- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.741
zemheri__zemheri arkadaşım neden sürekli topiğimizi okuduğun halde yazmazsın ??????
sağolun kızlar.evt normal doğum oldu.14 mart akşamı evde otururken birden suyum geldi hemen hastaneye gittik.akşam saat 9 da hastanedeydik.sancılarım hastanede başladı.ilk başta hafif sancılar geldiğinde çok rahattım.telefondan nete bile girdim.sonra ağırlaştı.bi iki saat sancı çektim.sabaha karşı 4.30 da doğum gerçekleşti.biraz acı çektim ama bebeğimin yüzünü gördüğümde herşeye değdiğini anladım.muhteşem bi duyguymuş..ALLAH herkese nasip etsin.
mrlcim bende seni merak ediyodum.anca girebildim.inşallah sende en kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın yavrunu.
ah canım inşallah kendiliğinden gelirler.....artık ben tırlatmak üzereyim.
SİLVER,POLENS ve ben sanırım perşembeye kadar bekleyeceğiz değil mi ?
selam kızlar,
gecmısı okumadım cokkkkkkk uzun :) oglusum yanımada uyuyor.
kımler dogurmadı daha ?
yarın son kontrole gidicem. bakalım belki haftaya alır. :)
yarın son kontrole gidicem. bakalım belki haftaya alır. :)
pınarcım o ağrılar çok fena özlellkle aynı pozisyonda kalınca e sende doğuma az kaldı olacak o kadar çatıyı zorluyor bu iyi bişey normal doğum yapabilirsin inşallah:) sakın pes etme sancılardan yılıp sezaryen isteme normal yap kurtul.. zaten içimde hep sen normal doğum yapacaksın hissi war:lepi:malum yerin kemikleri kırılacak gibi ağrıyor bilmiyorumkismile
ben çıkıyorum kızlar sonra yine bakarım bir ara
pancubenciğim giremezsem şimdiden hayırlı güzel bir doğum diliyorum sana..
inşallah ikinizde sağlıkla dönün aramıza...
güzel haberlerini bekliyorum a.s.
aman iyi olsunlarda gerisi önemli değil,bu arada hasret dedin de burnumda tüttü kız bi an napıyor acaba verosuyla,sen nasılsın cnm sancı vs yok mu henüz
malum yerin kemikleri kırılacak gibi ağrıyor bilmiyorumkismile
ben çıkıyorum kızlar sonra yine bakarım bir ara
pancubenciğim giremezsem şimdiden hayırlı güzel bir doğum diliyorum sana..
inşallah ikinizde sağlıkla dönün aramıza...
güzel haberlerini bekliyorum a.s.
Pencupen ,Silver aynı tarihlerdeyiz.. Gecikmesi bebek içinde anne içinde iyi değilmiş. O nedenle sanırım bu hafta sonu doğurmuş veya sezeryan olmuş oluruz....Allah yardımcımız olsun..
kaçıncı haftadasın canım normal doğumumu bekliyosun sezaryanımı...
İnşallah kendime gelir gelmez veririm haber canım....
evet canım o yüzden yarın sezeryan olucaz maalesef ister istemez de olsa normal doğumu daha çok istemiştim ama benim bu ayağım mahveddi herseyi Hilalimde nazlı biraz gelmek bilmedi....Sağlıklı olsunda başka bisey istemem
kızlar benim dikişler iyileşti eriyip gittilerhihoyyyt ilişki için 6 hafta yasak war 6 haftadan önce yapsak nolurkinee:kedi:
we nasıl koruncaksınız doktor ya spiral yada eşin prezervatifle korunacak dedi hap we iğne olmaz bebeğe geçer.. geri çekmeyi sakın düşünmeyin çok kolay hamile kalabileceğin bi dönem dedi napıcam ben yaa.. spiral hiç içim el wermiyo, adet kanamalarını çoğaltıyo sanırım, bi de içeri kaçma gibi olaylar okuyorum(( e prezerwatifte hiç tarzımız değil eşim kullanamıyo prezerwatif ne yapmalı yaww:))
yalnız bana bakın herşeyi bıraktım neyin derdine düştüm şimdidensempatiksalakcinniaklinialirimsmile
pınarcım o ağrılar çok fena özlellkle aynı pozisyonda kalınca e sende doğuma az kaldı olacak o kadar çatıyı zorluyor bu iyi bişey normal doğum yapabilirsin inşallah:) sakın pes etme sancılardan yılıp sezaryen isteme normal yap kurtul.. zaten içimde hep sen normal doğum yapacaksın hissi war:lepi:
evet canım doğum sonrası korunmak ta ayrı bir dert.ben spirali denedim mahvetti beni.kanamam çok oldu ayrıca spiral ile hamile kaldım kaymış yerinden.o yüzden güvenim yok.hap en süperiydi adetimi de düzenlemişti ama bebiş emerken olmaz.artık geçici olarak prevervatif en mantıklısı memeden keser kesmez de hap yeniden diye düşünüyorun ben...
pınarcım o ağrılar çok fena özlellkle aynı pozisyonda kalınca e sende doğuma az kaldı olacak o kadar çatıyı zorluyor bu iyi bişey normal doğum yapabilirsin inşallah:) sakın pes etme sancılardan yılıp sezaryen isteme normal yap kurtul.. zaten içimde hep sen normal doğum yapacaksın hissi war:lepi:
İnşallah kendime gelir gelmez veririm haber canım....
doğum yapanlar varsa gözleri aydın,yapacaklara allah kolaylık versin,bebeği hasta olan arkadaşlarıma da allah şifa versin.herkese iyi geceler...
ben hala bekliyorum,bu nişan gelmesi de bu kadar önceden nasıl oluyo anlamıyorum ya,kaç gün oldu,bende tık yok,çok sevinmiştim 1-2 güne kadar olur diye ama olmadı.hayırlısı olsun bakalım,kuzumu azıcık daha bekliycem
hepinize iyi geceler,tatlı rüyalar
kızlar benim dikişler iyileşti eriyip gittilerhihoyyyt ilişki için 6 hafta yasak war 6 haftadan önce yapsak nolurkinee:kedi:
we nasıl koruncaksınız doktor ya spiral yada eşin prezervatifle korunacak dedi hap we iğne olmaz bebeğe geçer.. geri çekmeyi sakın düşünmeyin çok kolay hamile kalabileceğin bi dönem dedi napıcam ben yaa.. spiral hiç içim el wermiyo, adet kanamalarını çoğaltıyo sanırım, bi de içeri kaçma gibi olaylar okuyorum(( e prezerwatifte hiç tarzımız değil eşim kullanamıyo prezerwatif ne yapmalı yaww:))
yalnız bana bakın herşeyi bıraktım neyin derdine düştüm şimdidensempatiksalakcinniaklinialirimsmile
ya bende onu düşünüyorum.nasıl koruncaz.doktorum spiral en iyisi dedi ama bünyenin nasıl tepki vereceği önemli.ben onu bi denicem.adeti çok etkilemez inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?