- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.781
günaydın şekerler
merveege gözün aydın cnm almışsın çok şükür bebeğini kucağına,Allah bağışlasın kaderi de sağlı da kendi de ömrüde güzel solun inşallah,bu arada sen de spinal olmuşsun ben de spinal oldum nasıl bir duygu anlatır mısın biraz yani ben çok memnun kaldım hayatım boyunca unutamıyacağım güzel bir an olarak kalıcak hep,çok güzel bir oğum yaşadım
ayrıca ayfer naptı acaba cnm ya doğurdu mu ki,benim komtör yok akşam kocam gelsin ondan arıcam kızı
pancuben sen nasılsın içindeki erkek ile:)))
hijyenim pınarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
biraz önce pancuben sen nasılsın içindeki erkek ile demişim ya onu senin için yazmıştım yalnış yazmışımkaydirigubbakcemile3
herkese günaydın
canancım sen nasılsın,maşşallah kilo almış oğluşun sevindim buna,iyi bari meme ucunu bulmuşsun,evet dediğin gibi bebekler büyüdükçe zorlaşıyor ama güzelleşiyorlarda sıpalar
bakalım 24 martta bizim de 1 aylık kontrolümüz var,kilomuza bakılıcak,kalça usg si çekilicek,boyumuz ve kilomuz ne olmuş çok merakn ediyorum valla
opuyorumnanaktan
anladım aslında ama emin olamadım canım :kedi:
içimdeki erkek kavga ediyor resmen benle çok hareketli oluyor bazen
canımı o kadar yakıyor ki anlatamam...
ben sohbet ediyorum onunla yolu gösteriyorum ama geleceği yok keçi gibi inatçı alsanaalsanasmile
senin kızçen ne yapıyor uyuyor mu ?
Ben çok şükür iyiyim, gözlerimin altındaki mor halkalar hariç... :)) Artık gündüz uykusundan da bir şey anlamıyorum yahu, sersem gibiyim. Bi düzene girsek artık. İnşallah senin kız da bol bol kilo almıştır, gerçi annesi öyle iyi bakıyor ki ona mutlaka almıştır.
Cumartesi annem gidiyor ve haftaya kaynana geliyor, asıl kabus dolu günler ondan sonra başlıyor benim için.. :)) sempatiksalakcinni
eee erkek anası olmak kolay mı tabi inatlaşıcak kavgalar edicek senin ilekaydirigubbakcemile3benim kızçede uyuyor birazdan basar yaygarayı acıktım gel beni emzir lan diyeben de valla sarhoş gibiyim uykusuz,yorgun ama hepsi tatlı telaş geçicek,akşam eşim diyorki sabret cnm 3 aylık olduktan sonra bebeklerin herşeyi düzene girermiş diyekaydirigubbakcemile3ama ben şikayetçi değilim,büyümesi,iyi emmeye başlaması,banyoyu sevmewsi gülümsemesi bana yetiyorda artıyor bile,onun gözlerine bir kez bakınca tekrar ekrar yeniden doğmuş gibi oluyorum ben
slm kızlar nasılsınız?
HİLOŞ dan haberlerim var..
AYÇA bebek 3600gr olarak dün doğmuş.sağlığı yerinde şükür.ama hiloş biraz rahatsızmış kan veriyorlar ağrısı varmış bir de.eşiyle konuştum az önce..sizin adınıza da selam söyledim..
Allah Ayça bebeğimizi sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallahh
Nehir, en güzelii sanırım bebeğin banyoyu sevmesi. Ağlamasından çok korkuyordum ben ama gıkı çıkmıyor yavrumun.
Anneler, yavruları her gün yıkıyor musunuz? 3 günde bir yıkıyoruz biz ama her gün yıkamak çok iyiymiş. Korkuyorum üşüteceğiz diye.
slm canım naılsın?
ben hergün yıkamıyorum üşütür diye cok korkuyorum ..40 ı çıkana dek 5-6 günde bir yıkayacağım sonra 2-3 günde bir.iyi olduğunu biliyorum hergün yıkamanın ama korkuyoum işte.görümcemin kızı 20 günlükken zaatürree oldu halacekergaribim..ben de tırstım ondan
yıknmayı çok sevdi ama sıpam :))sevsin denize götürcemben onu yazın hergün:))
Merhaba kızlar, bir gece daha doğuramadan geçti, her geçen gün ümitlerim azalıyor. Yok gelmeyecek bu kendiliğinden diyorum. Bir de nedense bana ille de geceyarısı sancılanacakmışım gibi geliyor, sabah olunca artık o günü de yok sayıyorum, sanki gündüz sancı başlaymazmış gibikaydirigubbakcemile3 Galiba yalancı sancıları hep gece çektiğim için. Yaa bi de ilginçtir önceki 2 hata daha çok sancılanıyodum ben, bu hafta neredeyse hiç sancı tutmuyoo, neler oluyo hiç anlamıyorum ufff:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?