba verosuyla,sen nasılsın cnm sancı vs yok mu henüz

Şenizcanumun içiiiiii bnde çok özledim seni yaa konuşamadık ne zamandır dertleşemedik ben lohusa depresyonuna girdim sanırım geceleri hep ağlıyorum bebeği emzirirken bunalıyorum bahçeye çıkıp yatasım gelio((

İnşallah kendime gelir gelmez veririm haber canım....

Pencupen ,Silver aynı tarihlerdeyiz.. Gecikmesi bebek içinde anne içinde iyi değilmiş. O nedenle sanırım bu hafta sonu doğurmuş veya sezeryan olmuş oluruz....Allah yardımcımız olsun..

evet canım o yüzden yarın sezeryan olucaz maalesef ister istemez de olsa normal doğumu daha çok istemiştim ama benim bu ayağım mahveddi herseyi Hilalimde nazlı biraz gelmek bilmedi....Sağlıklı olsunda başka bisey istemem

cnm yarın doğumun varmış,hayırlısıyla kavuşursun inşallah.hakkınızda hayırlısı olsun,normal doğum yapmak ister gönül tabi ama hangisi bebeklerimiz ve bizim için daha hayırlısıyla o olsun hepimiz için.Allah yardımcın olsun cnm

doğum yapanlar varsa gözleri aydın,yapacaklara allah kolaylık versin,bebeği hasta olan arkadaşlarıma da allah şifa versin.herkese iyi geceler...

ben hala bekliyorum,bu nişan gelmesi de bu kadar önceden nasıl oluyo anlamıyorum ya,kaç gün oldu,bende tık yok,çok sevinmiştim 1-2 güne kadar olur diye ama olmadı.hayırlısı olsun bakalım,kuzumu azıcık daha bekliycem

hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar

pancupen kolay doğumlar diliyorum sana.Allah yardımcın olsun.hadi bakalım al gel bebişini....

inşallah canım ben de öyle hissediyorum da bakalım sonumuz ne olacak
bugün bir hareketli benim oğlan neredeyse karnımı delip çıkacak
bi de son günler hareketleri azalıyor diyorlar benim gitgide artıyor anlamadım ki bilmiyorumkismile

İnşallah kendime gelir gelmez veririm haber canım....

opuyorumnanaktan

Allah Allah bende nişan bekleyip duruyorum
bu kadar beklenilecek bi şey değil demek olumunekankayizsmile

inşallah tez zamanda sağlıkla gelir meleğin...[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…