- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #52.841
canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..
doktorun bekleyelim dediyse bekle canım en azından içinde kalmamış olurama hayırlısı ne ise o olsun senin için hiç korkma...sonuçta sezaryan da olsa normalde olsa hepsi geçip gidiyo unutuluyo çekilen acılar...
Yahu kızlar bekleyenler arasında normal doğum yapabilen olmadı hiç. Şeytan diyor yarın git doktora tamam artık pes, sezeryana al beni dekafamçokkarıştı:bbo:benneyaptımki
canım korkma...Allah hayırlısını versin inşallah...ihtimal varsa en sağlıklısı normal doğum malum bekle istersen derim..ama sezaryen öyle aman aman korkulacak bir şey değil...ben aynı gün yürümeye başladım çok şükür hiç sıkıntım olmadı...ablamınki çok daha zor olmuştu ama bünyeden bünyeye değişiyor ve sonrasında yapılanlara göre....ablamda bilgimiz yoktu hiç konuyla ilgili ve devlet hastanesinde olmuştu...onlar karışmayın biz yaparız her şeyi dediler ama kızı giydirene kadar saatler geçti...ki üşümemesi gerekiyor insanın...beni hemşireler odaaya alır almaz giydirmişler üstten ayağıma kalın çoraplarımı geçirmişler bir güzel örtmüşler...çok ilgilendiler...
eğer üşütmemeye ve olabildiğince yürümeye çalışırsan sonrası gayet kolay Allahın izniyle...korma hiç:)
sen kaçıncı haftandasın mrl?
canlarımm size haber veremedim cok ani oldu biliosunuz dr um dogum 10 gün gecikebilir demişti..benmde 10 mart tahmini dogumumdu..tamda 10 mart sabahı her 5 10 dk bir sancılarım ve kasılmalarım başladı..yaLANCI SANCI ZANNETTİM..ard arda ve sürekli hale gelmeye basladı..ve eşimi işe ugurlarken bekle dedim bişey geldi benden 2 damla kanama nişanım gelmşti..hemen dr a giitim..alttan muayene etti ve dogum başlamış ama cok fazla açılman yok bebeginini pıozisyonuda normal dogum istersen bile uygun degil dedi..bebegi riske atmayalım bugün yatışın yapılacak dedi..ben tabi şok şo şok..sezeryana hiç hazır degildim ve ani oldu..ne bebegin ne kewndimin esyalarını bile yanımda getirmewdim..epidural sezeryanla bebegimikollarıma aldım..muhtesem bi duygu..muhtesem..2.750 kilo 48 cm boyu..
hayıre bitanem okadar rahattıki belden assagısında sadece bi ısınma ve felç olmuş gibi uyuşma oldu.hemşireler benimn m stresimi anlayınca vsürekli konuştrmaya muhabbet etmeye ugrastılar benle..hiçbişey bhişssetmedim..BEBEGİ CIKARDIKLARI AN O ilk aglamasını DUYDUM VE 2 DAMLA YAS AKTI GÖZÜMDEN..BÖYLE BİŞAŞKINLIK YASAMAMIŞTIM..BENİM BEBEGİMDİ ONUN SESYDİİİ..senağlamane güzel ya...süper birşey...epiduralde onlar altta seninle uğraşırlarken tedirgin olmyormu insan?
Hakkınızda hayırlısı olsun cnm, Allah hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
of of ne olacak bizim halimiz böyle...yarın doktor kontrolüm var.artık bir gün versin ya çok sıkıldım.doğacağı yok bizimkinin...Cnm benim de iki günüm kaldı 41'e giriyorum.
ben varım bennnn.bu gidişle sezaryan olasılığım artıyor da ondan sordum zaten epidurali...:Saruboceq:
hayıre bitanem okadar rahattıki belden assagısında sadece bi ısınma ve felç olmuş gibi uyuşma oldu.hemşireler benimn m stresimi anlayınca vsürekli konuştrmaya muhabbet etmeye ugrastılar benle..hiçbişey bhişssetmedim..BEBEGİ CIKARDIKLARI AN O ilk aglamasını DUYDUM VE 2 DAMLA YAS AKTI GÖZÜMDEN..BÖYLE BİŞAŞKINLIK YASAMAMIŞTIM..BENİM BEBEGİMDİ ONUN SESYDİİİ..senağlama
SAGL TATLMM..darısı sizlerin basına..dogurmayan kğimler kaldı???
of of ne olacak bizim halimiz böyle...yarın doktor kontrolüm var.artık bir gün versin ya çok sıkıldım.doğacağı yok bizimkinin...
Walla ben de ancak salıya kadar bekleyeceğim, olmazsa ben kendim isteyecem doktordan sezeryanı. Cnm inş. bu gece ikimiz de doğururuz da bunlara gerek kalmaz:Saruboceq: Birden içime aynı gün doğuracağız gibi bi his geldi nedense, o gün de yarın sabah saatleridir inş.
canmm ya ssenndec cook az kaldıı ALLAH IM hepinizi saglıkla kurtarsın ..az daha sabredin..artık bewbişlermzden konuşmaya baslıcaz..doğurmayanlar
ben
kuju_25 -dimplehawk -EFTEL --cerenora-beknur - hndn-mrl-Baharım-silver5
hafızamda kalanlar bunlar
canmm ya ssenndec cook az kaldıı ALLAH IM hepinizi saglıkla kurtarsın ..az daha sabredin..artık bewbişlermzden konuşmaya baslıcaz..
canmm ya ssenndec cook az kaldıı ALLAH IM hepinizi saglıkla kurtarsın ..az daha sabredin..artık bewbişlermzden konuşmaya baslıcaz..
Yaa kızlar bi de bebiklerinizin FL boyu ne çıkıyo? gerçekten fl ölçümünü 7 ile çarpınca boyunu mu buluyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?