2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım yaa ben de hep gündüz gelecek diye bekledim sancıyı ama sabaha karşı başladı öğlene doğdu minik sıpam
bebişin de senin de sağlığınızda problem olmasın da tek geç gelsin desem de ne kadar sabırsızlandığından eminim Allah yardımcın olsun

Pancubenin Hilal bebeği
Saat 11'de spinal sezeryanla 3320 grm dünyaya gelmiş arkadaşlar...

İkisi de iyilermiş...

Allah analı babalı büyütsün onun da bebişini, o da çok bekledi ama sonunda kavuştu şükür

Haklısın cnm, ben de kendimi öyle teselli ediyrum, sağlığı yeride olsun da elbet gelicek di mi?

pancubene da hilosa da Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.darısı da biz bekleyenlerin basına olsun.

Pancubenin Hilal bebeği
Saat 11'de spinal sezeryanla 3320 grm dünyaya gelmiş arkadaşlar...

İkisi de iyilermiş...

maşallah diyelim bebişimize ve annesine gözü aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah

slm canlarım yarın son günümüz bakalım bebişim gelecekmi hiç tepki yok ne sancı ne ağrı hareketleride iyi maşallah oğlum bekletecek sanırım bizi

sizler iyisinizdir inşallah benim başım kalabalık o yüzden giremiyorum geçmişe bakamıyorum kaçırdığım herşey için özür dilerim hepinizi özlüyorum çok çok öpüyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın görüşmek üzere canlarım doğurursam haber veririmopuyorumnanaktan

ahh o mor halkalarla bağdaştım artık:) amanın kaynanan gelio demek ıyy ewlerden ırak artık bol bol çekişmelerinizi dinlicez desene renk gelecek hayatına fenamınaniknanikdelikafadulden

ben 2 günde biir yıkıyordum fakat kocim tutturdu hasta olur bilmem ne die 4 gündür yıkamadım( bu akşam yıkicam we 2,3 günde yıkamaya dewam edicem hawalarda artık düzeliyormuş hee artık leylekler gelmiş istanbula:)

Dinlersiniz artık beni, hepnizin hayatını renklendireceğim dertlerimle :))

Selam kızlar nasılsınız biz gün aşırı yapıyoruz banyoyu maşllahı var kuzum hiç ağlamıyor. su kurbası oalcak heralde ..... ee nasıl gidiyor annelik bizim şükür iyi biraz inatlaşıyourz emzirme konusunda ama artık yetmediği yerde takviye yapıyourz bu arada gaz sorunu olan varmı kuzum çok zorlanıyor bazen

evet cnm mükemmel bişi,bir saat önce yaptırdık yine,resmen mutlu oluyor banyo sırasında keyfine diyecek yok,ama kafasına dokunulmasından hoşlanmıyor sıpa,biz de iki gün de bir yaptırıyoruz,ama yazın gün aşırı yaptırıcam,gerekirse her gün duruma göre ama gün aşırıyı geçmez,banyodan sonra nerdeyse yarım saat 45 dakika emzirdim şimdi mayıştı uyuyor bir güzel,senin de emzirme sorununun halolmasına inan çokkkkk sevindim cnm

kızlar bu arada kilolaedrınızı naptınız,beni gören aaa nehircim naptın kız kiloları hiçbişi kalmamaış,sezeryan olmana rağmen ne güzel eski haline hemncik dönmüşsün diyorlar ama ben sinir oluyorum,evet karşıdan bakınca yine eski halime döndüm,ama salak pantolanlarım olmuyor,göbek bile gitti valla,ama neden olmuyorlar,bacaklardan yani baldırdan kalmış salak kilo bakınca bişi yok ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,o kadar pantolon var hepside marka offf ya offff,en az bi tanesi 90 tl,ben de diyomki beklim kırkım çıksın bakarım artık ya,gerçi annem kızım 20 günde bu kadar gittiyse gider diyor,zeynoda emiyor alır kilonu diyor ama bakaılım artık

oy oy bebisler dogmusta onlardan bahsediyoruz:)
pancubende aldi kucagina cok sukur.. gule gule buyutsun hilalini...
baya az kaldi sanirim dogumu bekleyenler insallah hayirlisiyla sizde yavrulariniza kavusursunuz en guzel sekilde
o bebisin ilk kucaga verildigi ani unutamiyorum o miss kokusunuuu...
bizde bugun banyomuzu yaptik:) her gun yapiliyordu hastanede boyle devam et dediler ama ben bazen gun asiri yapiyorum hergunde kiyamiyorum sanki usuyecekmis gibi geliyor

kilolardan hiiic bahsetmeyelim gobegim varken belli olmuyordu ama simdi baya bi kilom var
20 kilo ile tamamlamistim hastaneden ciktigimda 6si gitmisti dun tartildim 1kilo daha gitmis ama daha coook yolum var HIC bir seyim olmuyor :)

meraba kızlar,
iyi dilekleriniz için sağolun. iki gündür kendimde deilim,
bitkisel karışımlar içmekten mahvoldum artık,terledim banyo yaptım,
bir bakayım dedim ne var ne yok herkes iyi,inşallah..
hijyenimle hala beklemedeyiz, ben vazgeçtim zaten doğmak felan istemiyorum,
bu halde ne doğum yapabilirim nede ona bakabilirim, dogar dogmaz bebegimde hasta olur,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…