- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.821
meraba kızlar,
iyi dilekleriniz için sağolun. iki gündür kendimde deilim,
bitkisel karışımlar içmekten mahvoldum artık,terledim banyo yaptım,
bir bakayım dedim ne var ne yok herkes iyi,inşallah..
hijyenimle hala beklemedeyiz, ben vazgeçtim zaten doğmak felan istemiyorum,
bu halde ne doğum yapabilirim nede ona bakabilirim, dogar dogmaz bebegimde hasta olur,
geçmiş olsun cnm inşallah iyileş hemen sonra da doğur
iyi düşün iyi olsun cnm opuyorumnanaktan
meraba kızlar,
iyi dilekleriniz için sağolun. iki gündür kendimde deilim,
bitkisel karışımlar içmekten mahvoldum artık,terledim banyo yaptım,
bir bakayım dedim ne var ne yok herkes iyi,inşallah..
hijyenimle hala beklemedeyiz, ben vazgeçtim zaten doğmak felan istemiyorum,
bu halde ne doğum yapabilirim nede ona bakabilirim, dogar dogmaz bebegimde hasta olur,
kızlar bu arada kilolaedrınızı naptınız,beni gören aaa nehircim naptın kız kiloları hiçbişi kalmamaış,sezeryan olmana rağmen ne güzel eski haline hemncik dönmüşsün diyorlar ama ben sinir oluyorum,evet karşıdan bakınca yine eski halime döndüm,ama salak pantolanlarım olmuyor,göbek bile gitti valla,ama neden olmuyorlar,bacaklardan yani baldırdan kalmış salak kilo bakınca bişi yok ama olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,o kadar pantolon var hepside marka offf ya offff,en az bi tanesi 90 tl,ben de diyomki beklim kırkım çıksın bakarım artık ya,gerçi annem kızım 20 günde bu kadar gittiyse gider diyor,zeynoda emiyor alır kilonu diyor ama bakaılım artık
mrb kızlar.benim minik Cerenim pazartesi spinal sezeryanla dünyaya geldi.
göğüslerim çok gergin,o yüzden ucunu tutamıyor,ememiyor.sağıyorum.göğüslerim patlayacak,taş gibi oldu,şiştiler.ucu için napıcam yaa?emmek istiyo yavrum.mama ve anne sütü veriyoruz kaşıkla.
doğurmayanlar,öle durun anacım,dogurmak zor,bebek bakmak zor:))
Merhaba kızzlaaarrr aklinialirimsmile
Dün kontroldeydik
Arada sancılarım çok kısa ve nadir de olsa başladı deyince dr. nst, ultrason ve alttan muayene istedi şükür
Devlet hastanesi olduğu için öyle her seferinde bazı şeyleri yapmıyorlar işte bilmiyorumkismile
Pek sancım çıkmadı nst de
Bebeğim çok tosuncuk değilmiş tahmin ettiğim gibi, 3 kg mış
Olsun doğum kolay olur inş. dimi guclubacismile
Çatı muayenesinde canım yandı benim yaa ohaoldumsmile
Muayeneyi yapan dr. bişey demedi ama yazdığı rapordan okuyabildiğim kadarıyla başı gelmiş, uygun gibi şeyler yazıyordu, acaba başı gelmiş demekle bebeğin kafasının kanala girdiğini mi kastetti :uhm:
Sonuçları gösterdiğim dr. ise açılman başlamış ama kayda değer bişey değil 1 cm dedi
Bu seni 10 gün de götürür yarına kadar da, belli olmaz dedi
Pazartesi tekrar kontrole çağırdı
Bakalım ne zamana kısmett
merhaba bende sürekli üzülüp ağladığım için sizinle paylaşmak istedim sürekli yazıları okuyorumm. ben evlenmeden önce dr arkadasım sayesınde sezeryana gırdım merak ediyorum diye izlememe izin verdi ve o gunden beri sezeryandan cok korktum. hamile kaldığımı öğrendiğim günden beride normal doğum istiyorum ama benim kızım dönmedi başı yukarda ve 39. haftamdayım drum dun cok kucuk bı ıhtımal ama bı hafta daha bekleyelım dedı sezeryan olacaksın dıyor cok uzuluyorum normal dogum ıcın dıretemıyorum kızıma zarar verır dıye acaba pazartesi sezeryane gırıpte artık kızıma kavussam mı yoksa o kucuk ıhtımal ıcın beklesem mı
bilmiyorumkismile
Canım korkma neden korkuyorsun ki
Sonuçta meleğini kucağına alacak ona kavuşacaksın...
Ben de normal doğumu bekliyorum
ama bir aksilik olsa sonumuz sezeryan olacak
ikisinden de korkmuyorum
Allahın izniyle sen de korkma olur mu ve doktorunla beraber en doğru kararı ver
dualarımız senin için...
çok sağol zaten hepinizin burda birbirinize verdiğiniz desteği gördükten sonra bende sizlerle paylaşmak istedim bende sürekli dua ediyorum Allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için:Saruboceq:
merhaba bende sürekli üzülüp ağladığım için sizinle paylaşmak istedim sürekli yazıları okuyorumm. ben evlenmeden önce dr arkadasım sayesınde sezeryana gırdım merak ediyorum diye izlememe izin verdi ve o gunden beri sezeryandan cok korktum. hamile kaldığımı öğrendiğim günden beride normal doğum istiyorum ama benim kızım dönmedi başı yukarda ve 39. haftamdayım drum dun cok kucuk bı ıhtımal ama bı hafta daha bekleyelım dedı sezeryan olacaksın dıyor cok uzuluyorum normal dogum ıcın dıretemıyorum kızıma zarar verır dıye acaba pazartesi sezeryane gırıpte artık kızıma kavussam mı yoksa o kucuk ıhtımal ıcın beklesem mı
hoşgeldin canım gözün aydın aldın bebşini kucağına.nasılsınız bakalım bebişle?delikafaduldencanlarrımmmmmmmm...beeeeeeeen geeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...hepinizi coooooooooooooooook özledimmm...:teytey:delikafaduldendelikafadulden
delikafaduldencanlarrımmmmmmmm...beeeeeeeen geeeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm...hepinizi coooooooooooooooook özledimmm...:teytey:delikafaduldendelikafadulden
doğum yapan arkadaşların gözü aydın:)darısı tez zamanda hayırlısıyla bekleyenlerin başına:Saruboceq:
canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?