2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam herkese
Güzel duaları ıcın hepinizden Allah razı olsun

Hasret e haber verecektım ama telefonumu degıstırdıgım ıcın numarası dıger telefonda kalmıs arayamadım sagolsun canım ya kendısı aradı

Pazartesi gunu sezeryen ıle kızım dunyaya geldı hıc bısı anlamadım sadece suan bana kısa bı flım gıbı gelıyor o ankı yasadıklarım yatısı yaptıktan sonra 1 bucuk saatte dogum oldu kendımı hıc sıkmadım ne yaptılarsa hıssetmedım bıle sadece kızımı hayal ettım ve hayallerımden de daha guzelmıs anne olmak yenı bı sayfa actım hayatıma esım cok asırı kızına dusuyor benı bıle gozu gormuyor desem yerıdır.

Hasret ınde dedıgı gıbı kızım 09:30 da dogdu 3.570 gr 50 cm 2 gun sutum gelmedı ama kızımı sureklı emzırdım sutum gelsın dıye suan sukurler olsun kı sutum geldı kızımda emıyor ama goguslerım yara oldu cok asırı acıyor kı o emerken gozum hıc bısı gormuyor acıyı bıle bı an unutuyorum.

Dogum yapan arkadasların gozuaydın olsun ben yokken dogum yapacak olanlara da Allah yardımcı olsun.

Herkesi kocaman öpüyorum kendinize ii bakın kızımdan zaman buldukca insallah girmeye calısıcam.

cANım ne güzel anlatmışsın.gözün aydın olsun.güzel günler görün hepberaber inşallah....a.s.

günaydın herkese gece çocuk bak şimdi dükkanda elemanların teşrif etmesini bekle off ya ağlicam yine((((((( kocam hasta olmuş yatıyo ewde mecbur ben açtım dükkanı şerefsiz elemanlar gelirse ewime gideceğim uykusuzluk çok fena..
dün eczaneden humananın kimyonlu rezene çayını aldım.. gece 2de werdim bebeğime 4e kadar uyumadı yine 4t uyudu 5.45te uyandı emdi uyudu 7de uyandı emdi 7,30gibi uyudu hala uyuyor:)) bnde uyuyup enerji toplamak yerine zombi gibi burdayım(( ewde bi dirhem yemek yok off 12ye kadar dinlensem 12dede yemekleri yetiştirim 2 ye kadar ya kızlar walla benim derdim bitmiyo..

dün kocam yine ew baksana internette fink atacağına 80,90a bul alalım krediyle falan dedi bnde hadi yaa dedim en son ew alma hayallerimiz kötü suya düştü bakmak istemiyorum dedim bak işte alalım dedi hazır para warken bnde tamam dedim bakıcam yine inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz kızlar

haa bide metsil die bi damla almıştı dün kocim bebeğe werdik zırtı zırt gaz çıkardı bizim melek bol bol sanırım rahatladı dün iyi uyudu bakalım bu gün we bu gece belli eder rezene çayı we damla kendini umarım düzelir kızlar yoksa bn biteceğim gece bebek gündüz bu işler

mrb kızlar.benim minik Cerenim pazartesi spinal sezeryanla dünyaya geldi.

göğüslerim çok gergin,o yüzden ucunu tutamıyor,ememiyor.sağıyorum.göğüslerim patlayacak,taş gibi oldu,şiştiler.ucu için napıcam yaa?emmek istiyo yavrum.mama ve anne sütü veriyoruz kaşıkla.

doğurmayanlar,öle durun anacım,dogurmak zor,bebek bakmak zor:))

canım zor valla Allah kolaylık versin.biz çalışanlar için hem çocu hem ev hem iş gerçekten zor oluyo ama napalım böyle böyle büyüyorlar bir şekilde tabi bizim de girmediğimiz şekil kalmıyo ama yapacak birşey yok.ev için de inşallah hayırlısı olur sizin için...

gözün aydın canım Allah güzel günlerini görmenizi nasip etsin.biz de burda daha doğuramadık diye bunalıma girdik.o da ayrı bir dert.doğsa bir türlü doğmasa ayrı....hiç yılmadan emzirmeyi dene derim.....

hadi gözün aydın cnm kızımın adaşı olmuş senin kızolumunekankayizsmile şu göğüs ucu satılıyoya onlardan denesen??

ewet çok zor benim işim asıl cumartesiden sonra başlayacak kampanyaya başlıyoruz tam 3ay sürecek we o 3 ay her perşembe we c.tesi pazarlarda su tanıtımı yapacağız tabi baş aktör ben(( firmaları şirketleri dershaneleri bankalar gezilecek tabi burdada baş aktör ben( napıcam bilmiyorum daha 40ımız çıkmadan şu hallere bak yaa ama mecbur eşime destek olmalıyım son 3 ay bana destek ol diye çok konuştu benle çünkü geleceğimiz için yapmak zorundayım:gitme:

kızım sen n zamn doğurcan artık 41 haftan dolacak nerdeyse yok mu bi belirti

valla yok bunalımdayım zaten bizim kız çıkmıyo yerinden.yarın son kontrolüm var artık hangi gün derse doktor suni sancı verecek....erken doğması kadar geç kalması da bir dertmiş.ha bugün ha yarın gelecek derken 41.haftaya kaldım böyle

günaydın kızlar..kaç gündür ben yoktum ama farkeden olmamışş.neyse yarın doğuma giriyorum nasipse..ALLAH herkese doğumda kolaylık versin...kendinize bebeğinize iyi bakın dua edermisiniz bana

günaydın kızlar..kaç gündür ben yoktum ama farkeden olmamışş.neyse yarın doğuma giriyorum nasipse..ALLAH herkese doğumda kolaylık versin...kendinize bebeğinize iyi bakın dua edermisiniz bana

Allah kolay doğum nasip etsin canım.şimdiden hayırlı olsun.hadi bakalım al gel bebişini...

teşekkür ederim silver..senin doğum ne zaman yoksa daha düşünmüyomusun doğurmayı senin gününde dolmuştu heralde...

neredeyse 1 yıldır hamilesin zemuszemus

günüm doldu da 4 gün de geçti.valla dediğin doğru neredeyse 1 yıl olacak hamileliğim.bakalım yarın gün verecek doktorum.önce suni sancıyı deneyecek.kısmette ne var göreceğiz bakalım..senağlama

Gözün aydın arkadaşım, Allah analı babalı büyütsün yavrunu. Piyasada denemediğim göğüs ucu kalmadı desem yeridir. Chicco'nunkini aldım dün akşam onunla emmeye başladı benimki.

Biberona alıştığı için heenüz mızmızlanıyor ama alışacak gibi. 18 günlük oldu hala emmiyor. Dün 3 saat ağlaya ağlaya emme çalışması yaptık. Bugün de ben emzirirken annem yandan biberonla biraz verdi hemen çektik göğüs ucumu verdik öyle öyle epey emdi. Bundan sonra zor günler beni bekliyor sanırım.

Avent'in göğüs ucu kağıt inceliğinde vs. diyorlar ama hepsinden kalın ve büyük. Small da var ama onu görmedim, farkı olacağını sanmıyorum.

Wee'ninki çok basit ve hemen kalkıyor yanları falan kontrol etmesi zor. Piyasadaki çoğu ürün de wee'ye benziyor.

Chicco (small) kauçuktan yapılmış ve çok yumuşak. Tam da ağzına göre. Elde tutması da kolay. Göğüs ucu problemi olan arkadaşlara kesinlikle öneriyorum.

Bizim oğlan 2850 doğmuştu. 5. gün 2700 olmuş. Dün tarttık 3270 olmuş. 12 günde 570 gram almış, iyi herhalde, sevindim. Demek ki doyuyor. Sarılığımız geçmemiş ama tahlil yapmadı doktor, çok az dedi. inşallah emme işi de düzene girer de atlatırız şu sarılığı da...

Uyku düzenimiz de bozuldu, sabah öğlene kadar uyanık, sonra bayılmış gibi uyuyor akşam 6 ya kadar sonra 12ye kadar zor uyutuyoruz. Dün ara ara emzik de vermek zorunda kaldım kıyameti kopardı. Büyüdükçe zorlaşıyor bu çocuk.

Pancuben'den haber var mı kızlar?

canancım Allah razı olsun diyorum başka bişi demiyorum.hepsini anlatmışsın detalı.hemen chiccconunkini alıyorum o zaman bugün.avent'inki dana gibi ya afedersin standart boyu.bi de small olanı alayım.nasıl olsa 10-15 liralık bişi.

yalnız başına çocuk büyütenlere Allah yardım etsin.kayınvaldem bakıyo benim bebişe resmen.ben süt annelik yapıyorum:))

Allah analı babalı büyütsün canım...

Allah yardımcın olsun canım yaa zor senin işin bilmiyorumkismile

Allah analı babalı büyütsün
Bahtı güzel olsun Ceren bebeğin
biz böyle duralım da çatlamazsak iyidir
sempatiksalakcinni

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini...
Ben yoktum kimse farketmemiş diyorsun biz de ne yaptığımızı bilmiyoruz kusura bakma...

günaydın şekerler
merveege gözün aydın cnm almışsın çok şükür bebeğini kucağına,Allah bağışlasın kaderi de sağlı da kendi de ömrüde güzel solun inşallah,bu arada sen de spinal olmuşsun ben de spinal oldum nasıl bir duygu anlatır mısın biraz yani ben çok memnun kaldım hayatım boyunca unutamıyacağım güzel bir an olarak kalıcak hep,çok güzel bir oğum yaşadım
ayrıca ayfer naptı acaba cnm ya doğurdu mu ki,benim komtör yok akşam kocam gelsin ondan arıcam kızı
pancuben sen nasılsın içindeki erkek ile:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…