2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yahu kızlar bekleyenler arasında normal doğum yapabilen olmadı hiç. Şeytan diyor yarın git doktora tamam artık pes, sezeryana al beni dekafamçokkarıştı:bbo:benneyaptımki

ne güzel ya...süper birşey...epiduralde onlar altta seninle uğraşırlarken tedirgin olmyormu insan?

benimde tek korkum o beklemezsem pişman olur muyum diye çok sağolun ama gerçekten morale çok ihtiyacım var

çok sağol aslında ameliyat oluşu insanı korkutuyor tavsiyelerini uygulayacam :Saruboceq:

Bahtı güzel olur inşallah canım...

merveege'cim sende de plasenta yaşlanması vardı yanlış hatırlamıyrsam. Bebeğin kaç kilo ve kaç cm doğdu cnm?

:Saruboceq:
ne güzel ya...süper birşey...epiduralde onlar altta seninle uğraşırlarken tedirgin olmyormu insan?
hayıre bitanem okadar rahattıki belden assagısında sadece bi ısınma ve felç olmuş gibi uyuşma oldu.hemşireler benimn m stresimi anlayınca vsürekli konuştrmaya muhabbet etmeye ugrastılar benle..hiçbişey bhişssetmedim..BEBEGİ CIKARDIKLARI AN O ilk aglamasını DUYDUM VE 2 DAMLA YAS AKTI GÖZÜMDEN..BÖYLE BİŞAŞKINLIK YASAMAMIŞTIM..BENİM BEBEGİMDİ ONUN SESYDİİİ..senağlama
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm, Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

SAGL TATLMM..darısı sizlerin basına..dogurmayan kğimler kaldı???

ben varım bennnn.bu gidişle sezaryan olasılığım artıyor da ondan sordum zaten epidurali...

nasılsın "mervemir"? bebekin de sen de iyisinizdir inş. Walla senin durumu okuduktan sonra ben de her gün suyum gelsin diye bekliyorum ama nerdeeee? ip falan atlasam ağır eşya kaldırsam işe yarar mı i acepCADIARZU

of of ne olacak bizim halimiz böyle...yarın doktor kontrolüm var.artık bir gün versin ya çok sıkıldım.doğacağı yok bizimkinin...

Walla ben de ancak salıya kadar bekleyeceğim, olmazsa ben kendim isteyecem doktordan sezeryanı. Cnm inş. bu gece ikimiz de doğururuz da bunlara gerek kalmaz:Saruboceq: Birden içime aynı gün doğuracağız gibi bi his geldi nedense, o gün de yarın sabah saatleridir inş.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Allah mı söyletti amin bin kere...inşallah canım ya hayırlısı

Yaa kızlar bi de bebiklerinizin FL boyu ne çıkıyo? gerçekten fl ölçümünü 7 ile çarpınca boyunu mu buluyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…