- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.801
Merhaba kızlar, bir gece daha doğuramadan geçti, her geçen gün ümitlerim azalıyor. Yok gelmeyecek bu kendiliğinden diyorum. Bir de nedense bana ille de geceyarısı sancılanacakmışım gibi geliyor, sabah olunca artık o günü de yok sayıyorum, sanki gündüz sancı başlaymazmış gibikaydirigubbakcemile3 Galiba yalancı sancıları hep gece çektiğim için. Yaa bi de ilginçtir önceki 2 hata daha çok sancılanıyodum ben, bu hafta neredeyse hiç sancı tutmuyoo, neler oluyo hiç anlamıyorum ufff:sinifsinif:
Pancubenin Hilal bebeği
Saat 11'de spinal sezeryanla 3320 grm dünyaya gelmiş arkadaşlar...
İkisi de iyilermiş...
ayy canım yaa ben de hep gündüz gelecek diye bekledim sancıyı ama sabaha karşı başladı öğlene doğdu minik sıpam
bebişin de senin de sağlığınızda problem olmasın da tek geç gelsin desem de ne kadar sabırsızlandığından eminim Allah yardımcın olsun
Pancubenin Hilal bebeği
İkisi de iyilermiş...
ahh o mor halkalarla bağdaştım artık:) amanın kaynanan gelio demek ıyy ewlerden ırak artık bol bol çekişmelerinizi dinlicez desene renk gelecek hayatına fenamınaniknanikdelikafaduldenBen çok şükür iyiyim, gözlerimin altındaki mor halkalar hariç... :)) Artık gündüz uykusundan da bir şey anlamıyorum yahu, sersem gibiyim. Bi düzene girsek artık. İnşallah senin kız da bol bol kilo almıştır, gerçi annesi öyle iyi bakıyor ki ona mutlaka almıştır.
Cumartesi annem gidiyor ve haftaya kaynana geliyor, asıl kabus dolu günler ondan sonra başlıyor benim için.. :)) sempatiksalakcinni
Nehir, en güzeli sanırım bebeğin banyoyu sevmesi. Ağlamasından çok korkuyordum ben ama gıkı çıkmıyor yavrumun.
Anneler, yavruları her gün yıkıyor musunuz? 3 günde bir yıkıyoruz biz ama her gün yıkamak çok iyiymiş. Korkuyorum üşüteceğiz diye.
ahh o mor halkalarla bağdaştım artık:) amanın kaynanan gelio demek ıyy ewlerden ırak artık bol bol çekişmelerinizi dinlicez desene renk gelecek hayatına fenamınaniknanikdelikafadulden
ben 2 günde biir yıkıyordum fakat kocim tutturdu hasta olur bilmem ne die 4 gündür yıkamadım( bu akşam yıkicam we 2,3 günde yıkamaya dewam edicem hawalarda artık düzeliyormuş hee artık leylekler gelmiş istanbula:)
Pancubenin Hilal bebeği
İkisi de iyilermiş...
oyyy maşşallah hilalime,çok şükür ayferde aldı kızçesini kucağına,hijyenim ve sen diğer arkadaşlarımızda sağsalim alırsınız inşallah kucağınıza yavrularınızı
Nehir, en güzeli sanırım bebeğin banyoyu sevmesi. Ağlamasından çok korkuyordum ben ama gıkı çıkmıyor yavrumun.
Anneler, yavruları her gün yıkıyor musunuz? 3 günde bir yıkıyoruz biz ama her gün yıkamak çok iyiymiş. Korkuyorum üşüteceğiz diye.
sen bekle cnm war daha sana:) dimple senden önce doğuracak:jeyyar:hasret ben ne zaman doğuracağım üstad aklinialirimsmile
Dinlersiniz artık beni, hepnizin hayatını renklendireceğim dertlerimle :))
sen bekle cnm war daha sana:) dimple senden önce doğuracak:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?