2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canancım maşallah tek göğüsten 100cc geliyosa çok iyi..benim ikisinden 70cc geliyo,ben de artık bazen 30 bazen 60cc mama veriyorum istemesine göre.geçen toplamda 120cc içti,korktum midesi büyür diye:) doktor hiç korkma ne kadar isterse ver dedi.napıyım mama takviyesi yapmak zorundayım..

keşke sütümüz şakır şakır gelse hasretcim de mama vermesekmafoldumben dereotu,rezene,humana,ısırgan otu,ayva kompostosu,light süt,kuru incir..o kadar iyi bakılıyorum ki evde,bir elim yağda bir elim balda.herkes benim ağzımın içine bakıyo yeterki sinirlenmeyeyim,stres olmayayım diye.ama napalım hala lakır lakır süt gelmiyo..herkein bünyesi farklıymış dün okudum da.bazısı 2-3 çocuk doyurabilecek kadar süt üretirmiş bazısı benim gibi gıdım gıdım..

Hergün iş yerinden aranıyorum, "çok acil" mesajıyla istedikleri bir şeyler oluyor. Benim yerime bir alternatif yok. Şimdi bülten, ilan tasarımı ve web sayfasında değişiklikler istiyorlar. Bülten en az 6 saatlik iş, web sayfası değişiklikleri de bir o kadar, tasarım için zaman bile veremiyorum. E ben yarın sabah hastaneye gidiyorum, ne yapacağım yani uyumayıp bunların işini mi bitireceğim. Çok kızgınım ne düşüncesizler...

evet asinaz biz de sese alıştırdık şimdi davul çalsak uyanmıyo.zaten bu balık burçları çok uykucu olurmuşsempatiksalakcinni

yok artık daha neler ya,bu kadar olur bence arada bir konuş bi hal çaresini bul

Sese alıştırdım aslında tcnin sesi falan açık. O uyurken evi süpürüyorum uyanmıyor ama bunların sesine uyanıyor işte. Öyle ir yürüyorlar ki evde, eşimle diyoruz bazen, şimdi üstümüze düşecekler. :)) Ben sinir oluyorum ya oğlum da sevmedi. :))

Canım 4 saat bekleyen göğsümden o kadar geldi. İki saatte bir ikisinden o kadar geliyor. Emiyor mu peki seninki?

Siz her seferinde iki göğsünüzü de emziriyor musunuz?

kızlar süt gelme olayı tamamen psikolojik ben cumaya kadar çok kötü idim ablam çocukları geldi moralim düzeldi yemek yemeye başladım. şimdi sütüm şakır şakır ama o günlerde boş çektiği için yara oldu. kendinizi yormayın gelmiyor diye üzülmeyin ben mamaya bile başlamıştım. şimdi ablamlar gitti yine yanlız kaldım ben yanlızlıktan nefret ediyorum.

Merhaba arkadaşlar bugün bende çok gergin ve sinirliyim
Nedeni şöyle bugün 40+0 olduk ama herhangi bir belirti yok..Gece uyuyamıyorum sabahta densiz arkadaşlarım ve akrabalarım telefon trafiğinde...
Arkadaşlarım arıyor doğurmadınmı hala diye (uyuzzz oluyorum hepsinin gırtlağını sıkasım geliyor) hergün kayın validem arıyor var mı bişi diye iş yerinden aradılar şimdi 30 mart demiştim onlarada hayırlı olsun diyelimmi dediler...Ablam annem derken çok bunaldım arkadaşlar ben normalde telefon ile konuşmayı sevmem sinir olmaya başladım...Yani aslında olayın derinine inersek neden gelmedi diye kafama takıyorum birde arayanların doğurmadın mı demeleri tuz biber oluyo..
AZ önce anneme patladım...aradı o arada diğer telefondan başka biri aradı anne çok sıkıldım hergün olur olmaz herkes arayıp böle böle sölüyo dedim yok oldumu yok noldu diyee..Annemde dediki e bende arıyorum hergün ama merak ediyorum kızım napıyım dedi alındı birde ona üzüldüm ya anne sen ara tabi sana bişi dediğim yok ama ben diğerlerine sinir oluyoum dedim...(en çokta kayınvalidemin hergün arayıp yokmu bişi daha demesi sinir edio beni)

Taburcu canım seni anlayabiliyorum beni de işyerinden arıolar bebek sorma bahanesi ile ama sürekli iş sorup duruolar...Şırket blck berry vermişti görüşebilmek için ama açmadım onu baktım şimdide normal telefonuma dadandılar

Artık gebelikte kullanılmaması gereken uterus uyarıcı tüm birki çaylarını kullanmaya başlıcam bu gidişle

canancım 20şer dakka ikisini de emziriyorum.göğüs ucunu da kullanmıyouz artık,normal göğsümü almaya başladı.tel göğüste yoruluyodu artık o da geçti..ikisini de emiyo.zaten dalga geçiyoruz iştahı arttı,tekir kediydi azman kedi oldu diyoruz:) sizin bebişler haftada kaç gr alıyo kızlar?

ya beknurcum ne güzel hala hamilesin:) çok güzel o günler.bence tlefonları açma arkadaşlarına.anneni aç sadece hani merak etmesin..

canancım uyarın siz de bir kere kibarca o kadar rahatsız oluyorsanız

ben hamile olmaktan sıkılmadım zaten bana çok bi zararı olmuyo uykusuzluk dışında canım ama sadece endişeliyim bebeğim neden gelmiyo bi sorun çıkıcak diye korkuyorum...insanlarda böle diyince bilinçaltımda acaba gerçekten yolunda gitmeyen bişeymi var diye düşünmeden edemiyorum

öyle yapıcam bundan sonra kibarca tersledim olmadı valla...diyorum ki doğursam haberiniz olur ben size haber vericem merak etmeyin diyorum yok anlamıolar
diyorum ya en çokta kayınvalidemden sıkıldım hergün hergün....

canlarım ya,geçmişi okudum da biraz doğum yapan arkadaşların sorunları hep aynı..yoruldum valla ya,karnımızdayken ne kadar da rahatmışız :ecrin_bebek:
bizimkide daha 2 haftalık ama maş. hergün yeni birşey öğreniyor,bi günü bi gününü tutmuyor..Allah yardımcımız olsun kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşım ben de aynen senin gibiyim. Sütüm çok az geliyor. Kızım bugün tam 19 günlük oldu. Bazen mama ile desteklemek zorunda kalıyorum. Merak ettiğim bir konu var . Göğsündeki sütün miktarını nasıl anladın. Ve 120 cc çok değilmi bebeğe

beknur cnm çok takma kafana kötü bişey olsa zaten bebek durmaz içerde demekki yeri rahat sen hareketlerini takip et geç olsun güç olmasın,bende son hafta iyice bunalıma girmiştim telefonlar yüzünden kapat telefonu açma :))Allah yardımcın olsun..

Arkadaşlar oğlum Tibet kilo verdiği için doktoru Milupa mamaya başlattı.. Siziz mama kullamnış şekliniz nedir? Benim 60 cc içerisine 2 ölçek dedi.. bunu kaç defa yapıyorsunuz..? Ben vermek istemiyorum ama sütüm yetmiyor.. 200 gr vermiş yavrum. Ben süt arttıran kaysı hoşafı, süt arttıran çayı günde 3 defa içiyorum. Bebeğime 30 cc verdim şu ana kadar.. 12 günlüğüz...

Canım yalnız değilsin. Aslında kızımın gecikeceği benim içime doğmuştu. Genetiktir belki, çünkü Ablam da geç doğurdu. Öncelikle stres yapma. Benim kayınvalidem de görümcem de hergün arayıp soruyorlardı ve doğum sancısı olur olmaz tepemde olmak istiyorlardı. Eşimle tüm samimiyetimle konuştum. Önce onu ikna ettim. Sonra herkese 2 Nisana kadar bekleyecekmişiz sonra bakacakmışız ne yapacağımıza diye yalan söyledim. Doktor 31 Martta gel dediği halde kimseye söylemedik. Şimdi herkes 2 Nisan'da gelecek diye biliyor. Eşimle ikimiz gideceğiz. Allah nasip ederse kızımız doğacak, kızımızla tanışıp koklaşacağız, ilk emzirme falan filan bunları yaşadıktan sonra ailelerimizi arayacağız. Küsenler kırılanlar olacak kayınvalidemle görümcem gibi... Benimde aklıma çok şey takılıyor. Kayınvalidem gece kalmaya kalkar, sormaz bile kalır. Buna nasıl engel olurum diye düşünüp duruyorum. Oğlum dinlensin ben kalayım der. Bu kadın işi erkekten refakatçi olmaz der. Ahhhh. Çıldırırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…