- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #53.621
canım keşke Yiğit'i sese alıştırsaydın o zaman belki daha az etkilenirdi,ben doğduğundan beri hep sese alıştırdım,telleri kısmıyoruz,sürkli oda da müzik dinliyoruz,normal şeklimizde konuşuyoruz aman uyuypr diye kapıları yavaş kapatın muhabbetine girmiyoruz,benim de anneme kalsa aman yavaş vs vs vs diyip olmazdı ama bırakmadım ben
Hergün iş yerinden aranıyorum, "çok acil" mesajıyla istedikleri bir şeyler oluyor. Benim yerime bir alternatif yok. Şimdi bülten, ilan tasarımı ve web sayfasında değişiklikler istiyorlar. Bülten en az 6 saatlik iş, web sayfası değişiklikleri de bir o kadar, tasarım için zaman bile veremiyorum. E ben yarın sabah hastaneye gidiyorum, ne yapacağım yani uyumayıp bunların işini mi bitireceğim. Çok kızgınım ne düşüncesizler...
canancım maşallah tek göğüsten 100cc geliyosa çok iyi..benim ikisinden 70cc geliyo,ben de artık bazen 30 bazen 60cc mama veriyorum istemesine göre.geçen toplamda 120cc içti,korktum midesi büyür diye:) doktor hiç korkma ne kadar isterse ver dedi.napıyım mama takviyesi yapmak zorundayım..
..
Sese alıştırdım aslında tcnin sesi falan açık. O uyurken evi süpürüyorum uyanmıyor ama bunların sesine uyanıyor işte. Öyle ir yürüyorlar ki evde, eşimle diyoruz bazen, şimdi üstümüze düşecekler. :)) Ben sinir oluyorum ya oğlum da sevmedi. :))
canancım 20şer dakka ikisini de emziriyorum.göğüs ucunu da kullanmıyouz artık,normal göğsümü almaya başladı.tel göğüste yoruluyodu artık o da geçti..ikisini de emiyo.zaten dalga geçiyoruz iştahı arttı,tekir kediydi azman kedi oldu diyoruz:) sizin bebişler haftada kaç gr alıyo kızlar?
ya beknurcum ne güzel hala hamilesin:) çok güzel o günler.bence tlefonları açma arkadaşlarına.anneni aç sadece hani merak etmesin..
canancım maşallah tek göğüsten 100cc geliyosa çok iyi..benim ikisinden 70cc geliyo,ben de artık bazen 30 bazen 60cc mama veriyorum istemesine göre.geçen toplamda 120cc içti,korktum midesi büyür diye:) doktor hiç korkma ne kadar isterse ver dedi.napıyım mama takviyesi yapmak zorundayım..
keşke sütümüz şakır şakır gelse hasretcim de mama vermesekmafoldumben dereotu,rezene,humana,ısırgan otu,ayva kompostosu,light süt,kuru incir..o kadar iyi bakılıyorum ki evde,bir elim yağda bir elim balda.herkes benim ağzımın içine bakıyo yeterki sinirlenmeyeyim,stres olmayayım diye.ama napalım hala lakır lakır süt gelmiyo..herkein bünyesi farklıymış dün okudum da.bazısı 2-3 çocuk doyurabilecek kadar süt üretirmiş bazısı benim gibi gıdım gıdım..
ben hamile olmaktan sıkılmadım zaten bana çok bi zararı olmuyo uykusuzluk dışında canım ama sadece endişeliyim bebeğim neden gelmiyo bi sorun çıkıcak diye korkuyorum...insanlarda böle diyince bilinçaltımda acaba gerçekten yolunda gitmeyen bişeymi var diye düşünmeden edemiyorum
öyle yapıcam bundan sonra kibarca tersledim olmadı valla...diyorum ki doğursam haberiniz olur ben size haber vericem merak etmeyin diyorum yok anlamıolar
diyorum ya en çokta kayınvalidemden sıkıldım hergün hergün....
Merhaba arkadaşlar bugün bende çok gergin ve sinirliyim
Nedeni şöyle bugün 40+0 olduk ama herhangi bir belirti yok..Gece uyuyamıyorum sabahta densiz arkadaşlarım ve akrabalarım telefon trafiğinde...
Arkadaşlarım arıyor doğurmadınmı hala diye (uyuzzz oluyorum hepsinin gırtlağını sıkasım geliyor) hergün kayın validem arıyor var mı bişi diye iş yerinden aradılar şimdi 30 mart demiştim onlarada hayırlı olsun diyelimmi dediler...Ablam annem derken çok bunaldım arkadaşlar ben normalde telefon ile konuşmayı sevmem sinir olmaya başladım...Yani aslında olayın derinine inersek neden gelmedi diye kafama takıyorum birde arayanların doğurmadın mı demeleri tuz biber oluyo..
AZ önce anneme patladım...aradı o arada diğer telefondan başka biri aradı anne çok sıkıldım hergün olur olmaz herkes arayıp böle böle sölüyo dedim yok oldumu yok noldu diyee..Annemde dediki e bende arıyorum hergün ama merak ediyorum kızım napıyım dedi alındı birde ona üzüldüm ya anne sen ara tabi sana bişi dediğim yok ama ben diğerlerine sinir oluyoum dedim...(en çokta kayınvalidemin hergün arayıp yokmu bişi daha demesi sinir edio beni)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?