2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm inşallah iyileş hemen sonra da doğur
iyi düşün iyi olsun cnm
opuyorumnanaktan

canım çook geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin

off o pantolon meselesi benim de çok canımı sıkıyor bugün tartıldım önceki kiloma göre 7 kilo fazlam var inşallah kırkımız çıkmadan gider hepsi

canım bende aynı derdi çekiyorum.uçları çok acıyo dayanılacak gibi değil.ama bir iki çekişten sonra geçiyo.sen emzirmeye devam et zamanla geçicek merak etme.benimkiler iyileşmeye başladı.doktor bana lanolin diye bi merhem verdi.onu sürüyorum baya iyi geldi.tavsiye ederim.ama bu acıyı çektiren varlığın güzelliği hepsini unutturuyo :CüvCüv:

Merhaba kızzlaaarrr aklinialirimsmile

Dün kontroldeydik
Arada sancılarım çok kısa ve nadir de olsa başladı deyince dr. nst, ultrason ve alttan muayene istedi şükür
Devlet hastanesi olduğu için öyle her seferinde bazı şeyleri yapmıyorlar işte bilmiyorumkismile
Pek sancım çıkmadı nst de
Bebeğim çok tosuncuk değilmiş tahmin ettiğim gibi, 3 kg mış
Olsun doğum kolay olur inş. dimi guclubacismile
Çatı muayenesinde canım yandı benim yaa ohaoldumsmile
Muayeneyi yapan dr. bişey demedi ama yazdığı rapordan okuyabildiğim kadarıyla başı gelmiş, uygun gibi şeyler yazıyordu, acaba başı gelmiş demekle bebeğin kafasının kanala girdiğini mi kastetti :uhm:
Sonuçları gösterdiğim dr. ise açılman başlamış ama kayda değer bişey değil 1 cm dedi
Bu seni 10 gün de götürür yarına kadar da, belli olmaz dedi
Pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Bakalım ne zamana kısmett

Son düzenleme:
kıslar çok teşekkür ederim,doğum yapan tüm arkadaşlarımın tekrar gözüaydın.Allah analı babalı büyütsün inşş.doğum için bekleyen arkadaşlarımada Rabbim yardım etsin,hayırlısıyla bebişlerinizi kucaklarınıza alın inşşş..kıslar bebişim ağlıyor sonra görüşürüz.

maşallah Ensar paşaya tam doğum kıvamında bence...
benimkinin başının henüz oturmadığını söylemişti doktorum demek seninki oturtmuş kafayı1 cm açılmanda var aklinialirimsmile

hasretin dediği gibi sen benden önce gideceksin sanırım

hadi bakalım hayırlısı...

merhaba bende sürekli üzülüp ağladığım için sizinle paylaşmak istedim sürekli yazıları okuyorumm. ben evlenmeden önce dr arkadasım sayesınde sezeryana gırdım merak ediyorum diye izlememe izin verdi ve o gunden beri sezeryandan cok korktum. hamile kaldığımı öğrendiğim günden beride normal doğum istiyorum ama benim kızım dönmedi başı yukarda ve 39. haftamdayım drum dun cok kucuk bı ıhtımal ama bı hafta daha bekleyelım dedı sezeryan olacaksın dıyor cok uzuluyorum normal dogum ıcın dıretemıyorum kızıma zarar verır dıye acaba pazartesi sezeryane gırıpte artık kızıma kavussam mı yoksa o kucuk ıhtımal ıcın beklesem mı

bilmiyorumkismile

Canım korkma neden korkuyorsun ki
Sonuçta meleğini kucağına alacak ona kavuşacaksın...

Ben de normal doğumu bekliyorum
ama bir aksilik olsa sonumuz sezeryan olacak
ikisinden de korkmuyorum
Allahın izniyle sen de korkma olur mu ve doktorunla beraber en doğru kararı ver
dualarımız senin için...

çok sağol zaten hepinizin burda birbirinize verdiğiniz desteği gördükten sonra bende sizlerle paylaşmak istedim bende sürekli dua ediyorum Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için:Saruboceq:

delikafaduldencanlarrımmmmmmmm...beeeeeeeen geeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...hepinizi coooooooooooooooook özledimmm...:teytey:delikafaduldendelikafadulden

çok sağol zaten hepinizin burda birbirinize verdiğiniz desteği gördükten sonra bende sizlerle paylaşmak istedim bende sürekli dua ediyorum Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için:Saruboceq:

amin cnm iyi haberlerini bekliyoruzz.

Laviniaebru nerelerdesin Allah analı babalı büyütsün evladını
ne zaman ve nasıl doğurdun merakla bekliyorum

doktorun bekleyelim dediyse bekle canım en azından içinde kalmamış olurama hayırlısı ne ise o olsun senin için hiç korkma...sonuçta sezaryan da olsa normalde olsa hepsi geçip gidiyo unutuluyo çekilen acılar...

delikafaduldencanlarrımmmmmmmm...beeeeeeeen geeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...hepinizi coooooooooooooooook özledimmm...:teytey:delikafaduldendelikafadulden
hoşgeldin canım gözün aydın aldın bebşini kucağına.nasılsınız bakalım bebişle?

canım korkma...Allah hayırlısını versin inşallah...ihtimal varsa en sağlıklısı normal doğum malum bekle istersen derim..ama sezaryen öyle aman aman korkulacak bir şey değil...ben aynı gün yürümeye başladım çok şükür hiç sıkıntım olmadı...ablamınki çok daha zor olmuştu ama bünyeden bünyeye değişiyor ve sonrasında yapılanlara göre....ablamda bilgimiz yoktu hiç konuyla ilgili ve devlet hastanesinde olmuştu...onlar karışmayın biz yaparız her şeyi dediler ama kızı giydirene kadar saatler geçti...ki üşümemesi gerekiyor insanın...beni hemşireler odaaya alır almaz giydirmişler üstten ayağıma kalın çoraplarımı geçirmişler bir güzel örtmüşler...çok ilgilendiler...
eğer üşütmemeye ve olabildiğince yürümeye çalışırsan sonrası gayet kolay Allahın izniyle...korma hiç:)

Hoşgeldin cnm yaa, inş. ikiniz de iyisinizdir. Hadi anlat bize detayları, neler oldu, nasıl doğurdun?

doğum yapan arkadaşların gözü aydın:)darısı tez zamanda hayırlısıyla bekleyenlerin başına:Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..

Hakkınızda hayırlısı olsun cnm, Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…